W kwietniu wielkanocne igraszki 🐣🐇, wróżą zimowe bobaski 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati94 wrote:Cp nie wychodzi z moczu? Nie myśl o najgorszym, może przesunęła się miesiączka ze stresu, a może owulacja była później? Zobacz ja byłam pewna owulki w 20 DC a była w 26. Nie udawało nam się może przez to, że wyłapując już pik, nie robiłam więcej testów a mógł być jeszcze ciemniejszy i pik jednak później..różne są scenariusze. Ja dziś 36 dc, ale dopiero 10 dpo..trzymam kciuki🍀
Z moczu mi wyszly testy tydzien po terminie @, bo ta beta rosła wolniutko w cp. Dzięki kochana, jednak pik nałożył się ze spadkiem temperatury, więc ufam, że była jednak te 14 dni temu. Później temperatura była równa praktycznie większość czasu. A owulacyjne robiłam jeszcze przez tydzień po piku - z ciekawosci i przez 7 dni były mocne kreski. Patrzcie:
07.23 Misia 🩷👶 -
Kluska95 wrote:Z moczu mi wyszly testy tydzien po terminie @, bo ta beta rosła wolniutko w cp. Dzięki kochana, jednak pik nałożył się ze spadkiem temperatury, więc ufam, że była jednak te 14 dni temu. Później temperatura była równa praktycznie większość czasu. A owulacyjne robiłam jeszcze przez tydzień po piku - z ciekawosci i przez 7 dni były mocne kreski. Patrzcie:
-
Kofii wrote:Nati94 gratulacje i trzymam kciuki! 🥰
Jak tam święta? U mnie smutno, bo są w rodzinie przeslodkie małe dzieci, ja ogólnie nigdy za dziećmi nie przepadałam, ale odkąd chcę mieć swoje no to wiadomo, jest inaczej 🤪 niby dalej cudze dzieci mnie nie interesuja, ale patrzę i myślę sobie jakby to było jakby to było moje 😄 od zeszłorocznych biochemów w święta mi ciężko jak patrzę na te bobasy 😶
U mnie na spokojnie, chociaż dziś widziałam się z miesięcznym maleństwem mojej siostry i przez ta niepewność dzisiejszą zastanawiałam się czy będziemy mogli mieć takie małe cudo, czy jednak moje jajowody się nie nadają do niczego. 🤷♀️ No ale kocham jak swoje, wiadomo 🥰Aneta2506, Selenka lubią tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Nati94 wrote:Ja wiem z forum, że przy pcos mogą wychodzić długo pozytywne owulaki, więc wszystko jest możliwe. Na pierwszy rzut oka myślałam, że owu miałaś w 22 DC
Właśnie przez PCOS robiłam z ciekawosci, bo też tak czytałam, no ale liczę, że śluz, temperatura i test mnie nie oszukały, bo wszystko się zgrało na ten 3 kwietnia 😁
Edit. To mój pierwszy miesiąc z euthyroxem i pierwszy normalny cykl po CP, więc może tu jeszcze coś się zadziało. No sama nie wiem, ale niepewność mnie męczy:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2022, 23:07
Nati94 lubi tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Kluska95 wrote:Właśnie przez PCOS robiłam z ciekawosci, bo też tak czytałam, no ale liczę, że śluz, temperatura i test mnie nie oszukały, bo wszystko się zgrało na ten 3 kwietnia 😁
Edit. To mój pierwszy miesiąc z euthyroxem i pierwszy normalny cykl po CP, więc może tu jeszcze coś się zadziało. No sama nie wiem, ale niepewność mnie męczy:/Kluska95, malinowamamba95 lubią tę wiadomość
-
Kluska95 wrote:U mnie @ brak - powinna być dziś, nie czuje się w ogóle jakby miała przyjść. Test wczoraj biały, dziś zrobiłam z ciekawosci owulaka i ledwo ta druga kreska widoczna, a ostatnio przed okresem była taka dość ciemnawa. Cycki dalej większe i bolące. Ciazy nie ma, malpy nie ma. Jak nie przyjdzie do srody to bede musiala isc na bete, bo wygląda mi to tak, jak w styczniu przy cp, tylko bez 🩸🩸🩸. 😭
Stres też sprzyja temu, że cykl się wydłuża... Sprobuj podejść do tego na spokojnie, wiem że przy cp testy też wychodzą pozytywne (chociaż nie zawsze)... Ale na spokojnie poczekaj jeszcze... 😘Kluska95 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Kluska95 wrote:U mnie na spokojnie, chociaż dziś widziałam się z miesięcznym maleństwem mojej siostry i przez ta niepewność dzisiejszą zastanawiałam się czy będziemy mogli mieć takie małe cudo, czy jednak moje jajowody się nie nadają do niczego. 🤷♀️ No ale kocham jak swoje, wiadomo 🥰
Cudowności ❤15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Monk@ wrote:No dobra, to teraz ja mam zagwozdkę w związku z apką wpisywałam sobie negatywne testy owulacyjne, po czym w piątek wpisałam pozytyw. I z tego, co wiem, robi się do pierwszego pozytywu, więc poprzestałam na tym jednym wpisie, przesunęła mi się w apce owulacja, no i spoko. Wczoraj mi tam na dole napisała coś o skoku temperatury, że może to świadczyć o owulacji, a dzisiaj, że wykonałam za mało testów i że powinnam testować do pierwszego negatywa. Olałam temat, bo jakoś niespecjalnie się przejmuję tym - lekarz widział na USG, ja widziałam test owu, a i jak pisałam wcześniej, namiętnie je robiłam, że popatrzeć, jak ciemnieją 😂😂 no i w piątek wieczorem zaczęły jaśnieć, a wczoraj już w ogóle. Ale nie widziałam potrzeby wrzucania tego, w końcu i tak mi przesunęła owulację na raczej poprawną. Dziś mi apka pokazała dzień niepłodny. Z nudów wpisałam na wczoraj negatywa, to apka mi zmieniła dzisiejszy dzień na płodny 😳 terminu owulacji nie zmienił. O co chodzi?
