W lipcu upały 🌞rozbiera mnie Stary 👙spłodzimy bobasa🚼byle na golasa 🕺!
-
WIADOMOŚĆ
-
RinTinTin wrote:Hejka dziewczynki w ten piątkowy poranek 😁
@San ja tez mam problem opryszczką, normalnie od jesieni miałam ją co miesiąc i na każdym wyjeździe. Tylko wychodziła w okresie owu, mimo, że tez robiłam kuracje tabletkami. Ostatnia była w majówkę, wiec jest progres.
A co zrobiłam? Mówi się, ze wychodzi jak organizm jest osłabiony, a u mnie niby w normie, ale nisko była witamina D. Zwiększyłam dawkę i kupiłam lepiej przyswajalną. Może spróbuj.
Muszę Wam powiedzieć, ze chyba mi wczoraj pękło to wielkie 3 cm jajo, dostałam takiego kłucia jajnika, że chodzić nie mogłam 🙄
I w ogóle to w tym cyklu mam takie libido, ze sama sobie nie poznaje. Ostatnio takie miałam, jak męża mego poznałam 🤣 Męczę starego codziennie 🤭
Na pewno spróbuje, bo ja walczę z tym od lat, przez opryszczki straciłam czerwień wargową na ustach i takie rozmyte są 🙈 u mnie winą jest pewnie klima.. w pracy w biurze mam ustawioną, a jak wychodzę to uderza we mnie ciepło… i pyk jest 🙈 ale to normalnie oszaleć idzie 🥲
Chciałabym mieć takie libido 🤣 chociaż ostatnio w owu i dni dookoła owu miałam to samo… 🤣 stary aż zdziwiony był, że się ciagle dobierałam 🤣RinTinTin lubi tę wiadomość
-
Kil wrote:Jakiś czas temu od znajomego słyszałam, że aby pozbyć się opryszczki to tabletki heviran właśnie żeby łykać ale nie tylko doraźnie jak się ją ma i do momentu aż zniknie - tylko bodajże jeszcze z tydzień czy dwa dłużej
Ja robiłam całą kuracje, po 5 tabletek dziennie przez kilka dni, bo zawsze przed kwasem w usta robię 🙈 No, ale tym razem nie podziałało na długo 🤭 -
Nataliii wrote:Wron Kraa też miałam pytać jak nastroje przed sobotnim testowaniem 😉? Jakieś przeczucia dziewczyny? Ja to się nastawiam raczej na biel. Wszelkie objawy jakie miałam się uspokoiły, ale może się pozytywnie rozczaruje kto wie 😁
-
Kil wrote:Jakiś czas temu od znajomego słyszałam, że aby pozbyć się opryszczki to tabletki heviran właśnie żeby łykać ale nie tylko doraźnie jak się ją ma i do momentu aż zniknie - tylko bodajże jeszcze z tydzień czy dwa dłużej
Ja właśnie robiłam taką kuracje w marcu i nic to nie dało, wyszła mi w kwietniu i w maju 🤷🏻♀️26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
Jagodecka wrote:
Moon wpisz mnie prosze na wolnego strzelca, podobno pierwsze dwa miesiace beda najbardziej plodne wiec trzymam kciuki za siebie i za was dziewczynki.
@Moon a co do tych zelkow, to powiedz jakie a ze Szwecji paczuszke dostaniesz 😉
Wpisałam!! Dobrze kojarzę kiedyś rozmawiałyśmy o ProFamilii w Rzeszowie??
Co do paczki ze szwecji to była jednorazowa akcja i niestety wyrzuciłam opakowanie ale były boskie mmmm
Incognitka wrote:U mnie ten cień jest nadal 🙄 jutro podjadę na betę
koniecznie daj znac jak beta!!! mocno mocno trzymam kciuki!!!!!!
