X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
Odpowiedz

W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧

Oceń ten wątek:
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2022, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofi to prawda, na początku to człowiek chciałby wizyty co tydzień 😅 z prenatalnymi to najlepiej, jak się umówisz wcześniej, klinika na pewno Ci podsunie wtedy idealny termin. Na ostatnia chwile nie będzie pewnie już w czym wybierać… Ja się chyba umówię od razu po mojej pierwszej wizycie u ginekologa ;)

Zazu, cieszę się, ze mieliście miły wieczor hahaha Ja mojego tez namówiłam. Powiedziałam mu, żeby lepiej korzystał póki się dobrze czuje xd

Kofii, Zazu92, Poziomka9204 lubią tę wiadomość

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Zazu92 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2022, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofii wrote:
    Ja się pomału zaczynam interesować tematem prenatalnych. Ostatnio jak umawiałam wizytę z moją gin to wyszło że wizyta będzie 9+2 i powiedziała że będziemy wtedy umawiać prenatalne 😄 ale troszkę poczytałam i wiem że lekarz musi mieć certyfikat fmf, a moja lekarka go nie ma, więc będę się musiała umówić do jakiejś kliniki. Bo to jej "będziemy się umawiać" zabrzmialo tak jakby z nią, ale chyba nie będzie tak że ona mi powie, że ona mi zrobi to usg prenatalne, skoro nie ma kwalifikacji/sprzętu 😅 tak myślę 😂 w każdym razie sama się umówię gdzieś na 12+X i jej powiem na wizycie że ja już umówiona 😁 w poniedziałek zadzwonię do kliniki się zapytać jak z terminami i w ogóle 😁 nie chcę czekać do tego 9+2 żeby się nie okazało że za późno 😅

Boo jutro zaczynam 8 tydzień! Tzn bedzie 7+0 😄Masakra jak to leci. Jestem spokojna o kropka ale łapią mnie czasem takie myśli typu "czy wszystko jest ok...? Czemu ta wizyta tak późno?" 🤭

Wydaje mi się że jej pewnie chodziło o to że wtedy cię pokieruje po prostu żebyś na prenatalne się zapisała ale to tam gdzie robią
    Moja przyjaciółka jest teraz w drugim trymestrze i ona jak była wtedy u swojego gina kiedy już czas prenatalnych się zbliżał to on jej powiedział żeby się zapisała bo on nie robi i wtedy szła gdzie indziej ;)

Kofii, Mama34 lubią tę wiadomość

ona i on 29lat
    starania o pierwszego maluszka od 09.21r 👶

ona:
    podstawowe badania w normie ✅
    owulacja prawidłowa✅
    TSH luty 2022 - 2,4
    TSH kwiecień 2022 - 4,5
    TSH czerwiec 2022 - 2,2
    Endo mówi że okej 🤔
    Wdrożony euthyrox
    Suplementacja: pueria uno

on:
    badanie nasienia marzec 2022/czerwiec 2022
    morfologia 3% -> 4% ✅
    Żywotność 52%->68%✅
    Koncentracja ✅
    Ruchliwość 31%->41% ✅
    Mamy poprawę! 💪
    Suplementacja: fertilman plus, zero gorących kąpieli, zero alko, luźne gatki

27.06 - pierwsze ⏸️🥺
    28.06 - beta 37,9
    30.06 - beta 95,9
    4.07 - beta 44 💔😞 cb

Walka trwa.. 💪
  • Kofii Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2022, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazu92 wrote:
    Wydaje mi się że jej pewnie chodziło o to że wtedy cię pokieruje po prostu żebyś na prenatalne się zapisała ale to tam gdzie robią
    Moja przyjaciółka jest teraz w drugim trymestrze i ona jak była wtedy u swojego gina kiedy już czas prenatalnych się zbliżał to on jej powiedział żeby się zapisała bo on nie robi i wtedy szła gdzie indziej ;)

