W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko, ja jestem nienormalna, moja głowa tak bardzo świruje z tą ciążą w której niewiadomo czy jestem, ze doskonale czuje zagnieżdżanie się zarodka🙈
I nie mogę przestać o tym myśleć, chore- ja to wiem ale moja głowa nie daje za wygrana 😀Kajucha95, Norka01, annaanja lubią tę wiadomość
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
N_a wrote:Kurde ja tez jestem w cyklu po drugiej dawce 🙄 owulacje miałam akurat prawdopodobnie na kilka dni przed podaniem, ale mnie zszokowalas takim wydluzonym cyklem po podaniu drugiej dawki. Moje tez zazwyczaj 28-30 dni
Iskra444, Blondyna.B, tylko_czytam, nulka_23, Ivanka93, nat, Zagadka919, Nayax, Agnuka, Kajucha95, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
To tylko ja tak felernie jak widac skrocony cykl.. cały ten cykl był mega dziwny u mnie … a juz nie pamietam kiedy mial 24 dni … ehhh
-
tylko_czytam wrote:Matko, ja jestem nienormalna, moja głowa tak bardzo świruje z tą ciążą w której niewiadomo czy jestem, ze doskonale czuje zagnieżdżanie się zarodka🙈
I nie mogę przestać o tym myśleć, chore- ja to wiem ale moja głowa nie daje za wygrana 😀
Także piateczka!
tylko_czytam, annaanja lubią tę wiadomość
-
Ale ja jestem zdania że naprawdę niektóre osoby to czują.
Przy biochemie w zeszłym cyklu miałam dziwne uczucie ciągnięcia/bulgotania w prawym jajniku (gdzie owu było) i było to zupełnie inne niż standardowo na okres. I w innych dniach cyklu. Byłam wręcz przekonana że test wyjdzie dodatni i wyszedł z tym że nie wypaliło - co też czułam że nie wypali bo nagle wszystkie objawy zniknęły jak ręką odjął z dwa dni przed @ wtedy wiedziałam, że coś nie gra.
Moim zdaniem można więc czuć to !20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
29+6 --> USG 3 trymestru --> 1380g
36+2 --> 2500g
-
A ja już dziś testowałam 🙈nie wytrzymałam do jutra . Ale niestety biel Ehhh. Czuje , ze nadchodzi @
Właśnie napisałam do kliniki o zrobienie badań w kierunku niepłodności immunologicznej . Zobaczy co odpiszą.
Nie tracę nadziei , choć jest już jej coraz mniej .
-
nick nieaktualny
-
Iskra444 wrote:Witam wszystkie Panie w nowym tygodniu!!!
Ja dziś 8dpo, jak tam u Was? Ktoś może ma ochotę zatestować? 🤪
Oby ten tydzień był szczęśliwy 🦄🦄🦄🦄
Iskra pisałam wczoraj ale pewnie nie widziałaś wpiszesz mnie na testowanie 18.07?
Miłego dnia ❤Iskra444 lubi tę wiadomość
-
Laski ! Co tu sie ostatnio dzieje coraz więcej kwoetniowek nam przybywa ale ske cieszę!!! Ze grupa starających sie....juz sie wykrusza i dolacza do grona "ciężarnych" dobra wiadomosc. 🌸💕
Sandra Maria napewno mozna 💕💕💕 Iskra Cie tam dopiesze jak zajrzy ją to 10 11 bede testowac. Ale czekam nawyki progesteron dzis robiłam wynik dopiero jutro po 15.....wiec jak bedzie wysoko tobede odliczac do testowania. Tym bardziej ze teraz z Duphastonem. A jak bedzie nisko to bede spokojnie czekac na @ .....😀😅 bo nie wierze póki cow ten cykl z tego lewego nieszczęsnego nie współpracującego jajnika. Chociaz w prawym pecherzyk tez był mkze z tamtego się uda 😀💪 😂😂😂Iskra444, SandraMaria lubią tę wiadomość
23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
Ulka86 wrote:Iskra pisałam wczoraj ale pewnie nie widziałaś wpiszesz mnie na testowanie 18.07?
Miłego dnia ❤
Nat, oczywiście ze to można czuć czułam tez bulgotanie dziś. Więc gdzieś tam wiem ze na tym etapie to w dwie strony ale coś mi się zdaje ze mnie hsg nie zechce ominąć 🙈🙈🙈
Paulina a ile u Ciebie dpo? -
Dobrze Was rozumiem dziewczyny bo ja też mocno musze sie starać żeby nie wmawiać sobie objawów🙈 dopiero co owu była a też nie jestem pewna czy coś pękło a ja już mam objawy🤣 no tragedia🤣 stwierdziłam, że chyba pozwole sobie odczuwać te wszystkie "objawy" a później bede się śmiać z własnej głupoty😆24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Iskra444 wrote:Witam wszystkie Panie w nowym tygodniu!!!
Ja dziś 8dpo, jak tam u Was? Ktoś może ma ochotę zatestować? 🤪
Oby ten tydzień był szczęśliwy 🦄🦄🦄🦄
Mnie możesz wpisać na 15 lipca
Jestem w 6 dpo, wrażliwe ciężkie piersi, pobolewaja po bokach, delikatne skurcze w podbrzuszu raz z lewej raz z prawej strony - te objawy mam praktycznie od owulacji, dziś doszedł ból w dolnej części pleców. Zobaczymy co będzie 🤷🏻♀️😊😊 -
Vivian - może to być plamienie okołoowulacyjne jeżeli jest delikatne to nie powinnaś się denerwować. Mi takie coś też się zdarzyło właśnie w okolicach owu.
Objawy zaraz po owu to jednak mooooze bym się wstrzymała 😂 spokojnie trzeba zaczekać chociaż do 10dpo i testowac 💪SandraMaria, Vivian lubią tę wiadomość
20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
29+6 --> USG 3 trymestru --> 1380g
36+2 --> 2500g
-
13dpo dzisiaj u mnie.
Właśnie dostałam tez informacje z kliniki , ze miałam zalecenie od doktora po zrobieniu sono HSG zajść w ciągu 6 miesięcy ( minęło 5 cykli ) „spontanicznie w ciąże „ i że mam czekać do sierpnia i wtedy zadzwonić o umówienie się na termin dalszych badań w kierunku niepłodności . I to moj doktor prowadzący stwierdzi czy jest konieczność robienia badań Immunologicznych . Ehh także nic innego mi nie pozostaje jak czekać do sierpnia .Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2021, 12:08
-
Nie chcę wrzucać czyjegoś posta bez jego zgody, ale na temacie bodajże "pierwsze objawy" dziewczyna napisała, że jej objawami był kompletny BRAK OBJAWOW.
Fakt, cycki, żyłki, mdłości, kłucie przyszło ale....dopiero w 6-7 tygodniu.
Więc dodajemy do spisu naszych objawów ciążowych brak objawów ciążowych 😆Iskra444, SandraMaria, Kajucha95, tylko_czytam, Gravity lubią tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