W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
-
WIADOMOŚĆ
-
verliebtindich wrote:Gwiazdeczka 🤞🤞🤞
Wcszorajsza beta 1, to był wstrętny oszukaniec.
Pocahontas, wpisz mi już proszę biel, czekamy na @.
Eeeehhhh...... Czekałam do ostatniej chwili, skąd te oszukance się biorą.....😡😡😡 -
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i testy ✊
Ja dziś oddałam krew na badania przed czwartkową wizytą, między innymi robiłam betę. Stresuję się, bo w zeszłym roku dostałam plamień właśnie w takim momencie ciąży jak teraz jestem 🙁 muszę się czymś zająć żeby nie myśleć o tym, bo niestety już nie mogłam w nocy spać. To straszne, że takie lęki siedzą w człowieku 🙁Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2022, 07:53
-
Monka gratulacje, rośnijcie zdrowo ♥️♥️♥️
Gravity piękny przyrost! 🥳
Cała drogę do pracy poświęcam na przeczytanie co tutaj się dzieje, już ledwo wyrabiam, tyle stron 😀🙂Gravity, hypatia92, Monk@ lubią tę wiadomość
-
Kofii wrote:Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i testy ✊
Ja dziś oddałam krew na badania przed czwartkową wizytą, między innymi robiłam betę. Stresuję się, bo w zeszłym roku dostałam plamień właśnie w takim momencie ciąży jak teraz jestem 🙁 muszę się czymś zająć żeby nie myśleć o tym, bo niestety już nie mogłam w nocy spać. To straszne, że takie lęki siedzą w człowieku 🙁
Wszyscy wiecie, że ja jestem panikarą i wszystkim się martwię.
Wczoraj przeczytałam coś takiego, bardzo mi się to spodobało... Niech to będzie nasz cytat dnia 😜
jo_ana, Kasiooola, Kofii, hypatia92, Lolka997, AgulaM, Imbirowa, Monk@, Krysia23, Zazu92, Vivico, Ilaria, Gravity, Poziomka9204, peonia, Anett93, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonk@ wrote:Jest serduszko 💓🥺
Mam nadzieję, że z nami zostaniesz do końca 🥰🤩❤🤗😘Nutka85, Monk@, Isisi lubią tę wiadomość
-
Kofii wrote:Nutka super cytat 😀💪
U mnie chyba musi minąć po prostu "ten" dzień i później będę już spokojna -
nick nieaktualnyDziewczynki, siknelam, oczywiście biel....eh...bezradność,ale już w głowie plan, tylko czekamy na wyniki fragmentacji, udajemy się do Męża androloga, zobaczymy co powie na wyniki po operacji i zrobi USG czy wszystko ładnie wygląda po zabiegu 😉 w lipcu zrobię nam kiry, by we wrześniu pójść do kliniki i zacząć procedurę 😊
Wybaczcie,że wczoraj się nie odzywalam, ale miałam istny Sajgon😬😄, miałam dzień wolny by pomóc najpierw jednej babci męża w zusie,a następnie szybko do drugiej by razem z nią i Mężem pojechać na działkę babci do pszczół i podebrac miodek 🐝💛🍯 na szczęście pomimo pogody się udało, ale przed 22 dopiero byliśmy w domu i po prostu padlam 🤭😁
Verlie 💓przykro mi,że Cię testy tak zalatwiły....ale masz Kochana plan na przyszłość i to najbliższa 😘🥰 ściskam 🤗🤗
Peonia, Babova spóźnione zyczonka 😘😘😘😘Wam wysyłam, samych radosnych chwil, jak najwięcej beztroskich, duzo zdrówka, oby los był Wam przychylny i spełniał te największe marzenia 🥳😻😽Poziomka9204, Babova, peonia lubią tę wiadomość
-
Pocahontas16 wrote:Eeeehhhh...... Czekałam do ostatniej chwili, skąd te oszukance się biorą.....😡😡😡
Nie wiem, serio, od piątku te cienie naprawdę ciemniały, zresztą w niedziele to już naprawdę widziałyście.
No nic, karawana jedzie dalej, będę ostrożniejsza w stosunku do Nordów.
