W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
-
WIADOMOŚĆ
-
Przez ten nowy wątek jestem mega niecierpliwa i podekscytowana, chciałabym już testować 😂 a tu dopiero 4/5 dpo. W tym cyklu postawiłam na nordy, skusiła mnie cena 🤪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2022, 20:16
Brak niku, Chrupka , Anett93, verliebtindich, 2+3, AgulaM, Miphuhiz lubią tę wiadomość
-
Kofii wrote:Przez ten nowy wątek jestem mega niecierpliwa i podekscytowana, chciałabym już testować 😂 a tu dopiero 4/5 dpo. W tym cyklu postawiłam na nordy, skusiła mnie cena 🤪
Ja to samo, z tym, ze ja 3dpo, ale do testowania jeszcze trochę, a już się nie mogę doczekać. Po raz pierwszy jednak jestem nastawiona na „co będzie to będzie”, bo tak się cieszę tym, ze cykle i owulacja mi wróciły do normy, ze czy ciąża będzie czy jej nie będzie to i tak jestem szczęśliwa 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2022, 20:27
Lipcowa, Kofii, Miphuhiz lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
Kofii wrote:Przez ten nowy wątek jestem mega niecierpliwa i podekscytowana, chciałabym już testować 😂 a tu dopiero 4/5 dpo. W tym cyklu postawiłam na nordy, skusiła mnie cena 🤪
Testujesz 14dpo?Kofii, AgulaM lubią tę wiadomość
-
Marbla wrote:Pocahontas... Prawdopodobnie jajowody były niedrożne + IO i niedoczynność.
Po grudniu i poronieniu załamał się i tylko poszłam później do gin w celu ustalenia czy wszystko się uregulowało ... Usłyszałam że tak się zdarza po czym kolejna biochemiczna. Odpuściłam...
Byłam załamana. Za dużo tego w przeciągu tak krótkiego czasu.
Odczekalam 2 cykle i wróciłam do gry. Jutro umawiam się do ginekologa by ruszyć z kopyta... Jak w przeciągu pół roku się nie uda to idę do kliniki leczenia niepłodności...
Ale mam dziwne przeczucie że tym razem może się udało..
Cześć, bardzo mi przykro, że tyle przeszłaś. 😞
Mam nadzieję, że twoje przeczucie się sprawdzi. Trzymam kciuki. 🍀 -
Monk@ wrote:Ha podobnie i rozważam wpisanie się na testowanie 😂😂 (jestem wolnym strzelcem)
Testujesz 14dpo?
Właśnie wpisałam się 13/14 dpo, ale zapomniałam że w tym miesiącu biorę też duphaston, więc chyba ostatniego dnia brania powinnam też zatestować -
Ja dopiero 3dc, więc jeszcze sobie troche poczekam... ale już zakupiłam microlife i owulaki z rossmana, takze jestem przygotowana na nowy cykl. 😜
Zel conceive uzywalismy juz w maju, ale stosowalismy tylko jako lubrykant. W tym miesiacu sprobuje patentu ze strzykawkami. 🙈🙈🙈
Czy któraś z was ma nieregularne cykle? Jak tak, to od którego dnia zaczynacie testowanie owulakami?
Brak niku, Monk@, Anett93, AgulaM lubią tę wiadomość
-
Ja 4 dpo i już czuje ze głowa mi działa na ciało🙈 mam wrażenie ze coś mnie ciągnie, kłuje…a jakoś tez śluz inaczej wyglada🙈 chyba oszaleje zanim będzie czas testowania😅😅
Anett93, marrrtini, AgulaM, Miphuhiz lubią tę wiadomość
🙍🏻♀️31
🙎🏻♂️31
Starania od 08.2020
⏸ 11.2020
💔 12.2020 -
nick nieaktualny
-
Gosia0623 wrote:Tak swoją drogą to od którego dnia po owulacji mogą być pierwsze jakiekolwiek objawy?🧐
Ja miałam dopiero objawy w dzień zobaczenia cienia cienia na teście, czyli 10dpo. Jedynie wcześniej zauważyłam trochę więcej śluzu.
