W lipcu upały 🌞rozbiera mnie Stary 👙spłodzimy bobasa🚼byle na golasa 🕺!
-
WIADOMOŚĆ
-
hahahaha uśmiałam sie ze Starego (dodaam że on nie piecze ani nie gotuje)
Pisze mi żebym bez pierdolenia zrobiła na obiad normalnie rybke z frytkami i z surówką z białej kapusty
(ja sobie wymyśliłam że zrobię jeszcze te ślimaczki z fetą i szpinakiem które @Jagodecka polecała
i teraz gwóźdź programu stary napisał mi tak:
"Upiekłbym jeszcze szarlotkę do tego i będzie super" 😂😂😂😂 tak mnie rozjebał tym UPIEKŁBYM!!
miałam mu napisać - to upiecz 🤣🤣 ale się ugryzłam w język bo może jeszcze go wykorzystam zanim przyjadą goście... dobrze że choć zdeklarował się że na jego głowie posprzatanie mieszkania 🤣Miminka, Angi90 , Jagodecka, S.Roszpunka, Butterfly23, Lipcowa, Ominoki, tetyda, Nataliii, agentka93, Incognitka, Emka06, Amunicja lubią tę wiadomość
-
Lipcowa wrote:Pingwinek gratulacje! ❤️ Rozwiązałaś woreczek z 2 kreskami 🥰 dobra wróżba na przyszły miesiąc 🤭
San popraw koronę i do dzieła 😊 chociaż.. Ile dni po jesteś? 😊
Moon Ty zartownisiu! A już myślałam 🤭 ale to prorocze po prostu! 😁
Moon, Bialeekk mój ogrodnik grabi, sadzi, sieje, orze i wszystko po kolei aż na forum wpadam tylko jedynym okiem 🤭 mam nadzieję, że w końcu coś wyrośnie, bo wczoraj 5 dpo przy podcieraniu zauważyłam lekki róż.. Wiem, że to może znaczyć wszystko i nic tym bardziej, że ostatnio ze Starym tetsujemy przedrocznicowe zabawki i jest 🔥 🤭
Ale chociaż sobie pomarzę 🙃
hahaha Lipcowa ja tak nieświadomie SERIO 😂😂
ten róż napawa mnie optymizmem 😍😍😍😍 hehehe zabawki mówisz 😎😎😎😁😁😁
ja ostatnio wygrzebałam z łóżka taki zestaw pasów 😂😂🤣 ależ mielismy kiedyś fantazje 🥰🥰🥰 i taka poduszkę trójkątną, miała służyć do zabaw a służy mi teraz do trzymania doopska w górze po staraniach 🤣🤣Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Lipcowa 😳 zabaweczki 🫣 o kurła... aż mi gorąco na samą myśl 🥵🤣🤣
Git, tytuł lipca wszedł na ostro widzę 😈😋🤞🤞🤞Lipcowa lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne ⌚
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
moonflower wrote:takie zielone płaskie podłużne 😁😁😂😂😂 jak lubisz kwaśne, to te są zajebiste 😎😎😎
Kocham kwasne zelki 😍😍😍 na pewno przetestuje.
Lipcowa ty tez tu jestes? 😍 Jak nastawienie na ten miesiac? Trzymam mocno za ciebie kciuki!Lipcowa lubi tę wiadomość
🙋♀️ 35 lat, PCOS, IO
🙋♂️ 36 lat, badanie nasienia👍
👫 11.2005
💍 01.2014
👧 09.2015 zdrowa córeczka
Przerwa w stymulacji od grudnia 2023
🇸🇪
"Nie poddawaj się, a szczęście cię odnajdzie.." -
Lipcowa wrote:Pingwinek gratulacje! ❤️ Rozwiązałaś woreczek z 2 kreskami 🥰 dobra wróżba na przyszły miesiąc 🤭
San popraw koronę i do dzieła 😊 chociaż.. Ile dni po jesteś? 😊
Moon Ty zartownisiu! A już myślałam 🤭 ale to prorocze po prostu! 😁
Moon, Bialeekk mój ogrodnik grabi, sadzi, sieje, orze i wszystko po kolei aż na forum wpadam tylko jedynym okiem 🤭 mam nadzieję, że w końcu coś wyrośnie, bo wczoraj 5 dpo przy podcieraniu zauważyłam lekki róż.. Wiem, że to może znaczyć wszystko i nic tym bardziej, że ostatnio ze Starym tetsujemy przedrocznicowe zabawki i jest 🔥 🤭
Ale chociaż sobie pomarzę 🙃
Dziś 12 lub 13, ale jak pisałam już okresowe bóle mam i śluz zabarwiony na brązowo na szyjce 🙈
-
Angi90 wrote:Butterfly, dziękuję 😘
Zosis, Bialeekk, Moon teraz to żeście mnie nakręciły 🙈 Zobaczymy jak tempka jutro pierdolnie o ziemię 🫣😜
San, przytulam 🫂 Bierzemy to na rogi i lecimy dalej 💪🍀
Moonflower polecam rollsy z tortilli i pizzerinki z ciasta francuskiego 😋 u mnie letnio wpada jeszcze Caprese, a obiadowo najlepiej karczek z grilla z Kartofellsalat (czy jak to tam się pisze, przepis od ciotki z Niemiec 🤗 , jakby co to podam)😘
Siedzę w takich fajnych okolicznościach i czekam w kolejce na przegląd auta, a potem kierunek Rossmann, jak jutro nie spadnie to może też zatestuję🙊🙆🏼♀️
https://ibb.co/7KrhwX5Angi90 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Dzień Doberek w ten grymaśno pogodowo piąteczek!