Pewnie tak, ale tak jak Gusia mówi - załatwię to wcześniej, może złapię termin do najbardziej polecanego lekarza 😄
    W przyszłym tygodniu badam kontrolnie tsh, muszę też zrobić cały zestaw tych pierwszych badań, ciekawe czy uda mi się zrobić to jakoś na Luxmed nie prowadząc tam ciąży 😅 mam na koncie w skierowaniach coś o nazwie "skierowanie na badania laboratoryjne-karta ciąży ", wystawił mi to endokrynolog, może dzięki temu będę mogła zrobić ciążowe badania bez osobnych skierowań 🤔🤑😅

Zazu92 lubi tę wiadomość

• Zazu92 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2022, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie że tak :) lepiej wcześniej się zapisać i mieć już spokój psychiczny że już ma się ustaloną wizytę 😊 to jak się zapiszesz to dawaj znać kiedy

ona i on 29lat

ona:
    owulacja prawidłowa✅
    TSH luty 2022 - 2,4
    TSH kwiecień 2022 - 4,5
    TSH czerwiec 2022 - 2,2
    Endo mówi że okej 🤔
    Wdrożony euthyrox

on:
    morfologia 3% -> 4% ✅
    Żywotność 52%->68%✅
    Koncentracja ✅
    Ruchliwość 31%->41% ✅
    Mamy poprawę! 💪

27.06 - pierwsze ⏸️🥺
    28.06 - beta 37,9
    30.06 - beta 95,9
    4.07 - beta 44 💔😞 cb

Walka trwa.. 💪
  • Zazu92 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2022, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiedzcie dziewczyny jak tam Wasze samopoczucia i jakie macie ciążowe objawy? 🤭

ona i on 29lat

ona:
    owulacja prawidłowa✅
    TSH luty 2022 - 2,4
    TSH kwiecień 2022 - 4,5
    TSH czerwiec 2022 - 2,2
    Endo mówi że okej 🤔
    Wdrożony euthyrox

on:
    morfologia 3% -> 4% ✅
    Żywotność 52%->68%✅
    Koncentracja ✅
    Ruchliwość 31%->41% ✅
    Mamy poprawę! 💪

27.06 - pierwsze ⏸️🥺
    28.06 - beta 37,9
    30.06 - beta 95,9
    4.07 - beta 44 💔😞 cb

Walka trwa.. 💪
  • Zuz.ka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2022, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazu92 wrote:
    A powiedzcie dziewczyny jak tam Wasze samopoczucia i jakie macie ciążowe objawy? 🤭
    U mnie najbardziej doskwierający jest ból piersi, trudno mi jest leżeć na brzuchu (a tak najbardziej lubię spać 😬). Mniej odczuwalne są nieznaczne mdłości na czczo i lekkie zmniejszenie wydolności.
    Dzisiaj trochę zmartwiły mnie okresopodobne bóle podbrzusza, ale w końcu puściły.

• mamaleonka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2022, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazu92 wrote:

U mnie parcie na pęcherz nudności i to częściej wieczorem niż rano i meega zmęczenie, miałam ochotę na 💗 ale jestem taka zmęczona ze odpuszczam dziś, nie lubię leżeć jak kłoda 😂😂
    Piersi już mnie na szczęście nie bolą ale był dramat nawet biustonosz mi przeszkadzał.

age.png
  • Kasiooola Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazu - większość czasu będę na zdalnym :) będę musiała kursować po dokumenty raz może dwa razy w tygodniu :) i chyba na spotkania będę przyjeżdżać, ale one są max raz w miesiącu wiec do przeżycia :)

Kofi - mi też tak ginka powiedziała ale wiedziałam że ona nie robi i zapisałam się gdzieś indziej :)

Co do objawów to mam cały wachlarz nieprzyjemności, nudności całodniowe od otwarcia oczów aż do zamknięcia ich wieczorem, czasem mniejsze, czasem większe i to odbijanie i zgaga też mnie od kilku dni męczy. Ból podbrzusza już nie jest taki okresowy jak na początku, teraz już takie uczucie ciągnięcia po lewej lub prawej stronie, ból piersi i zawroty głowy, głównie gdy szybko wstaje z łóżka