Witam się i ja, ale tylko jako podglądacz 🤭
Życzę wam wszystkim truskaweczek w brzuszkach. Myślę, że dla każdej wystarczy 🥰🥰
Gosia0623, Babova, Imbirowa, Lipcowa, Anett93, Brak niku, wellwellwell, Isisi, Zazu92, AgulaM lubią tę wiadomość
Starania od 08.2021
♀️26 ✅ Posiewy, hormony, biopsja endometrium ❌Hiperprolaktynemia czynnościowa
♂️29✅ Badanie nasienia, przewlekły stan zapalny prostaty wyleczony
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
04.02.2023 Laura 💖 3370g 51cm
🍀brak owulacji, rozregulowane cykle, niespodzianka! 😍
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025 -
Dziewczyny zostawiam swoje podwójne wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Trzymam kciuki za wszystkie badania, testy.
Owocnych przytulanek!! 🥰🥰🥰🥰😘😘
Monk@, Tabeaa, Babova, Imbirowa, Lipcowa, Anett93, Chrupka , Brak niku, wellwellwell, Aneta2506, Isisi, verliebtindich, SandraH.97, Zazu92, AgulaM, Ilaria, Miphuhiz, -mała-mi- lubią tę wiadomość
💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g -
To i ja zostawiam multum wirusków 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Trzymam mocno za każda z Was kciuki, wierzę, ze tym razem zobaczycie te wspaniałe dwie kreski!!! 🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Monk@, Tabeaa, Babova, Imbirowa, Lipcowa, Anett93, Chrupka , wellwellwell, Aneta2506, verliebtindich, Pfry, SandraH.97, Zazu92, AgulaM, Ilaria, Miphuhiz, -mała-mi- lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
wellwellwell wrote:Czy któraś z was ma nieregularne cykle? Jak tak, to od którego dnia zaczynacie testowanie owulakami?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2022, 20:54
Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Ja wpisałam późno się na testowanie, bo tak okres powinnam dostać ale według objawów to owu miałam jakieś 6-7 dni temu 😁 w weekend chyba zatestuje 😂
Wszystkim w tym nowym miesiącu życzę aby doczekały się swoich wymarzonych ⏸️ 🥰Anett93, Brak niku, Zazu92, AgulaM, -mała-mi- lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny ♥️.
Czy mogę i ja dołączyć?
Krótko o nas: ja prawie 30 lat, mąż 31. Starania zaczęliśmy po ślubie, który wzięliśmy 7 maja tego roku:), więc jest to nasz 1cs.
Na razie teoretycznie wszystko miało się odbywać na luzie, ale ja tak chyba nie potrafię 🤡. Moje cykle trwają 26-27 dni. W tamtym miesiącu rutynowa wizyta u gina wypadła mi na 14dc, czyli na dzień, kiedy aplikacja wyznacza mi owulację i był piękny pęcherzyk. Teraz, bez testów owulacyjnych czy mierzenia temperatury, celowaliśmy również w termin z aplikacji (śluz też pasował do owy). Teraz mam 5 dpo (domniemanej 🤣) i już zrobiłam test, pomimo pełnej świadomości tego, że nie ma to najmniejszego sensu 🫣. Nie pomaga też fakt, że pracuję w szpitalu - cały dzień walczyłam ze sobą, żeby nie iść na betę 😬.
Od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze i oczywiście dopisuję sobie całą historię. 🐒 powinnam dostać 8.06, ale na pewno nie wytrzymam aż tyle, więc byłabym wdzięczna za wpisanie mnie na 4.06, będzie to 10dpo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2022, 21:05
Brak niku, Asia28000 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a czy Wam kiedyś zmienił się okres? W sensie nie, że długość tylko intensywność? Moja miesiączka jest jakaś dziwna - nie wiem czy to zmienia się z wiekiem czy jak 😶😶🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Lipcowa wrote:Dziewczyny, a czy Wam kiedyś zmienił się okres? W sensie nie, że długość tylko intensywność? Moja miesiączka jest jakaś dziwna - nie wiem czy to zmienia się z wiekiem czy jak 😶😶
AgulaM lubi tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Tak, niedawno mówiliśmy o tym na majowym wątku🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️