24.03.2023: Zosia, 1950g, 48 cm 👶🥰🌷
28.04.2025: Tadzio, 2900g, 49 cm 👶🏻😍🐣 -
nick nieaktualnyGravity wrote:Monk@ gratulacje! 🥳
U mnie dziś beta 142,00,w sobotę była 49,6 🍀
I teraz daję sobie tydzień, w kolejny poniedziałek sprawdzę raz jeszcze betę i proga, a we wtorek pierwsza wizyta, żeby się upewnić że pęcherzyk jest tam gdzie powinien 🤞Gravity lubi tę wiadomość
-
Verlie zamów teraz Seme
one mi ładnie odwzorowywały
verliebtindich lubi tę wiadomość
-
Zazu92 wrote:Jeśli to jest 5dpo a nadal masz bóle jajnika to ja bym zrobiła na twoim miejscu proga, bo może jednak owu jeszcze nie było skoro te bóle? A mierzysz temp?
Nie, nie mierzę. Ale poszłam za Twoją radą i dzisiaj do kompletu badań dodam również badanie progaZazu92 lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 29 🙋🏻♂️ 30 👶🏻 1
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
❄️ 4.2.2. ✨
🌟 01.25 Naturalny CUD💔 10/11 tc 👼🏻 Piotruś
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
nick nieaktualny
-
U mnie biel, czekam na @, powinna przyjść w piątek 😥 Jest mi tym bardziej przykro, że przeze mnie zakładany czas, został mi 1 cykl, na który nie mam chyba co liczyć, a raczej na męża 😥
Dziś też wracamy na noc z "wakacji".. więc natłok obowiązków, zabije myśli..Na pokładzie:
💙 09.2012 sn
💜 04.2015 cc
💜 05.2017 cc
09.2019 cichutko marzy mi się 4...
01.2022 starania na serio...
03.2022 BC 💔😭
16 cykl starań po BC...
17.05.23 15:15 szok ⏸️ ❤️🌈
18.05.23 beta 261,90 // prog 28,10 ❤️🙏
29.05.23 beta 29165 😲❤️ // prog 17,20 😥🙏
30.05.23 wizyta - pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym, bez echa zarodka ❤️🙏
13.06.23 1,5 cm dzidzi i jest serduszko ❤️
22.06.23 [wizyta kontrolna przez plamienia] 2,44 cm i bije ❤️
03.07.23 wizyta 4 cm i bije ❤️
12.07 14:00 prenatalne
-
2+3 wrote:U mnie biel, czekam na @, powinna przyjść w piątek 😥 Jest mi tym bardziej przykro, że przeze mnie zakładany czas, został mi 1 cykl, na który nie mam chyba co liczyć, a raczej na męża 😥
Dziś też wracamy na noc z "wakacji".. więc natłok obowiązków, zabije myśli..
Dlaczego jeszcze tylko jeden cykl? 🙁Lolka997 lubi tę wiadomość
-
Pocahontas16 wrote:Verlie zamów teraz Seme
one mi ładnie odwzorowywały
verliebtindich lubi tę wiadomość
Starania o pierwszy cud od 04.2021
Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
Maj zakończony 8 cm torbielą..
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
+Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
Czerwiec zakończony betą o wyniku 1
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Lipiec zakończony bielą na teście.
08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
do owulacji- dzięgiel chiński
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina -
U mnie standardowa reakcja na hcg- jestem dzisiaj w biurze, zrobiłam sobie kawę i po 3 łykach walczę z taaaaakim rzygiem na końcu języka, że aż mi słabo 😖
Musiałam ją wylać bo sam jej widok powodował, że miałam ciarki.
To będzie dłuuuuuuugi dzień 😂🙈Starania o pierwszy cud od 04.2021
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina -
2+3 wrote:U mnie biel, czekam na @, powinna przyjść w piątek 😥 Jest mi tym bardziej przykro, że przeze mnie zakładany czas, został mi 1 cykl, na który nie mam chyba co liczyć, a raczej na męża 😥
Dziś też wracamy na noc z "wakacji".. więc natłok obowiązków, zabije myśli..❤️
2+3 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszy cud od 04.2021
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina