Forum Starając się - ogólne W listopadzie lecą liście i dwie kreski na teście:)
Odpowiedz

W listopadzie lecą liście i dwie kreski na teście:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 listopada 2019, 08:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest śluz, ale taki kremowy więcej, choć po owulce jakoś dokładnie już tego nie monitorowałam do tej pory, ale w tym cyklu będę mieć to na oku 😊

  • Karolkya Ekspertka
    Postów: 196 146

    Wysłany: 4 listopada 2019, 08:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, dzięki :)

    f2w3rjjgk1a9x4nj.png
  • Angie1985 Autorytet
    Postów: 2511 2971

    Wysłany: 4 listopada 2019, 08:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam dużo kremowego.

    Karolkya lubi tę wiadomość

    mhsvej28dzyxqzel.png
  • doomi03 Autorytet
    Postów: 4181 6538

    Wysłany: 4 listopada 2019, 08:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    *KasiaS* wrote:
    A u mnie dzisiaj 12 dpo i biję się z myślami czy testować czy nie. Mam w domu test z Clearblue i strasznie mnie kusi :)

    Testuj kobieto i nie trzymaj nas w niepewności :) masz taki ładny wykres.

    Kitka_87 lubi tę wiadomość

    3jvzcbxmqcuirhnp.png

    12cs 💚⏸️

    Mój syn, moje szczęście: 💙 Kacper - ur. 22.11.2020
    godz 21:48
    Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 listopada 2019, 09:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki zaciśnięte za pozytywna bete i Wasze kreseczki 🤞🤞🤞

    U mnie wczoraj jakby pozytywny test owu, więc zobaczymy co przyniosa kolejne testy i dni ❤

    Kitka_87 lubi tę wiadomość

  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 2143 1409

    Wysłany: 4 listopada 2019, 09:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    *KasiaS* wrote:
    A u mnie dzisiaj 12 dpo i biję się z myślami czy testować czy nie. Mam w domu test z Clearblue i strasznie mnie kusi :)

    Testuj kochana masz piękny wykres. Zaciskam kciuki 😘

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne
    15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
    18.08.2021 960g
    30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g

    Anielka ♥️

    202111267252.png
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2714 3073

    Wysłany: 4 listopada 2019, 10:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    *KasiaS* wrote:
    A u mnie dzisiaj 12 dpo i biję się z myślami czy testować czy nie. Mam w domu test z Clearblue i strasznie mnie kusi :)
    Ale masz ładny wykres :)

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2714 3073

    Wysłany: 4 listopada 2019, 10:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie ostatnio sucho... Dawno już tak sucho nie miałam. 🤷‍♀️

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 2143 1409

    Wysłany: 4 listopada 2019, 10:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta zrobiona chyba zwariuje do wieczora. Kurcze głupia jestem i zaczynam sobie wkręcać że zawczas zrobiłam ten test i dlatego nie wyszedł poszłam spać około 21.30 a test zrobiłam 1.30 bo obudziło mnie siku.

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne
    15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
    18.08.2021 960g
    30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g

    Anielka ♥️

    202111267252.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 listopada 2019, 10:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia - pokaż wykres, bo ja nie widzę 😔

    Już podejrzałam 😄 Testuj, nie czekaj 😘

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 10:47

  • justyna1719 Autorytet
    Postów: 1181 327

    Wysłany: 4 listopada 2019, 11:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia jaki piękny wykres i ten spadek kilka dni po owulce a potem wzrost.... Marzenie...... 😊 Testuj kobietko 😊😊😊

    👱‍♀️32 lat, 🤵37 lat
    Starania od czerwca 2018
    ❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
    📌IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️

    📌Plan: październik IUI - 2 podejście
    💊 02.10 - 05.10 Aromek 1x4
    🥚06.10 monitoring - dwa po 11 mm
    💉06.10 - 11.10Mensinorm co 36 godzin
    🥚11.10 monitiring 14c - dwa pęcherzyki dominujące po obydwu stronach 22 mm i 19 mm
    ♥️12.10 (15dc) iui 🙏
  • justyna1719 Autorytet
    Postów: 1181 327

    Wysłany: 4 listopada 2019, 11:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzastina2005 wrote:
    Beta zrobiona chyba zwariuje do wieczora. Kurcze głupia jestem i zaczynam sobie wkręcać że zawczas zrobiłam ten test i dlatego nie wyszedł poszłam spać około 21.30 a test zrobiłam 1.30 bo obudziło mnie siku.
    Kciuki trzymam ✊✊ i czekamy na dobre wieści 😊😊

