W Czerwcu się okaże co nam los da w darze 🐣 Czerwcowe 2 kreseczki ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguśka wrote:U mnie też cieplutko. Wyszłam w koszulce na krótki rękakawek mmm jakk miło (łódzkie).
Dziewczyny o ile plus minus podnosi się temperatura w owu??
Ja z reguły mam temperaturkę normalną około 35,5 rzadko mam w ogóle 36...
Za to w ostani termin @ kiedy miałam tylko te brązowe plamienia temperatura utrzymywała mi się na poziomie 37 stopni to już w ogóle dziwacznie.
Nie wiem czy u mnie temperatura będzie w ogóle wiarygodna
Po owu średnio skacze o 0.2 st.C. U mnie to się potwierdza. A Ty miałaś 37 i plamienia? To pachnie jak możliwa ciąża albo infekcja. Robiłaś test?
-
Żonkil wrote:Po owu średnio skacze o 0.2 st.C. U mnie to się potwierdza. A Ty miałaś 37 i plamienia? To pachnie jak możliwa ciąża albo infekcja. Robiłaś test?
Ojej tak malutko rośnie? To strasznie mało miarodajna ta temperatura jak dla mnie wystarczy zobaczyć teraz jakie mam skoki hehe...
Jak już zaczełam plamić to nie robiłam testu. 3 dni przed plamieniem w 28 dc negatyw był i to było moje ostatnie testowanie.
W sobotę mam USG ale raczej nastawiam się na monitoring cyklu niż na szukanie ciąży buahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 16:38
Historia starań:
- start 2018 r.
- 03.2019 CP 💔
- 09.2019 HSG - niedrożność w jednym jajowodzie
- 11.2020 -> 1 IVF
~ 1 pęcherzyk dominujący, odroczono punkcję 😔
- 12.2020 -> 2 IVF:
~ 1 zarodek, brak dzielącej się komóreczki 😔
- 03.2021 -> 3 IVF
~ wszystkie komórki niedojrzałe 😔
- 04.2021 kwalifikacja do 4 IVF
- 08.2023 - 5 IVF z KD
~ cykl sztuczny, transfer blastocysty 2.09.2023
~ 10dpt 259 mIU/ml; 12 dpt 700 mIU/ml
~ 20 dpt pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym
~ 31 dpt 💓 i zarodek 6,7 mm (6Hbd4)
~ 4,7 cm maluszek (11Hbd)
- prenatalne i połowkowe OK; dziewczynka !
~ 24.05.24 -> 3390 g szczęścia
- w zapasie ❄️ 2
AMH: 0,8.
Wykryto: konflikt serologiczny, niski czynnik VII krzepliwości krwi (30%).
-
Dziewczyny wczoraj wam pisałam ,że nie mam śluzu żadnego a dziś zalewa mnie mlecznym śluzem, już trzeci raz zmieniam bieliznę. Kurcze wodnisto mleczny. Infekcji żadnej nie mam raczej bo nic mnie nie boli. Trochę mi to przypomina śluz jako miałam w ciąży ale czy to możliwe by było tak szybko???30 lat
Córeczka 4 lata -
nick nieaktualnyJeśli chodzi p testy to pink polecam pod tym względem że nie oszukują na plus tylko że mogą wychodzić trochę później.
Clesrblue też podobno są dobre.
Zwykłe najtansze z allegro też są ok.
Nordy podobno też są fajne.
Natomiast nie polecam facella i bobo bo one oszukują .
Taka moja opinia
U mnie leje jak z cebra poszłam z mlodym na spacer to uciekłam z połowy drogi -
Aguśka wrote:Ojej tak malutko rośnie? To strasznie mało miarodajna ta temperatura jak dla mnie wystarczy zobaczyć teraz jakie mam skoki hehe...
Jak już zaczełam plamić to nie robiłam testu. 3 dni przed plamieniem w 28 dc negatyw był i to było moje ostatnie testowanie.
