W lipcu upały 🌞rozbiera mnie Stary 👙spłodzimy bobasa🚼byle na golasa 🕺!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór Dziewczyny 😊
izzy91, piękna beta 😍 niech dalej będzie pięknie 😊
tetyda kreseczka jak ta lala 😁🥰
Gratulacje i cały czas kciuki zaciśnięte 🤞🍀
Cukrus, wyszalej się, wyluzuj i sierpień naprawde jest świetnym miesiącem na zajście w ciążę 😁❤️
Landrii, trzymam kciuki! Oby to było TO... 🤞😘
Za biele, podłe złośliwe małpiska tule Was mocno 🫂🫂
U mnie dzisiaj dzień nad wodą 😁 Popływane, poopalane 😎 spędziliśmy ze Starym ponad 2 godziny na rowerku wodnym, pływaliśmy po jeziorku i.... Bialeekk, punkt z Twojej listy odhaczony, polecam 😈😂❤️
Nadal mnie bolą jajniki, ogólnie całe podbrzusze jak na 🐒. Dziś jeszcze doszedł ból cycków 😬 na szczęście moja wewnętrzna Grażka smacznie spi i się nie odzywa, jestem jej wdzięczna za to, że nie ryje mi bani 😂😂😵💫
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2023, 23:56
tetyda, izzy91, Zosis, Ola31 lubią tę wiadomość
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
Miminka wrote:Dobry wieczór Dziewczyny 😊
Cukrus, wyszalej się, wyluzuj i sierpień naprawde jest świetnym miesiącem na zajście w ciążę 😁❤️
U mnie dzisiaj dzień nad wodą 😁 Popływane, poopalane 😎 spędziliśmy ze Starym ponad 2 godziny na rowerku wodnym, pływaliśmy po jeziorku i.... Bialeekk, punkt z Twojej listy odhaczony, polecam 😈😂❤️
Nadal mnie bolą jajniki, ogólnie całe podbrzusze jak na 🐒. Dziś jeszcze doszedł ból cycków 😬 na szczęście moja wewnętrzna Grażka smacznie spi i się nie odzywa, jestem jej wdzięczna za to, że nie ryje mi bani 😂😂😵💫Miminka lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Nadal mnie bolą jajniki, ogólnie całe podbrzusze jak na 🐒. Dziś jeszcze doszedł ból cycków 😬 na szczęście moja wewnętrzna Grażka smacznie spi i się nie odzywa, jestem jej wdzięczna za to, że nie ryje mi bani 😂😂😵💫
Ja co chwilę sprawdzałam po wczorajszym plamieniu czy czasem okresu nie dostałam ale nic, cisza. I oby tak zostało 🥰☺️ w środę po drugiej becie wszystko będzie jasne. Przynajmniej czas szybko zleci bo w piątek wylatujemy do Hiszpanii 🌴 🛩 więc wszystko trzeba dopiąć na ostatni guzik. A jak dobrze pójdzie to ginekolog w połowie sierpnia. Mam nadzieję że tym razem będzie już serduszko a nie znowu diagnoza pustego jaja 🤡 jak teraz coś znowu źle pójdzie to ja chyba rezygnuje z tego challenguMiminka lubi tę wiadomość
Zostałam mamą 25.04.2024 💓 -
Landrii wrote:Przy okazji - skąd te chłopy wiedzą o ciąży przed nami i testem? 🤐 tylko raz polecieliśmy bez zabezpieczenia i akurat 2 dni później miałam owulację.
Chłop, to jeszcze chociaż udział w tym ma, to można tłumaczyć jakimś instynktem 😀
Dla mnie kosmiczną zagadką są kobiety, widzące u ciężarnych jakiś błysk w oku 😳 moje dwie ciąże zostały tak rozpoznane przez teściową, zanim zrobiłam test.08.2015 👰🤵
12.2015 💔👼
04.2017 ❤️🔥👶
💚🤞 -
Anuska94 wrote:Dziewuszki pomóżcie dziś 31 dzień bez okresu,test negatywny co robić.
