" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
.aś. wrote:MP25 dzięki za pocieszenie ❤️ Po prostu ostatnie moje cykle zaczynały się 27 września, 9 listopada, 28 grudnia (okres wywoływany duphastonem), a kolejny już dostałam po 32 dniach - 29 stycznia, więc totalnie nie wiem czego spodziewać się po tym obecnym...*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Paucia, MonikaMonia czekam pod kibelkiem 🤞🏻
Dzisiaj mogę być mniej aktywna ale trzymam kciuki bardzo mocno ☺️Kania_czubajka, Paucia, Kil lubią tę wiadomość
-
Agata1992 wrote:Jaką masz dawkę luteiny?
Luteina 50 2x2 ☺️ ale moja dawka się nie sugeruj, bo miałam różne problemy z progiem i plamieniami w pierwszej ciąży 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2023, 06:15
Agata1992 lubi tę wiadomość
-
Agn1000 wrote:Dziekuje, dobrze ale z drugiej strony po roku starań jestem lekko dobita tym że sie nie udaje a wszystkie wyniki sa w normie. Czuje ze troche męczy mnie kilka wizyt w miesiacu u gina,co chwile badania krwi, teraz dostalam skierowanie na hsg ale odkladam rejestracje w szpitalu bo w glebi duszy mam nadzieję ze nie bedzie potrzebne 😆 taka glupia naiwnosc po prostu..
Ale wierze ze juz tyle dziewczyn zobaczylo te dwie kreski ze do każdej sie los usmiechnie 😊
Żadna naiwność, w każdej z nas tli się nadzieja mimo dłuższych starań 😘 mi się udało dokładnie w tym cyklu, w którym na monicie dostałam skierowanie na drożność, także wiesz kciuki na pokładzie🤞☺️
Agn1000 lubi tę wiadomość
-
🤞🤞 za kolejne dziewczyny, luty idzie jak burza 😁 u mnie od wczoraj 🐒🐒 . 18.02 mam wizytę przygotowująca pod IUI. Nie mogę się doczekac. 🤞🤞
Evondita82, MerryCherry lubią tę wiadomość
31l. 👩❤️👨 42l.
♀️:
AMH 1,1
TSH 4,8->1,6
HbsAg ✔️
Pozostałe w normie
♂️ :
Zabieg żylaków 05.2022
Prawidłowa bud. Plem.2%
Wiązanie z kwasem hial. 0% -->23%
Pozostałe ok -
Hej dziewczyny, kciuki za testujące 😃
Ja miałam dziś sen o ⏸ , nawet było w nim jak wysyłam wam tu na forum zdjęcie testu😅
Pamiętam, że ktoś tez miał podobny sen? Sprawdziło się?😃
U mnie dziś 12 dpo i ani jednego najmniejszego objawu..Paucia lubi tę wiadomość
-
Lipcowa kciuki na pokładzie 🤞
Za wszystkie ostatnie brzuszki i kreseczki trzymam mocno kciuki i życzę nudnych ciąż 🤞🍀
Za testujące dziś również kciuki i mocnych kresek🍀🤞
I mocno przytulam za biele i 🐒
Ja wczoraj byłam u gina, bo 37dc i 🐒 ani widu ani słychu,a beta i próg nisko. Lekarz stwierdził, że moj prawy jajnik wygląda na poli, ale nie jest powiększony 🤨 kurde ja nigdy nie miałam problemów z przedłużającym się cyklem, a odkad się staramy to nie wiem czego się spodziewać, raz zegarkowe 28, potem wydłuża się do 31,a ten leci na rekord...niby idziemy do kliniki na NFZ, ale boje się,że też mi nic nie pomogą 🙈 i taki żalpost wyszedł xd ale nieważne co będzie, dziś piątek, weekendu początek 🥳🥳
Pięknego dnia dziewczyny 🥰Lipcowa, Paucia lubią tę wiadomość
👱♀️'94
MTHFR hetero, PAI homo
KIR AA, brak DS-ów
początek IO
Euthyrox 50
Metformina 1000
👦'86
morfo 2% -> 4%
słaby czas upłynnienia
Starania
09.2021 - 9tc 💔
Starania rozpoczęte 03.2022
05.22-bc
10.22-bc
05-08.23- 3 cykle stymulowane ❌
08.24 - start IVF -> z 9 zapłodnionych komórek mamy 4x❄
08.24 - świeży transfer -> cb
09 i 10.24 - FET ❌
12.12 naturalny Cud 🥹 II-beta 1013
14.12-beta 2362 pęcherzyk w macicy
21.12 - echo serca
28.12 - serce bije, CRL 1,03 cm
14.01- serce bije, CRL 2,5 cm
28.01 - 1 prenatalne ⏳ -
Meginka wrote:Hejo😊
Kurcze dziewczyny, jak tak czytam o waszych wizytach to już się nie mogę doczekać swojej i najchętniej bym ją przyspieszyła... No ale liczę już na serduszko ❤🤞
Agata1992 serdeczne gratulacje! 😊😊