A dzisiaj patrzę, a tu mi wg apki owu przeskoczyła na 12dc, czyli przedwczoraj 🤷🏼♀️
W zeszłym cyklu miałam 17dc, i zazwyczaj tak mi wychodzi z temperatury. Teraz owulaki ciągle negatywne... Ja się dopiero szykuję do intensywnego działania, a tu mi apka wyświetla, że są już dni niepłodne 🤦♀️
Ale działam po swojemu, ❤️, testy i jeszcze wiesiołek w grze.Monk@, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Nutka85 wrote:Ja nie wiem czy ta apka w ogóle jakoś nie wariuje 🤦♀️ mi wtedy zmieniła najpierw prognozowana owu z 17 na 16, potem na 15dc. I do wczoraj tak miałam.
A dzisiaj patrzę, a tu mi wg apki owu przeskoczyła na 12dc, czyli przedwczoraj 🤷🏼♀️
W zeszłym cyklu miałam 17dc, i zazwyczaj tak mi wychodzi z temperatury. Teraz owulaki ciągle negatywne... Ja się dopiero szykuję do intensywnego działania, a tu mi apka wyświetla, że są już dni niepłodne 🤦♀️
Ale działam po swojemu, ❤️, testy i jeszcze wiesiołek w grze.
U mnie było to samo, mialam owu w 10 lub 11 dniu cyklu. Zaznaczalam od 8-9-10 test pozytywny, 11 negatywny. Było ok. Owulacja zaznaczona prawidłowo. Potem długo nie sledzilam co tam wyczynia się na moim kole, i nagle zmiana owu na 15 dc. Skąd? Skoro nie zaznaczalam żadnych objawów? Nie mam pojęcia 😁😁🙈👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
KIR AA, Czynnik V-homozygotyczny
PAI-heterozygotyczny, C1,C1
1️⃣ Start IVF Invimed🍀 Poznań
Ovaleap 300 IU.10 zapłodnionych
ICSI- 0 zarodków ❌️ Kiepska jakość komórek😵💫
2️⃣06.01 Menopur 300IU
ICSI 5 trzydniowych zarodków✊️❤️❤️
I 2023 - ET 2 zarodki 9 bl ❌️ cb?
III '23 FET 2 zarodki 7 bl 😭 ❌️cb
3️⃣ Zmiana kliniki-Poznań Polna
5.10 Scratching endo
8.10 Puregon 275J, lametta, mensinorm 75 J 10dojrzałych/6zapłodnionych 🙏
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Transfer 3AA, 18.12.23--> accofil, prograf, neoparin,encorton 🙏✊️
Cb ❌️
Cała immunologia przebadana...
Kwiecień 2024-histeroskopia z biopsją endometrium 🙏
transfer? -
Milixx kiedy ten nieszczęsny test aphamed pokazał Ci różowa kreskę? Czy od razu była ona różowa ?
Cały czas mam nadzieję, że jeszcze się uda bo kreska jest, ale szara i ciągle mam wrażenie że fabryczna.
Brzuch mnie boli jak na 🐒, a już nie pamiętam kiedy miałam pms.
