" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny witam was poniedziałkowo. ja zaczęłam się zastanawiać czy owu była, bo temperatury jakieś jak nie moje... może nac przyspieszył ale pęcherzyk nie pękł albo kluje się dopiero i będzie pod konec tygodnia. w każdym razie wiem, że na mnie działa, ale może dawka za duża .
@Evondita tulę kochana, ale zaczynasz kolejny cykl
@Nowanna mój mąz nagorzej miał po poronieniu, gdy wrócilismy do starań. teraz po kilku miesiącach już się jakoś wdrozyłteraz rzadko ma problemy w te dni, chyba że naprade zmęczony po pracy, to wtedy nie ma szans. ale jak wie, że te dni, to stara się być w miarę wypozęty, żeby dać rade.
Evondita82 lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
nick nieaktualnyEvondita82 wrote:Witam
Wpiszcie mi proszę 🦧.. Przyszła z wielkim pierd#@nięciem 😔 kolejny cykl nic.. Dziś tylko dla formalności spr.temp.i poleciała na łeb i szyję..
Zryczane trochę, ale wejdę w wątek marcowy..
Trzymam kciuki za resztę!
Merry.. Szkoda, że biel 🥴 ale póki @ się nie rozkręca to.. 💪Beige, Evondita82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStysia16 wrote:Dzień dobry dziewczyny 🙃
Wczoraj pakowanie i wyjazd na obóz sportowy 😱 dużo się działo i jeszcze miałam mega doła bo chyba ze stresu (?) objawy zanikły i tempka spadła do 36,9 i już na dzień dobry byłam zestresowana że z ciąża coś nie tak... Dziś po pierwszej nocy czuję się zmęczona i od rana boli jajnik i tempka dziś 37,3, dało mi to nadzieję 🙏🙏
Nie nadrobię wątku, myślałam że na obozie będzie prościej z tym a jednak jest gorzej bo człowiek chce się trochę pointegrowac.
MerryCherry a co je psinka? U nas problemy ze stanem zapalnym jelit od około roku i wet kazał nie dawać drobiu i wołowiny, więc nasz pies je kaczkę i ma dietę monobialkowa i odpukac problemy się już nie pojawiają 🙏 tyle mocno pieska i najchętniej bym wyglaskala z miłości ❤️
Kil bielizna zabójcza! 😍😍 Mega mi się na kimś podoba taka, a jakbym miała sama założyć to się zawsze boje że będę śmiesznie wyglądala 🥲
Alauda twoje ciało jest niesamowite! Wydało na świat maluszka, gdyby nie ono, nie byłoby go na świecie 🥰 aczkolwiek wiem o czym mówisz, bo moje cycki po KP są takie smutne 😥 i też wiem że mogę to poprawić i da się ale motywacja jakas taka za mała 🫣
Edit. Moja siostra w ciąży przytyła 20kg, wiecie że w tym momencie wygląda lepiej niż przed ciążą? Chodzi na siłkę i efekt jest WOW, da się, tylko ta motywacja 🤦🏻♀️ -
Dziewczyny tulę za biele i małpy , gratuluję dwóch kreseczek. Jak nic marzec musi być nasz 🙌
Chciałabym żeby czas po owulacji leciał tak szybko jak leci mi w trakcie miesiączki.
Nie wiem czy to te suplementy ale wreszcie mam normalne krwawienia a nie takie że zalewało przy ruchu nogą. Dodatkowo ta miesiączka była taka, że czułam się bardzo dobrze. Może to magnez, a może cały kompleks witamin ale cieszę się jak głupia 😊
W tym cyklu wdrożyłam jeszcze niepokalanek, będę stabilniejsza z mierzeniem temperatury i nie odpuszczę proga. Dodatkowo w dniu 7dpo wypada mi wizyta u ginekologa i nie ma opcji żeby ktoś mi wcisnął wartę tego dnia bo ich w robocie rozszarpie 😅MerryCherry, Lipcowa, Evondita82, Beige lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwiwi wrote:hej dziewczyny witam was poniedziałkowo. ja zaczęłam się zastanawiać czy owu była, bo temperatury jakieś jak nie moje... może nac przyspieszył ale pęcherzyk nie pękł albo kluje się dopiero i będzie pod konec tygodnia. w każdym razie wiem, że na mnie działa, ale może dawka za duża .
@Nowanna mój mąz nagorzej miał po poronieniu, gdy wrócilismy do starań. teraz po kilku miesiącach już się jakoś wdrozyłteraz rzadko ma problemy w te dni, chyba że naprade zmęczony po pracy, to wtedy nie ma szans. ale jak wie, że te dni, to stara się być w miarę wypozęty, żeby dać rade.
Ewiwi lubi tę wiadomość
-
Ewiwi wrote:hej dziewczyny witam was poniedziałkowo. ja zaczęłam się zastanawiać czy owu była, bo temperatury jakieś jak nie moje... może nac przyspieszył ale pęcherzyk nie pękł albo kluje się dopiero i będzie pod konec tygodnia. w każdym razie wiem, że na mnie działa, ale może dawka za duża .
Przepraszam, że się wtrącę ale ciekawa byłam tego Twojego wykresu i mówisz że owu nie było bo temperatury nie Twoje ale wydaje mi się, że przy temperaturze 36.9 raczej nie ma możliwości że jej nie było no chyba, że jesteś przeziębiona ☺️ a pamiętaj, że cykl cyklowi nie równy a czasami jak odbiega od normy i wydaje Ci się, że nie ma szans bo temperatura jest taka czy śmaka to właśnie wtedy się udaje 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2023, 10:30
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN
-
MerryCherry wrote:Dobrze robisz kobieto, trzeba żyć bo życie szybko mija😆. Mój Stary niedługo jedzie na narty,ja nie cierpię śniegu i zimna ,więc zostaje w domu.
Ja nie cierpię śniegu i zimna!! Stok jest jedynym wyjątkiem, po nartach kiełbaska z grilla i grzaniec 😍😍
No bajkaMerryCherry lubi tę wiadomość
-
MerryCherry wrote:Robisz jeszcze testy? Z wykresu niby owu mogła być w 9 DC ..ale nawet wróżbita Maciej tego nie wie zapewne🤷😅*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
BuBu90 wrote:Przepraszam, że się wtrącę ale ciekawa byłam tego Twojego wykresu i mówisz że owu nie było bo temperatury nie Twoje ale wydaje mi się, że przy temperaturze 36.9 raczej nie ma możliwości że jej nie było no chyba, że jesteś przeziębiona ☺️ a pamiętaj, że cykl cyklowi nie równy a czasami jak odbiega od normy i wydaje Ci się, że nie ma szans bo temperatura jest taka czy śmaka to właśnie wtedy się udaje 😍
w tym cyklu wjechał niepokalanek i nac, dlatego takie przeboje pewnie
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Ewiwi wrote:robię kochana robię. negatywne i to na maksa. wczoraj wieczorem dosłownie biel w miejscu testowej, albo ledwo ledwo widoczna kreseczka. apka premom nie mogła znaleźć testowej kreski
-
Karina wrote:Nie wiem czemu nie mogę wejść w Twój wykres. Ale też jestem zdania, że skoro masz takie wysokie temperatury to owulacja jak najbardziej była. Zbadaj progesteron 7dpo i będziesz miała czarno na białym. Jesteśmy wszystkie dobrej myśli 😊🙌
MerryCherry lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Ewiwi wrote:jeżeli nie bedzie wariacji na owulacyjnych, to zamierzam w czwartek zrobić proga ( będzie 7 dpo od wskazywanej owulacji). tym bardziej że w piątek mam wizytę, to się może przydać.
-
moonflower wrote:Laski cycki po kp wracają do normy, karmiłam 14 miesięcy, rok później był jeszcze smuteczek ale po jakimś czasie wróciły do normy a jakoś strasznie się nie starałam... Przynajmniej u mnie przy miseczce B tak to wygląda
Potwierdzam.
