W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale urokliwe miejsce 😍
U nas dzisiaj szaroburo... zaspałam do pracy, dobrze, że pracuję z domu 🤣 spadek nastroju, więc dziękuję Ci za te piękne widoki, od razu mi lepiej ❤️Lolka997 lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Babova wrote:A, i jeszcze jeden plus, wybiorę się do kardiologa z tym moim podwyższonym tętnem, bo jednak 100-110 to zdecydowanie za dużo, a jak ciąży nie ma, to nie mogę na to zwalić 😂
Czy przechorowalas Covida? Moja siostra tez chorowala, ja tez i cala rodzina ale siostra ma problemy z sercem. Miala wysokie tetno i kolatania serca. Byla u Kardiologa w Limanowej i okazuje sie ze to skutek covid najprawdopodobniej i ze bardO duzo ludzi teraz na to cierpi. Dostala jakies leki bo czasami tetno miala z 150 ( i to spoczynkowe). Obstawiam wlasnie problemy z tetnem z tego powodu❤Starania od: Maj 2022:
05.08.2022 - ⏸
05.08.22 beta 49,99 mlU/ml
08.08.2022 beta 237,7 mlU/ml
27.04.2023🤱💙 -
natkurka wrote:Czy przechorowalas Covida? Moja siostra tez chorowala, ja tez i cala rodzina ale siostra ma problemy z sercem. Miala wysokie tetno i kolatania serca. Byla u Kardiologa w Limanowej i okazuje sie ze to skutek covid najprawdopodobniej i ze bardO duzo ludzi teraz na to cierpi. Dostala jakies leki bo czasami tetno miala z 150 ( i to spoczynkowe). Obstawiam wlasnie problemy z tetnem z tego powodu
Przechorowałam, ale do tej pory było dobrze, unormowalam tętno magnezem, kazał mi lekarz brać. I dopiero od paru dni znowu mi skacze w takie wysokie wartości.Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
Tak jak pisałam- daję +/- 4 dni 🤪
A tymczasem idę trenować robienie małego Balijczyka, żeby być w formie 😂😎
Dobrej nocy Dziewczynki (u Nas już ciemno i prawie 19 🙊) ❤️
Monk@, Poziomka9204, Karo1234, verliebtindich, Kasia95, natkurka, kropka_123, SandraH.97, Kasiooola, gabi5443, 2+3, AgulaM, Anett93, mamaleonka, Namisa, Tabeaa, Kluska95 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszy cud od 04.2021
Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
Maj zakończony 8 cm torbielą..
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
+Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
Czerwiec zakończony betą o wyniku 1
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Lipiec zakończony bielą na teście.
08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
do owulacji- dzięgiel chiński
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina -
Nutka, czy ja dobrze pamiętam, że Ty miałaś leukocyty w moczu? Co z tego wyszło? U mnie wykryto, położna napisała, że trzeba te wyniki omówić i mam się z nią skontaktować. Czekam teraz na wiadomość od niej. Hematokryt poniżej normy, ale niewiele, MCHC powyżej, ale tutaj zawsze mam powyżej.
-
Mikaaa92 wrote:Powiem Wam, że coraz częściej słysze od kogoś,że ma problemy z tętnem, arytmią itp. Sama od zeszłego roku miewam napady kołatania serca, np. siedzę sobie wieczorem, oglądam tv, więc niby relaks, a tu nagle mi zaczyna walić. Nie wiem czy to nie pozostałości po covidach/szczepionkach itp. ale cholera wie. Miałam nawet założony holter, ale trafiłam na jeden ze spokojniejszych dni w ostatnich miesiącach 🤣 więc of course nic nie wykazał 😅
-
Kasiooola wrote:
Gratulacje!Kasiooola lubi tę wiadomość
-
Zuz.ka wrote:U mnie arytmia pojawiła się jako efekt stresu. Na studiach reagowałam na stresy brzuchem. W tym momencie każdy, nawet podświadomy , kończy się u mnie koszmarną arytmią.
-
Monk@ wrote:Daj znać, czy wszystko wyszło dobrze. Mi ostatecznie na te zakaźne choroby nie zrobiła, kazała przyjść, jak ginekolog potwierdzi ciążę. Była więc beta, morfologia, glukoza i mocz. A myślałam, że wszystko od razu zrobię i nie będę się kłuć tyle razy.
Współczuję przeżyć 😏 a jeszcze któraś mniej odswazna by była, to by ją nastraszyła... Mi ostatnio brali 7 probówek + potem jeszcze te z krzywych i nie widziała problemu pielęgniarka 🙄
Monk@ ty te wszystkie badania robisz w ramach pakietu Medicover? -
wellwellwell wrote:Monk@ ty te wszystkie badania robisz w ramach pakietu Medicover?
