W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucy91 wrote:Ja dzis wywalilam wszystkie testy . Mam psychicznie dość porównywania czy ciemnieje czy nie
Będzie co ma być a ja już i tak jestem kłębkiem nerwow .Lucy91 lubi tę wiadomość
-
Lucy91 wrote:Ja dzis wywalilam wszystkie testy . Mam psychicznie dość porównywania czy ciemnieje czy nie
Będzie co ma być a ja już i tak jestem kłębkiem nerwow .
Teraz staraj sie odpoczywać i wyluzować. Wiem, że ciężko po stracie dziecka nie myśleć o tym co bedzie ale nie rób już testów. Zmęczy Cie to psychicznie a przecież beta ładnie rośnie i na pewno wszystko jest w porządku ❤Lucy91 lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Blondyna.B wrote:Mąż zleciał na dół uśmiechnięty ale oczywiście z tekstem "a co ta druga kreska taka jasna?" 😂
Był pewny że już jestem po terminie 🐵 nie wiem jak on to liczył jak zawsze był w tym dobry i sam mi przypominał o okresie 😅🙈
Mój to samo 🙈 lepiej wiedział kiedy będę miała okres. I twierdzi że jak mam owulacje to zakładam tę samą spódnicę 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2021, 08:53
Blondyna.B lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
DeLaCruz wrote:Mój to samo 🙈 lepiej wiedział kiedy będę miała okres. I twierdzi że jak mam owulacje to zakładam tą samą spódnicę 🤣
Zazdroszczę spostrzegawczości. Mój po 4 latach związku zorientował się, że mam kręcone włosy a nie proste. 🤣🤣🤣 a prostuje włosy naprawdę rzadko, dosłownie kilka razy w roku 🤭 Wszyscy wybuchnęli wtedy śmiechem 😂DeLaCruz, Kajucha95, Blondyna.B, Vivian, MamaMagda89, Axon lubią tę wiadomość
-
Heeeej, wypadłam na bite 2 tygodnie z forum, mieliśmy w planach przeprowadzać się do nowego domu w połowie sierpnia, ale okazało się, że w takim terminie prawdopodobnie będę musiała z córką pojechać do szpitala, także uznaliśmy, że przyspieszamy przeprowadzkę. Wzięliśmy 2 tygodnie urlopu, dzisiaj ostatni dzień i zabralismy się do ostrej pracy 😁
Malowanie skończone, wszystko wysprzątane na błysk i teraz 3 dzień trwa pakowanie rzeczy, człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy ile tych rzeczy ma i ile z tego jest totalnie niepotrzebne, a o ilu w ogóle się zapomina, że gdzieś tam są🤦🏻♀️ ale przynajmniej robię czystki w szafach, już tyle rzeczy wyrzuciłam 🤣
Dzień w dzień pracujemy do 2-2:30 w nocy, a o 6 pobudka, bo córka nie ma litości 😅
Przez tą nagłą zmianę planów i istny armageddon nie byłam w stanie nadążyć za Wami, tyle piszecie 😱😝 co kilka dni próbowałam nadrabiać, ale po kilku stronach zasypiałam z telefonem w ręce 😂😂😂
Nie mniej jednak z całego serca gratuluję Wam każdych ⏸️ ❤️
za te dziewczyny, które dopiero będą testować trzymam kciuki 🤞🤞🤞🤞🤞 i za te które czekają na następny miesiąc także 🍀🍀🍀🍀🍀
p.s. ta nazwa o spadających gwiazdach to sztos ! 😍
Ja obecnie jestem w oczekiwaniu 🤦🏻♀️ na jutro mam termin 🐵 i na jutro jestem zapisana na testowanie, ale poczekam do niedzieli, jeżeli 🐵 nie przyjdzie, to wtedy zatestuje.
Swoją drogą bardzo się cieszę, że te dwa tygodnie miałam tak zajęte, bo szczerze mówiąc dopiero wieczorem jak kładłam się do łóżka, to zaczynałam się zastanawiać czy się udało, czy to będzie ten miesiąc czy jeszcze nie. Ale te myśli trwały dosłownie po 30 sekund, bo urywał mi się film ze zmęczenia 😅😅😅
Fizycznie jestem mega mega zmęczona, ale psychicznie jest super! 😀Blondyna.B, Ivanka93, Kajucha95, milam, Norka01, KaJa lubią tę wiadomość
-
Będzie co ma być a ja już i tak jestem kłębkiem nerwow .
Ja sprawdzałam czy ciemnieje ale na zasadzie czy nie będzie biochema - na bardzo wczesnym etapie jako że testowalam przed terminem @.
U ciebie już jest potwierdzone i nic nie trzeba więcej testować. Tylko czekać na wizytę u ginekologa !Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2021, 09:32
Kajucha95 lubi tę wiadomość
20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
29+6 --> USG 3 trymestru --> 1380g
36+2 --> 2500g
-
Dzień dobry!