U mnie 15 mies,24 mies i 34 mies kp i są bardzo Ok.Najważniejsze to nosić dobrze dobrany stanik,ot cały sekretStysia16 lubi tę wiadomość
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Karina wrote:Pewnie, że tak. Na razie nie przejmuj się za bardzo bo moim zdaniem owulacja była. Nie zawsze przed skokiem temperatura maleje. 😊
więc nie liczę na cud, ale na rozruszanie organizmu
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Ewiwi wrote:wiesz, jakiś ten ccykl taki pojechany. zazwyczaj bowiem przed owu małam 36,7-36,9, a po owu 37 i więcej. dlatego tak sie zastanawiam. w piątek będzie chwila prawdy, wizyta, usg i zobaczymy co powie gin
w tym cyklu wjechał niepokalanek i nac, dlatego takie przeboje pewnie
Mój wykres można zobaczyć, temperatura kompletnie inna niż owulacja, a robiłam testy No zobaczymy co będzie bo mąż się obraził i działaliśmy 😅
Muszę chyba zmienić baterie w termometrze 🤷🏻♀️😅👩🏽 31 l.
👨🏽💻 33 l.
1.10.2023r - ⏸️
2.10.2023r - beta HCG 439,54
4.10.2023r - beta HCG 945,58 (przyrost 111,8%)
20.10.2023r - cudne, bijące ♥️
1.12.2023r - pierwsze prenatalne13+3 … chyba mamy synka 😊🫣
29.13.2024r - Wizyta kontrolna (brak zdjęcia, USG…)
16.01.2024r - Połówkowe 100% synek 🩵 ☺️ wszystko dobrze 🥰
26.01.2024r - wizyta kontrolna (beznadziejna, 2 min usg…) zmiana lekarza!
7.02.2024r - wizyta NFZ (zmiana lekarza ☺️) doktorka świetna, ale czekanie 3h na wizytę 😵💫
Z bąbelkiem wszystko dobrze 😍
20.02.2024r - glukoza 😥💦
28.02.2024r - wizyta NFZ czekanie 3h. Wszystko dobrze, moje serduszko ma 913g 🩵 (przejście na prywatne wizyty) 26 + 1
20.03.2024r - USG III trymestru
25.03.2024r - kolejna wizyta -
Natosia wzruszyłam się przy Twoich słowach jednak uważam, że nie powinnś czuć poczucia winy. Uda się każdej z Nas - trzeba w to wierzyć
co do zawodów prawniczych i sprawiedliwości masz 100% racje. Też obracam się w tych klimatach i doskonale wiem jak to wygląda "od środka". Ale próbuję zmienić ten świat chociaż w najmniejszej części
Tacy ludzie jak Ty z poczuciem sprawiedliwości są potrzebni światu - przywracają wiarę w drugiego człowiekasuper, że zdecydowałaś się na terapię grupową - jesteś silna babka, trzymam kciuki
MerryCherry póki nie ma @ piłka w grzei ja się tego trzymam
a jeśli @ przyjdzie to... następny cykl na pewno będzie Twój
Emka06 emocjonalnie powoli wstaje z kolan. Układam plan działania. Będzie dobrze
Niaha facellaki dają po kieszeni ale u mnie bardzo ładnie zawsze wyłapały pikokazały się najlepsze ze wszystkich
Nowanna faceci też stresują się staraniami chociaż pewnie rzadziej o tym mówią. Może po prostu staraj się nie mówić mu, że to ten dzień?
Elenaa super zwiastun sennytrzymam kciuki
DorotaAnna ale pięknie! i to jeszcze na pinku!gratulacje Kochana
idziesz na betę?
Weronka może małpa już po prostu nie przyjdzie?
moonflower a którego dnia po tym spadku tempka poszła w góre?
Kil łooooo paniw takiej scenerii nie dziwię się, że pobyt był STOSUNKOWO udany
alauda ćwiczenia powoli pomogą wrócić do formymoże to potrwać dłużej ale czas i tak minie - a efekty pozostaną
Evondita tulę mocno. Marzec będzie Twój :*
Karina co za plan działania i motywacjasuper
Kil, Evondita82, Karina, MerryCherry, Emka06, Agata1992, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
Ufff to mnie pocieszyłyscie z tymi cyckami, jest szansa że po ciąży i kolejnym kp będą wesołe 💪😃😃
MerryCherry z pieskiem jak z dzieckiem, człowiek dba jako swoje i się martwi 🫣 nie umiem sobie wyobrazić co będzie jak naszego pieska zabraknie, a stety czy nie to my ją przeżyjemy 🥲 cieszę się że już mu lepiej 😀 rasowiec czy rasowy kundel? Jaki duży?
MerryCherry lubi tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Wiki kciuki za test 🤞🏻