W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje dla dzisiejszych dziewczyn z II
Skontaktowałam się wczoraj z moją ginekolog odnośnie tego progesteronu i zapisała mi wieksza dawkę tego progesteronu który biore do tej pory .
Mam nadzieję, że bardziej nie spadnie .
W piątek ide po receptę na Neoparin, bo się kończy i wtedy czekamy na wizytę 💓.
Kiedy planujecie wizyty ?Blondyna.B, nat lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Lucy91 wrote:Gratulacje dla dzisiejszych dziewczyn z II
Skontaktowałam się wczoraj z moją ginekolog odnośnie tego progesteronu i zapisała mi wieksza dawkę tego progesteronu który biore do tej pory .
Mam nadzieję, że bardziej nie spadnie .
W piątek ide po receptę na Neoparin, bo się kończy i wtedy czekamy na wizytę 💓.
Kiedy planujecie wizyty ?Wojcinka lubi tę wiadomość
-
coma wrote:No tak czulam ze tak moze byc
Tak sie miotam co robic, troche mi sie chce rzygac na mysl o klinice leczenia nieplodnosci (ostatnio wychodziłam z kliniki w kwietniu 2019 ze skierowaniem na łyżeczkowanie, tylko przez to, że nie było miejsc w szpitalu nie wyłyżeczkowalam zdrowej ciąży)
Kurde ja jak miałam poronienie zatrzymane to po kiepskim obrazie na usg w 8tc byłam skierowana na betę i dopiero jak zaczęła spadać to do szpitala mnie wysłali na wywołanie poronienia. -
Blondynka7 wrote:Witajcie, jestem tutaj nowa.
Dzisiaj termin miesiączki i niestety test wyszedł biały. Jestem podłamana, bo to już 12 cykl starań. Tak wiem, że tutaj są dziewczyny jeszcze bardziej przetyrane przez życie, ale dla mnie kolejny miesiąc to coraz mocniej złamane serce.
Dopiero zaczęliśmy diagnostykę. U mnie owulacja została potwierdzona monitoringiem. Niestety u męża wyszły słabe wyniki nasienia ( dokładniej opisane w stopce). Myślicie, że z takimi wynikami mamy jakiekolwiek szanse? Zawsze chciałam być młodą mamą i ,,wyrobić" się z dwójką dzieci przed 30. Chyba nie będzie mi to dane...
Jakie badania powinniśmy zrobić mi i mężowi?
Witamy😊 wyniki nasienia można łatwo polepszyć suplementami. Po ok 3 miesiącach jak zrobicie ponownie badanie to będzie lepiej. Warto też zbadać hormony, na pierwszej stronie wątku masz wypisane badania24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Dobra dziewczyny a jak już sobie pozwolę chwilę pomarzyć o tym że może faktycznie @ dzisiaj nie przyjdzie (chociaż kurde boję się marzyć o takich rzeczach bo wydaje się to totalnie nieralne)
To jak tam u was z objawami w tej bardzo wczesnej ciazy? Bolą was piersi? I Sorka za pytanie ale jak macie ze śluzem?
Ja pamiętam że w poprzednich ciążach mialm baaaardzo bolesne piersi i sporo sluzu teraz za to totalna susza i cycki flaki 😂 co nie jest ani normalne dla mnie przed @ ani z doświadczenia we wczesnej ciąży 🤷♀️ -
Blondynka7 wrote:Witajcie, jestem tutaj nowa.
Dzisiaj termin miesiączki i niestety test wyszedł biały. Jestem podłamana, bo to już 12 cykl starań. Tak wiem, że tutaj są dziewczyny jeszcze bardziej przetyrane przez życie, ale dla mnie kolejny miesiąc to coraz mocniej złamane serce.
Dopiero zaczęliśmy diagnostykę. U mnie owulacja została potwierdzona monitoringiem. Niestety u męża wyszły słabe wyniki nasienia ( dokładniej opisane w stopce). Myślicie, że z takimi wynikami mamy jakiekolwiek szanse? Zawsze chciałam być młodą mamą i ,,wyrobić" się z dwójką dzieci przed 30. Chyba nie będzie mi to dane...
