Uplawy
-
Grudkowata wydzielina może być objawem grzybicy i nie musi być przy tym swędzenia ani pieczenia bo grzybica może przebiegać bez tych objawów.
-
Dokładnie tak jak Vanessa mówi. Grudkowata wydzielina jak jeszcze jest taka trochę serowata to typowy objaw grzybicy.
Najlepiej idź do ginekologa to Ci coś na zwalczenie przepiszeHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
A u mnie zawsze przed @ w śluzie są takie jakby małe białe kuleczki. Byłam badana i to na pewno nie objaw infekcji czy grzybicy, więc niektóre po prostu tak mają.
Na pewno nie brałabym tego jako objaw ciąży. U mnie w udanym cyklu było peeeełno sluzu wodnisto - kremowego + bardzo ciasno w pochwie. -
Niunia2222 wrote:Ale niby infekcje to objaw ciazy
Niezależnie od tego czy to objaw czy nie, powinnaś iść do lekarza.
Infekcje zagrażają ciąży.Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
lilirose wrote:Grudkowata to prawdopodobnie grzybica, mleczna, gładka to możliwe, że ciąża
-