Kto już nastawiony na super weekendzik ?
Ja mam na week pod okiem dziecię 7letnie oby dało mi pospać w sobotę i w niedzielę hueheuh
Berberynka mi przyszła, od jutra biorę. Koniec miesiąca zamknięty i rozliczony, zostało mi ogarnąć co nieco na firmie i spadam na chatę lepić pierogi
Buuuuuuuźka France Wy moje Kochane !♥♥Butterfly23, Incognitka, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a może polecicie jakieś sałatki albo szybkie przekąski? Robimy jutro urodzinowego grilla, będzie 20 osób a ja jeszcze nic nie ogarnięte 🙈. Może być coś z thermomixa. Tylko arcyszybkie 🙈.Mama KP
Starania od 03.2023
Długie cykle spowodowane KP
06.09.2023 - beta HCG 19 miu prog 9,51 ng/ml
11.09.2023 - beta HCG 438 miu prog 12,7 ng/ml
29.09.2023 - pierwsza wizyta ♥️ -
Margo2023 wrote:Dziewczyny a może polecicie jakieś sałatki albo szybkie przekąski? Robimy jutro urodzinowego grilla, będzie 20 osób a ja jeszcze nic nie ogarnięte 🙈. Może być coś z thermomixa. Tylko arcyszybkie 🙈.
Margo2023 lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Margo2023 wrote:Dziewczyny a może polecicie jakieś sałatki albo szybkie przekąski? Robimy jutro urodzinowego grilla, będzie 20 osób a ja jeszcze nic nie ogarnięte 🙈. Może być coś z thermomixa. Tylko arcyszybkie 🙈.
Jak z thermo, to polecam Ci surówkę z pora albo colesław do mięcha
jako chlebek to możesz zrobić facciatę z ziołami i serem
dodatkowo sosik czosnkowy albo tzatziki
Do kawki na słodko to ciasto ucierane z truskawkami
a do picia lemoniadę
osobno pokroj pomidorka z mozzarelką na stoły i masz imprezkę ogarniętąMargo2023 lubi tę wiadomość
-
Na opryszczkę zawsze dostawałam groprinosin ale ta dawkę na receptę kuracja chyba 3 miesiące i potem miałam pare lat spokoju
Butterfly u mnie jest festiwal kultury żydowskiej wiec wybieramy się w sobotę z mężem jego rodzicami moimi rodzicami i psimsynem
A moje objawy cudownie zniknęły po wczorajszym treningu… haha -
moon dobrze, że zobowiązał się chociaż do sprzątania chaty 😁
A może to jakiś ukryty talent do szarlotki? 😁
Moon, Angi90 zabawki, zabawki 🔥
Czasami robią robotę 🔥🤭
Jagodecka jestem, jestem - dinozaur na linii frontu 💪🏻 to Nasz ostatni cykl przed in vitro - później już cięższe działa 😊 staram się nie nastawiać na nic, co będzie to będzie 😊
A jak u Ciebie? 😊Angi90 lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
moonflower wrote:Kil napiszesz cos więcej o tych tortillach? kuszące 😍
Moon przepraszam! Cisną mnie dzisiaj strasznie w pracy
https://www.kwestiasmaku.com/przepis/roladki-z-tortilli-z-tunczykiem-i-kukurydza smacznegoNiesia90 lubi tę wiadomość
-
Kil wrote:Moon przepraszam! Cisną mnie dzisiaj strasznie w pracy
https://www.kwestiasmaku.com/przepis/roladki-z-tortilli-z-tunczykiem-i-kukurydza smacznego
łatwe i szybkie to też wlecą na stółWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2023, 13:15
Kil lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, rzadko się tu udzielam, ale często Was podczytuję 😉. Chciałam przestrzec przed kupowaniem testów strumieniowych Testeo. Wczoraj rano zrobiłam test i wyszedł cień, powtórzyłam wieczorem i wyszedł mocniejszy, różowy. Dzisiaj rano zrobiłam z porannego moczu znowu test i wyszedł ledwo widoczny cień, jednak zaczęły mi się rozkręcać już objawy ciążowe, które znam z poprzedniego biochema, dlatego kupiłam w rossmannie test paskowy Facelle żeby ostatecznie rozwiać wątpliwości. Test zrobiłam z rozwodnionego moczu - jest widoczna kreska! Foto, testy w kolejności chronologicznej https://ibb.co/HG4fnXk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2023, 13:18
S.Roszpunka, xMartaa lubią tę wiadomość
-
Rzeżucha wrote:Cześć dziewczyny, rzadko się tu udzielam, ale często Was podczytuję 😉. Chciałam przestrzec przed kupowaniem testów strumieniowych Testeo. Wczoraj rano zrobiłam test i wyszedł cień, powtórzyłam wieczorem i wyszedł mocniejszy, różowy. Dzisiaj rano zrobiłam z porannego moczu znowu test i wyszedł ledwo widoczny cień, jednak zaczęły mi się rozkręcać już objawy ciążowe, które znam z poprzedniego biochema, dlatego kupiłam w rossmannie test paskowy Facelle żeby ostatecznie rozwiać wątpliwości. Test zrobiłam z rozwodnionego moczu - jest widoczna kreska! Foto, testy w kolejności chronologicznej https://ibb.co/HG4fnXk07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Eniana wrote:Gratulacje, szkoda że nie wpiszesz się w lipcowy wątek. Miłoby patrzeć jak tak sie rozpoczyna miesiąc.