Jakie badania powinniśmy zrobić mi i mężowi?co prawda nadal czekamy na efekt w postaci ciąży, jednak wyniki coraz lepsze. Także nie załamuj się, tylko suplementacja, zdrowa dieta i konsultacja androloga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2021, 11:42
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Wojcinka wrote:Dobra dziewczyny a jak już sobie pozwolę chwilę pomarzyć o tym że może faktycznie @ dzisiaj nie przyjdzie (chociaż kurde boję się marzyć o takich rzeczach bo wydaje się to totalnie nieralne)
To jak tam u was z objawami w tej bardzo wczesnej ciazy? Bolą was piersi? I Sorka za pytanie ale jak macie ze śluzem?
Ja pamiętam że w poprzednich ciążach mialm baaaardzo bolesne piersi i sporo sluzu teraz za to totalna susza i cycki flaki 😂 co nie jest ani normalne dla mnie przed @ ani z doświadczenia we wczesnej ciąży 🤷♀️
Ogólnie każda ciąża jest inna więc ciężko nawet do swojej porównać 😅 mnie piersi w ogóle nie bolą ale sutki bardziej wrażliwe, mam nadzieję że nie urosną za bardzo bo mi zostały D z poprzedniej ciąży (urosły z B i nie zmalały), ciągnięcie w macicy i wzdęcie a śluz jest ale mnie nie zalewa. Pamiętam w poprzedniej ciąży to miałam mega bolesne piersi i mnie zalewało.Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Wojcinka wrote:Dobra dziewczyny a jak już sobie pozwolę chwilę pomarzyć o tym że może faktycznie @ dzisiaj nie przyjdzie (chociaż kurde boję się marzyć o takich rzeczach bo wydaje się to totalnie nieralne)
Ja pamiętam że w poprzednich ciążach mialm baaaardzo bolesne piersi i sporo sluzu teraz za to totalna susza i cycki flaki 😂 co nie jest ani normalne dla mnie przed @ ani z doświadczenia we wczesnej ciąży 🤷♀️
Wojcinka temperatury masz piękne i zapowiadaja się obiecująco. Mam nadzieję że naprawdę ten cykl będzie dla ciebie szczęśliwy.
U mnie nie było i nie ma wiele objawów - jedyne co zauważyłam faktycznie to pełniejsze piersi i jakby więcej żyłek widocznych , od czasu do czasu ciągnięcie na dole ale to wszystko równie dobrze mogłoby być na okres ☺️co innego to teraz mam uczucie takiego gorąca zmierzyłam temp i 37.3 wychodzi - to dużo bo nigdy tyle nie miałam raczej w ciągu dnia nawet + w gardle mnie wgl drapie. Czytałam tez że niektóre mają takie objawy jak na przeziębienie właśnie na samym początku.
.
Rozumiem twój strach też bo ja chyba tak samo dalej nie dopuszczam do siebie myśli że to może faktycznie wyjść 🤰Wojcinka lubi tę wiadomość
20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
29+6 --> USG 3 trymestru --> 1380g
36+2 --> 2500g
-
Wojcinka, Ty nam wisikasz tu dwie krechy jak nic😁🤪
Blondyna, ja bym chciała żeby mi urosły cycki z tego B i już nie malały🤣milam, Anettaa lubią tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
KaJa wrote:Blondyna, ja bym chciała żeby mi urosły cycki z tego B i już nie malały🤣
KaJa lubi tę wiadomość
-
milam wrote:Czy ktoś dzisiaj robi betę? Czekamy na jakieś wyniki?
-
KaJa wrote:Wojcinka, Ty nam wisikasz tu dwie krechy jak nic😁🤪
Blondyna, ja bym chciała żeby mi urosły cycki z tego B i już nie malały🤣
izi startujesz z nową praca od początku sierpnia ?
Dziewczyny jakie polecacie suple dla siebie ? Mężowi kupię ferimen (już kiedyś stosował) ale u siebie w sumie nie wiem. Biorę Wit D3 jakieś kwasy omega tzn rekina 😁 -
Anettaa wrote:Hahah mi w ciąży podrosły ale niestety wróciły do pierwotnego rozmiaru . Czyli moje małe B😂😁 a w ciąży i jak karmiłam były takie fajne 😂
izi startujesz z nową praca od początku sierpnia ?
