W lipcu upały 🌞rozbiera mnie Stary 👙spłodzimy bobasa🚼byle na golasa 🕺!
-
WIADOMOŚĆ
-
Margo2023 wrote:Moon niestety nie mam możliwości. Najwcześniej mogę w piątek tylko nie wiem czy nie będzie za późno. Liczę na to,że była w weekend. Sprawdzam temperaturę i jest trochę wyższa niż większość cyklu tylko nie wiem na ile to miarodajne bo mam dużo pobudek w nocy.
Margo2023, Nataliii lubią tę wiadomość
-
Nataliii wrote:Hehe z przytupem wchodzimy w lipiec 💛 san95, Wron Kraa, Margo2023, Smerfetka_1988 z takim towarzystwem to musi się udać 😊 choć jeden pozytyw wysikać.
Będę trzymała kciuki za wszystkie 😍Margo2023, Nataliii, Wron Kraa lubią tę wiadomość
-
Miminka wrote:No właśnie! 🤣 Także włącz wakacyjny chill, mierz tempkę, rób owulaki, męcz Starego i ciesz się może już ostatnimi wakacjami we dwoje 😅😍
Cukruś moja Siostro, Miminka podała plan doskonały.
A ja dziewczynki w lipcu pierwszy raz SAMA (bez domowników) lecę na 4 dni ze swoją Psiapsi na wychillowanie głowy do Turcji ☀️
Totalny ALL***** gorące słońce, morze drinków 🍹 , opalanko dupki i pyszne jedzonko - UWAGA będę spamowała zdjęciami 🙃 🙃 🙃Kil, Lipcowa, Miminka, moonflower, agentka93, Niaha, iskierka✨, Cukruś, Dara, Emka06, Jagodecka lubią tę wiadomość
-
Hope... wrote:Cukruś moja Siostro, Miminka podała plan doskonały.
A ja dziewczynki w lipcu pierwszy raz SAMA (bez domowników) lecę na 4 dni ze swoją Psiapsi na wychillowanie głowy do Turcji ☀️
Totalny ALL***** gorące słońce, morze drinków 🍹 , opalanko dupki i pyszne jedzonko - UWAGA będę spamowała zdjęciami 🙃 🙃 🙃
No ofc, że masz nas zarzucić fotkami kiedy wylatujecie? -
Hej! Chciałabym się nieśmiało przywitać
Z Ovufriend zaczęłam przygodę już w 2017 roku, gdy zaczęliśmy starania o drugiego malucha. Podczytywałam różne wątki jednak nie miałam odwagi żeby się udzielać Od zeszłego roku znowu tu trafiłam zaglądając i przeżywając wszystko z dziewczynami (mimo,że się nie udzielałam ). Nie raz. nie dwa przymierzałam się do instalacji apki i założenia tutaj konta. Jednak jak szybko nabierałam odwagi tak szybko ją traciłam haha Na początku tego cyklu zainstalowałam sobie już tą apkę i śledziłam czerwcowy wątek. Dziś jednak, w ten pochmurny dzień postanowiłam już dołączyć do wątku lipcowego nie namyślając się długo
Wybaczcie mi ten chaotyczny post powitalny ale trochę się stresuję :DD Mam nadzieję, że jednak przyjmiecie mnie mimo to Za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że lipiec będzie nasz! 😍
Testowanie zacznę 7 lipca, więc proszę o zapisanie Zobaczymy czy coś tym razem się udałoHope..., alauda, Miminka, Angi90 , Margo2023, Nataliii, S.Roszpunka, Paprota9418, Ominoki, Jagodecka lubią tę wiadomość
💏 2014
👦2015
💔2017 poronienie samoistne
🧑2019
Starania o 3 maleństwo 💖 (od 7.2022)
💁♀️ 28
-niedoczynność tarczycy
- poza tym wszystko ok
*letrox 75, vita-miner prenatal -
moonflower wrote:ja tam nieskromnie liczę na minimum 5 😍
moonflower, Wron Kraa lubią tę wiadomość
Mama KP
Starania od 03.2023
Długie cykle spowodowane KP
06.09.2023 - beta HCG 19 miu prog 9,51 ng/ml
11.09.2023 - beta HCG 438 miu prog 12,7 ng/ml
29.09.2023 - pierwsza wizyta ♥️ -
Cześć iskierka rozgość się oby nie na długo
Staracie się o 3 malucha?