Incognitka wrote:U mnie ten cień jest nadal 🙄 jutro podjadę na betę
Niaha nie przekreślaj lipca!!! daj mi szanse wpisać Ci 🤰🏼
Niaha lubi tę wiadomość
-
Chyba muszę zwolnić się z pracy, żeby nadrabiać dwa wątki jednocześnie. 🤣
Mam taką rozkminę dzisiaj. Wrzucam tutaj, bo myślę, że Dinozaurowe staraczki to już się tak nie ekscytują testowaniem 10 dpo. Mam apkę aktualnie w wersji premium. Dzisiaj wg apki jestem 10 dpo właśnie. I apka pokazuje wiarygodność testu ciążowego.... 35%!! 😲 Po co my to sobie robimy?!Ominoki, Niaha lubią tę wiadomość
-
Potwierdzam! Heviran w trakcie i do 2 tygodni po, żeby skutecznie przeprowadzić kurację i nie było nawrotów!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2023, 09:05
Kil lubi tę wiadomość
-
Zosis, ja jestem 11 dpo i mi pokazuje 54% w dodatku temepratura poszła sobie dziś ciut do góry 🙈
Cukruś, moonflower, Miczka lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne ⌚
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Dzień dobry! Piątek weekendu początek 😁 dzieje się coś u Was fajnego w mieście w weekend? U mnie jest wesołe miasteczko i może pójdziemy na jakieś samochodziki 😁
@Niaha berberyna jest m.in na obniżenie gospodarki cukrowo-węglowodanowej. Ja biorę zamiast metforminy na której nie miałam żadnej poprawy ani w wynikach, ani w samopoczuciu.
Trzymam kciuki za wszystkie bety i mega się cieszę, że jutro oficjalnie startujemy 🥳
Miłego dnia ☀️☕️S.Roszpunka, Niaha lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Zosis wrote:Chyba muszę zwolnić się z pracy, żeby nadrabiać dwa wątki jednocześnie. 🤣
Mam taką rozkminę dzisiaj. Wrzucam tutaj, bo myślę, że Dinozaurowe staraczki to już się tak nie ekscytują testowaniem 10 dpo. Mam apkę aktualnie w wersji premium. Dzisiaj wg apki jestem 10 dpo właśnie. I apka pokazuje wiarygodność testu ciążowego.... 35%!! 😲 Po co my to sobie robimy?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2023, 09:10
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Butterfly, a podzielisz się jakiej używasz i jak?🤔👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne ⌚
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Angi90 wrote:Zosis, ja jestem 11 dpo i mi pokazuje 54% w dodatku temepratura poszła sobie dziś ciut do góry 🙈
Ależ ten twój wykres wygląda🤭🍀✨🤞🏽Angi90 lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Angi90 wrote:Butterfly, a podzielisz się jakiej używasz i jak?🤔
https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Berberyna_HCL-opis40352.html
Ważne, żeby było HCL. Brałam 1x1 ale wczoraj miałam teleporadę i diabetolog mówiła żeby zacząć brać 2x1
Do posiłku, albo zaraz poAngi90 , Niaha lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Zosis wrote:Mam apkę aktualnie w wersji premium. Dzisiaj wg apki jestem 10 dpo właśnie. I apka pokazuje wiarygodność testu ciążowego.... 35%!! 😲 Po co my to sobie robimy?!
U mnie 68 procent w 12dpo. Kusi! Chociaż nie wylapałam ovu na testach więc nie jestem pewna kiedy była tak na 💯
Zosis kusilas wczoraj rabarbarem, to rano skosilam z ogródka, wieczorem będą babeczki z białą czekoladą i rabarbarem:) A tak to lecę do pracy, żeby szybko dzień minął
Butterfly23 lubi tę wiadomość
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
Angi90 wrote:Zosis, ja jestem 11 dpo i mi pokazuje 54% w dodatku temepratura poszła sobie dziś ciut do góry 🙈
Piękny wykres! Z tego będzie ciąża po prostu! 🍀Angi90 lubi tę wiadomość
-
san95 wrote:Dzień dobry dziewczynki melduje kolejny spadek z 36.66 na 36.51 🙄 @ pewnie jutro. Jestem potwornie zła. Stary mnie wczoraj na dziś zaprosił na randewu, a ja sie obudziłam z dwiema opryszczkami na ustach 🥲🥲 a już miałam plan jaką kiecke założę i na jaki kolor usta pomaluje… nie wiem nawet dlaczego skoro ostatnio robiłam kuracje heviranem 🥲
Pogoda tez beznadziejna zimno i pada..
