" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytoto, dobrze że udało się znaleźć bliski termin
Bóle pleców i kręgosłupa są mi znane niestety, współczuję Ci ich.. mi pomaga leżenie po pracy kilka minut na twardej podłodze👩 29
💊Euthyrox 25
🧬MTHFR, Czynnik V - układ heterozygotyczny - 💊Acard 75, Clexane
💊B-Komplex MSE, Magnez, Duphaston, Feroplex
01.2022 -1cs -cp, laparoskopia i
usunięcie prawego jajowodu
06.2022 - 3cs -cp lewy jajowód, metotreksat..
02.01.2023 -Histerolaparoskopia
14.02 ⏸️🧐
15.02 ⏸️🥹✊️
20.02 - beta 459, prog 28ng/ml
22.02 - beta 1010 (116,6%), prog 24,10ng/ml 🤞
23.02 - jest pęcherzyk! 😍🥹
27.02 - beta 7707 (127%), prog 19,80ng/ml
06.03 - serduszko 😍 (6+1)
05.04 - 4,4 cm Skarba ❤️
20.04 - 6,5 cm 🧸
08.05 - 9,5 cm Chłopaka 🥰
20.06 - 497g zdrowego malca 🫠
13.07 - 896g wiercipiętki 👶
04.09 - 2800g bobasa (32+1)😊
02.10 - 3600g miłości 🥰 (36+1)
16.10 - 3850g kluska ❤️ (38 +1)
-
Ja już po prenatalnych. Zdrowa córeczka 💗
A tak fikała że ciężko ją było złapać 😀Olya, Oli123, samantka, Czytoto, Goshas71, Sagi, Ona11, Blond27, Ogoorkowa, Meeg, RoZyCzK4, Papierowka lubią tę wiadomość
-
Nadzieja97 wrote:Ja już po prenatalnych. Zdrowa córeczka 💗
A tak fikała że ciężko ją było złapać 😀Nadzieja97 lubi tę wiadomość
-
Oli123 wrote:Właśnie tak stwierdziłam, jak by było coś nie tak, by powiedział
Co odkryłam po tym badaniu, że łożysko na przedniej ścianie, czy któraś też tak ma ? Zupełnie nie wiem z czym to się wiąże 🤷♀️ słyszałam tylko że za często nie można masować brzucha..
Sagi, bardzo się cieszę że u Ciebie wyniki w porządku 😊🍀 -
Nadzieja97 wrote:Ja już po prenatalnych. Zdrowa córeczka 💗
A tak fikała że ciężko ją było złapać 😀
Super, wpisuję dziewuszkę 💗
Ja się właśnie tak zastanawiam, czy jutro będą jeszcze crl mierzyć czy już tylko wagę będą obliczać🤔Nadzieja97 lubi tę wiadomość
-
Czytoto, powodzenia i czekam na wieści 🍀✊️!👩 29
💊Euthyrox 25
🧬MTHFR, Czynnik V - układ heterozygotyczny - 💊Acard 75, Clexane
💊B-Komplex MSE, Magnez, Duphaston, Feroplex
01.2022 -1cs -cp, laparoskopia i
usunięcie prawego jajowodu
06.2022 - 3cs -cp lewy jajowód, metotreksat..
02.01.2023 -Histerolaparoskopia
14.02 ⏸️🧐
15.02 ⏸️🥹✊️
20.02 - beta 459, prog 28ng/ml
22.02 - beta 1010 (116,6%), prog 24,10ng/ml 🤞
23.02 - jest pęcherzyk! 😍🥹
27.02 - beta 7707 (127%), prog 19,80ng/ml
06.03 - serduszko 😍 (6+1)
05.04 - 4,4 cm Skarba ❤️
20.04 - 6,5 cm 🧸
08.05 - 9,5 cm Chłopaka 🥰
20.06 - 497g zdrowego malca 🫠
13.07 - 896g wiercipiętki 👶
04.09 - 2800g bobasa (32+1)😊
02.10 - 3600g miłości 🥰 (36+1)
16.10 - 3850g kluska ❤️ (38 +1)
-
Dziękuje dziewczyny za kciuki wizyta koło 17❤️
U mnie znowu lipa w badaniu moczu… liczne bakterie, fosforany i ślad białka 😩 -
Czytoto powodzenia, moczem się nie martw, lekarz powinien cos poradzic 😘
Nie wiem jak Wy dziewczyny ale ja się dziś czuję jakbym nie spała w nocy. Nie wiem czy to ta mizerna pogoda mnie dojechała, czy może alergie się zaczynają. Może wszystko naraz.
Swoją drogą czy mamy alergiczki na sali? Ja mam kilka alergii wziewnych, ale najgorsze objawy jeszcze przede mną. Ostatnimi laty bardziej niż leki stricte na alergie ratowała mnie pseudoefedryna, ale coś czuję ze nie będzie można jej brać w ciąży 🙄 -
Melduję się po. Wszystko dobrze, na wyniki tez dr powiedziała ze to są śladowe ilości wiec ok, powtórzyć przed następna wizytą ☺️
Misio duży, 136g wg wymiarów 15t5d🥰 płeć potwierdzona 😅Ogoorkowa, Sagi, Blond27, Oli123, Ona11, Olya, RoZyCzK4, Papierowka lubią tę wiadomość
-
Sagi wrote:Czytoto powodzenia, moczem się nie martw, lekarz powinien cos poradzic 😘
Nie wiem jak Wy dziewczyny ale ja się dziś czuję jakbym nie spała w nocy. Nie wiem czy to ta mizerna pogoda mnie dojechała, czy może alergie się zaczynają. Może wszystko naraz.