Masz już zrobione albo w planach jakieś badania itp?iskierka✨ lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Hope do mojego urlopu jeszcze trochę także z miłą chęcią popatrzę na tureckie krajobrazy także spamuj ile wlezie
Hope... lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Lipcowa wrote:Hope do mojego urlopu jeszcze trochę także z miłą chęcią popatrzę na tureckie krajobrazy także spamuj ile wlezie
Do mojego też, ale mentalnie już jestem w samolocie
@Kil startujemy 26.07 ✈️Kil, ZielonyPomidor, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
iskierka✨ wrote:Hej! Chciałabym się nieśmiało przywitać
Z Ovufriend zaczęłam przygodę już w 2017 roku, gdy zaczęliśmy starania o drugiego malucha. Podczytywałam różne wątki jednak nie miałam odwagi żeby się udzielać Od zeszłego roku znowu tu trafiłam zaglądając i przeżywając wszystko z dziewczynami (mimo,że się nie udzielałam ). Nie raz. nie dwa przymierzałam się do instalacji apki i założenia tutaj konta. Jednak jak szybko nabierałam odwagi tak szybko ją traciłam haha Na początku tego cyklu zainstalowałam sobie już tą apkę i śledziłam czerwcowy wątek. Dziś jednak, w ten pochmurny dzień postanowiłam już dołączyć do wątku lipcowego nie namyślając się długo
Wybaczcie mi ten chaotyczny post powitalny ale trochę się stresuję :DD Mam nadzieję, że jednak przyjmiecie mnie mimo to Za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że lipiec będzie nasz! 😍
Testowanie zacznę 7 lipca, więc proszę o zapisanie Zobaczymy czy coś tym razem się udało
Witamy na pokładzie
Razem raźniej!iskierka✨ lubi tę wiadomość
-
Iskierka, witamy! Rozgość się dobrze na lipcowym wątku i już stąd nie uciekaj
iskierka✨ lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
Testowanie zacznę 7 lipca, więc proszę o zapisanie Zobaczymy czy coś tym razem się udało
Witaj na pokładzie. Obyś została w wątku lipcowym na 9 miesięcy 🤰🤰 z całego serducha życzę Ci udanych i udanych barabaszkow. Trzymam kciuki za testowanie ✊iskierka✨ lubi tę wiadomość
-
san95 wrote:No właśnie 🙄🙈 dlatego do wszystkiego podchodzę z dystansem, ale tak nastraja to pozytywnie. Stary codziennie po 6:30 otwiera oczy i: i jak? Skoczyła czy spadła? Jest dobrze? 🤣
Moj to samo 😂 dobre wsparcie hahaha17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Witamy Iskierka! 😊
Spędź z nami lipiec i zostań tu ze wszystkimi zafasolkowanymi 🤞🤰iskierka✨ lubi tę wiadomość
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
No dobra to przyznawać się kto sprawdza sobie od razu datę porodu?! 🤣🤣🤣
Ja rodze 31.03, ale że ja mam dzieci zartownisie to 2.04 pewnie urodzę żeby się powkurzac by nie urodzić w prima aprilis 🤣 pierwszego syna pojechałam rodzic 13.02, 14.02 mu groziłam że nazwę go Walenty więc jakoś się przetrzymał do 15.02 🤣 (nie żebym miała coś do tego imienia, ale nie jest w moim guście)
iskierka✨, Lipcowa, Beezi, tetyda, S.Roszpunka, Putka2022, Dara, Kasia111, Marikamb, Jagodecka, Niezapominajka95 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Lipcowa wrote:Cześć iskierka rozgość się oby nie na długo
Staracie się o 3 malucha?
Masz już zrobione albo w planach jakieś badania itp?
Wiesz co, byłam w maju u ginekologa powiedział, że wszystko jest ok i na razie nie widzi wskazań do dalszych badań. Co prawda do tej pory staraliśmy się "na luzie" i w sumie nadal jesteśmy z mężem zdania, że jeśli jest nam pisane to będzie,a jeśli nie to trudno 🤷🏻♀️ Na spokojnie poczekam do 12 cyklu starań, a od września myślę żeby zrobić sobie badania hormonów 🙂Niesia90, Lipcowa lubią tę wiadomość
💏 2014
👦2015
🧑2019
💁♀️ 28
-niedoczynność tarczycy
- poza tym wszystko ok
Witamy Cie serdecznie!! jeśli czytasz nas od jakiegoś czasu to powinnaś wiedzieć że z nami nie ma się czego stresować! wpisuje na testowanie! i odzywaj się normalnie! już bez stresu... my jesteśmy..... hmmm NORMALNE?? 😂iskierka✨, Ominoki lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za tak ciepłe przywitanie! ♥️ Jesteście naprawdę kochane i aż ciepło na serduchu się robi 🥹 Człowiek od razu dostaje takiego motywacyjnego kopa wiedząc, że ma takie wsparcie! 🫶💏 2014
👦2015
🧑2019
💁♀️ 28
-niedoczynność tarczycy
- poza tym wszystko ok
Hej Dziewczyny trzymam kciuki za Was wszystkie i mam nadzieję, że lipiec przyniesie jak najwięcej kreseczek i nudnych ciąż
Moonflower wpisz mnie proszę na wolnego strzelca. Mam dzisiaj 4 dc, ale Stary właśnie pojechał do roboty na dwa tygodnie, więc wróci w sam raz na fazę lutealną i PMSa (już mu trochę współczuję 😅). Niestety jeśli nic się nie zmieni to najblizsza szansa na ciążę dopiero w listopadzie, ale trudno mi Was zostawić na te kilka miesięcy. Może chociaż się przydam do trzymania kciuków 🍀moonflower, Beezi lubią tę wiadomość
🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
Niesia90 wrote:No dobra to przyznawać się kto sprawdza sobie od razu datę porodu?! 🤣🤣🤣
Ja rodze 31.03, ale że ja mam dzieci zartownisie to 2.04 pewnie urodzę żeby się powkurzac by nie urodzić w prima aprilis 🤣 pierwszego syna pojechałam rodzic 13.02, 14.02 mu groziłam że nazwę go Walenty więc jakoś się przetrzymał do 15.02 🤣 (nie żebym miała coś do tego imienia, ale nie jest w moim guście)
HAHAHA JA SPRAWDZAM 😂😂😂
No i wypada mi na urodziny mojego taty a zarazem "rocznicę" rozwodu... hmmm czyżby ciąg dalszy zmian w życiu w tym dniu 😎😎Lipcowa, Mart768 lubią tę wiadomość