W listopadzie deszcz i plucha 🌧️ w sierpniu będę mieć malucha 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiek7 wrote:Dziewczyny powiedzcie , jak to jest że tyle cykli i nic nie wychodzi???! Wyniki badań w miarę okej co prawda morfologia 2% ale ilość większa niż norma ? Jak to jest te plemniki nie docierają czy akurat jajeczko moje nie takie a plemniki akurat w tym cyklu okej ? O chuj*** chodzi nie kumam tego ???? Sorki ale jestem dziś sflustrowana ! Moja ciotka trójka dzieci i ona nawet nie wie kiedy dni płodne są xd wtf!!!!!
Zmiennych jest dużo. To czemu innym wychodzi od potarcia się ręcznikiem to inna para kaloszy, niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:41
Mała.mi 93, Hopex2, almost.there, CrazyDaisy, Płotka, Olisska, DreamBee, Kirby lubią tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Domel98 wrote:Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj 20dc ( poprzedni cykl miał 40dni) dzisiaj wyłapałam pik LH) do tego
Byli mnie podbrzusze i czuję lewy jajnik. Czy to normalne? Owulacja może być jeszcze dzisiaj z takimi bólami?
https://zapodaj.net/plik-1zX9hu035l
NinaB, bardzo, bardzo mi przykro 🥺siesiepy lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Kasiek7 wrote:Dziewczyny powiedzcie , jak to jest że tyle cykli i nic nie wychodzi???! Wyniki badań w miarę okej co prawda morfologia 2% ale ilość większa niż norma ? Jak to jest te plemniki nie docierają czy akurat jajeczko moje nie takie a plemniki akurat w tym cyklu okej ? O chuj*** chodzi nie kumam tego ???? Sorki ale jestem dziś sflustrowana ! Moja ciotka trójka dzieci i ona nawet nie wie kiedy dni płodne są xd wtf!!!!!🧩 6cs naturalnych 🩸15.11 ⏸️x0
✅ 5cs monitorowany+badania 3dc, 7dpo, tsh, ft3, ft4, antyTPO, antyTg, witaminy
✅ szczęśliwa żona
💊 suplementacja: foliany, centrum complex, b6+b12, C1000, D4000, magnez, A+K. Od tego cyklu fertistim.
✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń" -
siesiepy wrote:Z całym szacunkiem, ale widzę że jesteś wszędzie gdzie ktoś źle się wypowie o dupku. 🤡 Są osoby u których działa, są osoby u których nie działa. Wtedy należy zmienic. A jestem osobą która go nie lubi i nie lubi tego że lekarze przepisują go dosłownie na wszystko.
Mam nadzieję że z tą teorią spiskowa to żart.
Tez to zauważyłam 🙈 i szczerze powiedziawszy pierwszy raz mi się przydarzyła
Taka historia z dupkiem, a przy pierwszej ciąży ni bardzo pomógł 🤷♀️ -
Melduję, że 🐒 przyszła.
Czekamy z niecierpliwością na owulację i wizytę u andro 😁11cs o pierwsze maleństwo 👶🏻
👧🏻 28
PCO
✅ hormony w porządku
✅ owulacje w porządku
👦🏼 26
💦 25mln (11,09 w ml) odważnych, lecz nieco słabych żołnierzy o morfologii 2%
🏃♂️ i ruchliwości A+B=6%, A+B+C=17%,
👩❤️👨 chcących się związać z komórką jajową tylko 43% (HBA),
🧬 fragmentacja chromatyny 84%
➡️ 🥗 dalsza diagnostyka, dobra suplementacja i zmiana trybu życia -