W którym dniu cyklu starania :)
-
Chętnie się przyłącze i poczytam.
U mnie jak narazie starania bezowocne . Cykle mam 28-30 dni lekarz zalecił starania od 13 dc do 20 dc ale czasem ciężko tyle dni pod rząd ☺️☺️☺️ staramy się 3 miesiącAnia.k88, Paulina95 lubią tę wiadomość
Ona 36 lat
Badania ok
Fertistim, Folian, kwas omega 3-6-9
On 36 lat
cukrzyca
w trakcie badan
milionowy cs....... -
Pierwsza córka 25 cykli chociaż takich starań full wypas około 18 miesięcy, przy cyklach od 27 do 40 paru dni. W szczęśliwym cyklu zaskoczyło około 12dc.
Druga ciąża z synem cykle średnio 26 dni. Zaskoczyło w pierwszym cyklu podczas jednego jedynego współżycia w okolicach dni płodnych w 13dc. Bo byłam ciekawa czy też zejdzie się tak długo jak za pierwszym razem no i masz 🙈
Obecnie cykle od 26 do 29 dni a u nas na stanie 2csPaulina95 lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Nativip wrote:Dajcie znać czy się udało ☺️☺️ ja wciąż czekam dopiero 27dc a wydaje się wiecznoscia
Ja jeszcze 6 dni do testowania.
Ale kompletnie nic nie czuję🤷
Od 3 dni śluz mam z rana rozciągliwy, a po południu kremowy
Piersi trochę bolą ale to jak zawsze przed miesiączką
Takze nie nakręcam się i tylko trzeba czekać
-
Paulina95 wrote:Ja jeszcze 6 dni do testowania.
Ale kompletnie nic nie czuję🤷
Od 3 dni śluz mam z rana rozciągliwy, a po południu kremowy
Piersi trochę bolą ale to jak zawsze przed miesiączką
Takze nie nakręcam się i tylko trzeba czekać
U mnie też tylko piersi wrażliwe i nic poza tym. Jeszcze 2 dni. Ale pewnie znowu nic z tegoOna 36 lat
Badania ok
Fertistim, Folian, kwas omega 3-6-9
On 36 lat
cukrzyca
w trakcie badan
milionowy cs....... -
Też chętnie poczytam. Celowalismy do tej pory w dni płodne (owulację mam zwykle w 17-19 dniu przy 31-33-dniowych cyklach). Póki co bezowocnie. W kolejnym cyklu chcemy wypróbować co drugi dzień przez większą część cyklu, będzie mniejsze ryzyko przegapienia dnia zero😉 Bo mimo stosowania testów owu, obserwacji śluzu i pomiarów temperatury, mam wrażenie, że w obecnym cyklu owu mi się przesunęła i ją przegapiliśmy 😢
-
Nativip wrote:Trzymam kciuki 🤗
U mnie też tylko piersi wrażliwe i nic poza tym. Jeszcze 2 dni. Ale pewnie znowu nic z tego
Ja też trzymam kciuki! I czekam na wieści! 🤗
Ja jeszcze 5dni, ale chyba przedłużę do 7dni.
Zdarzały mi się cykle 31 ale nie dużo razy. Chyba że dostanę 🐵 to już nie będzie trzeba testować -