Visanne
-
nick nieaktualnymagdalab wrote:Za 3 dni koncze 6miesieczna kuracje visanne....i co dalej???lkiedy wroci miesiaczka???az boje sie myslec ; ( lekarz daje 3 cykle staran a jak nie wyjdzie in vitro ; ( czy wam sie udalo zajsc po visanne??w ktorym cyklu?
mnie sie nie udalo zajsc po visanne a bralam od wrzesnia 2015 do marca 2016 miesiaczka powinna przyjsc do 28 dni po odstawieniu leku czyli tak jakby jeden pelny cykl podczas ktorego mozna juz zajsc w ciaze. -
nick nieaktualnymagdalab wrote:Obawiam sie ze u mnie tez nic z tego nie bedzie. Na dodatek zostal mi tylko jeden jajnik wiec i szanse mniejsze, chociaz na usg wyglada ladnie i ca125 tez w normie (jak nigdy).
ja nigdy nie mialam ca w normie zawsze ponad 100 czy ponad 200... mnie w lipcu czeka pierwsze IUI -
Ja brałam miesiąc. W 21 dc wówczas zażywania dostałam skąpy okres. Potem po ok miesiącu od odstawienia okres i w międzyczasie miałam ovu sprawdzone monitoringiem03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki, dopiero zaczęłam brać visanne(14dc). Czy miałyście jakieś skutki uboczne? Ja sie bardo obawiałam tycia-wszystkie hormony na mnie tak działaja, że kilogramy same wpadają na wagę. A teraz nie mam apetytu i chudnę(co się przyda:)). Prez pierwszy tydzień swędziały mnie piersi-nie mogłam dać sobie tym rady. Na chwilę obecną tylko brak apetytu. Jak u Was wygląda/wyglądało?
-
W sumie czytalam,ze jak sie bierze na noc to mozna "przespac" ewentualne skutki tabletek. Osobiscie biore na noc. Nie wiem czy to od tabletek ale wlosy mi zaczely wypadac. Dzus jak czesalam to masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-