W Czerwcu się okaże co nam los da w darze 🐣 Czerwcowe 2 kreseczki ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
Przyłączę się do testowania, ale dopiero w czwartek, chyba, że przyjdzie @....
Mam pytanie do tych, które przeszły biochemiczną. Czy u was od razu po biochem.był taki standardowy cykl jak przed tą ciążą? Mi zostały 3 dni do @, a nie czuję żadnych objawów. Temperatura nie powala, nie jest ciążowa, więc tylko mam nadzieję, że sie wszystko poopóźniało. -
Hej dziewczyny , podczytuje Was ale mam tyle roboty,że nie wiem w co ręce włożyć ale może dobrze bo mało myślę.
Rano się obudziłam i tak mnie naszło,że chyba tylko spokój mnie uratuje w tej sytuacji. Dzisiaj mam 31dc , okres na dniach powinien się pojawić, zobaczymy. Jedyne co mnie zastanawia to piersi. Ogólnie mam raczej z mniejszych a teraz mam brodawki mega duże na połowę piersi więcej jakby tych żył zielonych. Nawet pod spodem mi wyskoczyly . A i jeszcze jedno cerę mam idealna a zawsze przed okresem w pryszczach. Hm.....
30 lat
Córeczka 4 lata -
Mama8latka wrote:MayMasza Ty tu nie udawaj ze rozsadek nagle teraz bierze w góre hehehhe świrujesz tak samo jak my wszystkie
a przyznac sie nie chcesz ! ;P
Ja od rana wertuje internet "jak wyglada szyjka macicy po zapłodnieniu" ;P hehehehe przyznaje sie:D
Też to wyszukiwałam kilka dni temu
Ale co do bety to serio..naprawdę aż dziwne ale czuję tylko złość, mam przeświadczenie, że pojechałam dla spokoju sumienia to sprawdzić. Aż sama jestem zaskoczona, ale nawet nie sprawdzam co 5 minut czy są wyniki, tak jak ostatnio. Zlewam temat totalnieJuż planuję zakup kończących się suplementów na nowy cykl
Mama8latka lubi tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Aniusia2104 wrote:Hej dziewczyny , podczytuje Was ale mam tyle roboty,że nie wiem w co ręce włożyć ale może dobrze bo mało myślę.
Rano się obudziłam i tak mnie naszło,że chyba tylko spokój mnie uratuje w tej sytuacji. Dzisiaj mam 31dc , okres na dniach powinien się pojawić, zobaczymy. Jedyne co mnie zastanawia to piersi. Ogólnie mam raczej z mniejszych a teraz mam brodawki mega duże na połowę piersi więcej jakby tych żył zielonych. Nawet pod spodem mi wyskoczyly . A i jeszcze jedno cerę mam idealna a zawsze przed okresem w pryszczach. Hm.....
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
Żonkil wrote:Cześć dziewczyny,
Przyłączę się do testowania, ale dopiero w czwartek, chyba, że przyjdzie @....
Mam pytanie do tych, które przeszły biochemiczną. Czy u was od razu po biochem.był taki standardowy cykl jak przed tą ciążą? Mi zostały 3 dni do @, a nie czuję żadnych objawów. Temperatura nie powala, nie jest ciążowa, więc tylko mam nadzieję, że sie wszystko poopóźniało.Żonkil lubi tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
MayMasza dobry pomysł z tym testowaniem wcześniej.
Dziewczyny jeśli chodzi o ten cykl to ja naprawdę nic nie wiem. Fazę lutealną mam ok. 11/12 dni z tym, że do owulacji 2 razy się zbierałam i teraz wyszło mi pod koniec. NIGDY nie miałam cyklu dłuższego niż 34 dni. W zeszłym ms był właśnie 34 dni ale to podejrzewam, że dlatego, że był bezowulacyjny.
termin miesiączki pisze wg starego liczenia, bo licząc od owu + 11 dni lutealnej to powinnam za 3 dni dostać. Czyli cykl trwałby mi 37 dni (!!!!) NIGDY TAK NIE MIAŁAM, dlatego tak świruje... Pozatym te bóle mnie rozwalają, Zawsze jak mnie już tak bolał brzuch to przychodziła @ no i zawsze mnie bolało tylko dzień wcześniej i w pierwszy dzień a nie 7 dni przed. Nie wspomnę o kłuciu prawego jajnika... -
Mama8latka wrote:MayMasza Ty tu nie udawaj ze rozsadek nagle teraz bierze w góre hehehhe świrujesz tak samo jak my wszystkie
a przyznac sie nie chcesz ! ;P
Ja od rana wertuje internet "jak wyglada szyjka macicy po zapłodnieniu" ;P hehehehe przyznaje sie:D
HAHAHA robię to samo dokładnie!!Mama8latka lubi tę wiadomość
-
Żonkil ja miałam w zeszłym miesiacu CB i właśnie tez czekam do @ jeszcze jakies 5 dni. Nie mierze temp także pojecia nie mam jak to wyglada teraz od tej strony ale nic innego nowego nie zauwazylam w tym cyklu ....Tez nie mam zadnych objawow , ale doszukuje sie ich oczywiscie w szyjce macicy, w wygladzie cyckow, w tym ze np przed okresem tez masa pryszczow a teraz buzia ładna sie zrobila.... od paru dni doskwiera mi ból pleców ale to cos mi sie wydaje ze od siedzenia przy biurku . Tak naprawde wszystko sie okaze, ale swoje przemyslenia i tak kazda z nas bedzie miala hehe
MayMasza jak bedziesz miała wyniki to zaraz pisz tu !A myslalas moze o tej MioVeli ??? bo ja juz sie zastanawiam czy nie zakupic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2020, 10:30
MayMasza, Żonkil lubią tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Angie25 wrote:MayMasza dobry pomysł z tym testowaniem wcześniej.