U mnie intensywnie ostatnio, ciągle coś latam załatwiam, a to bale w przedszkolu, szkole, a to rodziców do lekarza, a to coś tam... a najchętniej to bym leżała z książką pod kocykiem 😉😊
Wiem o mojej ciąży dopiero od tygodnia, a już bym chciała się nią pochwalić najbliższym... 😊 nie wiem czy wytrzymamy z tym do świąt😉 a może 1 kwietnia i każdy się będzie zastanawiał czy to prawda czy psikus?😄
Lipcowa, trzymamy kciuki i czekamy na wieści 😊🤞
O której wizyta? Trzymam kciuki mocno za serduszko 🍀🍀🤞🤞Meginka lubi tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Ewiwi jak tam temperatura? Nie widzę wykresu 😀
Akczi ja miałam tak sen proroczy 🤣🤣 ale nie wiem czy brać go na serio
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
Hej dziewczyny 😊
🤞 za testujące
Moja siostra wczoraj dzwoniła mi powiedzieć że śniłam jej się z dużym brzuchem 😅
Temp się trzyma 💪Paucia, Ogoorkowa, .aś., Nowanna, Domi94, Lipcowa, RoZyCzK4, Aleksandra_joanna_p lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Lipcowa myślami jestem z Tobą i trzymam kciuki 🤞
Stysia trzymam kciuki za wizytę, czekamy na zdjęcie Kropeczka ❤️
I przesyłam 🤞🤞🤞 wszystkim testującym dzisiaj 😊
Czekam na ⏸️❤️Paucia, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Karola, rozalaa - kiedy testujecie ?😅😃
rozalaa lubi tę wiadomość
-
rozalaa wrote:Hej dziewczyny 😊
🤞 za testujące
Moja siostra wczoraj dzwoniła mi powiedzieć że śniłam jej się z dużym brzuchem 😅
Temp się trzyma 💪 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Trzymam kciuki za testujące. Mnie w środku nocy obudził ogromny ból brzucha. Pewnie dziś zacznie się 🙈. Najlepsze jest to że temperatura wysoko. Ekstra po prostu !.
Rozalaa,mam dobre przeczucia co do Ciebie
@Akczki,też trzymam kciuki❤️Akczi, Paucia, Niaha, rozalaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAkczi wrote:Hej dziewczyny, kciuki za testujące 😃
Ja miałam dziś sen o ⏸ , nawet było w nim jak wysyłam wam tu na forum zdjęcie testu😅
Pamiętam, że ktoś tez miał podobny sen? Sprawdziło się?😃
U mnie dziś 12 dpo i ani jednego najmniejszego objawu.. -
MerryCherry wrote:Hej dziewczyny. Trzymam kciuki za testujące. Mnie w środku nocy obudził ogromny ból brzucha. Pewnie dziś zacznie się 🙈. Najlepsze jest to że temperatura wysoko. Ekstra po prostu !.
Rozalaa,mam dobre przeczucia co do Ciebie
@Akczki,też trzymam kciuki❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam.
Trzymam kciuki za testujące i betujące!
Zerknijcie na mój wykres.. 🥴 Dziś temp.znów lekko w górę.. Jestem 11-12 dpo. Wczoraj biel na teście, chociaż chyba (chyba) przez ok.minutę wydawało mi się, że widziałam cień cienia cienia cienia 🥴 Potem już nic.
Czy jest sens testowania dzisiaj ponownie?
Około godzinę czułam takie dziwne hmh wiercenie 🤭 chyba w szyjce albo gdzieś tam w okolicach.. Plus ciągnięcie podbrzusza..ale to też praktycznie jak na 🦧🥴Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2023, 07:37
Paucia lubi tę wiadomość
♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* podwyższony wapń we krwi
* arytmia
* cykle: 25-28 dni
* starania od: wrzesień 2022
💊 magnez, wit. D 2000, do stycznia PrenaCare Complete, od lutego Pueria Uno; żel Conceive od grudnia 2022
♂️ 38 lat -
nick nieaktualnyEvondita82 wrote:Witam.
Trzymam kciuki za testujące i betujące!
Zerknijcie na mój wykres.. 🥴 Dziś temp.znów lekko w górę.. Jestem 11-12 dpo. Wczoraj biel na teście, chociaż chyba (chyba) przez ok.minutę wydawało mi się, że widziałam cień cienia cienia cienia 🥴 Potem już nic.
Czy jest sens testowania dzisiaj ponownie?
Około godzinę czułam takie dziwne hmh wiercenie 🤭 chyba w szyjce albo gdzieś tam w okolicach.. Plus ciągnięcie podbrzusza..ale to też praktycznie jak na 🦧🥴Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2023, 07:51
Evondita82 lubi tę wiadomość