Obudziłam się i wietrze sypialnie, na polu chłodniej więc jeszcze jest szansa że się prześpię 😁

Zazu92 lubi tę wiadomość

26.08.2011 Kuba, 3450gram i 52cm 💙

25.05.2022 II kreski 🤰
    10.06.2022 - mamy malutkie serduszko ❤️
    05.08.2022 - dziewczynka? 💝
    02.09.2022 - 212g dziewczynki 💝
    20.09.2022 - 373 g zdrowej dziewczynki 💝 (połówkowe)
    28.09.2022 - 442 gr 💝💝
    26.10.2022 - 852 gr 🥰
    23.11.2022 - 1660 gr
    24.11.2022 - USG III trymestru 1544g 🙈
    14.12.2022 - 2084 gramy 💝💝
    11.01.2023 - 36t+5 2660 gramów Księżniczki 💝

23.01.2023 - Amelia, 3100gram, 49 cm 💝

age.png
  • Monk@ Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofii wrote:
    Ja się pomału zaczynam interesować tematem prenatalnych. Ostatnio jak umawiałam wizytę z moją gin to wyszło że wizyta będzie 9+2 i powiedziała że będziemy wtedy umawiać prenatalne 😄 ale troszkę poczytałam i wiem że lekarz musi mieć certyfikat fmf, a moja lekarka go nie ma, więc będę się musiała umówić do jakiejś kliniki. Bo to jej "będziemy się umawiać" zabrzmialo tak jakby z nią, ale chyba nie będzie tak że ona mi powie, że ona mi zrobi to usg prenatalne, skoro nie ma kwalifikacji/sprzętu 😅 tak myślę 😂 w każdym razie sama się umówię gdzieś na 12+X i jej powiem na wizycie że ja już umówiona 😁 w poniedziałek zadzwonię do kliniki się zapytać jak z terminami i w ogóle 😁 nie chcę czekać do tego 9+2 żeby się nie okazało że za późno 😅

Boo jutro zaczynam 8 tydzień! Tzn bedzie 7+0 😄Masakra jak to leci. Jestem spokojna o kropka ale łapią mnie czasem takie myśli typu "czy wszystko jest ok...? Czemu ta wizyta tak późno?" 🤭
    Mi lekarz powiedział to samo, na prenatalne kazał się umawiać dopiero po wizycie u niego, też on nie robi. Będę u niego 10+1 i nie planuję się wcześniej umawiać. Chyba wie co robi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2022, 06:31

wdzięczność 🫶🏼

🔜 27.07 - wizyta ⏳

07.2024 ⏸️

02.2023 💙

preg.png
  • Namisa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monk@ początkiem sierpnia byłabym jakos w 9 tygodniu z terminu @ ale miałam dość późno zagnieżdżenie więc ciąża będzie wyglądać pewnie na sporo młodszą. Zdecydowałam że pojde do mojej gin na pierwszą wizytę prywatnie i powiem jej jak wygląda sprawa z tym pakietem. Zobaczymy co mi powie, czy można poczekać, czy trzeba robić to wcześniej. Ten pakiet, który mam aktualnie jest w Medicoverze, może akurat zna tam kogoś zaufanego kto mnie skieruje na badania. A od sierpnia już normalnie do niej będę chodzić i korzystać z Luxmedowego pakietu.

