W kwietniu wielkanocne igraszki 🐣🐇, wróżą zimowe bobaski 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati, pewnie w świątecznym klimacie 😊
ale czekamy na teścior ✊Monk@ lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Ja na lekach mam w końcu owulację i wszystko pęka ale u męża jest bardzo słaby ruch plemników i chcę dopomóc plemnikom dostać się bliżej komórki jajowej.
Mąż już tyle leków wybrał że wyniki się poprawiły o tyle że jest więcej plemników w ogóle ale ruch stoi w miejscu.
Il
Liczyłam na tamten cykl, moje urodzony, męża i jeszcze święta.
Ale po majówce mam wyjazd i to będzie po inseminacji więc mam nadzieję że głowa się odstresuje i się uda 🥰🥰🥰 -
Dziewczyny ja w pracy 🤭 i rano byłam króliczkiem wielkanocnym, rozłożyłam słodycze w ogródku 🙂
Nie wiem, co myśleć, kreski są ale nie ma ,wow ale pociemniały,
W drodze do pracy skoczyłam do apteki, poprosiłam test płytkowy najtańszy i gościu sprzedał mi znienawidzony bobo ale wygląda tak
Jutro się wyjaśni, jak nie ściemnieje albo ściemniejeMonk@, Oliwia23, Anett93, Pfry, AgulaM, Sylka , Milixx, Poziomka9204, Kluska95, Ilaria, Selenka, pluto_nova lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Dziewczyny ja w pracy 🤭 i rano byłam króliczkiem wielkanocnym, rozłożyłam słodycze w ogródku 🙂
W drodze do pracy skoczyłam do apteki, poprosiłam test płytkowy najtańszy i gościu sprzedał mi znienawidzony bobo ale wygląda tak
Jutro się wyjaśni, jak nie ściemnieje albo ściemniejeNati94 lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Dziewczyny ja w pracy 🤭 i rano byłam króliczkiem wielkanocnym, rozłożyłam słodycze w ogródku 🙂
Jutro się wyjaśni, jak nie ściemnieje albo ściemnieje
Wooow, jesteś 10 dpo więc kreski są takie jak powinny być 😍😍😍Nati94, Sylka lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Jutro się wyjaśni, jak nie ściemnieje albo ściemnieje
Są kreseczki 😍 różowiutkie 😍Nati94 lubi tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Nati kreski widać ładnie.
U mnie temperatura na poziomie 36,86. Jakby coś było to z tego co patrzyłam na wykresach innych to powinna już podskoczyć do 37. Czekam więc na @. Chyba nawet lekko brzucha zaczynam czuć więc jestem prawie pewna że znowu nicNati94 lubi tę wiadomość
👩💼36
Badania etap I i II ok.
Tsh -2,9 -> 1,9 ->2,6 -
Powtórzyłam w łazience w pracy 🤦 ale nie mogę wytrzymać bo nic nie wiem. Jakieś te ciemnienie nie jest spektakularne a mnie zżera ciekawość. W poprzednich ciążach już byłabym w kolejce do labu, hip hip hurra jest ciąża a teraz po stracie boję się, że to błąd testów, biochem itd itp. boję się iść na betę 🥺
-
Kamala8 wrote:Nati kreski widać ładnie.
U mnie temperatura na poziomie 36,86. Jakby coś było to z tego co patrzyłam na wykresach innych to powinna już podskoczyć do 37. Czekam więc na @. Chyba nawet lekko brzucha zaczynam czuć więc jestem prawie pewna że znowu nic -
Jutro się wyjaśni, jak nie ściemnieje albo ściemnieje👩 33 | 🧑 34 - starania od 11.2020
11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
03.01.2024 HOMA ✅ BMI zawsze w normie (teraz 19,27), cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań zaproponowany Accofil
16.02.2024 - AMH 1,28, Endometrioza II i adenomioza ❌ niepłodność idiopatyczna
29.07 i 28.08 - IUI ❌
15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty, wycinki do badań ⏳
Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Lecę na oparach... 🫠
Plan: dieta, fizjo uro-gin, ćwiczenia, zaopiekowanie relaksu i trawienia🧘 -
Monk@ wrote:AgulaM, a jak u Ciebie sytuacja?
@ nadal brak. Dziś rano co chwilę mąż mi się kręcił po domu więc stwierdziłam że odpuszczam testowanie, ale mam pms, brzuch boli jakbym za chwilę miała dostać małpe.👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
KIR AA, Czynnik V-homozygotyczny
PAI-heterozygotyczny, C1,C1
1️⃣ Start IVF Invimed🍀 Poznań
Ovaleap 300 IU.10 zapłodnionych
ICSI- 0 zarodków ❌️ Kiepska jakość komórek😵💫
2️⃣06.01 Menopur 300IU
ICSI 5 trzydniowych zarodków✊️❤️❤️
I 2023 - ET 2 zarodki 9 bl ❌️ cb?
III '23 FET 2 zarodki 7 bl 😭 ❌️cb
3️⃣ Zmiana kliniki-Poznań Polna
5.10 Scratching endo
8.10 Puregon 275J, lametta, mensinorm 75 J 10dojrzałych/6zapłodnionych 🙏
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Transfer 3AA, 18.12.23--> accofil, prograf, neoparin,encorton 🙏✊️
Cb ❌️
Cała immunologia przebadana...
Kwiecień 2024-histeroskopia z biopsją endometrium 🙏
transfer? -
Pocahontas16 wrote:Właśnie u nas też coś z ruchem gorzej było. Podasz jakie maz ma w tym zakresie wyniki? Bo nam tak rzucili noo mało z ruchem postepowym ale źle nie jest, nikt się nie zagłębial zbytnio
Najświeższe wyniki z marca
https://ibb.co/cYHYqgv
Może nie ma tragedii ale też nie jest zbyt dobrze.Pocahontas16 lubi tę wiadomość
-
O dzięki, później wrzucę wyniki męża, trochę inaczej wyglądają i ciężko mi tam coś odczytać. Może rzucisz okiem?
Agwinka lubi tę wiadomość
-
Pocahontas16 wrote:O dzięki, później wrzucę wyniki męża, trochę inaczej wyglądają i ciężko mi tam coś odczytać. Może rzucisz okiem?
Może coś uda mi się wyczytać 🙂
Chociaż to u mnie lekarz bardziej interpretuje niż ja🥰🙂🤞Pocahontas16 lubi tę wiadomość