" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nadal sie powstrzymuje od sikania, moja tempka dzisiaj chyba mało wiarygodna bo zasnęłam po 3 obudziłam się przed szóstą 🤦😢😭🥺🤮🤬 no fatalna noc!!! Stary mnie wkurwiał że sobie smacznie śpi! Tyle nerwów miałam na niego, ale on wczoraj się ozapierniczał fizycznie więc się nie dziwię że spał sobie w najlepsze ale i tak mnie irytował że on może a ja nie 😭😭😭 zawsze po ❤️❤️ mi się smacznie śpi a wczoraj dupa dosłownie 🤬🤬
Merry where are you??
MerryCherry lubi tę wiadomość
-
Nowanna - idzie to przepracować. Mieliśmy ten sam problem, jednak bardzo dużo o tym rozmawialiśmy. W obecnym cyklu zbliżająca się owulacja potwierdziła się na USG, przy którym mąż był (pierwsza wizyta w klinice). Byłam bardziej niż pewna, że w takiej sytuacji na pewno nie podołamy, bo myśl, że to dziś go zmiażdży. A jednak się udało i to nawet 2 razy, dzień po dniu. Sam nie potrafił powiedzieć, dlaczego się udało, stwierdził, że już to chyba przepracował, aaa, no i czym częściej uprawia się seks tym łatwiej, nie mówię tu o częstotliwości 5 razy dziennie, ale te 3 razy w tygodniu potrafi rozruszać organizm tak o po prostu.
A u mnie 🐒 nadal nie ma. Brzuch nie boli i sucho... W sobotę rano miałam trochę różowej krwi w śluzie i byłam bardziej niż pewna, że w niedziele się rozkręci... A tu nic.👩🏻 29 | 👨🏻 30
📆 12/2023 ➡️ Laparoskopia, udrożnienie jajowodu ✅
📆 04/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 6 tc 💔
📆 05/2024 ➡️ Ciąża biochemiczna 💔
📆 07/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 7 tc 💔
📆 10/2024 ➡️ Dwie kreseczki (10.10)… 🤞🏻
📆 10/2024 ➡️ Konsultacja u doktora P. Mamy nadzieję 🩷💙🩷
📆 01/2025 ➡️ 164 g zdrowego chłopca, zostań 🥹 💙💙💙
2025 r. będzie Nasz. 💙
-
Dziewczyny pytanie natury nurtujących mnie 🤣
Spadek implantacyjne zwiastuje początek czy koniec zagnieżdżenia?
😜😜
Oczywiście patrząc na mój wykres 5dpo miałam spadek i tak mnie zastanawia czy jakby wtedy zaczęła sie implantacja to 10 dpo test już powinien być pozytywny czy mógł jeszcze nie być??
Moja wewnętrzna Staraczkowa Grażyna się odzywa wiem wiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MerryCherry wrote:Biłe i bielsze nie będzie. Eh😏
😫MerryCherry lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyJagodecka wrote:Miałam pisać właśnie ze to musi być ze szkoda dla ciebie samej... nie jest łatwo dawać z siebie wszystko dla innych, bo nie wiele się samemu sobie zostawia. Musisz iść na jakiś kurs egoizmu 😊
Oby Jadźka miała racje🤞🏻
MerryCherry a kiedy idziesz do gina? -
DorotaAnna wrote:A jaki masz pakiet?
Nie pamietam dokładnie, bo to pracodawca płaci wiec wzięłam. Jakis w medicover ze stomatologia, o właśnie - jedna zaleta jest taka ze raz do roku można wyczyścić zeby w cenieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2023, 08:34
-
nick nieaktualny
-
Merry, tak jak piszesz następny cykl będzie Twój 🥰
Kurde a taka nadzieja była, ja to byłam prawie pewna ze coś się kłuje 😳MerryCherry lubi tę wiadomość
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
nick nieaktualny
-
DorotaAnna Gratulacje, piękne krechy 😍
MerryCherry tule, ale tak jak piszesz - kolejny cykl będzie Twój! 💪DorotaAnna, MerryCherry lubią tę wiadomość
-
MerryCherry wrote:Biłe i bielsze nie będzie. Eh😏
-
MerryCherry wrote:Wiedziałam że tak będzie. Następny cykl jest mój 😆! jak tam dzisiaj u was? Ja mam dzień wolny,oczywiście żeby nie było tak różowo to piesek mi się rozchorował. Zawsze coś 😖
Co się dzieje pieskowi?
Ja dziś powtórzyłam betę, ciekawe czy wyniki będą dziś czy znowu jutro. Ale mam dużo mniejsze ciśnienie niż w piątek. Poza tym męczyły mnie cały wieczór bóle podbrzusza ale dziś póki co jest ok.MerryCherry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySagi wrote:Co się dzieje pieskowi?
Ja dziś powtórzyłam betę, ciekawe czy wyniki będą dziś czy znowu jutro. Ale mam dużo mniejsze ciśnienie niż w piątek. Poza tym męczyły mnie cały wieczór bóle podbrzusza ale dziś póki co jest ok. -
Ja przed chwilą zamówiłam zapas testów ciążowych i suple dla męża. Niech trochę wzmocni swoje żołnierzyki. Trzy lata temu nie było tragedii ale mega super wyników tez nie miał. A kto wie jak jest teraz 🤷🏻♀️
Pewnie jeśli będziemy robić iui, to lekarz zleci jeszcze raz badanie nasienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2023, 09:09
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
02/24➡️1 IVF -> ❄️
08/24 FET 3BB ❌
08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
12/24 FET 3AB ❌
01/24 FET 3AB 🍀🤞🏼 -
nick nieaktualnyWeronka wrote:Nowanna - idzie to przepracować. Mieliśmy ten sam problem, jednak bardzo dużo o tym rozmawialiśmy. W obecnym cyklu zbliżająca się owulacja potwierdziła się na USG, przy którym mąż był (pierwsza wizyta w klinice). Byłam bardziej niż pewna, że w takiej sytuacji na pewno nie podołamy, bo myśl, że to dziś go zmiażdży. A jednak się udało i to nawet 2 razy, dzień po dniu. Sam nie potrafił powiedzieć, dlaczego się udało, stwierdził, że już to chyba przepracował, aaa, no i czym częściej uprawia się seks tym łatwiej, nie mówię tu o częstotliwości 5 razy dziennie, ale te 3 razy w tygodniu potrafi rozruszać organizm tak o po prostu.
A u mnie 🐒 nadal nie ma. Brzuch nie boli i sucho... W sobotę rano miałam trochę różowej krwi w śluzie i byłam bardziej niż pewna, że w niedziele się rozkręci... A tu nic.