W sobotę mam USG ale raczej nastawiam się na monitoring cyklu niż na szukanie ciąży buahaha
Mało, ja mam mniej więcej zawsze 36.4 przed owu a po owu mam 36.6. A jak zaciążyłam to podchodziło pod 37. No i ja robiłam test jak mi się @ spóźniła i wtedy wyszedł bladzioch. Z tym że u mnie progesteron niziutki i się szybko pożegnałam z ciążą. -
Dziewczyny, nie wytrzymalam I siknelam po pracy na tanioszka z allegro (tylko takie mi zostaly) i....jest bladzioch !!
Az ciezko mi uwierzyc...
Zrobilam fote ale na zdjeciu zrobionym moim aparatem chyba nie widac, na zywo jest jak byk, nie musze pod swiatlo patrzec.
Ciesze sie bardzo tylko czemu taki bladzioch skoro jestem teoretycznie 1-2 dni po spodziewanej @' czyzby owulka byla pozniej?
Jutro rano sikne na tej samej firmy I wrzuce foto...
Za chwile wrzuce te nedzne fotki moze jakos to uchwyce
Lepiej nie dalo sie zrobic, na zywo widac golym okiem.
https://naforum.zapodaj.net/688fb55a9bb5.png.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 17:25
Biedronka89, Renatyslawa, Aniusia2104, Glendolinaa, Żonkil, MayMasza, sezamkova, Katja___, Kasiulka03, Angie25, Natka95, Lusi91, Clover, Mama8latka, Batylda, OlaNova lubią tę wiadomość
2017 - syn 💙
2019 - poronienie
2020 - 2x cb
2021 - cb
2021-
08.07 - II 🍀
9.07 - Beta 40 mlU 🍀
12.07 - Beta 310 mlU 🍀
15.07 - Beta 590 mlU
19.07 - Beta 1200 mlU
23.07 - 5t3d pęcherzyk 7mm 🍀
30.07 - 6t3d 0,5 cm Cudu 😍
06.08 - 7t3d 1,1 cm Maleństwa ❤
18.08 -9t1d 2,3 cm Dzieciątka ❤
09.09 - 12t2d 5,47cm Szczęścia 💗
02.11 - 20t0d 380g Radości 💗
16.12 - 26t2d 1000g Miłości 🍓
14.01 - 30+3 1600g Dzidziusia 👶
16.02 - 35+1 2500g Córeczki 🍓
15.03 - córcia 💗
2023-
16.06 - 10mm Cudu z ❤
[/url] -
nick nieaktualnyPewska wrote:Dziewczyny, nie wytrzymalam I siknelam po pracy na tanioszka z allegro (tylko takie mi zostaly) i....jest bladzioch !!
Az ciezko mi uwierzyc...
Zrobilam fote ale na zdjeciu zrobionym moim aparatem chyba nie widac, na zywo jest jak byk, nie musze pod swiatlo patrzec.
Ciesze sie bardzo tylko czemu taki bladzioch skoro jestem teoretycznie 1-2 dni po spodziewanej @' czyzby owulka byla pozniej?
https://naforum.zapodaj.net/688fb55a9bb5.png.html
Ja wiedzę!
Spokojnie może owulacja się przesunęła. Sikaj jutro koniecznie -
Pewska wrote:Dziewczyny, nie wytrzymalam I siknelam po pracy na tanioszka z allegro (tylko takie mi zostaly) i....jest bladzioch !!
Az ciezko mi uwierzyc...
https://naforum.zapodaj.net/688fb55a9bb5.png.html -
Pewska wrote:Dziewczyny, nie wytrzymalam I siknelam po pracy na tanioszka z allegro (tylko takie mi zostaly) i....jest bladzioch !!
Az ciezko mi uwierzyc...
Ale super!! Ja też widzę!!30 lat
Córeczka 4 lata -
nick nieaktualnyPewska wrote:Dziewczyny, nie wytrzymalam I siknelam po pracy na tanioszka z allegro (tylko takie mi zostaly) i....jest bladzioch !!
Az ciezko mi uwierzyc...
Tez widzę!!!!
Coś jest na rzeczy, chyba nam się statystyki poprawia;** -
Az ciezko mi uwierzyc...
