W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAxon wrote:KaJa super wynik
Blondyna trzymam kciuki za dobry wynik.
A Was wszystkich prosze o kciukasy za mnie dzisiaj. 16:45 mam usg i mam nadzieję że usłyszę serduszko! ❤ stres x milion! 😥
Jesteś w 8 tygodniu, na bank je usłyszysz i wszystko będzie dobrze, zobaczysz ❤️Axon lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wierzę...
Beta z wczoraj 166 i wg kalkulatora przyrost jest w normie (73.6%) ale to chyba muszę sprawdzić znowu za 2 dniKate1811, KaJa, abrakadabra, Axon, nat, Anettaa, Selena, Kajucha95, DeLaCruz, Kasiekkk, coma, milam, MartiWa, Marbella, Ivanka93, Izi, Gravity, Lucy91, Natis, Iskra444, Czytoto, Gizmo 11, Minka, Zagadka919, Szyszka90, Mgdra, Norka01, MagdaN, celina550, Syla87, Sendi94, Kimberly, Wojcinka, MartiMarti lubią tę wiadomość
-
KaJa a nie wierzysz nam że jesteś w ciąży 😅 a jednak możesz być jak progesteron jest dobry 😊
Axon kciuki za wizytę - na pewno będzie juz serduszko ❤️KaJa, Axon, celina550 lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Nie wierzę...
Beta z wczoraj 166 i wg kalkulatora przyrost jest w normie (73.6%) ale to chyba muszę sprawdzić znowu za 2 dni
Super😍 na pewno beta sie rozkręci jeszcze bardziej. Niby sie mówi, że powinna sie podwajać co 48h ale wiele źródeł podaje, że podwaja sie co 2-3 dni i może u Ciebie właśnie tak jest. Teraz sie nie martw bo będzie dobrze😊Blondyna.B lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
😍😍 blondyna - może się jeszcze rozkręca powoli , albo będziesz po prostu w dolnych granicach normy przyrostów co przecież dalej jest ok !
Super, że teraz się udalo ! ❤️Blondyna.B lubi tę wiadomość
20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
29+6 --> USG 3 trymestru --> 1380g
36+2 --> 2500g
-
Nayax gratulacje 💕
Blondyna - ważne, że rośnie, jestem dobrej myśli, rozkręci się jeszcze! 💕🍀
Ja wczoraj byłam na usg, pęcherzyk ciążowy 2.53 cm, następna wizyta za 2 tygodnie. Jeszcze do mnie nie dociera to wszystko 🙈KaJa, Blondyna.B, Nayax, nat, Ivanka93, milam, Lucy91, Gizmo 11, Minka, Zagadka919, Norka01, celina550, Syla87, Wojcinka, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙
-
Anettaa wrote:Blondyna cieszę się i niech rośnie 😍😍
Kaja Ty miałaś też robić więc czekam ale widziałam też że chcesz testować 3go sierpnia więc poproszę o ładny prezent ur.
Ja dzisiaj nie testuje jednak bo dopiero wróciłam do domu a siku już było😜 zresztą to troche za wcześnie więc chociaż do jutra poczekam😊24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
nick nieaktualnyKaja - piękny prog! Ty uparciuchu, nie chcesz Nas słuchać a mamy racje! 😁 Jeszcze tylko ⏸ i masz komplet 🤭
Axon - kciuki za wizyte! Na pewno będzie dobrze! Ja dopiero za 2 tygodnie i już nie mogę się doczekać 😁
Blondyna - ale przyrost prawidłowy ❤ kropek potrzebuje więcej czasu żeby się porządnie wgryźć, leniuszek mały 🤭 Ja bym sprawdziła jeszcze jutro, dla pewności, dla spokoju ducha 😊 ale uwierz, ze jest dobrze! ❤
A ja mogę wyłapać 2 pierwsze objawy-meeega senność i wrażliwe sutki 🤪 ale piersi trochę pełniejsze ale nie są jakieś nabrzmiałe tylko miękkie i tu się zdziwiłam, bo piersi obstawiałam jako pierwszy objaw 🤭Blondyna.B, Kajucha95, KaJa, Syla87, Axon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajucha95 wrote:Nayax gratulacje 💕
Blondyna - ważne, że rośnie, jestem dobrej myśli, rozkręci się jeszcze! 💕🍀
Ja wczoraj byłam na usg, pęcherzyk ciążowy 2.53 cm, następna wizyta za 2 tygodnie. Jeszcze do mnie nie dociera to wszystko 🙈
Gratulacje! ❤ pięknie 😁 wiesz, że do mnie też? Po takim czasie starań, wydaje mi się to "nierealne" 🤭Kajucha95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatis wrote:Dobrze, że mnie nie dotyczy to laboratorium.
