" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
samantka wrote:Izzy91, cieszę się bardzo! 🥰 Trzymam kciuki, żeby było dobrze🤞
Ja dziś byłam na wizycie, pęcherzyk jest, ale zarodka jeszcze nie. Mam do wykonania komplet badan.
Wszystkiego najwspanialszego dla Nas! 💐🥳🌻🌹🌷 -
U mnie dziś bez mdlosci, za to z czekolada od chłopaków z pracy, z hamburgerem na obiad od męża I nowym stanikiem z okazji ciążowych wzrostów ale najważniejsze,że po kilku słabszych dniach w końcu samopoczucie dobre
Sagi, Blond27, Papierowka, RoZyCzK4, Ona11 lubią tę wiadomość
-
samantka wrote:Izzy91, cieszę się bardzo! 🥰 Trzymam kciuki, żeby było dobrze🤞
Ja dziś byłam na wizycie, pęcherzyk jest, ale zarodka jeszcze nie. Mam do wykonania komplet badan.
Wszystkiego najwspanialszego dla Nas! 💐🥳🌻🌹🌷
Kiedy następna wizyta ? -
Dziewczynki pod czytuje Was ale z racji urlopu mniej odpisuje. Dzisiaj wracamy. Rano czułam sie fatalnie, nawet śniadanie nie pomogło, dopiero drzemka w samolocie plus wielka ochota ba napoje gazowane - cola i fanta ( a ogólnie nie pije takich rzeczy) i czuje sie od 15 jak nowonarodzona.Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
eRKow. wrote:A który to dzień u Ciebie? O i bez uwidocznionego zarodka dostałaś już badania. Mi dr powiedziała że na wizycie 15 da mi zalecenia
Papierowka lubi tę wiadomość
-
izzy91 wrote:Ja tez dostałam skierowanie na badania jak był sam pęcherzyk, więc już mam ten pierwszy "pakiet" z głowy
-
eRKow. wrote:A który to dzień u Ciebie? O i bez uwidocznionego zarodka dostałaś już badania. Mi dr powiedziała że na wizycie 15 da mi zalecenia
Właśnie zastanawiam się czy zapisać się na 21 marca (pierwszy dzień wiosny) czy 22 (moja 30stka 😂) jak myślicie ? 😂 -
Nezuko wrote:Cześć ☺️ nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta. Po ostatnim nieudanym cyklu kiedy w lutym 2 testy mnie zmyliły a 🐒 przyszła 3 dni za wcześnie nieco się załamałam i musiałam uciec myślami od forum, od starań od wszystkiego co z tym związane bo zauważyłam, że miało to na mnie zły wpływ. Starań nie przerwaliśmy pod takim względem, że dalej się nie zabezpieczaliśmy ale nie było żadnych owulaków, żadnych pomiarów temperatury, żadnych wpisów do dzienniczka. Przychodzę dzisiaj z wieściami, z dwoma kreskami i odebranym wynikiem dzisiejszej bety, która wynosi 41,90 🥺🥺🥺 jeszcze w to nie wierzę 🙈 już myśleliśmy o zapisaniu się do kliniki ale daliśmy sobie jeszcze jeden miesiąc luzu i swobody i się udało 🥰 chciałam się z Wami tym podzielić, jesteście pierwsze, które wiedzą 😘
Trzymajcie kciuki za piątkową Betę oby był przyrost, niech ten sen się nie kończy
No to jestes dowodem na to że wrzucenie luzu i lekkie odpuszczenie jednak daje efekty😊
Gratuluje i życzę wysokich przyrostów 😊✊️🍀Nezuko lubi tę wiadomość
👩 31 l.
👱 31 l.
👫17 lat👰♀️🤵 2018
👶 synek 2019
Staramy się o rodzeństwo od 12.2021🍀
11.2022 - 1 wizyta w klinice bezpłodności
U Męża słabe wyniki nasienia
19.01 - badanie Sono Hsg - oba jajowody drożne 🙏🍀
14 cs ten szczęśliwy 😍❤️
1.02 - ⏸️ w 9dpo
2.02 - bHCG: 15,58 U/l 🥺😍
6.02 - bHCG: 170,6 U/l🍀🤞(przyrost 233%)
06.03- pierwsza wizyta USG🤞🍀
06.03- 1.87 cm Bobasa z bijącym serduszkiem❤🍀🤰
20.03 - 3.64 cm człowieczka 🥰
13.04 - prenatalne - niskie ryzyka,7.91 cm zdrowego Robaczka🤰
17.04 - chyba będzie drugi synek🙈💙🤩
23.05 - połówkowe - 320 g zdrowego chłopczyka 🥰
-
samantka wrote:Wiem, też bym chciała, ale nie ma terminu. 😔 A czy myślicie że za tydzień już będzie widać ?
Ja się zastanawiam co będzie u mnie widać w piątek. Według om będę 6+3 a według owulacji 5+5.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2023, 21:02
-
Właśnie chce iść do innego lekarza. Ta gin, do której chodziłam do tej pory, i tak nie ma już terminów (to PZU) i dała mi skierowanie na USG po prostu i mówiła żebym PRzyszla na początku kwietnia. Ale i tak idę prywatnie i właśnie ta nowa lekarka za tydzień ma tak wizytę że nie wiem czy zdążę z pracy
-
samantka wrote:Właśnie chce iść do innego lekarza. Ta gin, do której chodziłam do tej pory, i tak nie ma już terminów (to PZU) i dała mi skierowanie na USG po prostu i mówiła żebym PRzyszla na początku kwietnia. Ale i tak idę prywatnie i właśnie ta nowa lekarka za tydzień ma tak wizytę że nie wiem czy zdążę z pracy
Szkoda, ze nie na początku maja żarty na bok, ale dla mnie to brzmi jakoś strasznie odlegle. Nasz lekarz musi mieć dla nas czas, no tak po prostu. Nie dziwię się ze szukasz innego.Papierowka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ;*
Staram się Was podczytywać i być na bieżąco, ale dopadł mnie gorszy czas. Męczą mnie nudności, ciągle chce mi się spać, po pracy nie mam już na nic siły, a co gorsza, mam ogromne problemy z apetytem i jedzeniem, przez co czuje się jeszcze słabiej. Musiałam dziś pojechać na czczo na badania, ciężkie przeżycie.. Mam nadzieję, że szybko miną te "uroki" ciąży..
Miłego dnia dla Was i kciuki za dzisiejsze wizytyRoZyCzK4, Blond27 lubią tę wiadomość
11.22- 5t cb 💔
14.02.23- ⏸️ beta 37,2 🍀
13.10.23- Oliwka ♥️
-
Nadzieja97 wrote:A lekarz Ci nie mówił kiedy najlepiej przyjść ? Ja do gina na 1 wizytę umawiam się przez znany lekarz a potem on sam mnie zapisuje także mam z głowy myślenie kiedy co jak 😁
Ja się zastanawiam co będzie u mnie widać w piątek. Według om będę 6+3 a według owulacji 5+5.
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
Dobrego dnia! Korzystając z uroków L4 wzięłam się za negocjacje i ustalenia z wykonawcą przyłącza wodnego na naszej dzialeczce🙂 a teraz jeszcze szkolenie, ale online na szczęście więc nie koliduje ze zwolnieniem
Goshas71, Ona11 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wizyty dzisiaj ✊💚
-
Hej dziewczyny, mam nadzieje, ze u Was i waszych kropek wsystko dobrze
Ja się nie udzielam, bo jestem w Polsce u rodziców, odpoczywam 🥰 wracamy we wtorek a w środę msm wizytę, napewno dam znać co u nas.
Ja póki co czuje się zadziwiająco dobrze, aż mnie zaczęło to martwić 🫣Papierowka, Oli123 lubią tę wiadomość