W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
Anettaa wrote:Wiem że są tu dziewczyny z Warszawy. Czy macie jakiegoś naprawdę fajnego ginekologa ?
-
Więc tak... Androlog stwierdził przewlekłe zapalenie (nie pytajcie czego bo spytałam mojego lubego i stwierdził "eee yy nie wiem no jąder?"), stwierdził, też, że popracujemy nad lepkością i parametrami. Stąd moje pytania
1. NAC 600 - jaki i gdzie zamawiacie (tyle firm ma, że zgłupieję)
2. Ubichinol Q10 100mg - podobnie czy macie doświadczenie z tym i jaki zamawiacie
3. Stwierdził też, że FSH (chyba bo luby znowu nie pamięta czy LH czy FSH ale na 99% FSH) jest nieco za niskie, w normie ale niskie, ale nie będziemy narazie nic robić z tym bo już za dużo będzie. Macie może jakieś naturalne triki?
4. Przepisał też Moloxin
Za 3 miesiące mamy powtórzyć badanie spermy i zrobić HBA, MAR, fragmentację chromatyny. Narazie mojego dopadł dołek po wizytowy...♥ staraczka z 2021 - córka '22, wracam do starań
♥ ja - niedawno stwierdzona adenomioza
♥ mąż stwierdzona przy poprzednich staraniach teratozoospermia, powtórka badań w 2025
♥11.08.21 beta 137,70 - 13.08.21 beta 446,20. Poród 04.2022
♥ 31.12 II beta 52.64. 02.01 beta 203.32 04.01 beta 584.08 -
Szyszka90 wrote:Iskra, właśnie weszlam na pierwszą stronę żeby zobaczyć ile kreseczek i zauważyłam że mnie tam nie ma. Czy mogłabym prosić o wpisanie na testowanie? 30 lipca, wtedy mam zrobić betę, 13 dpo. Dziękuję 😉
Mój poprzedni post chyba zaginął, a chciałabym żeby ktoś się odniósł jeśli ma podobne doświadczenia bo trochę mam dola. To już kolejny raz kiedy mam torbiel krwotoczną, 3 razy z rzędu, poprzednim razem i w tym cyklu owulacja wystąpiła. Torbiel miałam także w grudniu, potem w lutym (między tymi miesiącami nie sprawdzałam), pękały przy okresie. Martwi mnie to dlaczego tak się dzieje 😌 czy z takiej torbieli, któraś z Was mimo to zaszła w ciążę?
Ja na opisie usg po owulacji 3 marca 2019 mam napisane ze jest torbiel krwotoczna a 15 marca zobaczyłam 2 kreskiSzyszka90 lubi tę wiadomość
-
anka wrote:Polecacie jakieś testy ciążowe?
Dziewczyny tu polecają facelle stacjonarnieStarania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
coma wrote:Ja na opisie usg po owulacji 3 marca 2019 mam napisane ze jest torbiel krwotoczna a 15 marca zobaczyłam 2 kreski
Czytałam u mamy ginekolog, że częste torbiele krwotoczne mogą obniżać płodność....
Może Izi czarny jednak pozwolą mi się już cieszyćStarania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
I jeszcze pytanie o wkładki chłodzące jądra co jak gdzie xd♥ staraczka z 2021 - córka '22, wracam do starań
♥ ja - niedawno stwierdzona adenomioza
♥ mąż stwierdzona przy poprzednich staraniach teratozoospermia, powtórka badań w 2025
♥11.08.21 beta 137,70 - 13.08.21 beta 446,20. Poród 04.2022
♥ 31.12 II beta 52.64. 02.01 beta 203.32 04.01 beta 584.08 -
Izi wrote:Więc tak... Androlog stwierdził przewlekłe zapalenie (nie pytajcie czego bo spytałam mojego lubego i stwierdził "eee yy nie wiem no jąder?"), stwierdził, też, że popracujemy nad lepkością i parametrami. Stąd moje pytania
1. NAC 600 - jaki i gdzie zamawiacie (tyle firm ma, że zgłupieję)
2. Ubichinol Q10 100mg - podobnie czy macie doświadczenie z tym i jaki zamawiacie
3. Stwierdził też, że FSH (chyba bo luby znowu nie pamięta czy LH czy FSH ale na 99% FSH) jest nieco za niskie, w normie ale niskie, ale nie będziemy narazie nic robić z tym bo już za dużo będzie. Macie może jakieś naturalne triki?
4. Przepisał też Moloxin
Za 3 miesiące mamy powtórzyć badanie spermy i zrobić HBA, MAR, fragmentację chromatyny. Narazie mojego dopadł dołek po wizytowy...
Dobrze, że androlog poważnie podszedł do sprawy dał leki i konkretne zalecenia podkoksujecie chłopaków i zaraz bedziesz w dwupaku 💪💪🤰Izi lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:A to zależy do czego bo ogólnego i do ciąży mogę polecić ale typowo do starań to nie znam jego podejścia niestety 😔
-
Anettaa wrote:No właśnie chodzi mi o starania. Bo ogólnego od ciąży to mam całkiem fajna babeczkę. Ale chciałabym pójść do kogoś od tej drugiej strony. Ewentualny monitoring spojrzenie na mnie pod względem staran
Ja dzisiaj byłam u super babki, nazywa się Renata Zlotorowicz Grochowska, przyjmuje przy Racławickiej. Wcisnęła mi nawet skierowanie na laparo i hsk w szpitalu, więc mogę odwołać swoje sono w sierpniu.
Zna się na mutacjach (!!!!), wszystko super opowiedziała, siedziałam tam z godzinę.
Wizyta z usg i macaniem cycków (PIERWSZY GINEKOLOG MACAL MI CYCKI) 200 zł 😊
Tylko teraz chyba idzie na tydzień czy dwa urlopu, ale tak to bardzo mi podpasowala 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2021, 20:50
Ivanka93, Anettaa lubią tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
nick nieaktualnycelina550 wrote:Ja dzisiaj byłam u super babki, nazywa się Renata Zlotorowicz Grochowska, przyjmuje przy Racławickiej. Wcisnęła mi nawet skierowanie na laparo i hsk w szpitalu, więc mogę odwołać swoje sono w sierpniu.
Zna się na mutacjach (!!!!), wszystko super opowiedziała, siedziałam tam z godzinę.
Wizyta z usg i macaniem cycków (PIERWSZY GINEKOLOG MACAL MI CYCKI) 200 zł 😊
Tylko teraz chyba idzie na tydzień czy dwa urlopu, ale tak to bardzo mi podpasowala 😊 -
nick nieaktualny
-
Anettaa wrote:O Pani przystojny 😂😂 czy on tylko na Białołęce?
Też musiałam obczaić🤣 ale i tak wole swojego gina niebieskookiego blondyna 🤪🤣🤣🤣Izi, Wojcinka lubią tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️