Zazu u mnie z objawami to tak różnie. Raz mówię sobie "eee tam nic nie czuję" żeby zaraz powiedzieć mężowi że mam tysiąc objawów na minutę 😂 na pewno częstomocz, chodzę do toalety ciągleee, a że pije teraz dużo to wiadomo 😁 Piersi w zasadzie od początku są mało bolesne. Są pełniejsze, czasem mnie coś zakłuje, ale generalnie spać na brzuszku jeszcze mogę ;) Mam zawroty głowy jak wstane po dłuższym siedzeniu, coraz częściej zaczyna mnie ssać w żołądku tak nagle i czuję że muszę zjeść w tym momencie bo zwariuje. No i padam jak mucha najpóźniej o 22, gdzie wcześniej mogłam nie spać do 1 w nocy i nie odczuwałam specjalnych konsekwencji. No i skórę mam ładna! Z tych pozytywów 😆 I jak tu przyznać teraz rację tym lekarzom którzy przez lata widząc mój trądzik powtarzali "jak pani w ciążę zajdzie to przejdzie'. 😐

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2022, 07:18

• Gusia_ Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namisa, zazdro ładnej skory! W ciąży z córka miałam cała ciąże skore idealna, teraz mnie trochę wyrzuciło w okolicach żuchwy. Ale może jeszcze zejdzie, może przez początkowe zawirowanie hormonalne, tak sobie mówię :D u mnie z objawow to okropna senność, trzeci dzień z rzędu musiałam zrobić drzemkę, bo nie mogłam wytrzymać . Wyczulenie na zapachy i ciągnięcia w brzuchu. No i raz mi się zakręciło w glowie jak za szybko wstałam ;)

Monk@ ja tez się będę właśnie dopiero po wizycie u swojego lekarza umawiać do kliniki na prenatalne :)

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Monk@ Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namisa wrote:
    Monk@ początkiem sierpnia byłabym jakos w 9 tygodniu z terminu @ ale miałam dość późno zagnieżdżenie więc ciąża będzie wyglądać pewnie na sporo młodszą. Zdecydowałam że pojde do mojej gin na pierwszą wizytę prywatnie i powiem jej jak wygląda sprawa z tym pakietem. Zobaczymy co mi powie, czy można poczekać, czy trzeba robić to wcześniej. Ten pakiet, który mam aktualnie jest w Medicoverze, może akurat zna tam kogoś zaufanego kto mnie skieruje na badania. A od sierpnia już normalnie do niej będę chodzić i korzystać z Luxmedowego pakietu.
    Jak masz teraz Medicover, to czemu tam nie chcesz iść? Nie potrzebujesz zaufanego lekarza, żeby Ci wypisał skierowanie :) pójdziesz teraz do medi, dostaniesz skierowanie, zrobisz badania i z wynikami pójdziesz do tej w Luxmedzie :) albo tak jak mówisz, też możesz zapytać. Mnie jak byłam prywatnie, lekarz zapytał, czy mam jakieś Medicover czy Luxmed, żebym sobie ram badania porobiła, no będą sporo kosztować inaczej, więc dla nich to raczej nie jest obraza jakaś, że ktoś tam chodzi ;)

wdzięczność 🫶🏼

🔜 27.07 - wizyta ⏳

07.2024 ⏸️

02.2023 💙

preg.png
  • Monk@ Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do objawów, to ja mdłości jako takich nie mam, ale non stop uczucie, jakby coś mi leżało na żołądku albo takie jak na drugi dzień po większej ilości alko 😅 chyba że to nazywacie mdłościami 😅 nie są jakieś mocno, ale nieprzyjemne. No i przez to też większości rzeczy nie jestem w stanie zjeść. Na samą myśl jest mi niedobrze. Jak już coś znajdę, co mogę przełknąć, to rzucam się na to i mogłabym jeść bez końca. Najpierw jadłam trzy dni parówki (zwykle nie jem 🤷🏼‍♀️), od dwóch tygodni nie mogę na nie patrzeć. Teraz mam fazę na serek do smakowania chleba o smaku łososiowym. Na obiad o czymkolwiek nie myślę, jest mi niedobrze. I to mój największy problem. Nie jestem w stanie przewidzieć, co będę w stanie zjeść jutro, a do dopiero za kilka dni. Zawsze robiliśmy zakupy raz w tygodniu, teraz to już problem.
    Na samym początku miałam więcej objawów. Częstomocz, teraz już minął. Straszne zmęczenie, raczej też już przeszło albo jest niewiele większe, niż zwykle. Jajniki już nie kłują, tyle że te okresowo podobne bóle ciągle się utrzymują. Nie codziennie, ale co kilka dni dają o sobie znać. Oj i jaka ja nerwowa byłam na samym początku 🤣🤣 wszystko mnie wyprowadzało z równowagi 😁 teraz czasem mi się zdarzy, ale to nie to samo, co było. Piersi troszkę bardziej bolą (na początku wcale), ale wciąż mogę spać na brzuchu. O chyba tyle 🙃

