" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lipcowa wrote:MerryCherry cieszę się, że spodobał się mniej więcej ile do owulki?
Beige a ile dpo jesteś?
Niaha dlaczego zaczynasz panikować? na moje oko coś majaczy - koniecznie do dosikania
Natosia przy moim głosowaniu podglądał trochę Mąż i żebyście widziały jego minę jak czytał o piczorze właśnie zupełnie inaczej sobie to skojarzył
Przyszedł okres… tak czułam i wszystko na to wskazywało 😞 No nic trzeba iść dalej.
Na kolejne wątki się nie wpisuje muszę „odpocząć”, ale niesamowicie miło było was wszystkie poznać wsparcie i rady jakie można otrzymać od osób, tak na prawdę nieznajomych jest zaskakujące, ciepłe i bardzo pomocne ☺️ gratuluje wszystkim mamusiom i mocno z całego serca trzymam kciuki za te, które czekają na swoje dwie kreseczki ♥️ jestem pewna, że każda z nas będzie kiedyś trzymać swojego bobaska 😘
Ps. Mam nadzieję, że już się nie spotkamy na innych wątkach 😉 chyba, że mamusiowych 🙂🙃
rozalaa lubi tę wiadomość
👩🏽 31 l.
👨🏽💻 33 l.
1.10.2023r - ⏸️
2.10.2023r - beta HCG 439,54
4.10.2023r - beta HCG 945,58 (przyrost 111,8%)
20.10.2023r - cudne, bijące ♥️
1.12.2023r - pierwsze prenatalne 13+3 … chyba mamy synka 😊🫣
29.13.2024r - Wizyta kontrolna (brak zdjęcia, USG…)
16.01.2024r - Połówkowe 100% synek 🩵 ☺️ wszystko dobrze 🥰
26.01.2024r - wizyta kontrolna (beznadziejna, 2 min usg…) zmiana lekarza!
7.02.2024r - wizyta NFZ (zmiana lekarza ☺️) doktorka świetna, ale czekanie 3h na wizytę 😵💫
Z bąbelkiem wszystko dobrze 😍
20.02.2024r - glukoza 😥💦
28.02.2024r - wizyta NFZ czekanie 3h. Wszystko dobrze, moje serduszko ma 913g 🩵 (przejście na prywatne wizyty) 26 + 1
20.03.2024r - USG III trymestru
25.03.2024r - kolejna wizyta -
Beige odpocznij ❤️ jeśli będziesz chciała wrócić wiesz gdzie Nas szukać 🥰 mam nadzieję, że wpadniesz wtedy rozsiać wiruski 😁 trzymaj się ❤️
Beige, Blond27, rozalaa, Nowanna lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Ja też chętnie zostanę tutaj
Sagi, Blond27, Ona11, rozalaa lubią tę wiadomość
-
Lipcowa dziękujemy bardzo za miłą atmosferę, zawsze słowo wsparcia i życzę powodzenia! Niech się spełnią Twoje marzenia, a szczególnie to jedno związane z klątwą 🥰
Blond27, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
izzy91 wrote:Faktycznie czytoto jest zaraz na początku więc zostawiam jej pierwszeństwo decyzji 😄
@czytoto - daj znać, jeśli nie będziesz chciała/mogła się tym zajmowac, to możemy użyć też mój post z 1 strony (tylko trzeba bedzie do niego doscrollowac 😄)
Jeśli chcecie żebym coś takiego prowadziła, to mogę spróbować 😉 tylko dajcie znać czy chcecie i jakie informacje mają się tam znaleźć 🙂Ajo, Natosia, Blond27, Lipcowa, Ona11, samantka, Oli123 lubią tę wiadomość
-
Lipcowa, dzięki jeszcze raz ❤️ Trzymam mocno kciuki, żeby klątwa działała i in vitro nie było potrzebne ✊✊✊✊
Trzymam kciuki za wszystkie, które jeszcze testujecie, miesiąc na pewno skończy się z przytupem 🔥🤞Lipcowa, rozalaa lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Czytoto wrote:Jeśli chcecie żebym coś takiego prowadziła, to mogę spróbować 😉 tylko dajcie znać czy chcecie i jakie informacje mają się tam znaleźć 🙂
Co prawda jeszcze pytanie nie jest do mnie, ale spójrzcie na wątek czerwcowy, bardzo ładnie jest to tam wszystko rozpisane. Można z tego wziąć inspirację ☺️Blond27, samantka lubią tę wiadomość
-
Lipcowa dziękuje za prowadzenie wątku i wpisanie mi 🤰🏼 życzę Ci samych wspaniałości w marcu 🥰
Oczywiście chętnie tutaj zostanęBlond27, Lipcowa, Ona11 lubią tę wiadomość
2019 👱♂️
07/2022 ponowne starania o rodzeństwo
6cs
niche w bliźnie po cc
01/02/2023 ⏸️ , beta 25
07/03/2023 2 cm obcego 😍🥰
05/04/2034 I prenatalne 🤞🤞 -
Lipcowa - ja też dołączam do podziękowań! Przenoszę się powoli na marcowy, bo testuję właśnie wtedy. Trzymam kciuki za pozostałe testujące w lutym! Czasem zerknę tutaj. Powodzenia!!
