Forum Starając się - ogólne W listopadzie lecą liście i dwie kreski na teście:)
Odpowiedz

W listopadzie lecą liście i dwie kreski na teście:)

Oceń ten wątek:
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3885 1659

    Wysłany: 8 listopada 2019, 21:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie1985 wrote:
    W sumie dzisiaj miałam dostać a tu cisza. Ja mam naprawdę punktualny organizm nie ważne co zawsze okres na czas. A właśnie jakiegoś strasznego stresu też nie miałam nawet było mi lepiej bo nie myślałam nie doszukiwałam się objawów. I żadnych nie miałam. No cóż pozostaje czekać jak rozwinie się sytuacja... Nic już nie zrobię o polipie dowiedziałam się już po staraniach w październiku więc teraz tylko czekać.
    To tak jak ja... Też byłam sprawdzić czy jest po owulacji.. No to najpierw się dowiedziałam że mam nadżerke.. Ale jak cytologie miałam dobra to mam się nie martwić tym.. No i jak usg mi robił to mówił że to już powód przez który nie mogę zajść.. I mam po miesiączce do niego przyjść żeby zrobił usg pod kątem tego polipa.. No ale dziwi mnie ze żaden lekarz wcześniej go nie znalazl.. I nawet nie wiem jakiej wielkości ten polip.. Bo z nerw się nie zapytałam o to...

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat
    Ja: badania ok.

    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 1931 1698

    Wysłany: 8 listopada 2019, 21:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Tylko od razu doradcze Ci abyś kupiła dwa z różnych firm i nie facelle bo różnie dziewczynom pokazywał..
    Wiem wiem :)

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    Tsh : 4,85 ⬆️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 0,97⬇️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 33,30 pmol/L ⬇️
    Homocysteina : 7,87 umol/L⬆️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️

    💊 B COMPLEX bicaps, wit e, wit d, ovarin, acard, letrox 75, olej z wiesiołka,omega 3-6-9
    Wspieram się : maca oraz Niepokalnek.



    17cs.
    24.04.2020 🤰II
    28 lat..

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]
    23.11.2019 [*]
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3885 1659

    Wysłany: 8 listopada 2019, 21:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna Evelle28 ale ciekawa jestem 😜😜 jeśli to to co podejrzewam to jak tylko pozbędę się polipa to kupuje zioła 😊😊

    Wiadomość wyedytowana przez autora 8 listopada 2019, 21:39

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat
    Ja: badania ok.

    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
  • Angie1985 Autorytet
    Postów: 984 743

    Wysłany: 8 listopada 2019, 21:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    To tak jak ja... Też byłam sprawdzić czy jest po owulacji.. No to najpierw się dowiedziałam że mam nadżerke.. Ale jak cytologie miałam dobra to mam się nie martwić tym.. No i jak usg mi robił to mówił że to już powód przez który nie mogę zajść.. I mam po miesiączce do niego przyjść żeby zrobił usg pod kątem tego polipa.. No ale dziwi mnie ze żaden lekarz wcześniej go nie znalazl.. I nawet nie wiem jakiej wielkości ten polip.. Bo z nerw się nie zapytałam o to...
    Wiesz może teraz urósł do takich rozmiarów że stał się widoczny też pewnie one nie wyskakują tak znienacka tylko narastaja może właśnie ta mała nadżerka była tak naprawdę zalążkiem polipa.

  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 1931 1698

    Wysłany: 8 listopada 2019, 21:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Kurna Evelle28 ale ciekawa jestem 😜😜 jeśli to to co podejrzewam to jak tylko pozbędę się polipa to kupuje zioła 😊😊
    Hahhah ja to już bym chciała test zrobić... Ale caky czas w głowie mi siedzi że to za wczesnie

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    Tsh : 4,85 ⬆️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 0,97⬇️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 33,30 pmol/L ⬇️
    Homocysteina : 7,87 umol/L⬆️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️

    💊 B COMPLEX bicaps, wit e, wit d, ovarin, acard, letrox 75, olej z wiesiołka,omega 3-6-9
    Wspieram się : maca oraz Niepokalnek.



    17cs.
    24.04.2020 🤰II
    28 lat..

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]
    23.11.2019 [*]
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3885 1659

    Wysłany: 8 listopada 2019, 21:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie1985 wrote:
    Wiesz może teraz urósł do takich rozmiarów że stał się widoczny też pewnie one nie wyskakują tak znienacka tylko narastaja może właśnie ta mała nadżerka była tak naprawdę zalążkiem polipa.
    Tzn nadżerke mam na szyjce a polip to chyba w macicy jest.. Ja dc o końca się nie znam.. Będę wiedziała po @ jak pójdę na usg..

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat
    Ja: badania ok.

    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3885 1659

    Wysłany: 8 listopada 2019, 21:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    Hahhah ja to już bym chciała test zrobić... Ale caky czas w głowie mi siedzi że to za wczesnie
    No może i tak.. Ale zaryzykuj... 😊 Tylko żeby minęło przynajmniej dwa dni od tego krwawienia..