Eh.. życzę wam lepszego dnia niż mój 🙈❤️
A próbowałaś Neosine?? ja nigdy nie miałam opryszczki, ale Stary czasem ma i bierze Neosine zwykle na nią bo jest przeciwwirusowe. Nawet kiedys profilaktycznie brał chyba tydzień i tydzień przerwy - trzy cykle takie zrobił i mial długo spokój. Jemu się pojawia jak tylko dopada go jakieś osłabienie organizmu.
Kil wrote:Piąteczek, piątunio, piątuniunio!)) cieszmy się weekendem
P.S. czy wasi mężowie też są tacy uparci...? Mój po tygodniowych błaganiach sam właśnie kupił sobie JEGO prezent - laptopa nawet nie dał mi go mu kupić xD dziad mały xP
ja mojego od pół roku proszę żeby sie zgodził na jakies kameralne przyjęcie z okazji 30! Nosz kurw... człowiek chce zorganizować a ten że nie lubi takich imprez 🙄🤯 skończy się na tym że zrobie po kryjomu 😅
Miczka wrote:To i ja trochę ponarzekam. Byłam spuścić krew na proga ( dzisiaj i w następną środę muszę) a babka po wszystkim mówi,że wyniki za tydzień w czwartek. No kopara mi opadła . A ja za tydzień w czwartek to wizytę mam mieć.. w środę pojadę do innego miasta bo to jakieś żarty są.
No i dopadło mnie zapalenie spojówek i to takie potężne, drugi rodzaj kropel mam i brak poprawy no i zapalenie migdałka 🤦 nie mogę przełknąć śliny. W sobotę wyprawiamy urodziny córki a ja podpuchnięta i na antybiotyku. Super.
Trzymam kciuki za pierwsze testujące. Już jutro Nasz miesiąc ❤️
Na proga tydzień??? Na AMH miałam czekać do 9 dni a miałam na nastepny dzień... chy ich poebało!!!
Dużo zdrówka Ci życzę kochana 💗💗
RinTinTin wrote:
Muszę Wam powiedzieć, ze chyba mi wczoraj pękło to wielkie 3 cm jajo, dostałam takiego kłucia jajnika, że chodzić nie mogłam 🙄
I w ogóle to w tym cyklu mam takie libido, ze sama sobie nie poznaje. Ostatnio takie miałam, jak męża mego poznałam 🤣 Męczę starego codziennie 🤭
U mnie libido tesz poszybowało w kosmos... może te daty porodów sie nam tak bardzo nie rozjadą ;p
san95 wrote:U mnie już bóle okresowe, śluz na szyjce zabarwiony na delikatnie brązowo. Ja już wiem, że w niedziele nie zatestuje, ale trzymam mocno kciuki za każdą z was 🤞🏼❤️
A teraz ja...
czy możecie zerknąć na mój wykres? co myślicie?? kiedy owu??
i potrzebuje rady... mamy dziś gości... dwóch chłopaków, znajomi ze studiów. Wiem że nie jedzą mięsa w piatek a musze przygotować coś bezmięsnego na ciepło i jakies przekąski!! Poradźcie co!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2023, 09:28
Kil, RinTinTin, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Moon i jak tam? Stary przeleciany, wykorzystany? Wszystkie plemniczki wycisniete? 😁😁🤣🤣👱♀️ 25L
AMH 7,9
• 2x fertistim • glucophage XR 1500 mg •
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA
❔️ANA3 - histony graniczny (+) 🔜 reumatolog
✖️ 2023 - 2x stymulacja CLO
12/2023 klinika
02/2024 sonoHSG - lewy niedrożny
✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
✖️ 7x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle (2x pęcherzyk pękł bez ovi)+2 cykle z estrofem 11-13 dc
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
• suple zalecane od androloga •
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
✅️ 06/2024 fragmentacja DNA 14%
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
🔜 01/2025 badanie nasienia po zabiegu
obecnie 20 cs -
Zosis wrote:Chyba muszę zwolnić się z pracy, żeby nadrabiać dwa wątki jednocześnie. 🤣
Mam taką rozkminę dzisiaj. Wrzucam tutaj, bo myślę, że Dinozaurowe staraczki to już się tak nie ekscytują testowaniem 10 dpo. Mam apkę aktualnie w wersji premium. Dzisiaj wg apki jestem 10 dpo właśnie. I apka pokazuje wiarygodność testu ciążowego.... 35%!! 😲 Po co my to sobie robimy?!
Kobieto Twój wykres też mega!!