Dziewczyny jakie polecacie suple dla siebie ? Mężowi kupię ferimen (już kiedyś stosował) ale u siebie w sumie nie wiem. Biorę Wit D3 jakieś kwasy omega tzn rekina 😁Anettaa lubi tę wiadomość
starania od 2016
*IVF 01.20 ☹️
*IVF 07.20
✓07.20 Transfer 🥳
Nic nie boli bardziej, niż śmierć
spełnionego marzenia 💔
💔 Oleńka 34tc [*] 💔👼🏼02.21
Walczymy dalej 🍀
*IVF 09.2021
°7 komórek 🤩 wszystkie
zapłodnione
° 6 blastek 🤩
✓09.21 transfer - CB 💔
✓11.21 transfer - 😞
✓04.22 transfer - 😞
✓05.22 transfer 🙏🏻✊🏻❤️
5dpt- beta: 15,91
7dpt- 66,08
9dpt- 199,48
11dpt- 544,04
13dpt- 1701,08
19dpt- pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
25dpt- jest ❤️🙏🏻🌈🥰
Nasz cudzie trwaj! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🌈
23.01.2023 Nasz cud jest z nami 🥰❤️🌈🤗
Mamy ❄️❄️ -
Dziewczyny!
Mialam testowac 10lipca, mamy 20 lipca moj 38dzien cyklu! Okresu nie mam nadal…
Brzuch pobolewa czasem jak na @ i tyle.
Wczoraj zrobilam ponownie test - biało.
Czy jeszcze jest jakas szansa ze w tym cyklu sie udalo? Czy raczej cykl stracony a małpa przyjdzie z opoznieniem? Ja niestety obstawiam drugą wersję, ale jednak nadzieja jest zawsze poki okresu brak👩🏻30 👨🏻35
2021 cb ❤️🩹
2023 👦🏻❤️
Starania o rodzeństwo od marca 2025.
Kwiecień 2025 cb ❤️🩹
Koniec starań - sierpień 2025 ✨
👩🏻 hasimoto, euthyrox 50
👨🏻 ok -
Joanka# wrote:Dziewczyny!
Mialam testowac 10lipca, mamy 20 lipca moj 38dzien cyklu! Okresu nie mam nadal…
Brzuch pobolewa czasem jak na @ i tyle.
Wczoraj zrobilam ponownie test - biało.
Czy jeszcze jest jakas szansa ze w tym cyklu sie udalo? Czy raczej cykl stracony a małpa przyjdzie z opoznieniem? Ja niestety obstawiam drugą wersję, ale jednak nadzieja jest zawsze poki okresu brak
Może owu sie przesunęła mocno albo cykl bezowulacyjny. Mierzysz temp?24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
KaJa wrote:Może owu sie przesunęła mocno albo cykl bezowulacyjny. Mierzysz temp?
No własnie niestety nie, w tym cyklu odpuscilam mierzenie zeby odpoczac od tego
Ale moze spotkalysciw sie z tym ze ktos robil testy przed 40dc i wychodzily negatywne mimo wszystko?
Jaka jestem glupia na pewnk robiac sobie nadzieje. Chcialabym tak odpuscic calkowicie i o tym nie myslec ale ciezko.
👩🏻30 👨🏻35
2021 cb ❤️🩹
2023 👦🏻❤️
Starania o rodzeństwo od marca 2025.
Kwiecień 2025 cb ❤️🩹
Koniec starań - sierpień 2025 ✨
👩🏻 hasimoto, euthyrox 50
👨🏻 ok -
Joanka# wrote:No własnie niestety nie, w tym cyklu odpuscilam mierzenie zeby odpoczac od tego
Ale moze spotkalysciw sie z tym ze ktos robil testy przed 40dc i wychodzily negatywne mimo wszystko?
Jaka jestem glupia na pewnk robiac sobie nadzieje. Chcialabym tak odpuscic calkowicie i o tym nie myslec ale ciezko.09.2019 synek 😍
28.09.2021 beta 715 💙
[/url]
-
Dziewczyny, kilka stron temu mi mignelo że ktoś ładnie zbił prolaktynę z 28 do 4 ale nie będę jeszcze raz szukać, bo się pogubie 😉 i zaczęłam sobie tak myśleć:
norma prolaktyny do starań to....?
👰🏻M&M🤵🏻
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