Lipcowa lubi tę wiadomość
♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* podwyższony wapń we krwi
* arytmia
* cykle: 25-28 dni
* starania od: wrzesień 2022
💊 magnez, wit. D 2000, do stycznia PrenaCare Complete, od lutego Pueria Uno; żel Conceive od grudnia 2022
♂️ 38 lat -
Lipcowa! Ja już tez dziękuje❤️🌷, ale jeszcze się z wami nie żegnam i mam nadzieję, że nie będę musiała🤭
Cały cykl nie szukałam sobie objawów, bo nie wiem kiedy owu, ale ten ból sutków i ta myśl…, nie dają mi zasnąć!😂
cały czas przecieram i sprawdzam czy nadal boli, chora głowa, mówię wam🤦🏽♀️😂
W dodatku zagraniczna wróżka z tiktoka mówi, że 3 marca potwierdzi się moja ciąża😂
Oczywiście 3 marca mam planowaną @😄😄Blond27, Lipcowa, Ogoorkowa, rozalaa, Arieen, Oli123, Domi94, Evondita82, Paucia, samantka lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Lipcowa
Gratuluję pięknego poprowadzenia wątku. Dałaś radę, mimo że Twój luty był intensywny. Jako wolny strzelec pozostawałam wprawdzie w strefie nasłuchu, ale miło było obserwować jak się troszczysz o wszystkie kobietki 🥰 Niech Ci los wynagrodzi w tłustych kreskach 🤞🏻
Gratuluję wszystkich lutowych brzuszków, rośnijcie teraz zdrowo.
Trzymam kciuki za testerki z nadchodzących dni 🤞🏻Blond27, Lipcowa, Ona11, rozalaa, samantka lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
-
Ja odpuscilam sobie forum na weekend, teraz powoli przechodze na marcowy wątek ale cały czas podczytuje jeszcze was😊
Lipcowa- pięknie poprowadzony wątek, czekamy na twoją klątwę 🥰🥰Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Tak dla formalności jeszcze zrobiłam ☺️
Ciemnieje
https://ibb.co/bJcGwNk
Czy ktoś wie co zrobić żeby mi się temp w cyklu na zielono zaświeciły ? ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2023, 07:15
Niaha, Ona11, Ogoorkowa, Lipcowa, Evondita82, Spencer, Czytoto, Sagi, Oli123 lubią tę wiadomość
-
Bialeekk wrote:Lipcowa! Ja już tez dziękuje❤️🌷, ale jeszcze się z wami nie żegnam i mam nadzieję, że nie będę musiała🤭
Cały cykl nie szukałam sobie objawów, bo nie wiem kiedy owu, ale ten ból sutków i ta myśl…, nie dają mi zasnąć!😂
cały czas przecieram i sprawdzam czy nadal boli, chora głowa, mówię wam🤦🏽♀️😂
W dodatku zagraniczna wróżka z tiktoka mówi, że 3 marca potwierdzi się moja ciąża😂
Oczywiście 3 marca mam planowaną @😄😄
Będziesz testować wcześniej ? -
Lipcowa równie dołączam się do podziękowań i życzę Ci z całego serca żebyś wkrótce zobaczyła upragnione ⏸️ kreski 🥰💚
Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Halo halo ja tu dalej zaglądam! Niaha, Bialeekk ✌️sikały?😁
Lipcowa, Evondita82, Paucia lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
🧔29
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅
1 IVF
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜 -
nick nieaktualny
-
Żeby spokojnie do tego podejść, postanowiłam wczoraj, że pójdę na betę, tylko jeśli dzisiaj również zobaczę druga kreskę.
Kreska jest, co prawda wydaje mi się że jest taka sama albo słabsza niż wczoraj, no ale na betę poszłam, krew oddalam teraz kwestia oczekiwania na wyniki.
Chciałam jeszcze pójść do rossmana po facelle, no ale jeszcze jest zamknięty, muszę poczekać do 8 .Ogoorkowa, Lipcowa, Evondita82, Meginka, RiverS, Olya, Sagi, rozalaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiaha wrote:Żeby spokojnie do tego podejść, postanowiłam wczoraj, że pójdę na betę, tylko jeśli dzisiaj również zobaczę druga kreskę.
Kreska jest, co prawda wydaje mi się że jest taka sama albo słabsza niż wczoraj, no ale na betę poszłam, krew oddalam teraz kwestia oczekiwania na wyniki.
Chciałam jeszcze pójść do rossmana po facelle, no ale jeszcze jest zamknięty, muszę poczekać do 8 .Niaha lubi tę wiadomość