" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też nie mam żadnych uciążliwych objawów ale podejrzewam ze to dlatego że zarodek jest jeszcze malutki więc nie ma co na mnie wpływać 😅 wolę nie myśleć że to może źle bo znów wpadnę w spirale dołowania się.
U mnie po wczorajszym słońcu nie ma śladu i deszcz od rana, na szczęście dziś home office 😃
Papierówka, Blond27 kciuki za wizyty 👍😉Papierowka, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jesteśmy po wizycie 😇
Termin wg OM i USG są takie same - 6w1d. Wszystko dobrze jest zarodek z bijącym serduszkiem- miarowa akcja serca, ładne ciałko żółte (zwrócił uwagę na to jak zapytalam o branie duphaston - mówił że nie widzi potrzeby ale jeżeli będę sie czuła bezpiecznie to żebym brała). Dostałam skierowanie na badania.
codziennie rano czuje sie fatalnie, zjem na siłę pół bułki i dopiero po godzinie mi lepiej. Zapomniałam prosić o L4 z tego wszystkiego, ale zapisaną jestem też na poniedziałek więc wtedy wezme, bo te poranki są straszne)
💙💙💙💙Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2023, 09:58
czarneniebo, izzy91, Goshas71, Papierowka, Ona11, Sagi, Arieen, RoZyCzK4 lubią tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
izzy91 wrote:Ja też nie mam żadnych uciążliwych objawów ale podejrzewam ze to dlatego że zarodek jest jeszcze malutki więc nie ma co na mnie wpływać 😅 wolę nie myśleć że to może źle bo znów wpadnę w spirale dołowania się.
U mnie po wczorajszym słońcu nie ma śladu i deszcz od rana, na szczęście dziś home office 😃
Papierówka, Blond27 kciuki za wizyty 👍😉
Takze trzymam kciki za Blond27Blond27, izzy91 lubią tę wiadomość
-
Blond27 tak się cieszę, jeszcze raz gratuluję ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Blond27, RoZyCzK4 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki 😘 ja miałam odstawić progesteron i czekać na okres, na szczęście ni czekałam długo bo wczoraj przyszedł. Cieszę się, że to stało się tak wszystko a nie żyłam jeszcze paru tygodni w takim szczęśliwym złudzeniu. Po okresie mam się zgłosić do doktorka żeby sprawdzić czy wszystko ok i mam nadzieję że w związku z tą sytuacją da mi jeszcze jakieś badania.
Powodzenia 😘Blond27 lubi tę wiadomość
♀ 32
♂ 32
👩❤️👨 04.2013
💒 06.2020
2022 🐕❤️
Starania od 04.2019
👧
AMH 2,63
Wit d 33,30
Drożność ok
Endometrioza 1 stopnia
Wit D, omega 3, acard, kwas foliowy, żelazo, NAC
Mthfr homo, pai hetero
🧑🦱
Wyniki ok
07.22-06.23 AD Clinic Tychy/ Angelius Katowice /stymulacje, iui
05.2024 zmiana lekarza! Ruda Śląska dr I.J.
05.24 lametta, ovitrelle, duphaston badanie immunofenotypu
06.24 lametta, ovitrelle, duphaston Encorton
07.24 lametta, ovitrelle, duphaston, encorton
03.23 cb 💔
08.23 cb 💔
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia! -
Blond27 super wieści! I nawet serduszko już było
Blond27, Papierowka lubią tę wiadomość
-
Marteczka92 wrote:Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki 😘 ja miałam odstawić progesteron i czekać na okres, na szczęście ni czekałam długo bo wczoraj przyszedł. Cieszę się, że to stało się tak wszystko a nie żyłam jeszcze paru tygodni w takim szczęśliwym złudzeniu. Po okresie mam się zgłosić do doktorka żeby sprawdzić czy wszystko ok i mam nadzieję że w związku z tą sytuacją da mi jeszcze jakieś badania.
Powodzenia 😘Marteczka92, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Blond27 wrote:Hej dziewczyny jesteśmy po wizycie 😇
Termin wg OM i USG są takie same - 6w1d. Wszystko dobrze jest zarodek z bijącym serduszkiem- miarowa akcja serca, ładne ciałko żółte (zwrócił uwagę na to jak zapytalam o branie duphaston - mówił że nie widzi potrzeby ale jeżeli będę sie czuła bezpiecznie to żebym brała). Dostałam skierowanie na badania.
codziennie rano czuje sie fatalnie, zjem na siłę pół bułki i dopiero po godzinie mi lepiej. Zapomniałam prosić o L4 z tego wszystkiego, ale zapisaną jestem też na poniedziałek więc wtedy wezme, bo te poranki są straszne)
💙💙💙💙
Super wiadomość 💚 przypomnisz mi kiedy miałaś owu ?Blond27 lubi tę wiadomość
-
Kurcze, u mnie ta owulacji jest dosyć wcześnie tak mi sie wydaje, OM 25.01 , owulacja wg apki 07.02.
A serduszkowaliśmy w tym czasie 4,5,6 lutego (wczesniej też, ale później kilka dni przerwa)Ona&On: 1993 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Blond27 pięknie 😍 rośnijcie zdrowo❤️
Marteczka92, bardzo mi przykro, mam nadzieję ze szybko wrócicie do gry 🥺
Ja dzisiaj przetrwałam poranne badania na czczo, ale wynikami bardzo się stresuję😔 byle do jutra!Blond27, Marteczka92, Papierowka lubią tę wiadomość
-
Blond cudownie ❤️ Też jestem umówiona na wizytę w 6t1d.
Blond27, Papierowka lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022
Oboje po 30tce
02.03.2023 - ⏸️ i beta 17.20🍀
10.03.2023 - beta 1173.00
24.03.2023 - jest ❤️ i 7,55mm malucha
26.04.2023 - I prenatalne, 5,45cm, zdrowy bobas 🩷
12.05.2023 - SANCO zdrowa dziewczynka 🩷
26.06.2023 - II prenatalne, 360g córeczki🩷
06.09.2023 - III prenatalne, 1540g dziewczynki 🩷
04.11.2023 - Natalia 2780g, 55cm szczęścia 🩷
-
Czytoto wrote:Blond27 pięknie 😍 rośnijcie zdrowo❤️
Marteczka92, bardzo mi przykro, mam nadzieję ze szybko wrócicie do gry 🥺
Ja dzisiaj przetrwałam poranne badania na czczo, ale wynikami bardzo się stresuję😔 byle do jutra!
Nawet nie wiecie jak stresowałam sie USG normalnie myślałam że nie wejdę na fotel, ale mąż był że mną. Mamy taka zasadę - po wizycie gdzie dowiedziałam sie o poronieniu musiałam sama wracać autem i to była najgorsza podróż w moim życiu, że zawsze będzie mnie zawoził na wizytęOna&On: 1993 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Blond27 wrote:Trzymam kciuki 🖤 ja chyba wybiorę sie w sobotę, chociaż zobaczę jeszcze jak będę sie czuła.
Nawet nie wiecie jak stresowałam sie USG normalnie myślałam że nie wejdę na fotel, ale mąż był że mną. Mamy taka zasadę - po wizycie gdzie dowiedziałam sie o poronieniu musiałam sama wracać autem i to była najgorsza podróż w moim życiu, że zawsze będzie mnie zawoził na wizytę -
Marteczka92 wrote:Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki 😘 ja miałam odstawić progesteron i czekać na okres, na szczęście ni czekałam długo bo wczoraj przyszedł. Cieszę się, że to stało się tak wszystko a nie żyłam jeszcze paru tygodni w takim szczęśliwym złudzeniu. Po okresie mam się zgłosić do doktorka żeby sprawdzić czy wszystko ok i mam nadzieję że w związku z tą sytuacją da mi jeszcze jakieś badania.
Powodzenia 😘
Tulę i trzymam kciuki za Twoje zdrowie ❤️
Właśnie zaległam na kanapie pod kocykiem… ach jakie to cudowne uczucie.Blond27, Marteczka92 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj mam taki cały dzień. Mam nadzieję że to spowodowane jest tym, że wróciliśmy z wakacji kolo 2 w nocy, na 9 lekarz, potem drzemka w ciągu dnia... Ale dzisiaj czuje sie fatalnie. Rano niedobrze jak codzień, a cały dzień taki senny, dziwny i dość mało jem bo nie bardzo mogę. Aż strach pomyśleć co będzie dalej 😭😀Ona&On: 1993 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Marteczka 😢♥️ ale może podsunie to jakieś dalsze badania...
Ja dzisiaj odkryłam,że się zaokrąglam 🫣 nie ma opcji,żeby brzuch zmieścił się między kolcami biodrowymi, i to już nie są tylko wzdęcia i zaparcia, bo podziałałam medykamentami 🫣Marteczka92, Sagi lubią tę wiadomość
-
Ogoorkowa wrote:Ja dzisiaj odkryłam,że się zaokrąglam 🫣 nie ma opcji,żeby brzuch zmieścił się między kolcami biodrowymi, i to już nie są tylko wzdęcia i zaparcia, bo podziałałam medykamentami 🫣
Haha, u mnie tez już widać 🤣 mówili, że drugą ciążę szybciej będzie widać i mieli rację 😅 w spodnie to już tak ledwo ledwo wchodzę rano i popołudniu, wieczorem nawet nie próbuję 🤭 -
To u mnie chyba będzie widać ciaze za parę miesięcy bo niestety płaskiego brzucha to ja nigdy nie miałam 🤣
A i przyszedł mi ciśnieniomierz i już sobie mierzylam 😁 +20 do wieku 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2023, 20:13
-
izzy91 wrote:
A i przyszedł mi ciśnieniomierz i już sobie mierzylam 😁 +20 do wieku 😆
Bardzo rozsądnie👍 po nadciśnieniu w pierwszej ciąży teraz od początku mierzę kilka razy w tygodniu🙄