" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Niaha wrote:A no, jest jeszcze wcześnie. To dopiero 8dpo.
Przez wczorajszy nastrój nie nastawiałam się dzisiaj na nic innego niż ⚪ 😓
Właśnie się zbieram do labu. Dzisiaj oddaję krew na badania pod hsg + przy okazji zbadam proga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2023, 08:30
mala_osska, Niaha lubią tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Niaha wrote:Raczej nie, ale jest szansa, że jutro się podniesie 🍀
Lipcowa, Niaha, Evondita82 lubią tę wiadomość
-
@Blond27 - piękne II brawo Ty, pff brawo Wy!
@Lipcowa - gratuluję takiego piku oby coś wam zwiastował pięknego xD
@Niaha - tule mocno, ale tak jak mówiłaś - 8dpo to jeszcze nie ma pewności
Ja znalazłam test (facelle paskowy). Wczoraj zauważyłam, że mam mega powiększone nabrzmiałe piersi (K. sam wyskoczył z tekstem "ale Ci piersi urosły!xO") plus pełno jakiś takich blado brązowych plamek a'la pieprzyków na prawej x| wcześniej nigdy nie zaobserwowałam czegoś takiego przed okresem... Też tak macie? Miałam rano zaszaleć i zatestować, ale... od rana skurcze takie brzucha jak na okres mam (14dpo) więc nie widzę sensu... Nie powiem, trochę mi smutno czekam na @ - pewnie przyjdzie jutro.Blond27, Lipcowa, Niaha lubią tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/67ea8733f3e4f.jpg.html
U góry zdjęcie porannego sikańca. Powiedzcie czy wy też widzicie ten cień..? Może jednak jest mocniejszy niż wczorajszy z rana 🤔 już sobie wkręcam chyba
Wykupiłam betę w laboratorium i pojadę po 11.
Wzięłam też progesteron, lepiej dmuchać na zimne.Lipcowa, Evondita82, Ogoorkowa, Abietis lubią tę wiadomość
-
Dzella19, Biedronka@ tulę za 🐒. Zbierajcie siły na kolejny cykl - marzec będzie Wasz ❤️
Niaha, Scarlett89 piłka w grze! 😊 Który to u Was dc? 😊
Oli123 daj znać jaki przyrost 🤞🏻
Edit. Doczytałam - Niaha to jeszcze bardzo, bardzo wcześnie 😊😊 kciuki na pokładzie 🤞🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2023, 09:11
Niaha, Oli123, Scarlett 89, Dzella19 lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
mala_osska wrote:https://zapodaj.net/67ea8733f3e4f.jpg.html
U góry zdjęcie porannego sikańca. Powiedzcie czy wy też widzicie ten cień..? Może jednak jest mocniejszy niż wczorajszy z rana 🤔 już sobie wkręcam chyba
Wzięłam też progesteron, lepiej dmuchać na zimne.mala_osska lubi tę wiadomość
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Wzięłam też progesteron, lepiej dmuchać na zimne.
Tak jest, cień jest widoczny ale nie jestem pewna czy to kolor szary czy może różowy? Jak to wygląda na żywo?mala_osska lubi tę wiadomość
-
Karina na pewno podniesie się 🤞🏻 mierząc temeparture codziennie za 2-3 dni będziesz widziała ładny wzrost i skok na wykresie 😊
Kil póki nie ma @ nic straconego 😉 pamiętam, że dziewczyny pisały o bólach okresowych, a wychodziły piękne kreski 😊🍀
Niby nie nakręcam się na nic ale.. 😉 dzisiaj powinnam mieć owulke, a wczoraj w nocy bolał mnie jajnik po tej drożnej stronie 😉 oczywiście to znaczy wszystko i nic ale jak w sobotę gino potwierdzi owulke z niego to już będzie wkrętka level hard 🤣🤣Blond27, alauda, Ona11, Kil, Karina, Evondita82, Oli123, Czytoto, rozalaa, Akczi lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Kil wrote:@Blond27 - piękne II brawo Ty, pff brawo Wy!
@Lipcowa - gratuluję takiego piku oby coś wam zwiastował pięknego xD
@Niaha - tule mocno, ale tak jak mówiłaś - 8dpo to jeszcze nie ma pewności
Ja znalazłam test (facelle paskowy). Wczoraj zauważyłam, że mam mega powiększone nabrzmiałe piersi (K. sam wyskoczył z tekstem "ale Ci piersi urosły!xO") plus pełno jakiś takich blado brązowych plamek a'la pieprzyków na prawej x| wcześniej nigdy nie zaobserwowałam czegoś takiego przed okresem... Też tak macie? Miałam rano zaszaleć i zatestować, ale... od rana skurcze takie brzucha jak na okres mam (14dpo) więc nie widzę sensu... Nie powiem, trochę mi smutno czekam na @ - pewnie przyjdzie jutro.Lipcowa, Kil lubią tę wiadomość
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Coś majaczy 🤞🏻 dobrze, że idziesz na betę - ona powie prawdę 😊 daj koniecznie znać jak będziesz miała wyniki 😊 trzymam kciuki 🤞🏻🍀Blond27, mala_osska lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
ja widzę, ale na szaro.
wygląda jak kreska kontrolna
a masz zdjęcie wczorajszego testu?
Cześć dziewczyny. Dzisiaj mam dzień na odgruzowanie auta, domu i działanie na budowie. Dlatego zaraz się zbieram.
Powiem Wam,że te wpisy na forum to cudowna pamiątka. Wszystkie poprzednie ciąże udzielałam się na forum ciążowym (nie tutaj) i od kilku dni czytam swoje wpisy. Jeju, to jest coś wspaniałego i wiele rzeczy można sobie przypomnieć.