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Pewska ja też widzę bladzioszka. Czasem owulka się przesunie i jest jednak mniej dni po niej niż nam się wydaje. 😊 sikaj jutro.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Az ciezko mi uwierzyc...
Jest jest trzymam kciuki za następne testowanie, żeby już była gruba krecha 😁 -
Pieska ja też widzę
Dziewczyny co to może być jestem w 3 dniu po owulacji i od wczoraj strasznie bolą mnie piersi Jest to naprawdę uciazliwe
Nie liczę na objawy ciąży ale może brak jakiegoś hormony powoduje takie szybkie PMS jestem 11 dni przed okresem -
Pieska to ja akurat tam nie widzę, ale kreseczka jest
Kasiulka03 lubi tę wiadomość
Historia starań:
- start 2018 r.
- 03.2019 CP 💔
- 09.2019 HSG - niedrożność w jednym jajowodzie
- 11.2020 -> 1 IVF
~ 1 pęcherzyk dominujący, odroczono punkcję 😔
- 12.2020 -> 2 IVF:
~ 1 zarodek, brak dzielącej się komóreczki 😔
- 03.2021 -> 3 IVF
- 04.2021 kwalifikacja do 4 IVF
- 08.2023 - 5 IVF z KD
~ cykl sztuczny, transfer blastocysty 2.09.2023
~ 10dpt 259 mIU/ml; 12 dpt 700 mIU/ml
~ 20 dpt pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym
~ 31 dpt 💓 i zarodek 6,7 mm (6Hbd4)
~ 4,7 cm maluszek (11Hbd)
- prenatalne i połowkowe OK; dziewczynka !
~ 24.05.24 -> 3390 g szczęścia
- w zapasie ❄️ 2
AMH: 0,8.
Wykryto: konflikt serologiczny, niski czynnik VII krzepliwości krwi (30%).
-
nick nieaktualnyKasiulka03 wrote:Pieska ja też widzę
Dziewczyny co to może być jestem w 3 dniu po owulacji i od wczoraj strasznie bolą mnie piersi Jest to naprawdę uciazliwe
Nie liczę na objawy ciąży ale może brak jakiegoś hormony powoduje takie szybkie PMS jestem 11 dni przed okresem
Ja jak tak miałam to zobaczyłam dwie kreski a tak na serio to za cyce odpowiada prolaktyna -
Dziewczyny...do testowania jeszcze 5 dni. Dziś od południa podbrzusze mnie boli jakbym miała dostać @ na już! I nie wiem czy wydaje mi się czy śluz miał delikatne zabarwienie, ale nie takie czysto różowe, tylko 'brudny róż' ale może już mam fizia! Ma sak ra! A do ewentualnej @ jeszcze 8-9dni
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Aguśka wrote:U mnie też cieplutko. Wyszłam w koszulce na krótki rękakawek mmm jakk miło (łódzkie).
Dziewczyny o ile plus minus podnosi się temperatura w owu??
Ja z reguły mam temperaturkę normalną około 35,5 rzadko mam w ogóle 36...
Za to w ostani termin @ kiedy miałam tylko te brązowe plamienia temperatura utrzymywała mi się na poziomie 37 stopni to już w ogóle dziwacznie.
Nie wiem czy u mnie temperatura będzie w ogóle wiarygodna
Słyszałam od lekarzy i pielęgniarek, że bardzo wiarygodna temperatura jest mierzona w... uchu po prostu
Ja też mam taką niską zazwyczaj tylko w 2 części cyklu mam 36.6 . Jak mierze w uchu to ok 35.00st jak w pochwie to 36.00
Mi właśnie lekarz też kazał w uchu mierzyć. 🤷♀️ -
Az ciezko mi uwierzyc...
Pewska ! Tak się cieszę! A już myślałaś, że za rogiem @ A tu jaka niespodzianka! Mega, mega super! Jutro będzie piękna krecha !
Trochę mi nadzieję przywrocilaś!
Rentysława, teraz kolej na nas!!Renatyslawa lubi tę wiadomość