    Jagodzianka19 lubi tę wiadomość

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat
    Ja: badania ok.

    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 1931 1698

    Wysłany: 8 listopada 2019, 21:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    No może i tak.. Ale zaryzykuj... 😊 Tylko żeby minęło przynajmniej dwa dni od tego krwawienia..
    To jutro będzie. Oczywiście czytam ten cały "mądry" internet i tam piszą laski że test owu może wykryc wczesna ciąże nawet 1-2 dni po zagniezdzeniu... 😮 Ot i bądź tu mądry... Ponakrecam się A pewnie i tak będzie 1 kreska... Ale co mi tam 😂😂😂

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    Tsh : 4,85 ⬆️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 0,97⬇️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 33,30 pmol/L ⬇️
    Homocysteina : 7,87 umol/L⬆️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️

    💊 B COMPLEX bicaps, wit e, wit d, ovarin, acard, letrox 75, olej z wiesiołka,omega 3-6-9
    Wspieram się : maca oraz Niepokalnek.



    17cs.
    24.04.2020 🤰II
    28 lat..

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]
    23.11.2019 [*]
  • Kitka_87 Autorytet
    Postów: 1970 1664

    Wysłany: 8 listopada 2019, 21:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Tzn nadżerke mam na szyjce a polip to chyba w macicy jest.. Ja dc o końca się nie znam.. Będę wiedziała po @ jak pójdę na usg..

    Justyna, ostatnio Mama Ginekolog mówiła o polipach i te na szyjce macicy się "odcina" i nie wymaga to zabiegu i nie jest przeciwskazaniem do ciąży (z tego co pamiętam). Natomiast polip na macicy utrudnia zapłodnienie, bo ten polip może przeszkadzać właśnie.

    21.03. 🌱 I Dzień Wiosny 🌱 13cs - Wiosna! Ach to Ty! 🌷🤰

    😔💔CB 9cs

    👽🧟MTHFR A1298C hetero + PAI-1 4G/5G hetero + ANA 1:160 ziarnisty + hipoglikemia reaktywna 🤔

    💉 Badania: 05.2019:MUCHa✓
    11.2019(3dc):LH~6,69✓FSH~7,82✓E2~46,40✓TSH~1,98✓
    FT3~3,65✓FT4~1,22✓Testosteron~28,50✓
    Prolaktyna~11,50✓
    12.2019(7dpo):Progesteron~19,90✓E2~209,00✓
    02.2020:Homocysteina~7,21✓Fe~80,30✓Mg~2,23✓
    wit.D~34,60⬆️ kwas foliowy~35,40->32,00🤦antyTG~23,10✓antyTPO~9,00✓Ferrytyna~90,80✓
    Fibrynogen~177,36🤷Morfologia~✔️Progesteron(8dpo)~22,70✓Białko wolne S~80✓Białko C~120✓krzywa glukozowa: 0-79,9 1-78,7 2-58,1😴 krzywa insulinowa: 0-7,2 1-55,8 2-26,8🤔 HOMA-IR~1,42✓Quicki~0,36✓
    💊Suple:PregnaDHA, SlowMag, Vigantoletten, Acard, Mio-inozytol, Folian, Metylo-B12, B6 p-5-p, Cynk, Cholina, JodaVit, Naturalna Wit. E, Wit. C
    ♀️Niepokalanku, wydłuż mi fazę lutealną 🙏
    ♂️10.2019:badanie nasienia~morfo:18% 💪
  • Angie1985 Autorytet
    Postów: 984 743

    Wysłany: 8 listopada 2019, 22:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Tzn nadżerke mam na szyjce a polip to chyba w macicy jest.. Ja dc o końca się nie znam.. Będę wiedziała po @ jak pójdę na usg..
    Polip może być i w szyjce i w jamie macicy. Są dwa rodzaje. Ale usg napewno wszystko wyjaśni.

  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3885 1659

    Wysłany: 8 listopada 2019, 22:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitka_87 wrote:
    Justyna, ostatnio Mama Ginekolog mówiła o polipach i te na szyjce macicy się "odcina" i nie wymaga to zabiegu i nie jest przeciwskazaniem do ciąży (z tego co pamiętam). Natomiast polip na macicy utrudnia zapłodnienie, bo ten polip może przeszkadzać właśnie.
    Wiesz co ginekolog nazwał że to jest polip endometrialny.... A na szyjce mam nadżerke ale jeśli cytologia jest dobra to mam tylko po roku (w lutym) powtórzyć cytologie...

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat
    Ja: badania ok.

    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
  • Angie1985 Autorytet
    Postów: 984 743

    Wysłany: 8 listopada 2019, 22:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna czyli w jamie macicy jest.