Także wiem tyle, że nic nie wiem 😁😁🙈🙈🙈🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2022, 07:58
👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
2️⃣06.01 Menopur 300IU
5.10 Scratching endo
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Cb ❌️
transfer? -
AgulaM wrote:U mnie było to samo, mialam owu w 10 lub 11 dniu cyklu. Zaznaczalam od 8-9-10 test pozytywny, 11 negatywny. Było ok. Owulacja zaznaczona prawidłowo. Potem długo nie sledzilam co tam wyczynia się na moim kole, i nagle zmiana owu na 15 dc. Skąd? Skoro nie zaznaczalam żadnych objawów? Nie mam pojęcia 😁😁🙈
A no właśnie, coś dziwnego z ta apka 🤪
Dlatego warto znać swój organizm 😉AgulaM lubi tę wiadomość
-
Nutka85 wrote:A no właśnie, coś dziwnego z ta apka 🤪
Dlatego warto znać swój organizm 😉Nutka85 lubi tę wiadomość
👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
2️⃣06.01 Menopur 300IU
5.10 Scratching endo
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Cb ❌️
transfer? -
AgulaM wrote:Milixx kiedy ten nieszczęsny test aphamed pokazał Ci różowa kreskę? Czy od razu była ona różowa ?
Cały czas mam nadzieję, że jeszcze się uda bo kreska jest, ale szara i ciągle mam wrażenie że fabryczna.
Także wiem tyle, że nic nie wiem 😁😁🙈🙈🙈🤣
Mój alphamed przy poprzednim cyklu był bialuśki jak śnieg. Żadnych fałszywych kresek fabrycznych, żadnych cieni. Zrobiłam inny (baby boom) i tam był cień, który po dłuższym czasie (już zamdlugo, żeby był miarodajny) ściemniał do zwykłej kreseczki. Ale po 2 dniach przyszła małpa. Więc Alphamed jak dla mnie bardziej miarodajny, nie wprowadzał w błąd.AgulaM lubi tę wiadomość
-
Nutka85 wrote:Mój alphamed przy poprzednim cyklu był bialuśki jak śnieg. Żadnych fałszywych kresek fabrycznych, żadnych cieni. Zrobiłam inny (baby boom) i tam był cień, który po dłuższym czasie (już zamdlugo, żeby był miarodajny) ściemniał do zwykłej kreseczki. Ale po 2 dniach przyszła małpa. Więc Alphamed jak dla mnie bardziej miarodajny, nie wprowadzał w błąd.
https://zapodaj.net/016b259636d92.jpg.html
https://zapodaj.net/3f9563d98d331.jpg.html
U mnie takie coś?
Ten z góry z dziś rana, ten z dołu z wczorajszego wieczoru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2022, 08:06
👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
2️⃣06.01 Menopur 300IU
5.10 Scratching endo
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Cb ❌️
transfer? -
AgulaM wrote:https://zapodaj.net/016b259636d92.jpg.html
https://zapodaj.net/3f9563d98d331.jpg.html
U mnie takie coś?
Ten z góry z dziś rana, ten z dołu z wczorajszego wieczoru.
Ja na moich nie mogłam się niczego doszukać... Więc ogromnie mocno zaciskam kciuki za Ciebie!AgulaM lubi tę wiadomość
-
Nutka85 wrote:Kurcze no, coś tam przebija przez tą biel 🙉
Ja na moich nie mogłam się niczego doszukać... Więc ogromnie mocno zaciskam kciuki za Ciebie!
Tylko te cienie mam już od 4 dni, co prawda te dwa wyszły bardzo szybko i widać je gołym okiem na żywo , w poprzednich musiałam chodzić i szukać pod światło, rozbierać test itd.
Czekam dalej, jutro pojadę do apteki po inny test.Nutka85 lubi tę wiadomość
👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
2️⃣06.01 Menopur 300IU
5.10 Scratching endo
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Cb ❌️
transfer? -
AgulaM wrote:Milixx kiedy ten nieszczęsny test aphamed pokazał Ci różowa kreskę? Czy od razu była ona różowa ?
Także wiem tyle, że nic nie wiem 😁😁🙈🙈🙈🤣
Ten robiłam 12dpo wieczorem 👍 więcej nie robiłam bo nie miałam. Ale one się słabo wybarwiają.
AgulaM ile jest dpo?😊AgulaM lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:
Dziś 14 dpo. Więc też termin 🐒 no chyba, że owu była w 11 dc to termin mam na jutro. No na Twoim widać konkretnie jest różowa czy szara ?Milixx lubi tę wiadomość
👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
2️⃣06.01 Menopur 300IU
5.10 Scratching endo
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Cb ❌️
transfer? -
AgulaM wrote:Dziś 14 dpo. Więc też termin 🐒 no chyba, że owu była w 11 dc to termin mam na jutro. No na Twoim widać konkretnie jest różowa czy szara ?
Jest taka szaro - różowa po wyschnięciu 😅 innych testach kreska jest różowa a na tym jest taka inna 🤦♀️AgulaM lubi tę wiadomość