Bo robie wszystko w SLA - I nigdy nie zdarzyło mi się, żebym tych wyników nie dostała. Były późno, czasem po 22. Ale były. 🙈
Też przeważnie robie w SLA i wyniki mam ok 18 zazwyczaj 😊Natis lubi tę wiadomość
-
Ja w sumie codziennie się budzę i dalej nie dowierzam. Bolesności piersi nie mam , pod brzuchem nic nie ciśnie - miałam trochę objawów na @ ale potem stopniowo przechodziły - i tak naprawdę nie dociera do mnie że jestem w ciąży ani trochę. No może w ciągu dnia jakieś lekkie mdłości są ale nie uciążliwe na szczęście.
Na pierwszą wizytę chciałam iść tak, żeby już było serduszko - wcześniej nie chcę żeby się nie denerwować ; więc wychodzi tak 6+5-7 jak coś więcej się dowiem a do tej pory muszę wrzucić na luz - i oczywiście wam też to polecam.Kajucha95 lubi tę wiadomość
20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
36+2 --> 2500g
-
Nayax wrote:Też przeważnie robie w SLA i wyniki mam ok 18 zazwyczaj 😊
-
Blondyna trzymam kciuki i czekam na rozwój sytuacji.
Rozmawiałam wczoraj z mężem o tej nowej pracy, że no ucieszę się jak zajdę w ciążę ale będzie to też problematyczne dla mnie i że może to się różnie ułożyć jeszcze. Stwierdził, że on uważa, że nam się tak szybko nie uda, że jakoś czuje, że w tym roku nie wyjdzie nic z tego, że początek przyszłego roku... I nawet mi nie było smutno, zawsze przed ovu jestem pozytywnie nastawiona i pomyślałam "no okej też fajnie, mogłoby być i w marcu byle było"Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2021, 07:44
Blondyna.B, Minka lubią tę wiadomość
-
nat wrote:Ja w sumie codziennie się budzę i dalej nie dowierzam. Bolesności piersi nie mam , pod brzuchem nic nie ciśnie - miałam trochę objawów na @ ale potem stopniowo przechodziły - i tak naprawdę nie dociera do mnie że jestem w ciąży ani trochę. No może w ciągu dnia jakieś lekkie mdłości są ale nie uciążliwe na szczęście.
Na pierwszą wizytę chciałam iść tak, żeby już było serduszko - wcześniej nie chcę żeby się nie denerwować ; więc wychodzi tak 6+5-7 jak coś więcej się dowiem a do tej pory muszę wrzucić na luz - i oczywiście wam też to polecam.
Jak u mnie będzie dalej przyrost w normie w piątek to we wtorek pójdę do ginekologa żeby chociaż zobaczyć czy jest może już pęcherzyk bo już za dużo nerwów mam z tą betą... A mój ginekolog jest z tych co uspokaja i bierze różne możliwości a nie od razu czarny scenariusz więc przynajmniej może mnie on uspokoi 😉Gravity, Axon lubią tę wiadomość
-
@Blondyna ja to rozumiem, bo też beta mnie po połowie denerwowała / uspokajała - z jednej strony ok , ale moooze nie za mały przyrost ? - Inne dziewczyny miały większy...
no i takie błędne koło, a przecież każda ciąża jest inna i nie wolno porównywać.
To samo u ciebie może już będzie taka uroda tej ciąży, że ta beta tak powolutku sobie rośnie ! i za to trzymam kciuki !
a jak chodzi o objawy to sobie mówię, że mój organizm się przyzwyczaił i zaakceptował "intruza" i dlatego tak spokojnie hahaha.20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
36+2 --> 2500g