Teraz te zakaźne z pakietu, ale nie chcieli mi dziś zrobić, bo lekarz ciąży nie potwierdził jeszcze, więc glukoza, mocz i morfologia była z pakietu tzn. na podstawie skierowania od położnej, ale nic nie dopłacamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2022, 12:55
-
Monk@ wrote:Te wcześniejsze, z siedmioma probówkami nie. Tzn. część miałam ze skierowań, ale to od kilku lekarzy, po prostu podeszłam raz, a część dokupiłam.
Teraz te zakaźne z pakietu, ale nie chcieli mi dziś zrobić, bo lekarz ciąży nie potwierdził jeszcze, więc glukoza, mocz i morfologia była z pakietu tzn. na podstawie skierowania od położnej, ale nic nie dopłacam
Aa ok czyli miałaś wcześniej konsultację z położna zeby ci takie skierowanie wystawiła?
Tez mam wlasnie pakiet medicover, ale do ginekologa chodzę prywatnie i zastanawialam sie jak tu jednak skorzystac z tych badan w medicoverze jak juz w koncu sie uda.
Karo1234 lubi tę wiadomość
-
Lolka997 wrote:
Może faktycznie się przyspieszy ta owu
Co by nie było, trzeba działać, na wszelki wypadek 🤣
Udanego pobytu! 🔥🔥🔥Lolka997, Karo1234, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Czytam Was dziewczyny na bieżąco, ale byłam dzisiaj ze swoimi dziewczynami w pracy i cierpliwości mi już brakowało ;p
Mnie nadal ciągnie podbrzusze i w pachwinach.
W weekend robię staremu urodziny, więc kolejny tort przede mną. Następny tydzień w pracy to będzie hardcor, bo to ostatni przed urlopem, więc musimy nadgonić... a tu Boże Ciało i w szkole wolne, więc mam towarzystwo 😁💊 Euthyrox 50
11.07.2022 progesteron 21,40
12.07.2022 (8dpo) ⏸✊
13.07.2022 beta 10,8 🥰 kiełkuj zdrowo fasolko
15.07.2022 beta 42,3 🥰 przyrost 320%!
29.07.2022 - 2 mm człowieczka i bijące ❤️
09.08.2022- 1,14cm fasolki 🥰
30.08.2022- 4cm skaczącego dzidziutka 😊
20.09.2022- niskie ryzyka, Blanka 👧
07.11.2022-USG II trymestru (335gram) 👧
-
Dziewczyny w tym miesiącu tak się rozpisalyscie, ze chwila nieuwagi i kilka storn do nadrobienia 😀
Pocahontas widzę kreseczkę, bardzo trzymam kciuki żeby beta ruszyła do góry 👍
Kawoholiczka również kciuki ze bete 👍
Lolka887 - piekne foty, jaki nick na insta? Z chęcią pooglądam 🙂
Robiłam we wtorek bete i przyrost wyszedł w normie, moja ginekolog skomentowała ze wynik należy potworzyc i prosi o kontakt. I tym samym wprowadziła mnie w stan zamartwiania się, czy aby na pewno wartość nie jest za niska. Już miałam nie robić bety do usg, ale dla własnego spokoju zrobiłam dziś. czekam na wynik, mam nadzieje ze mnie uspokoi. Jak dalej ma to tak wyglądać to chyba oszaleje 🤣
Chociaż do usg jeszcze będzie tyle czekania bo wizytę mam dopiero na 22 czerwca.kawoholiczka, Kasia95, Poziomka9204, AgulaM lubią tę wiadomość
-
wellwellwell wrote:Aa ok czyli miałaś wcześniej konsultację z położna zeby ci takie skierowanie wystawiła?
Tez mam wlasnie pakiet medicover, ale do ginekologa chodzę prywatnie i zastanawialam sie jak tu jednak skorzystac z tych badan w medicoverze jak juz w koncu sie uda.verliebtindich, Karo1234, wellwellwell lubią tę wiadomość
-
Beta 1347, przyrost 165% 🥰🥰🥰
Kamsi, Kofii, Mikaaa92, Babova, Ola-Ola1992, Isisi, Kasiooola, Karo1234, Kasia95, Blondyna.B, kawoholiczka, 2+3, wellwellwell, verliebtindich, Gwiazdeczka 93, Lolka997, Anati, Livka, Poziomka9204, jo_ana, hypatia92, Nutka85, AgulaM, Pocahontas16, Anett93, mamaleonka, KlaraJa, Kakyuu, Ani0nka, Namisa, Ilaria, kropka_123, SandraH.97, Karina123, -mała-mi-, Zazu92, Kluska95 lubią tę wiadomość