Dziewczyny jeśli chodzi o ten cykl to ja naprawdę nic nie wiem. Fazę lutealną mam ok. 11/12 dni z tym, że do owulacji 2 razy się zbierałam i teraz wyszło mi pod koniec. NIGDY nie miałam cyklu dłuższego niż 34 dni. W zeszłym ms był właśnie 34 dni ale to podejrzewam, że dlatego, że był bezowulacyjny.
termin miesiączki pisze wg starego liczenia, bo licząc od owu + 11 dni lutealnej to powinnam za 3 dni dostać. Czyli cykl trwałby mi 37 dni (!!!!) NIGDY TAK NIE MIAŁAM, dlatego tak świruje... Pozatym te bóle mnie rozwalają, Zawsze jak mnie już tak bolał brzuch to przychodziła @ no i zawsze mnie bolało tylko dzień wcześniej i w pierwszy dzień a nie 7 dni przed. Nie wspomnę o kłuciu prawego jajnika...
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
VianEthel2 wrote:Dziewczyny w jakim zakresie powinno byc tsh dla staraczek?👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Oliwia23 wrote:Ja mam nadzieję, ale wiem że nic z tego nie będzie. Nie mam żadnych objawów... żadnych. Skręca mnie z niewiedzy, bo wolałabym już dostać ten okres jak ma I tak być niż łudzić się niepotrzebnie. U mnie też cykle Max 30 dni i dziś właśnie jest 30 dzień.
wrzesień 2018 - córcia6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Angie25 wrote:Mam już serdecznie dosyć tego czerwca... Nawet sobie myślałam, że jeśli się jednak uda, jeśli zobaczę 2 krechy to chciałabym to powiedzieć mojemu kochanemu na dzień taty... takie wkęty[/QUOT
Dzieki,że mi przypomniałaś. Ja zapomniałam o dniu ojca30 lat
Córeczka 4 lata -
Mama8latka wrote:Żonkil ja miałam w zeszłym miesiacu CB i właśnie tez czekam do @ jeszcze jakies 5 dni. Nie mierze temp także pojecia nie mam jak to wyglada teraz od tej strony ale nic innego nowego nie zauwazylam w tym cyklu ....Tez nie mam zadnych objawow , ale doszukuje sie ich oczywiscie w szyjce macicy, w wygladzie cyckow, w tym ze np przed okresem tez masa pryszczow a teraz buzia ładna sie zrobila.... od paru dni doskwiera mi ból pleców ale to cos mi sie wydaje ze od siedzenia przy biurku . Tak naprawde wszystko sie okaze, ale swoje przemyslenia i tak kazda z nas bedzie miala hehe
MayMasza jak bedziesz miała wyniki to zaraz pisz tu !A myslalas moze o tej MioVeli ??? bo ja juz sie zastanawiam czy nie zakupic
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, juz połowa miesiąca, ale mam nadzieję, że mogę dołączyć
Proszę o wpisane mnie na testowanie 28.06.
Ciezko powiedzieć, który to mój cykl starań, bo mąż pracował za granicą i przyjeżdżał bardzo nieregularnie, czasami przyjeżdżał idealnie w dni płodne ale ciąży i tak nie było (i tak od grudnia) . To nasz 1 cykl, kiedy jest już cały czas na miejscu, więc mam spokojniejsza głowę.
W tym cyklu postanowiłam użyć testów owulacyjnych, nie jestem w tym specjalistka, ale wygląda na to, że wczoraj 16 dc miałam pik LH. Wysyłam Wam zdjęcie.
https://zapodaj.net/fa682f951c3cc.jpg.html
Życzę powodzenia wszystkim 🍀Żonkil lubi tę wiadomość
-
Aniusia2104 wrote:Robiłam w sobotę 11 dpo. Biel była.
powtórz
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
Paulinaaa wrote:a testu nie robilas dzis?
Nie, nie robiłam. Nie mam w domu zapasów a test podobno najlepiej robić po przebudzeniu. Robiłam w 10dpo 1 kreska dziś jestem 13dpo. A Ty kiedy będziesz testować?👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