" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata1992 wrote:Cześć dziewczyny, zachęcona Waszymi kreseczkami 9dpo, też dziś zrobiłam test. I nie wiem już czy mi się w oczach mieniło czy serio coś tam było 🙈 jak test wysechł to już śladu nie ma, ale kurde chyba coś tam majaczyło jakiś cień cienia cienia cienia cienia cienia 😂
https://zapodaj.net/ab75f2c50c1ec.jpg.html
Widać! 😀🤞🏻Agata1992 lubi tę wiadomość
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
Agata ja też coś widzę 🤞😍
Agata1992 lubi tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Witajcie Dziewczyny w środowy poranek 😌
Lipcowa proszę o wpisanie 🐒 Przyszła terminowo jak w zegarku.. -
Agata1992 wrote:Cześć dziewczyny, zachęcona Waszymi kreseczkami 9dpo, też dziś zrobiłam test. I nie wiem już czy mi się w oczach mieniło czy serio coś tam było 🙈 jak test wysechł to już śladu nie ma, ale kurde chyba coś tam majaczyło jakiś cień cienia cienia cienia cienia cienia 😂
Też coś widzę ☺️Agata1992 lubi tę wiadomość
-
Agata widać 🤔🤔🤞🤞🤞
Agata1992 lubi tę wiadomość
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
Piękne imiona macie wybrane 😍 moja wewnętrzna Grażyna też już od dawna ma imię wybrane, Laura ❤️ więc też mówię, że musi być dziewczynka bo dla chłopca nie mam żadnego 😂 normalnie mnie skręca żeby do męża dzwonić i mówić mu o tym cieniu 🙈 ale jeśli okaże się, że się udało to chciałabym mu powiedzieć w walentynki. Akurat te walentynki będą takie z dupy, bo syn 22 lutego będzie miał usuwane migdałki boczne i akurat w walentynki mamy konsultacje z anastezjologiem. Więc na koniec dnia dostałby taki prezent.. ja pierdziele, już się rozmarzyłam 🙈 żeby tylko nie było twardego lądowania 🙈
-
nick nieaktualnyA ja mam pytanie. Mam to nieszczęsne PCOS, IO i niedoczynność tarczycy. Czy udało Wam się jakoś naturalnie przywrócić owulacje?
Muszę iść na monitoring, ale to dopiero marzec/kwiecień.
A kolejne pytanie kiedy najlepiej iść na monitoring jak mam nieregularny okres. Zazwyczaj 30-35 dni -
nick nieaktualnyAgata1992 wrote:Cześć dziewczyny, zachęcona Waszymi kreseczkami 9dpo, też dziś zrobiłam test. I nie wiem już czy mi się w oczach mieniło czy serio coś tam było 🙈 jak test wysechł to już śladu nie ma, ale kurde chyba coś tam majaczyło jakiś cień cienia cienia cienia cienia cienia 😂
https://zapodaj.net/ab75f2c50c1ec.jpg.htmlAgata1992 lubi tę wiadomość
-
Agata ja też wodze cień cienia! 🤞🤞
Ciekawe co jutro będzie widać 🍀
Ogoorkowa jak się upre to będzie Hanna, idealnie pasuje do nazwiska albo Basia też mi się podoba- takie staropolskie
Ja też dziś beta! Daj znać jak wyniki 🍀
Wiktoria też mi się podoba, ale kuzynka dała tak swojej córce więc lipa, wszystkie najlepsze są zajęte 🙉Agata1992, Ogoorkowa lubią tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Widzę delikatną kreskę trzymam kciuki 🤞🤞Agata1992 lubi tę wiadomość
-
Dajecie mi nadzieję, że nie ześwirowałam do reszty 😂 facellaki kogoś oszukały?
-
nick nieaktualnyAgata1992 wrote:U mnie też dziś tempka w dół, dopóki nie spadnie do temperatury z przed owu i nie ma @ to piłka w grze 😁 Ja się w ogóle nie czuję jak w pierwszej ciąży, cycki mam takie miękkie i w ogóle mnie nie bolą. Także jeszcze się na ten cień nie napalm, już tu za dużo oszukańców bylo
Kochana,zatestuj jutro a kreska będzie na bank wyraźniejsza ❤️ -
nick nieaktualnyPowiem wam tak, dziś zaczęło się plamienie raczej typowo okresowe. Interaz pytanie zerknijcie na mój wykres czy waszym zdaniem ta owulka w ogóle była? Kurde wydaje się że po temperaturze sądząc to nie ma wątpliwości. No ale jeżeli okres dostanę na dniach to będzie to znaczyło że dążą lutealna jest zbyt krótka. Zawsze miałam 13-14 dni. Wizyta u lekarza jest nieunikniona. Ale powiem Wam ,że się cieszę na tę wizytę ❤️💪
-
Lilka1298 a u Ciebie jak dzisiaj ?
-
Emka06 wrote:Niestety biało 😏
Przytulam ❤️
Agata1992 trzymam kciuki żeby ciemnialo
No i dzień dobry dziewczyny. Za wszystkie z nas które dziś na coś czekają trzymam kciuki. Wiedząc ze ciąży nie ma wzięłam wczoraj ziółka na sen, nie pomogły jakoś spektakularnie ale już taki chyba mam objaw pms ze ciężko mi zasnąć. Wczoraj w tych emocjach poszłam po mrożona pizzę, ale dzis postanowiłam zadbac o siebie i zaczęłam dzień od jajek i puszystej kawy z mlekiem. Udanego dnia 🌸MerryCherry, Paucia, Emka06 lubią tę wiadomość
-
MerryCherry wrote:U mnie dziś niestety znowu plamienie,wszystko wygląda tak jakby się zbliżał okres.
Kochana,zatestuj jutro a kreska będzie na bank wyraźniejsza ❤️
Taki mam plan, jak będzie ciemnieć to w sobotę pójdę na betę -
MerryCherry wrote:Powiem wam tak, dziś zaczęło się plamienie raczej typowo okresowe. Interaz pytanie zerknijcie na mój wykres czy waszym zdaniem ta owulka w ogóle była? Kurde wydaje się że po temperaturze sądząc to nie ma wątpliwości. No ale jeżeli okres dostanę na dniach to będzie to znaczyło że dążą lutealna jest zbyt krótka. Zawsze miałam 13-14 dni. Wizyta u lekarza jest nieunikniona. Ale powiem Wam ,że się cieszę na tę wizytę ❤️💪