wdzięczność 🫶🏼

🔜 27.07 - wizyta ⏳

07.2024 ⏸️

02.2023 💙

preg.png
  • Szatkownicadojajek Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namisa wrote:

Zazu u mnie z objawami to tak różnie. Raz mówię sobie "eee tam nic nie czuję" żeby zaraz powiedzieć mężowi że mam tysiąc objawów na minutę 😂 na pewno częstomocz, chodzę do toalety ciągleee, a że pije teraz dużo to wiadomo 😁 Piersi w zasadzie od początku są mało bolesne. Są pełniejsze, czasem mnie coś zakłuje, ale generalnie spać na brzuszku jeszcze mogę ;) Mam zawroty głowy jak wstane po dłuższym siedzeniu, coraz częściej zaczyna mnie ssać w żołądku tak nagle i czuję że muszę zjeść w tym momencie bo zwariuje. No i padam jak mucha najpóźniej o 22, gdzie wcześniej mogłam nie spać do 1 w nocy i nie odczuwałam specjalnych konsekwencji. No i skórę mam ładna! Z tych pozytywów 😆 I jak tu przyznać teraz rację tym lekarzom którzy przez lata widząc mój trądzik powtarzali "jak pani w ciążę zajdzie to przejdzie'. 😐
    Dawaj teraz w Medicover na badania, bo w Luxmed mają węższy pakiet dla ciężarnych (nie ma ferrytyny i cmv np.) i trzeba się o brakujące dopraszać osobno (zwlaszcza jeśli jeśli lekarz prowadzący chce i jest spoza LX).

1/12/2022 12:20 Milenka 3040 g 52 cm ❤️
  • Zuz.ka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monk@ wrote:
    Co do objawów, to ja mdłości jako takich nie mam, ale non stop uczucie, jakby coś mi leżało na żołądku albo takie jak na drugi dzień po większej ilości alko 😅 chyba że to nazywacie mdłościami 😅 nie są jakieś mocno, ale nieprzyjemne. No i przez to też większości rzeczy nie jestem w stanie zjeść. Na samą myśl jest mi niedobrze. Jak już coś znajdę, co mogę przełknąć, to rzucam się na to i mogłabym jeść bez końca. Najpierw jadłam trzy dni parówki (zwykle nie jem 🤷🏼‍♀️), od dwóch tygodni nie mogę na nie patrzeć. Teraz mam fazę na serek do smakowania chleba o smaku łososiowym. Na obiad o czymkolwiek nie myślę, jest mi niedobrze. I to mój największy problem. Nie jestem w stanie przewidzieć, co będę w stanie zjeść jutro, a do dopiero za kilka dni. Zawsze robiliśmy zakupy raz w tygodniu, teraz to już problem.
    Na samym początku miałam więcej objawów. Częstomocz, teraz już minął. Straszne zmęczenie, raczej też już przeszło albo jest niewiele większe, niż zwykle. Jajniki już nie kłują, tyle że te okresowo podobne bóle ciągle się utrzymują. Nie codziennie, ale co kilka dni dają o sobie znać. Oj i jaka ja nerwowa byłam na samym początku 🤣🤣 wszystko mnie wyprowadzało z równowagi 😁 teraz czasem mi się zdarzy, ale to nie to samo, co było. Piersi troszkę bardziej bolą (na początku wcale), ale wciąż mogę spać na brzuchu. O chyba tyle 🙃
    O, ze smakami na różne rzeczy mam podobnie. Najpierw przez 4 dni nosiłam do pracy młode listki (sałata, jarmuz, rukola) z rodziców działki z lekkim sosem i różnymi warzywami. Piątego dnia zrobiło mi się słabo na samą myśl. Później przyszła faza na kanapkę z serkiem śmietankowym i rzodkiewką, co po 4 dniach skończyło się odrzutem. Obecnie jestem olbrzymią fanką szynki gotowanej z kurczaka, na kanapce z zielonym ogórkiem. Ciekawe na jak długo 🤣.