A dzisiaj właśnie dotarłam do wpisu tydzień po urodzeniu drugiej córki, jak to się zarzekałam,że mi smutno, bo nie będę już więcej w ciąży- że gdybym miała w niej być to dopiero za kilka lat i urodziłabym mając lat 38 ale to dla mnie za późno. Syn urodził się ponad 3 lata później, a ja przed 38 rokiem życia chciałabym miec czwarte. Jak to się zmienia 🤣Blond27, Lipcowa, mala_osska, balbina28, MonikaMonia, Jagodecka lubią tę wiadomość
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Witajcie dziewczyna w środę! ☺️
Dzella19, Biedronka@ tulę z powodu 🐒
Niaha póki nie ma 🐒 to piłka w grze ☺️
Kil tak jak dziewczyny piszą takie bóle nie zawsze zwiastują małpę, wiec trzymam mocno kciuki 🤞
Blond27 aż miło popatrzeć na takie piękne kreski! Czekamy na betę 🤞
Mala_osska coś przebija, trzymam kciuki za wyniki bety 🤞Blond27, mala_osska, Niaha, Dzella19 lubią tę wiadomość
-
Natosia wrote:ja widzę, ale na szaro.
wygląda jak kreska kontrolna
a masz zdjęcie wczorajszego testu?
Cześć dziewczyny. Dzisiaj mam dzień na odgruzowanie auta, domu i działanie na budowie. Dlatego zaraz się zbieram.
Powiem Wam,że te wpisy na forum to cudowna pamiątka. Wszystkie poprzednie ciąże udzielałam się na forum ciążowym (nie tutaj) i od kilku dni czytam swoje wpisy. Jeju, to jest coś wspaniałego i wiele rzeczy można sobie przypomnieć.
A dzisiaj właśnie dotarłam do wpisu tydzień po urodzeniu drugiej córki, jak to się zarzekałam,że mi smutno, bo nie będę już więcej w ciąży- że gdybym miała w niej być to dopiero za kilka lat i urodziłabym mając lat 38 ale to dla mnie za późno. Syn urodził się ponad 3 lata później, a ja przed 38 rokiem życia chciałabym miec czwarte. Jak to się zmienia 🤣balbina28 lubi tę wiadomość
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Hejka dziewczyny, witam się z nie chcianą towarzyszką🐒😡
nie ukrywam trochę mi się smutno zrobiło ale to dopiero 1cs, może za bardzo się na to napaliłam, bo pęcherzyk był owulacja się odbyła a mam PCOS to wogole się ucieszyłam ze miałam fajna owulke, mam nadzieje ze teraz owulka przyjdzie szybciej niż ostatnio, No cóż trzeba dzialac cały czas jak to moja pani gin powiedziała 🤷♀️😂 -
Mala_osska, trzymam kciuki 🤞
Blond, dawaj znać jak beta, chociaż to formalność 😉🍀
Niaha, jeszcze bardzo wcześnie 🤞❤️
Lipcowa, oby coś się wykluło ✊✊✊✊
Tulę za te wszystkie 🐒, chociaż trochę Wam zazdroszczę, bo nadal czekam na swoją 🤦♀️ dzisiaj 32dc, owu 14-16dc. 😥 Mam taki PMS, że już sama że sobą nie mogę wytrzymać.
Oby wszystkie biele zamieniły się w ⏸️ 🤞mala_osska, Blond27, Lipcowa, Niaha lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Dzięki dziewczyny zrobię tak - jak do jutra nie przyjdzie @ to zatestuję (dzisiaj i tak poranny sik poszedł...xD)
Lipcowa, Niaha, Oli123, mala_osska lubią tę wiadomość
-
Blond27 wielkie gratulacje piękne kreseczki
Przytulam Rozzzzi i wszystkie 🐒 :* Pamiętajcie dziewczyny, że ten cykl będzie nasz! Walczymy od samego początku
Trzymam mocno kciuki za wszystkie oczekujące na wyniki bety i progi )
ja jutro mam wreszcie monitoring - w 10 dniu cyklu i nie mogę się doczekać, co mi powie doktorek
Blond27, Lipcowa, Rozzzzi, Niaha, Domi94 lubią tę wiadomość
12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url] -
Rozzzzi wrote:Hejka dziewczyny, witam się z nie chcianą towarzyszką🐒😡
nie ukrywam trochę mi się smutno zrobiło ale to dopiero 1cs, może za bardzo się na to napaliłam, bo pęcherzyk był owulacja się odbyła a mam PCOS to wogole się ucieszyłam ze miałam fajna owulke, mam nadzieje ze teraz owulka przyjdzie szybciej niż ostatnio, No cóż trzeba dzialac cały czas jak to moja pani gin powiedziała 🤷♀️😂
Tulę za 🐒.
To pierwszy dzień Twojej ciąży ❤️
2 cs będzie Twój 😊😊Rozzzzi, Paucia lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Oli123 wrote:Sagi powodzenia dziś trzymam kciuki za wizytę 🤞 i koniecznie zaraz po daj znać co doktorek powiedział
A tymczasem lecę na powtórkę bety i proga 😉
Miłej środy dziewczyny ! 😄
Kochana dziekuje za pamięć 😘 powodzenia z badaniami dziś. Jutro Twoja kolej!
Coś widzę ale czekam na betę i trzymam za Ciebie kciuki 🤞
Kamsi niecierpliwa kobieto, coś widać, ale ciekawi mnie co by było dziś rano
Blond27 piękne te kreski Ci wychodzą ❤️ tez jestem pewna ze beta to formalność u Ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2023, 10:24
Oli123 lubi tę wiadomość