W Czerwcu się okaże co nam los da w darze 🐣 Czerwcowe 2 kreseczki ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Majaaaa wrote:To i tak lepiej niż moje 6dpo 😂😂
Majaaaa lubi tę wiadomość
-
Hania007 wrote:No Maja Ciebie to poniosło moja droga 😂😜
-
Kate28 wrote:Wróciłam po kilku dniach i tyle nowości mnie ominęło
Pewska, Żonkil gratuluję Wam z całego serca Ciesze sie, że w końcu czerwcowe testowania wychodza pozytywnie. Statystyki idą w górę.
Ratyslawa, super to zestawienie. Moj mąż bierze gold-vit i teraz juz widzę, że trzeba będzie mu pewne składniki dodatkowo zakupić. -
Żonkil wrote:Mi dziś pokazuje 13 dpo, więc czekaj może jeszcze spokojnie
Ty nie miałaś w niedzielę testować? -
Pewska wrote:Hania kobietoo jak 9-11dpo to Ty masz jeszcze czasu a czasu, pewnie sie dopiero co zagniezdzilo
Anetynka lubi tę wiadomość
-
Dusia91 wrote:Hahha ja to samo o 5 robilam 🙈
Mam jedno skierowanie na betę bo mam pakiet w medicover i nie wiem czy jutro robić 🙄
Dusia91 a orientujesz sie jak to z wynikami w medicover jest? Ostatnio tam robilam i mialam dopiero o 20! Ale nie wiem czy to tez nie zalezy od miasta/placowki.15.06. ⏸
06.07. ❤️
-
Anetynka wrote:Dusia91 a orientujesz sie jak to z wynikami w medicover jest? Ostatnio tam robilam i mialam dopiero o 20! Ale nie wiem czy to tez nie zalezy od miasta/placowki.
-
Dusia91 wrote:Ja zawsze mam około 15-16, bez względu na placówkę. Nie wiem skąd jesteś ale w Warszawie przyjeżdżają kilka razy w trakcie godzin pracy punktu pobrań i zabierają próbki, więc może dlatego 🤷🏼♀️
To moze zalapalam sie na jakas pozniejsza ture ostatnio! Dzis bylam na pobraniu o 7:30 wiec bede odswiezac strone od 15:00 😆Majaaaa lubi tę wiadomość
15.06. ⏸
06.07. ❤️
-
Majaaaa wrote:A ja zapytam trochę z innej beczki, czy Orientujecie się czy dodatnia Beta jest podstawą do wystawienia L4 ?
Koleżanka pod koniec 2018 roku dostała L4 na podstawie bety, którą robiła 3 krotnie, ale była po wcześniejszych poronieniach. -
nick nieaktualnyHej!
Żonkil, Kasiulka gratuluję!!
Anetynka oby wynik przyszedł szybko, ja też czekam, mi powiedziano że dopiero jutro po 14, myślę no nie ma mowy, ostatnio odebrałam ok 20 i był dawno, więc mam nadzieję że dzisiaj też się uda i się uspokoję bo się durna wczoraj o niskich betach naczytałam nie wiadomo po co.. A temp dalej wysoko, dzisiejsze kreski na testach ciemniejsze, więc mam nadzieję że beta też wyjdzie dobrze.Anetynka, Kasiulka03 lubią tę wiadomość
-
sezamkova wrote:Hej!
Żonkil, Kasiulka gratuluję!!
Anetynka oby wynik przyszedł szybko, ja też czekam, mi powiedziano że dopiero jutro po 14, myślę no nie ma mowy, ostatnio odebrałam ok 20 i był dawno, więc mam nadzieję że dzisiaj też się uda i się uspokoję bo się durna wczoraj o niskich betach naczytałam nie wiadomo po co.. A temp dalej wysoko, dzisiejsze kreski na testach ciemniejsze, więc mam nadzieję że beta też wyjdzie dobrze.
Ja tak samo naczytalam! U mnie tez ciemniejsze ale na oko ciezko stwierdzic czy to wystarczajacy przyrost 😆 to tez twoja druga beta prawda?
15.06. ⏸
06.07. ❤️
-
nick nieaktualny
-
Na samą betę chyba nie wystawiają L4, bo generalnie nie dostaje się zwolnienia z powodu ciąży, tylko jakiś z nią problemów.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Hej dziewczyny
MayMasza ja cos czuje, ze niedługo do Ciebie dołączę...... dziś 27dc.... test biel vizira....
i żadnych objawów ni w tą ni w tą, bo okresowo sie nie czuje oprócz tych wielkich cycków....
Temperatura ciała 37,2 szyjka bardzo wysoko ledwo dosiegam... ALE nie robie se nadziei bo po co..
Gratuluje tym którym jeszcze nie zdazyłam pogratulowac 2 kreseczekWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2020, 15:58
Kasiulka03 lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