Swoją drogą czy mamy alergiczki na sali? Ja mam kilka alergii wziewnych, ale najgorsze objawy jeszcze przede mną. Ostatnimi laty bardziej niż leki stricte na alergie ratowała mnie pseudoefedryna, ale coś czuję ze nie będzie można jej brać w ciąży 🙄
Nadzieja, czytoto cudowne wieści żadnych fotek nie będzie?Sagi, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Czytoto wrote:Melduję się po. Wszystko dobrze, na wyniki tez dr powiedziała ze to są śladowe ilości wiec ok, powtórzyć przed następna wizytą ☺️
Misio duży, 136g wg wymiarów 15t5d🥰 płeć potwierdzona 😅
Gratulacje dla Mamy i Misia
Ogoorkowa wrote:Jaaaa! Już byłam u mojej alergolog, tabletki mi zmieniła. Niestety wiem,że te na mnie nie działają spektakularnie... ale na pocieszenie zostawiła mi pronasal + razem z moim laryngologiem mozno zalecała plukanie zatok po spacerach - wypłukanie pyłków ze śluzówki = mniejsze objawy...
No widzisz, kurczę, jak pylą trawy to mam wrażenie, że mogę sobie w zadek wsadzić te leki. Rok temu ratowałam się Cirrus Duo, raz aptekarka na mnie patrzyła krzywo bo chciałam więcej opakowań - a są ograniczenia na tę substancję. Ale namówiłaś mnie i zaraz spróbuję umówić teleporadę. Jeszcze mam z miesiąc do armagedonu...
Edit: O kur... pierwszy wolny termin 5 czerwcaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2023, 20:05
-
Mam dwie fotki, ale jedna to jest zdjęcie narządów rodnych 😆 a drugie takie średnio wyraźne bo juz się misio nie mieści w kadrze, może na następnej wizycie uda się coś lepszego ustrzelić 😉
Ogoorkowa lubi tę wiadomość
-
Czytoto wrote:Mam dwie fotki, ale jedna to jest zdjęcie narządów rodnych 😆 a drugie takie średnio wyraźne bo juz się misio nie mieści w kadrze, może na następnej wizycie uda się coś lepszego ustrzelić 😉
Też mam wrażenie, że na wcześniejszych wizytach te fotki były bardziej spektakularne Największe wrażenie zrobił na mnie przeskok od kropki do miniaturowego ludzika z ruszającymi się rączkami i nóżkami.Czytoto lubi tę wiadomość
-
Sagi wrote:No widzisz, kurczę, jak pylą trawy to mam wrażenie, że mogę sobie w zadek wsadzić te leki. Rok temu ratowałam się Cirrus Duo, raz aptekarka na mnie patrzyła krzywo bo chciałam więcej opakowań - a są ograniczenia na tę substancję. Ale namówiłaś mnie i zaraz spróbuję umówić teleporadę. Jeszcze mam z miesiąc do armagedonu...
Edit: O kur... pierwszy wolny termin 5 czerwca -
Ogoorkowa wrote:Cirrus.. eh zapisz się do tego alergologa, bo to przykrywanie kocem objawów:D inne życie na lekach na receptę jest, mowie Ci 🤣 nowoczesne tabletki na receptę, sterydy do nosa i życie jak w Madrycie ale teraz mi pozwoliła tylko zyrtec lub claritine... claritine niby nieco mniej ma usypiać... ale te cudowne sprzed ciąży to żadnych skutków ubocznych, nawet na libido :p
Zapiszę się zapiszę, ale jeśli zasugeruje mi jeden z tych dwóch to faktycznie strata czasu Chyba trzeba się będzie zabarykadować w domu
A jeszcze z ciekawości sprawdziłam, w zeszłym roku miałam zapisane Clatra i Metmin, i tak jak mówię, musiałam brać ten Cirrus Duo bo tamto nic nie dawało. Co Tobie pomagało? Może sprawdzę jak już bobo będzie na świecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2023, 20:47
-
Sagi wrote:No widzisz, kurczę, jak pylą trawy to mam wrażenie, że mogę sobie w zadek wsadzić te leki. Rok temu ratowałam się Cirrus Duo, raz aptekarka na mnie patrzyła krzywo bo chciałam więcej opakowań - a są ograniczenia na tę substancję. Ale namówiłaś mnie i zaraz spróbuję umówić teleporadę. Jeszcze mam z miesiąc do armagedonu...
Edit: O kur... pierwszy wolny termin 5 czerwca
Wg prawa kobiety ciężarne powinny być przyjęte do każdego lekarza pracującego na NFZ najpóźniej w ciągu 7 dni roboczych 😊2019 👱♂️
07/2022 ponowne starania o rodzeństwo
6cs
niche w bliźnie po cc
01/02/2023 ⏸️ , beta 25
07/03/2023 2 cm obcego 😍🥰
05/04/2034 I prenatalne 🤞🤞 -
Sagi wrote:Zapiszę się zapiszę, ale jeśli zasugeruje mi jeden z tych dwóch to faktycznie strata czasu Chyba trzeba się będzie zabarykadować w domu
A jeszcze z ciekawości sprawdziłam, w zeszłym roku miałam zapisane Clatra i Metmin, i tak jak mówię, musiałam brać ten Cirrus Duo bo tamto nic nie dawało. Co Tobie pomagało? Może sprawdzę jak już bobo będzie na świecie.
Teraz zestaw claritine, pronasal, zabak. Warto teraz chociaż psika do nosa zdobyć, a po ciszy na full komplet a może do tego czasu będą jakieś jeszcze fajniejsze tabsySagi lubi tę wiadomość