W lipcu upały 🌞rozbiera mnie Stary 👙spłodzimy bobasa🚼byle na golasa 🕺!
-
WIADOMOŚĆ
-
moonflower wrote:łooo ja mam dzisiaj dzień wolny od gotowania...
Stary jedzie na kurs, dziś i jutro popołudniami bo w sobotę egzamin! Strasznie się stresuje on i ja razem z nim...
ale za to w niedziele strzela mu 30 więc mam nadzieję że zrobi sobie prezent tym zdanym egzaminem...
W ramach urodzin w sobotę po egzaminie idziemy na kręgle ze znajomymi i na kolacje plus %%
A w niedzie obiad w jego rodzinnym domu i tortChantelle lubi tę wiadomość
💏 2014
👦2015
💔2017 poronienie samoistne
🧑2019
Starania o 3 maleństwo 💖 (od 7.2022)
💁♀️ 28
-niedoczynność tarczycy
- poza tym wszystko ok
*letrox 75, vita-miner prenatal -
Chantelle wrote:Która to była od obiadów? 😅
Co dziś przyrządzacie? Ja mam całą reklamówkę fasolki szparagowej 😋 Robię ją z bułką tartą na maśle + jajka sadzone 🍳
JAAA, JAAAA! 🙆♀️😂
Pyszny masz obiad, ja miałam ostatnio fasolkę. Część zamroziłam, zobaczymy co z tego będzie
O dzisiaj na obiad nie pytam, bo mam pomysł-grochówka
Ale Miło Mi, że pamiętasz 😂 😂Chantelle lubi tę wiadomość
-
iskierka✨ wrote:Mój za tydzień kończy 30 i też robimy grilla ze znajomymi, a z rodzicami oddzielnie Jakiś prezent szykujesz czy tylko kolacja? Bo ja pomysłu nie mam
Mój też ma 30 w piątek 😃 Kupiłam mu kamerę samochodową przednią i tylną, z jakimiś bajerami bo chciał 😂Chantelle lubi tę wiadomość
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
moonflower wrote:łooo ja mam dzisiaj dzień wolny od gotowania...
Stary jedzie na kurs, dziś i jutro popołudniami bo w sobotę egzamin! Strasznie się stresuje on i ja razem z nim...
ale za to w niedziele strzela mu 30 więc mam nadzieję że zrobi sobie prezent tym zdanym egzaminem...
W ramach urodzin w sobotę po egzaminie idziemy na kręgle ze znajomymi i na kolacje plus %%
A w niedzie obiad w jego rodzinnym domu i tort
Co za egzamin stary zdaje ? -
Co dziś przyrządzacie? Ja mam całą reklamówkę fasolki szparagowej 😋 Robię ją z bułką tartą na maśle + jajka sadzone 🍳
Chantelle, bialy_wilczek lubią tę wiadomość
08.2015 👰🤵
12.2015 💔👼
04.2017 ❤️🔥👶
💚🤞 -
KarolinaAnastazja wrote:JAAA, JAAAA! 🙆♀️😂
Pyszny masz obiad, ja miałam ostatnio fasolkę. Część zamroziłam, zobaczymy co z tego będzie
O dzisiaj na obiad nie pytam, bo mam pomysł-grochówka
Ale Miło Mi, że pamiętasz 😂 😂
Uwielbiam grochówkę!KarolinaAnastazja lubi tę wiadomość
✨ 2 cs
Długa przerwa w staraniach…
6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼
🐈 + 🐈⬛ -
iskierka✨ wrote:Mój za tydzień kończy 30 i też robimy grilla ze znajomymi, a z rodzicami oddzielnie Jakiś prezent szykujesz czy tylko kolacja? Bo ja pomysłu nie mam
Chantelle, KarolinaAnastazja lubią tę wiadomość
-
KarolinaAnastazja wrote:Co za egzamin stary zdaje ?
KarolinaAnastazja, Cukruś, Chantelle, Angi90 , Lipcowa lubią tę wiadomość
-
moonflower wrote:Wypożyczam mu w sierpniu motocykl na tydzień, nosi się z zamiarem zakupu więc takie wypożyczenie mu rozwieje wszelkie wątpliwości myśle.
Mój M. od dzieciaka na dwóch kółkach, argumentem przed związkiem było, że nie będę mu bronić jeździć na motorze ani wybiera ja czy motocykl a tak wgl.
zaręczyny-na kole
ślub-na kole
naszym marzeniem jest zrobić bobasowi sesję w kasku motocyklowym ♥iskierka✨, moonflower, Lipcowa, Jagodecka lubią tę wiadomość
-
moonflower wrote:Egzamin na certyfikat kompetencji zawodowych na przewóz rzeczy, bo na razie korzystamy z licencji teścia a chcemy się "usamodzielnić" 🤪
Przeszłam to, zdałam, nie taki diabeł straszny jak go piszą
Ewnetualnie mogę wynająć swój -
U mnie dziś placki ziemniaczaneChantelle lubi tę wiadomość
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
moonflower wrote:Egzamin na certyfikat kompetencji zawodowych na przewóz rzeczy, bo na razie korzystamy z licencji teścia a chcemy się "usamodzielnić" 🤪
Da radę! Będę mocno trzymać kciuki!
W jakim mieście zdaje?
Ja jak zdawałam to miałam takiego pietra a udało się za pierwszym razem.
