Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ujemny test ciążowy a ciąża
Odpowiedz

Ujemny test ciążowy a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AnkaT Debiutantka

Wysłany: 26 maja, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki,
    jeden dzień po terminie miesiączki, test ujemny. Z obserwacji i wykonania testów owulacyjnych , owulacja była później niż zwykle między 17 a 18 dniem, cykle do tego miesiąca regularne co 29 dni. Czy jest szansa, że mimo ujemnego testu mogę mieć jeszcze nadzieję na maluszka ?

• KarolinaJ0702 Ekspertka

Wysłany: 26 maja, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnkaT wrote:
    Kobietki,
    jeden dzień po terminie miesiączki, test ujemny. Z obserwacji i wykonania testów owulacyjnych , owulacja była później niż zwykle między 17 a 18 dniem, cykle do tego miesiąca regularne co 29 dni. Czy jest szansa, że mimo ujemnego testu mogę mieć jeszcze nadzieję na maluszka ?
    Dopóki okres nie przyszedł to jakaś szansa jest 😅 ja robiłam jak drugi dzień okres mi się spóźniał to ta druga kreska była bardzo jasn, za 2 dni zobaczy znowu jak okres nie przyjdzie

👩2001
    🧔‍♂️1993
    8 cs
    12.01.2024 ⏸️
    24.01.2024 mamy pęcherzyk ciążowy
    07.02.2024 następna wizyta pusty pęcherzyk
    Poronienie chybione 6/8 tydz. ciąży
  • rybka8 Ekspertka

Wysłany: 27 maja, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja miałam tak, że zrobiłam 2 dni przed datą spodziewanej miesiączki - wieczorem testem o czułości 20.
    A w dzień spodziewanej zrobiłam wieczorem o czułości 10 i druga kreska wyrosła wraz z testową 😅

Może kwestia testu?

11.04 ⏸ 💗
    12.04 beta 148
    15.04 beta 792
    08.05 1,32cm dzidziusia, 177 u/min
    01.06 NIFTY zdrowa dziewczynka 💗
    02.08 347 g
    20.08 568 g
    22.10 1600 g
    8.11 2179 g
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