Ucisk na żołądku też czuję 🤔

Mikaaa92, Karo1234 lubią tę wiadomość

• Mikaaa92 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się zastanawiam jak oszukać system, do gina chodzę prywatnie bo już się do niego przyzwyczaiłam i mu ufam, a dodatkowo pracuje w szpitalu, w którym chciałabym rodzić ;) A mam z pracy pakiet w Luxmedzie, ale tam wiecznie nie było terminów do ginekologa (zawsze były tylko do trzech beznadziejnych i to na już, a opinie mieli słabe więc odpuściłam). I jak mój gin da mi listę badań, to może jakoś to obejdę przez moją Endo w Luxmedzie 😂 i może ona mi wystawi skierowanie na te badania, zobaczymy.

Co do objawów hmmmm... na początku permanentny wk%%w 😉 ciągnięcie w dole brzucha, ogólne zmęczenie i wywaliło mnie na twarzy. Na razie tyle 😜

💗 Iga 👶 3540 g 54 cm

• Kofii Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z objawów mam ból piersi, najgorszy rano i niedobrze mi po jedzeniu, dlatego jem na siłę, bo na nic nie mam ochoty 🤪 senność też, często robię drzemkę w ciągu dnia 😄
    Wczoraj rano czułam się super, nawet mi nie było niedobrze i mówię do męża "nie mam żadnych objawów ciążowych 🤨", a on "jak to, przecież nie masz okresu" 😂

Kasiooola, Nutka85, Anett93 lubią tę wiadomość

• Kofii Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikaaa92 wrote:
    Ja też się zastanawiam jak oszukać system, do gina chodzę prywatnie bo już się do niego przyzwyczaiłam i mu ufam, a dodatkowo pracuje w szpitalu, w którym chciałabym rodzić ;) A mam z pracy pakiet w Luxmedzie, ale tam wiecznie nie było terminów do ginekologa (zawsze były tylko do trzech beznadziejnych i to na już, a opinie mieli słabe więc odpuściłam). I jak mój gin da mi listę badań, to może jakoś to obejdę przez moją Endo w Luxmedzie 😂 i może ona mi wystawi skierowanie na te badania, zobaczymy.

Co do objawów hmmmm... na początku permanentny wk%%w 😉 ciągnięcie w dole brzucha, ogólne zmęczenie i wywaliło mnie na twarzy. Na razie tyle 😜

O mam to samo z luxmedem, ciekawa jestem czy przejdzie takie coś że umówię się do jakiegos ginekologa na teleporadę i poproszę o skierowania 😂 trochę mi dziwnie to robić, nie wiem co powie i czy wystawi, ale chyba spróbuję😅

• Pocahontas16 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolka jak tam? Ciemnieje kreseczka? :)

👰🤵 22.05.2021
    starania od 07.2021
    👩 - 28
    07.2022 drożność ✅
    14.08.2022- ⏸️
    16.08.2022- beta 310 mIU/ml 🍀
    19.08.2022- beta 1046 mIU/ml 🍀 (przyrost 127%)

🧔29
    badanie nasienia ✅ morfologia 14%

hZAtp2.png
  • Kofii Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2022, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, Lolka, Ty chyba dziś miałaś iść na betę? ✊️

‹‹ 284 285 286 287 288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