Wron Kraa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim 😊 u mnie wraz z weekendem ogrom pracy 🥺
Ja jestem po wizycie -kontrolnej (nie u mojego lekarza) i nie wiem co myśleć,a że wy wiecie wszystko to może poratujcie.
38dc - równe miesiąc po histeroskopii cykle 29/32 dni Max zawsze
Ciąży brak, @ brak , z moich obserwacji w tym cyklu owulacji brak - miałam grzecznie i cierpliwie czekac na 🐒ale staraczka czekac nie bedzie 😂😂😂
Z niecierpliwości umówiłam się dzis na pogląd i najpierw usłyszałam ,że endometrium jest i trzeba czekac na miesiączkę ,a po najeździe na jajniki,że na lewym jest jajo i powinno pęknąć 24/48h lub bedzie torbiel i tyle🤷🏼♀️
Byłam tak zaskoczona,że nie zadałam pytania,zabrałam zdjęcie i wyszłam
Lekarz dodał ,zeby sie starać w ten weekend,za 2 tygodnie zrobić test ciążowy jak 🐒 sie nie pojawi lub przyjść po leki na wywołanie 👀
Nie wiem czy sie cieszy czy nie🙈
Najlepsze to,że stary jutro mnie zabiera na romantyczna noc na zamek i mowi zobaczysz jeszcze bedzie z tego mały książę ,a ja do niego,że to nie czas na księżniczkę czy księcia choć moge robić za królowa 😂😂 wiec jedziemy niezależnie od wszystkiego
Zrobiłam test owu ,jakaś tam kreska jest,ale nie pik.
Może wy mi powiecie cos więcej o tym czy na tym zdjęciu jest jakaś szansa na owu?
https://zapodaj.net/plik-x0KIMloxxC👩🏼 37 lat 🧔🏻41 lat
👦🏼👧🏼 bliźniaki 2012
👧🏻 córeczka 2019
6.12.23 II 10dpo - beta 10 ,dobre przyrosty
21.12.23 usg puste jajo
4.01.24 indukcja - poronienie 💔beta 52965
08.05.2024 II - 11dpo beta 23
10.05.2024 beta 98💚progesteron 52,80ng
16.05.2024 - beta 2464
22.05.2024 - 1 usg 'tylko' pęcherzyk ciążowy
24.05.2024 - beta 26709
28.05.2024 wizyta mamy wyczekane ❤
11.07.2024 prenatalne 7,5cm zdrowego bobasa
-
Mamausia wrote:Dzień dobry wszystkim 😊 u mnie wraz z weekendem ogrom pracy 🥺
Ja jestem po wizycie -kontrolnej (nie u mojego lekarza) i nie wiem co myśleć,a że wy wiecie wszystko to może poratujcie.
38dc - równe miesiąc po histeroskopii cykle 29/32 dni Max zawsze
Ciąży brak, @ brak , z moich obserwacji w tym cyklu owulacji brak - miałam grzecznie i cierpliwie czekac na 🐒ale staraczka czekac nie bedzie 😂😂😂
Z niecierpliwości umówiłam się dzis na pogląd i najpierw usłyszałam ,że endometrium jest i trzeba czekac na miesiączkę ,a po najeździe na jajniki,że na lewym jest jajo i powinno pęknąć 24/48h lub bedzie torbiel i tyle🤷🏼♀️
Byłam tak zaskoczona,że nie zadałam pytania,zabrałam zdjęcie i wyszłam
Lekarz dodał ,zeby sie starać w ten weekend,za 2 tygodnie zrobić test ciążowy jak 🐒 sie nie pojawi lub przyjść po leki na wywołanie 👀
Nie wiem czy sie cieszy czy nie🙈
Najlepsze to,że stary jutro mnie zabiera na romantyczna noc na zamek i mowi zobaczysz jeszcze bedzie z tego mały książę ,a ja do niego,że to nie czas na księżniczkę czy księcia choć moge robić za królowa 😂😂 wiec jedziemy niezależnie od wszystkiego
Zrobiłam test owu ,jakaś tam kreska jest,ale nie pik.
Może wy mi powiecie cos więcej o tym czy na tym zdjęciu jest jakaś szansa na owu?
https://zapodaj.net/plik-x0KIMloxxCMamausia lubi tę wiadomość