X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ujemny test ciążowy a ciąża
Odpowiedz

Ujemny test ciążowy a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AnkaT Znajoma

Wysłany: 26 maja 2024, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki,
    jeden dzień po terminie miesiączki, test ujemny. Z obserwacji i wykonania testów owulacyjnych , owulacja była później niż zwykle między 17 a 18 dniem, cykle do tego miesiąca regularne co 29 dni. Czy jest szansa, że mimo ujemnego testu mogę mieć jeszcze nadzieję na maluszka ?

• KarolinaJ0702 Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2024, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnkaT wrote:
    Kobietki,
    jeden dzień po terminie miesiączki, test ujemny. Z obserwacji i wykonania testów owulacyjnych , owulacja była później niż zwykle między 17 a 18 dniem, cykle do tego miesiąca regularne co 29 dni. Czy jest szansa, że mimo ujemnego testu mogę mieć jeszcze nadzieję na maluszka ?
    Dopóki okres nie przyszedł to jakaś szansa jest 😅 ja robiłam jak drugi dzień okres mi się spóźniał to ta druga kreska była bardzo jasn, za 2 dni zobaczy znowu jak okres nie przyjdzie

👩2001
    🧔‍♂️1993
    8 cs
    12.01.2024 ⏸️
    24.01.2024 mamy pęcherzyk ciążowy
    07.02.2024 następna wizyta pusty pęcherzyk
    Poronienie chybione 6/8 tydz. ciąży
  • rybka8 Ekspertka

Wysłany: 27 maja 2024, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja miałam tak, że zrobiłam 2 dni przed datą spodziewanej miesiączki - wieczorem testem o czułości 20.
    A w dzień spodziewanej zrobiłam wieczorem o czułości 10 i druga kreska wyrosła wraz z testową 😅

Może kwestia testu?

11.04 ⏸ 💗
    12.04 beta 148
    15.04 beta 792
    08.05 1,32cm dzidziusia, 177 u/min
    01.06 NIFTY zdrowa dziewczynka 💗
    02.08 347 g
    20.08 568 g
    22.10 1600 g
    8.11 2179 g
    9.12 39+0 Maja 🩷
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