Gdzie ja z transportem przed kursem i egzaminem nie miałam nic wspolnego (oprócz taty kierowcy zawodowego i mojego prawka kat. B 🤪🤪🤪) więc dla Twojego to pewnie będzie pikuśWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2023, 12:22
👱♀️
AMH 7,9
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy
❔️ANA3 - histony graniczny (+) 🔜 reumatolog
✖️ 2023 - 2x stymulacja CLO
12/2023 klinika
02/2024 sonoHSG - lewy niedrożny
✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
✖️ 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne, kariotypy
✅️ 06/2024 fragmentacja DNA 14%
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
🔜 24/01/2025 badanie nasienia po zabiegu + HBA
obecnie 23 cs 🤡
🔜 07/02/2025 wizyta kwalifikacyjna IVF -
Ja też mu mówię że zda bez problemu, od 13 roku życia praktycznie bierze czynny udział w prowadzeniu firmy, odkąd przejął ją w wieku 18 lat 10x powiekszył tabor. I naprawdę jest zaangażowany w transport w 100% - ale właśnie chyba przez to czuję jeszcze większą presję że rutyna go zje 😜😎
Wiecie jak to jest .. ja robię samochodem około 600 km tygodniowo a myślę że w tym momencie bym nie zdała egzamin na prawko 🤷Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2023, 12:53
-
Cukruś wrote:Da radę! Będę mocno trzymać kciuki!
W jakim mieście zdaje?
Ja jak zdawałam to miałam takiego pietra a udało się za pierwszym razem.
Gdzie ja z transportem przed kursem i egzaminem nie miałam nic wspolnego (oprócz taty kierowcy zawodowego i mojego prawka kat. B 🤪🤪🤪) więc dla Twojego to pewnie będzie pikuś -
Miminka wrote:Mój też ma 30 w piątek 😃 Kupiłam mu kamerę samochodową przednią i tylną, z jakimiś bajerami bo chciał 😂moonflower wrote:Wypożyczam mu w sierpniu motocykl na tydzień, nosi się z zamiarem zakupu więc takie wypożyczenie mu rozwieje wszelkie wątpliwości myśle.
KarolinaAnastazja cudowny pomysł z tą sesją 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2023, 13:05
KarolinaAnastazja, moonflower, Chantelle lubią tę wiadomość
💏 2014
👦2015
💔2017 poronienie samoistne
🧑2019
Starania o 3 maleństwo 💖 (od 7.2022)
💁♀️ 28
-niedoczynność tarczycy
- poza tym wszystko ok
*letrox 75, vita-miner prenatal -
iskierka✨ wrote:Dobry pomysł mój M tak samo jak KarolinyAnastazji od zawsze ma fioła na punkcie motocykli i też jak go poznałam to miał swój, jednak gdy urodziłam naszego starszaka to go sprzedał. Nie miał biedny gdzie go trzymać, bo mieszkaliśmy daleko od rodziny, a na tym osiedlu nie było garaży...zresztą najbliższe były spory kawałek i tak stał i niszczał na dworze. Wtedy wydawało nam się to rozsądne ale teraz oboje tęsknimy za przejażdżkami 💔
KarolinaAnastazja cudowny pomysł z tą sesją 😍
Mój jeździł na motocyklu długo długo, miał taką piękną honde shadow nie jakiegoś ściga. Jak zrobił prawko na motocykl to sprzedał Shadow 🙄😂😅 i przerzucił się na 4 koła 🤪🤪
A teraz robi maślane oczy na samą myśl 🤩😅🤪
Chce kupić jakiegoś streetfighter'a... zobaczymy po prezencie czy dalej będzie gadał czy gadanie zamieni w czyny... ja kocham moto 😍 -
bialy_wilczek wrote:Hej dziewczyny 😊 Jak tam samopoczucie mamuśki?
Ja ogólnie czuję się w miarę. Codziennie taki brak siły..😏 Jakby mnie wypruło z życia 🙉😆 Wstaję, zjem śniadanie a po chwili już jestem zmęczona, każda czynność mnie męczy. Najlepiej to bym spała całe dnie, śmiałam się do swojego że teraz jestem chyba podwójnie zmęczona i śpiąca 😅 Nie wyobrażam sobie dalszych tygodni.
Ogólnie muszę zadzwonić do labo szpitalnego i umówić sobie termin na badania, ale powiem Wam że nigdy nie lubiłam dzwonić załatwiać sprawy przez telefon tak samo jak odbierać ważne telefony 🤣 Stresują mnie bardzo.
Miłego dnia ☀️😊
Miłego dnia 😘bialy_wilczek lubi tę wiadomość
Marzec 2023 CB
Maj 2023 CB
Czerwiec 2023 CB
10.07 ⏸️
12.07 19.98 ❤️
25.07 pierwsza wizyta, mam 2 mm, jest czynność serduszka ❤️
18.08 mamy 2.17 cm ❤️
08.09 5.54 cm Szczęścia❤️
29.09 Helenka 💗
20.10 11.57 cm zdrowej Dziewczyny ❤️
10.11 połówkowe 469 g zdrowej Helenki 💗
01.12 694 g Naszej Żabci🥰
22.12 Słoneczko rośnie ❤️
09.01. USG 3 trymestru 1565 g Helenki ❤️
30.01 Skrzacik rośnie 🥰
20.02 2500 g Helenki ❤️
12.03 Helenka ma już 3200 g 🥰
17.03.2024 9.00 Cesarzowa Helenka jest z Nami 3380 g i 54 cm ♥️
15.08.2023 Nasz Dzień 💒
-
Ja mam dziś na obiad makaron w sosie śmietanowo pistacjowym 😁 chętnie bym już zrobiła ale stary kończy o 17 prace dopiero, a dziś jeszcze do urzędu zarejestrować naszego knypka do szkoły bo za 2tyg tutaj staruje
Chantelle lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️