  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3885 1659

    Wysłany: 8 listopada 2019, 22:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie1985 wrote:
    Justyna czyli w jamie macicy jest.
    No właśnie tak myślałam... No nie dopytalam się bo jak usłyszałam słowo "polip" to mnie przerazilo...

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat
    Ja: badania ok.

    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
  • Angie1985 Autorytet
    Postów: 984 743

    Wysłany: 8 listopada 2019, 23:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    No właśnie tak myślałam... No nie dopytalam się bo jak usłyszałam słowo "polip" to mnie przerazilo...
    Ja tak samo totalny paraliż i też o nic nie zapytałam... Normalka a potem jak wyszłam z gabinetu to nagle 10 pytań bym miała... Wielka elokwentna...

  • UlaFalka Autorytet
    Postów: 365 238

    Wysłany: 9 listopada 2019, 09:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie1985 wrote:
    Ja tak samo totalny paraliż i też o nic nie zapytałam... Normalka a potem jak wyszłam z gabinetu to nagle 10 pytań bym miała... Wielka elokwentna...

    Dziewczyny, nie próbujcie się diagnozować przez internet tylko następnym razem spytajcie się gina co to za polip. Serio, bo idąc tym tropem znajdziecie u siebie każdą chorobę.
    Trzy lata temu jak lekarz mi powiedział że mam endometrioze to aż zaniemówiłam i się popłakałam. Ostatecznie okazało się że mam torbiel endometrialna na jednym jajniku, bez żadnych nacieków i nawet mogłam zajść w ciążę naturalnie, chociaż trochę to trwało

    Ignissa lubi tę wiadomość

    Endometrioza
    Torbiel czekoladowa na lewym jajniku
    Niska rezerwa jajnikowa (AMH 0,56)


    Starania o drugiego maluszka
  • Olga856 Przyjaciółka
    Postów: 96 86

    Wysłany: 9 listopada 2019, 09:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    Wiem wiem :)
    U mnie właśnie facelle pokazał jako pierwszy blado różowa kreskę więc opinie są podzielone. Fakt, że kiedyś pokazał taki cień cienia, ale szary i to jak się mocno wpatrywalam i nie była to ciąża, jednak jak kreseczka chociaż minimalnie zabarwila się na różowo to oznaczało ciążę 😉

    Wiadomość wyedytowana przez autora 9 listopada 2019, 09:48

    c55fyx8d83g33aob.png
  • Ignissa Autorytet
    Postów: 1424 833

    Wysłany: 9 listopada 2019, 09:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak pisze Ula, dr Google to zły doradca. Wpiszcie swoje pytania i wątpliwości na kartce, gdyby stres was zjadł i zapytajcie o wszystko na wizycie

    ug378ribriq3l8bh.png

    Starania o drugie dziecko - 27cs/12cs po cb
  • Ignissa Autorytet
    Postów: 1424 833

    Wysłany: 9 listopada 2019, 09:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga856 wrote:
    U mnie właśnie facelle pokazał jako pierwszy blado różowa kreskę więc opinie są podzielone. Fakt, że kiedyś pokazał taki cień cienia, ale szary i to jak się mocno wpatrywalam i nie była to ciąża, jednak jak kreseczka chociaż minimalnie zabarwila się na różowo to oznaczało ciążę 😉
    Ja też mimo wszystko wierzę w Facelle, choć raz mnie "oszukał", ale kreska różowiutka pojawiła się po czasie i myślę, że były to poplyczyny po Pregnylu. Wydaje mi się, że te testy są poprostu bardzo czule i wylapują jakieś śladowe ilości bhcg.
    Ale jak nie miałam biochemu ani nie byłam po Pregnylu, to zawsze był vizir

    Wiadomość wyedytowana przez autora 9 listopada 2019, 09:52

    Olga856 lubi tę wiadomość

    ug378ribriq3l8bh.png

    Starania o drugie dziecko - 27cs/12cs po cb
  • Olga856 Przyjaciółka
    Postów: 96 86

    Wysłany: 9 listopada 2019, 09:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    Po wyschnięciu
    https://naforum.zapodaj.net/abc133244475.jpg.html]abc133244475.jpg[/url]

    Pozytywny test ovulacyjny 7 dpo może świadczyć o ciąży. 3mam kciuki ✊

    c55fyx8d83g33aob.png
  • Olga856 Przyjaciółka
    Postów: 96 86

    Wysłany: 9 listopada 2019, 09:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignissa wrote:
    Ja też mimo wszystko wierzę w Facelle, choć raz mnie "oszukał", ale kreska różowiutka pojawiła się po czasie i myślę, że były to poplyczyny po Pregnylu. Wydaje mi się, że te testy są poprostu bardzo czule i wylapują jakieś śladowe ilości bhcg.
    Ale jak nie miałam biochemu ani nie byłam po Pregnylu, to zawsze był vizir
    Ja myślę dokładnie tak samo, że te testy są widocznie bardzo czule.

    c55fyx8d83g33aob.png
‹‹ 59 60 61 62 63 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)