Ja dziś wracam już z urlopu, dobre się skończyło i trzeba wracać do rzeczywistości.
Zawodów mamy na grupie mnóstwo, i to jest piękne, że łączy nas jeden cel ❤️
Trzymam kciuki za wszystkich oczekujących na testowanie 😍Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
Oooo dziewczyny jeden wieczór mnie nie było a tu proszę jak harcują 😄 piękne zawody … ja mam nudna prace, jestem analitykiem kredytowym w banku 💆♀️💆♀️ I nie wyobrażacie sobie jak ludzie kombinują i podrabiają dokumenty aby otrzymać kredyt 🤦♀️🤦♀️
Wczoraj wyłączyłam się całkiem bo myślałam ze umrę, chyba po lekach - coś mi szkodzi glucophage, inofolik, olej z wiesiołka, witamina D - nie wiem co bo mnie strasznie mdli po nich i jeść nie mogę. Nawet przy stymulacji nie czuje teraz jajników a zawsze dawały w kość i wiedziałam z którego będzie jakiś pęcherzyk 🤷♀️
No podziwiam te piękne zawody 😍😍Kremówka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinka wrote:Jeśli potwierdzi mi się owu wcześniej, to jak z duphastonem? Gin mówiła żeby brać od 16 dc, a lepiej chyba zacząć brać po owu? Macie większe doświadczenie w tym temacie 🙈
Duphaston dopiero po potwierdzonej owu a mogę wiedzieć z jakiego powodu go przyjmujesz?😊 -
Beta 319 💗
Jutro powtórka jutro koło 16 i wyniki jutro wieczorem lub pojutrze rano ☺️
A teraz Odmeldowuje się na plażę i odezwę się wieczorem 😘coma, Ivanka93, Nayax, Kajucha95, Blondyna.B, milam, Minka, Gravity, Agnuka, DeLaCruz, Iskra444, Szyszka90, Vivian, Anettaa, Syla87, KaJa, PaniKaziukowa, Axon, Sendi94, Zagadka919 lubią tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe, ryzyka niskie
czekamy na wyniki NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
nick nieaktualnyWojcinka wrote:Beta 319 💗
A teraz Odmeldowuje się na plażę i odezwę się wieczorem 😘
Nie mogło być inaczej ❤ to teraz piękny przyrost 😁 miłego plażowania, zazdroszczę 🙈Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wojcinka wrote:Beta 319 💗
A teraz Odmeldowuje się na plażę i odezwę się wieczorem 😘
Odpoczywaj 😁Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Nayax wrote:Duphaston dopiero po potwierdzonej owu a mogę wiedzieć z jakiego powodu go przyjmujesz?😊
Torbiel na prawym jajniku. Choć mam wrażenie, że to słabo pomaga. Byłam w marcu na wizycie - torbiel 5 cm i brać duphaston 2x1 od 16 dnia cyklu. Po 3 miesiącach wizyta i torbiel 4cm. Niby się zmniejszyła, ale mam wrażenie, że na 3 miesiące to bardzo mało teraz zaczynam ostatni cykl i kolejna wizyta u gin. Jestem ciekawa co wyjdzie. W przyszłym tygodniu planuje zrobić jeszcze morfologie, mam nadzieję że wszystko będzie w porządku. No i właśnie z tym duphastonem, gin od razu podała że od 16 dnia cyklu, a już wtedy dużo czytałam że powinno się po owu zacząć brać, jak będę miała wcześniej niż 16 dc to nie czekać rozumiem? -
nick nieaktualnyMinka wrote:Torbiel na prawym jajniku. Choć mam wrażenie, że to słabo pomaga. Byłam w marcu na wizycie - torbiel 5 cm i brać duphaston 2x1 od 16 dnia cyklu. Po 3 miesiącach wizyta i torbiel 4cm. Niby się zmniejszyła, ale mam wrażenie, że na 3 miesiące to bardzo mało teraz zaczynam ostatni cykl i kolejna wizyta u gin. Jestem ciekawa co wyjdzie. W przyszłym tygodniu planuje zrobić jeszcze morfologie, mam nadzieję że wszystko będzie w porządku. No i właśnie z tym duphastonem, gin od razu podała że od 16 dnia cyklu, a już wtedy dużo czytałam że powinno się po owu zacząć brać, jak będę miała wcześniej niż 16 dc to nie czekać rozumiem?
-
Ja nie wiem jak łączy się duphaston z torbielami wiec tu nie pomoge,
Ja to kazdy cykl gdzie bralam duphaston mialam monitorowany i dopiero jak mialam potwierdzenie, ze pekl pecherzyk to zaczynalam brac. Ja dla bezpieczenstwa bym brala jakies 2-3 dni dopiero po czasie kiedy czujesz ze masz owulacje jak juzuduchowiona lubi tę wiadomość