    👱‍♀️32 lat, 🤵37 lat
    Starania od czerwca 2018
    ❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
    📌IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️

    📌Plan: październik IUI - 2 podejście
    💊 02.10 - 05.10 Aromek 1x4
    🥚06.10 monitoring - dwa po 11 mm
    💉06.10 - 11.10Mensinorm co 36 godzin
    🥚11.10 monitiring 14c - dwa pęcherzyki dominujące po obydwu stronach 22 mm i 19 mm
    ♥️12.10 (15dc) iui 🙏
  • justyna1719 Autorytet
    Postów: 1181 327

    Wysłany: 4 listopada 2019, 11:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    A u mnie ostatnio sucho... Dawno już tak sucho nie miałam. 🤷‍♀️
    A już po owulce jesteś??

    👱‍♀️32 lat, 🤵37 lat
    Starania od czerwca 2018
    ❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
    📌IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️

    📌Plan: październik IUI - 2 podejście
    💊 02.10 - 05.10 Aromek 1x4
    🥚06.10 monitoring - dwa po 11 mm
    💉06.10 - 11.10Mensinorm co 36 godzin
    🥚11.10 monitiring 14c - dwa pęcherzyki dominujące po obydwu stronach 22 mm i 19 mm
    ♥️12.10 (15dc) iui 🙏
  • *KasiaS* Autorytet
    Postów: 571 405

    Wysłany: 4 listopada 2019, 11:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zrobiłam test z moczu i wyszedł negatywny. Ale zrobiłam tez drugi test domowy z krwi, który ostatnio kupiłam na próbę i wyszedł tam jakiś cień. Nie wiem na ile można mu wierzyć, bo robiłam go pierwszy raz dlatego poszłam na betę. Wyniki po 14. Jak mogę prosić to trzymajcie kciuki :) dam znać jak będą wyniki

    megson91, Kitka_87, BB__Anna, Sonia94, boo123 lubią tę wiadomość

    15.04.2016 synek Filipek ❤️
    12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
    31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane

    Ja: 33 lata
    kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
    TSH 0,596
    Prolaktyna 8,6
    Testosteron 0,39

    On: 33 lata
    Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3

    Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams
  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 2143 1409

    Wysłany: 4 listopada 2019, 11:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    *KasiaS* wrote:
    Dziewczyny zrobiłam test z moczu i wyszedł negatywny. Ale zrobiłam tez drugi test domowy z krwi, który ostatnio kupiłam na próbę i wyszedł tam jakiś cień. Nie wiem na ile można mu wierzyć, bo robiłam go pierwszy raz dlatego poszłam na betę. Wyniki po 14. Jak mogę prosić to trzymajcie kciuki :) dam znać jak będą wyniki

    Trzymam kciuki kochana ja też czekam na wyniki oby nam obu się udało 😘

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne
    15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
    18.08.2021 960g
    30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g

    Anielka ♥️

    202111267252.png
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2714 3073

    Wysłany: 4 listopada 2019, 11:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    A już po owulce jesteś??
    Tak tak. Muszę chyba znowu wiesiołka lykac bo sluzu ogólnie było dużo

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2714 3073

    Wysłany: 4 listopada 2019, 12:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam głupi ten cykl. 3 dp i śluz zabarwiony na braz... Oj chyba jednak owulacja była wczensiej... Bo to oznaka zbliżającej się miesiączki. A wcześniej niestety seksu nie było...

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • anulla91 Autorytet
    Postów: 428 148

    Wysłany: 4 listopada 2019, 12:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej;)
    U mnie niestety przyszła @ 1.11.2019 kolejne testowanie ok 28 listopada.
    Eh co raz gorzej znoszę kolejne porażki....

    Anulaa
    Wiek 29 lat
  • Miśka 91 Autorytet
    Postów: 350 169

    Wysłany: 4 listopada 2019, 12:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Trzymam kciuki za bety i za testy ✊✊

    Syn 8lat
    Ja lat 29
    Termin planowanej @ 30.10
    Cykl 27-29
    Cykl starań- już tego nie liczę 🙄
    prolaktyna 29
    Progesteron za niski
    Morfologia plemników 2%
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 listopada 2019, 12:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z pcos a robicie czasem testy owu?
    Ja wczoraj zrobilam, chyba pozytywy bo obie kreski identyczne..
    Sprawdza sie u Was czy nie?

‹‹ 38 39 40 41 42 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego