Forum Starając się - ogólne W listopadzie lecą liście i dwie kreski na teście:)
Odpowiedz

W listopadzie lecą liście i dwie kreski na teście:)

Oceń ten wątek:
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3885 1659

    Wysłany: 8 listopada 2019, 13:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    justynach wrote:
    Justyna ja już sobie tłumaczę to tak,że gdyby coś było to nie ma żadnych objawów,a nie tak jak człowiek świruje od owulacji wymyśla sobie,że ma ciążowe objawy.
    No ja też się staram.... 😊 Ale w jednym wychodzi a w drugim nie... Choć wydaje mi się że od jakichś dwóch czy trzech cykli testu ciążowego nie robiłam i może dlatego mnie nosi 🤪🤪

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat
    Ja: badania ok.

    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3885 1659

    Wysłany: 8 listopada 2019, 13:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    SylwiaLu wrote:
    Hej dziewczyny, wracam z nutką optymizmu :)
    To mój 40 cykl starań w ogóle, a 9 po poronieniu. Po kilku nieudanych stymulacjach odpuściliśmy monitoringi, żeby odkładać na in vitro. W drugim takim odpuszczonym zaszłam :)
    19.10 (33DC) zrobiłam nova test czułość 25 i tak wyszedł przy becie 612
    3b2c0b699694.jpg
    2 dni później beta już 1800, więcej nie robiłam, próg 16,5, potem 17,5
    23.10 pęcherzyk był prawidłowo umiejscowiony w macicy
    a dzisiaj w 7t3d zobaczyłam pierwszy raz serduszko, a kropek ma już 0,95 cm :D

    Także zasilam październikowe statystyki.
    Nadal trzymam za wszystkie kciuki i gratulacje dla kolejnych przyszłym mam :)
    Oooo dajesz nadzieję 😊😊😊😊 dziś jesteś już trzecia z dobrą wiadomością 😊😊😊 A my chcemy więcej kreseczek 😊😊😊😊 gratulacje!! 😊

    SylwiaLu lubi tę wiadomość

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat
    Ja: badania ok.

    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3885 1659

    Wysłany: 8 listopada 2019, 13:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    lorinka9191 wrote:
    Dziewczyny, ja już też zaczęłam świrować 🤣 Tak się napatrzyłam na te Wasze testy, że też zrobiłam, no ale
    oczywiście biel taka, że aż po oczach razi 🤪
    Ach my desperatki.... 😊 Też właśnie naogladalam się tych testów dziś i to się udzielilo 😀

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat
    Ja: badania ok.

    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
  • Tysia150 Autorytet
    Postów: 626 379

    Wysłany: 8 listopada 2019, 13:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla zafasolkowanych <3,magiczny dzień, kumpela z pracy również test pozytywny :)

    Sonia94, Ignissa lubią tę wiadomość

  • doomi03 Autorytet
    Postów: 1296 1002

    Wysłany: 8 listopada 2019, 13:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolkya wrote:
    ea9b426cb10a.jpg

    Zrobiłam też dziś z krwi czekam na wynik☺️

    Gratulacje

    oar83e3k9dvg5tit.png

    28 lat - 12cs 💚⏸️

    Luteina 100x2

    03.03.20 Progesteron: 6,45 (7dpo)
    05.03.20 (9dpo) - beta: 2,12 ; progesteron: 3,77 ;
    06.03.20 (10dpo) - ⏸️
    07.03.20 (11dpo) - beta: 22,80
    09.03.20 (13dpo) - beta 105
    11.03.2020 (15dpo) - beta: 314 Progesteron: 34,70
    16.03.2020 (20dpo) - beta: 1830
    17.03.2020 (5+0) - pęcherzyk 5,1 mm
    31.03.2020 (6+6) - ❤️ + 👶🏼 8,1 mm
  • StarającaSię Autorytet
    Postów: 264 137

    Wysłany: 8 listopada 2019, 13:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny.coś zaczyna się dziać.oby tak dalej.
    Ktòraś pytała o bòl w pachwinie.Ja miałam przedwczoraj 3dpo.obudził mnie w nocy i trzymało do południa.też lewa strona i też owulka z lewego.

    Ja:36 lat
    Starania od 4.2019
    10.2019 cb
    -letrox 150
    -wit D³- 4000jm
    -folik
    -magnez+wit b6
    ***********************
    3dc:
    FSH-6,3mlU/ml( 2.5-10,2)
    LH-6.08ng/ml(1.9-12.5)
    Prolaktyna-6.9ng/ml(2.8-29.2)
    Estradiol-34,9pg/ml(19.5-144.2)
    ************************
    Wizyta:
    15.05


    4cbc9b74056be0fdafa0b67d483ced9f.png
  • justynach Koleżanka
    Postów: 40 14

    Wysłany: 8 listopada 2019, 13:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miło się czyta takie posty, nawet jeśli sama nie wiem jak będzie u mnie bo @ ma przyjść w niedzielę...to Wasze dwie kreseczki wywołują uśmiech na twarzy i poprawiają humor 😀 ja jednak cierpliwie czekam bez testów

    Sonia94, Karolkya lubią tę wiadomość

    13 cs
  • Olga856 Przyjaciółka
    Postów: 96 86

    Wysłany: 8 listopada 2019, 14:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się dziewczyny Waszym szczęściem ❤️ aż serce godnie jak udaje się zobaczyć 2 kreseczki na teście. Życzę wszystkim starajacym, żeby jak najszybciej taki właśnie wynik testu ujrzały. 3mam bardzo mocno kciuki za Was ✊✊✊✊
    Do wizyty u lekarza zostały 4 dni, ale już chyba coraz mniej się stresuję. Cały czas gdzieś tam w głowie towarzyszyła mi obawa, że mogę je stracić tak jak kilka miesięcy temu.. Ale już zaczynam myśleć pozytywnie 🥰

    Karolkya, Kitka_87, Sonia94 lubią tę wiadomość

    c55fyx8d83g33aob.png
  • Kitka_87 Autorytet
    Postów: 1955 1651

    Wysłany: 8 listopada 2019, 15:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga na pewno będzie wszystko dobrze, za zdrówko maleństwa my trzymamy kciuki jak Ty za nasze dwie kreski 🤞🍀😘

    21.03. 🌱 I Dzień Wiosny 🌱 13cs - Wiosna! Ach to Ty! 🌷🤰

    😔💔CB 9cs

    👽🧟MTHFR A1298C hetero + PAI-1 4G/5G hetero + ANA 1:160 ziarnisty + hipoglikemia reaktywna 🤔

    💉 Badania: 05.2019:MUCHa✓
    11.2019(3dc):LH~6,69✓FSH~7,82✓E2~46,40✓TSH~1,98✓
    FT3~3,65✓FT4~1,22✓Testosteron~28,50✓
    Prolaktyna~11,50✓
    12.2019(7dpo):Progesteron~19,90✓E2~209,00✓
    02.2020:Homocysteina~7,21✓Fe~80,30✓Mg~2,23✓
    wit.D~34,60⬆️ kwas foliowy~35,40->32,00🤦antyTG~23,10✓antyTPO~9,00✓Ferrytyna~90,80✓
    Fibrynogen~177,36🤷Morfologia~✔️Progesteron(8dpo)~22,70✓Białko wolne S~80✓Białko C~120✓krzywa glukozowa: 0-79,9 1-78,7 2-58,1😴 krzywa insulinowa: 0-7,2 1-55,8 2-26,8🤔 HOMA-IR~1,42✓Quicki~0,36✓
    💊Suple:PregnaDHA, SlowMag, Vigantoletten, Acard, Mio-inozytol, Folian, Metylo-B12, B6 p-5-p, Cynk, Cholina, JodaVit, Naturalna Wit. E, Wit. C
    ♀️Niepokalanku, wydłuż mi fazę lutealną 🙏
    ♂️10.2019:badanie nasienia~morfo:18% 💪
  • Angie1985 Autorytet
    Postów: 978 739

    Wysłany: 8 listopada 2019, 17:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolkya jak beta?, masz już wynik?

  • Karolkya Ekspertka
    Postów: 196 146

    Wysłany: 8 listopada 2019, 18:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 249, ale mam plamienie więc może być różnie. Dostałam duphaston 2x1 mam nas obserwować bo możliwe że jakieś problemy z zagnieżdżeniem. 12 listopada mam zrobić znowu HCG i wszystko zależy dalej od wyniku.

    Pszczolka36l, SylwiaLu lubią tę wiadomość

    f2w3rjjgk1a9x4nj.png
  • Angie1985 Autorytet
    Postów: 978 739

    Wysłany: 8 listopada 2019, 18:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolkya wrote:
    Beta 249, ale mam plamienie więc może być różnie. Dostałam duphaston 2x1 mam nas obserwować bo możliwe że jakieś problemy z zagnieżdżeniem. 12 listopada mam zrobić znowu HCG i wszystko zależy dalej od wyniku.
    Trzymaj się myślę o Tobie i wysyłam ciepłe myśli. Będzie dobrze.

    Karolkya lubi tę wiadomość

  • Kitka_87 Autorytet
    Postów: 1955 1651

    Wysłany: 8 listopada 2019, 19:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolkya wierzę, że będzie dobrze 🤞😘

    Karolkya lubi tę wiadomość

    21.03. 🌱 I Dzień Wiosny 🌱 13cs - Wiosna! Ach to Ty! 🌷🤰

    😔💔CB 9cs

    👽🧟MTHFR A1298C hetero + PAI-1 4G/5G hetero + ANA 1:160 ziarnisty + hipoglikemia reaktywna 🤔

    💉 Badania: 05.2019:MUCHa✓
    11.2019(3dc):LH~6,69✓FSH~7,82✓E2~46,40✓TSH~1,98✓
    FT3~3,65✓FT4~1,22✓Testosteron~28,50✓
    Prolaktyna~11,50✓
    12.2019(7dpo):Progesteron~19,90✓E2~209,00✓
    02.2020:Homocysteina~7,21✓Fe~80,30✓Mg~2,23✓
    wit.D~34,60⬆️ kwas foliowy~35,40->32,00🤦antyTG~23,10✓antyTPO~9,00✓Ferrytyna~90,80✓
    Fibrynogen~177,36🤷Morfologia~✔️Progesteron(8dpo)~22,70✓Białko wolne S~80✓Białko C~120✓krzywa glukozowa: 0-79,9 1-78,7 2-58,1😴 krzywa insulinowa: 0-7,2 1-55,8 2-26,8🤔 HOMA-IR~1,42✓Quicki~0,36✓
    💊Suple:PregnaDHA, SlowMag, Vigantoletten, Acard, Mio-inozytol, Folian, Metylo-B12, B6 p-5-p, Cynk, Cholina, JodaVit, Naturalna Wit. E, Wit. C
    ♀️Niepokalanku, wydłuż mi fazę lutealną 🙏
    ♂️10.2019:badanie nasienia~morfo:18% 💪
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3885 1659

    Wysłany: 8 listopada 2019, 19:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolkya wrote:
    Beta 249, ale mam plamienie więc może być różnie. Dostałam duphaston 2x1 mam nas obserwować bo możliwe że jakieś problemy z zagnieżdżeniem. 12 listopada mam zrobić znowu HCG i wszystko zależy dalej od wyniku.
    Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze ✊✊ musi być 😊

    Karolkya lubi tę wiadomość

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat
    Ja: badania ok.

    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 1924 1684

    Wysłany: 8 listopada 2019, 19:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolkya wrote:
    Beta 249, ale mam plamienie więc może być różnie. Dostałam duphaston 2x1 mam nas obserwować bo możliwe że jakieś problemy z zagnieżdżeniem. 12 listopada mam zrobić znowu HCG i wszystko zależy dalej od wyniku.
    Kochana będzie dobrze. Musi być ✊❤️

    Karolkya lubi tę wiadomość

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    Tsh : 4,85 ⬆️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 0,97⬇️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 33,30 pmol/L ⬇️
    Homocysteina : 7,87 umol/L⬆️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️

    💊 B COMPLEX bicaps, wit e, wit d, ovarin, acard, letrox 75, olej z wiesiołka,omega 3-6-9
    Wspieram się : maca oraz Niepokalnek.



    17cs.
    24.04.2020 🤰II
    28 lat..

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]
    23.11.2019 [*]
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 1924 1684

    Wysłany: 8 listopada 2019, 19:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co... Ja się czuję jakbym był dopiero przed @.. Pobolewa mnie podbrzusze... Zaczynają cycki boleć.. I zwroty głowy dziś miałam.. Albo coś ze mną jest nie tak, albo sama nie wiem 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    Tsh : 4,85 ⬆️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 0,97⬇️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 33,30 pmol/L ⬇️
    Homocysteina : 7,87 umol/L⬆️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️

    💊 B COMPLEX bicaps, wit e, wit d, ovarin, acard, letrox 75, olej z wiesiołka,omega 3-6-9
    Wspieram się : maca oraz Niepokalnek.



    17cs.
    24.04.2020 🤰II
    28 lat..

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]
    23.11.2019 [*]
  • Angie1985 Autorytet
    Postów: 978 739

    Wysłany: 8 listopada 2019, 19:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znowu na dzisiaj miałam termin @.
    I nic... Od owulacji zero objawów bo przestałam w ogóle o tym myśleć przez tego polipa. A tu klops. Nie wiem co myśleć. Szyjka zamknięta i taka odwrócona. Śluzu od cholery. 🤔😕

  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 1924 1684

    Wysłany: 8 listopada 2019, 19:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie1985 wrote:
    Ja znowu na dzisiaj miałam termin @.
    I nic... Od owulacji zero objawów bo przestałam w ogóle o tym myśleć przez tego polipa. A tu klops. Nie wiem co myśleć. Szyjka zamknięta i taka odwrócona. Śluzu od cholery. 🤔😕
    Kochana a może coś się wykluje z tego cyklu 🤔

    Karolkya lubi tę wiadomość

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    Tsh : 4,85 ⬆️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 0,97⬇️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 33,30 pmol/L ⬇️
    Homocysteina : 7,87 umol/L⬆️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️

    💊 B COMPLEX bicaps, wit e, wit d, ovarin, acard, letrox 75, olej z wiesiołka,omega 3-6-9
    Wspieram się : maca oraz Niepokalnek.



    17cs.
    24.04.2020 🤰II
    28 lat..

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]
    23.11.2019 [*]
  • Upragniona niunia Ekspertka
    Postów: 198 93

    Wysłany: 8 listopada 2019, 19:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczyny rano wstałam i łup na wymioty mnie zebrało tzn mdłości miałam czułam jak z sił opadam, tak mi slabo było. Myślałam już ze przesune godziny pracy. W końcu zebrałam się w sobie (2razy do łóżka wracałam)

    Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
    12.2017 - cp
    Starania od 10.06.2017

    Czeka nas inseminacja

    8668398a86dbc3dfd67e7b25e3cfba7e.png
  • lorinka9191 Autorytet
    Postów: 1344 642

    Wysłany: 8 listopada 2019, 19:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolkya wrote:
    Beta 249, ale mam plamienie więc może być różnie. Dostałam duphaston 2x1 mam nas obserwować bo możliwe że jakieś problemy z zagnieżdżeniem. 12 listopada mam zrobić znowu HCG i wszystko zależy dalej od wyniku.

    Kochana trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!

    Karolkya lubi tę wiadomość

    Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba
‹‹ 57 58 59 60 61 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)