A jakiej długość masz cykle? Idź na bete może a jak nie to lekarz. 🫢 -
Dzień dobry w słoneczna niedziele 🩵
Chętnie bym wskoczyła do wody dziewczyny macie jakieś patenty na tanie podróżowanie ? Jakieś miejsca np we Włoszech do ogarnięcia nie za miliony ?
Anuska94 - cykl może się wydłużać… trzymam kciuki za częstomocz i pozytywny wynik 🤞🏽
@landrii jak dzisiaj test ??
@Butterfly23 @Miminka, @Ewiwi, @mala_osoka
Dziewczyny jak nastroje przed testowaniem ? 🤞🏼🤞🏼🤞🏼08.06.2019 👩❤️👨
31.08.2019 💍
31.12.2023 👰♀️🤵♂️
28.05.2023 💔 5cs
03.07.2023 Beta 12,3 mlU/ml
zostań ze mną kwiatuszku 🌺
05.07.2023 Beta 40,3 🥹
10.07.2023 Beta 493 🥹
20.07.2023 2 mm człowieczka z czynnością serduszka ❤️
10.08.23 2,4 cm człowieczka ))
26.10.2023 Całe 320g miłości
26.02.2024 3242 g Zuzanny
Zuzia się urodziła 11.03.2024
Ważyła 3370 g
Mierzyła 55 cm
-
Jesteśmy dumna🤭😂🔥❣️Miminka lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Anuska te kilka dni różnicy w cyklach zdarzają się. Może miałaś jakiś stres teraz? Przeszłaś na redukcję? Podróżowałaś? Mi teraz spóźnił się 5 dni, po tygodniu poszłabym do gina 😊
Tetyda gratulacje 😊😊tetyda lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Witajcie dziewczynki w niedzielę, u mnie drugi dzień @na pełnej pi... Nareszcie bo to plamienie nie to małpa już mnie tak wkurwiało że z wielką ulgą przyjelam że wkoncu się królowa rozkręciła... Dziś już lecę z letrozolem, w następny poniedziałek monitoring ☺️
Miłej niedzieli Wam życzę!! Ja właśnie wróciłam z kościoła, kawiarka nastawiona i jak tylko start się zbierze jedziemy nad wodę 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2023, 17:45
bialy_wilczek lubi tę wiadomość
-
Jagodecka tulę Cię mocno i przesyłam masę pozytywnych myśli ❤️ przed Wami trudny czas ale wierzę, że wszystko się ułoży, a Wy wyjdziecie z tego jeszcze silniejsi ❤️🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Wrazluwa wrote:Dzień dobry w słoneczna niedziele 🩵
Chętnie bym wskoczyła do wody dziewczyny macie jakieś patenty na tanie podróżowanie ? Jakieś miejsca np we Włoszech do ogarnięcia nie za miliony ?
Anuska94 - cykl może się wydłużać… trzymam kciuki za częstomocz i pozytywny wynik 🤞🏽
@landrii jak dzisiaj test ??
Dziewczyny jak nastroje przed testowaniem ? 🤞🏼🤞🏼🤞🏼Zostałam mamą 25.04.2024 💓 -
Landrii wrote:Dalej blada kreska. Wolę myśleć że to pozostałości po poprzedniej ciąży żeby się nie rozczarować ale to jednodniowe plamienie zamiast okresu mówi chyba samo za siebie...
Landrii usunęłam 🐒 z pierwszej strony!
Masz rację podejdź chłodno bo upadek może być ciężki niestety 🤦 u Ciebie jest dość skomplikowana sytuacja bo tak naprawdę nie wiesz czy beta spadła po ostatniej ciąży.. plemienie równie dobrze może być skutkiem tych ostatnich miesięcy, może wszystko się dopiero układać. nie odbierz mnie źle, ale wiem że jestem bardzo emocjonalną osóbką ❤️ lepiej się miło zaskoczyć niż gorzko rozczarować.
Z całego serca trzymam kciuki żeby to było to! Żeby los Ci sprzyjał po tych ostatnich ciężkich przeżyciach!!
I mam nadzieję że będę miała ten zaszczyt wpisać Ci tu brzucha na pierwszej stronie!!!! -
moonflower wrote:Landrii usunęłam 🐒 z pierwszej strony!
Masz rację podejdź chłodno bo upadek może być ciężki niestety 🤦 u Ciebie jest dość skomplikowana sytuacja bo tak naprawdę nie wiesz czy beta spadła po ostatniej ciąży.. plemienie równie dobrze może być skutkiem tych ostatnich miesięcy, może wszystko się dopiero układać. nie odbierz mnie źle, ale wiem że jestem bardzo emocjonalną osóbką ❤️ lepiej się miło zaskoczyć niż gorzko rozczarować.
Z całego serca trzymam kciuki żeby to było to! Żeby los Ci sprzyjał po tych ostatnich ciężkich przeżyciach!!
I mam nadzieję że będę miała ten zaszczyt wpisać Ci tu brzucha na pierwszej stronie!!!!
Moonflower, zaszczyt to będzie mieć wpisany brzuchol z twojej ręki 😍moonflower lubi tę wiadomość
Zostałam mamą 25.04.2024 💓 -
Landrii wrote:Dalej blada kreska. Wolę myśleć że to pozostałości po poprzedniej ciąży żeby się nie rozczarować ale to jednodniowe plamienie zamiast okresu mówi chyba samo za siebie...*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Hejka! Miłej niedzielki ☀️Wrazluwa wrote:@Butterfly23 @Miminka, @Ewiwi, @mala_osoka
Dziewczyny jak nastroje przed testowaniem ? 🤞🏼🤞🏼🤞🏼03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Hejka w niedziele ❤️ Ale upał 🥵
U mnie nadal się kreski pojawiają na testach. Sikam jak głupia, żeby uwierzyć, że to nie sen 😂
Jutro już o 7 będę pod diagnostyką, żeby spuścić krew 🤣
Butterfly23, wielki przytulas 🫶🏻
Landrii, tylko spokój nas uratuje 😊 Ale mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i zostaniesz na tym wątku. Bardzo mocno trzymam za to kciuki ✊🏻Butterfly23, bialy_wilczek lubią tę wiadomość
👩🏻+🧔🏻= ❤️ 2017
👩🏻+🧔🏻= 💍 13.08.2020 Oświadczyny w Rzymie ❤️
👩🏻+🧔🏻= 🐶 22.07.2022 Psynek ❤️
👩🏻+🧔🏻= 💒 16.09.2022
Starania o pierwsze dziecko od początku 2022 roku.
Leczenie w klinice:
05.2023 - 1cs Letrozol
06.2023 - 2cs Letrozol+Ovitrelle
15.07 ⏸️ 🥹❤️
17.07 - 41,9 mlU/ml ❤️
19.07 - 88,5 mlU/ml ❤️
03.08 - pierwsza wizyta, 4mm, jest serduszko 🥳
26.10 - dziewczynka? 🥺🩷
15.11 - 372g pięknej dziewczynki, witaj Jagna ❤️
17.01 - 1650g 🥰
19.02 - Nasz największy cud, Jagusia 🩷 34+6, 2790g, 51 cm.
👩🏻 28l.
AMH - 4.01
Sono-hsg - Jajowody drożne ✅
🧔🏻 36l.
Morfologia nasienia 1%
Badanie USG jąder w porządku 💪🏻
-
Wrazluwa wrote:
Dziewczyny jak nastroje przed testowaniem ? 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Ja się wpisałam na tego 19.07, ale owu mi się trochę rozwlekła i będę dopiero 10 dpo... także nie wiem czy chce to sobie robić 😂 ale pewnie siknę, bo tak leżą te patyki i się patrzą na mnie 🤭😄 chociaz zupełnie na nic nie liczę 🤷♀️ bardziej czekam i myślę kiedy będzie 🐒 bo to cykl bez dupka i różnie może być 😬🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