Układ krwionośny i limfatyczny
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie nie jestem, jakbyś zauważyła to przepisywalam to ręcznie ze swoich notatek, spójrz na czas dodawania to moze zrozumiesz. Jestes strasznie nieżyczliwa. I jesli faktycznie tak ci przeszkadza to nie bede wiecej pisać w swoim wątku, tak na przyszłość jak sie nie chce czytać to sie nie wchodzi w wątek. A skoro prawo do bycia na forum maja wątki o plotkowaniu, pichceniu i innych to nie wiem czemu mój tak przeszkadza ? Nie zakładam tysiąca podobnych wątków, nie jestem na całej stronie tylko w małym swoim kąciku...przydałoby ci sie wiecej tolerancji z tego co zauwazylam na forum sa nie tylko wątki dotyczące bezpośrednio sluzu,staran oraz ciazy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 00:50
Ania_84, lauda. lubią tę wiadomość
-
No ok, nie umiem usunąć tego tematu. Czy mam edytować wszystkie posty i zostawić puste ? Myslalam, ze jak tak bezpośrednio nazwę temat to skorzystają z niego tylko zainteresowane dziewczyny, nie zamierzam wzbudzać agresji i złości. Warto jednak pamietać,ze forum jest dla wszystkich i nie stanowi własności prywatnej poza jego twórca. Jutro zajmę sie oczyszczaniem wątku. Dla mnie ten temat był interesujący dlatego postanowilam sie nim podzielić. Dobranoc
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
No dobra a mnie zaciekawilo jedno zdanie leukocyty niszcza pkwmniki.... Czy kazda ich ilosc je niszczy bo przecuez w wynikach nasienia dopuszczalne sa do 2 mln leukocytow?
Fakt czesto jest spitykana zakwznisc wychdza nawet poj leukocyty i jest stan zapalny... A wyniki ida na leb na szyjeHexen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-