Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Usg po ovitrelle i biocenoza pochwy
Odpowiedz

Usg po ovitrelle i biocenoza pochwy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kolonia Znajoma

Wysłany: 17 listopada 2021, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, miałam robiony test po stosunku na ruchomość plemników. Wyszedł 100 % nieruchomych plemników i liczne nablonki i leukocyty. Zrobilam zastrzyk ovitrelle w piątek. Wczoraj byłam na usg i konsultacji. Wyszedł obraz niejednoznaczny i zbadała pochwe to miałam pH prawidłowe i dużo miłego sluzu. Nie czuje żadnego swędzenia ani pieczenia gdybym miała infekcje. Co oznacza obraz niejednoznaczny na usg po ovitrelle po 5 dniach i czy związku z śluzem powinnam zrobić biocenoze pochwy? Dziękuję za wszelkie informacje :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