" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam takie pytanie.. bo wiem że niektórych to już kolejna ciąża czy przechodziłyście może zatrucie pokarmowe w ciąży?
Chyba mnie dopadło, parada atrakcji od 4 rano 🥴 i strasznie się zaczynam martwić czy nie zaszkodzi maluszkowi..👩 29
💊Euthyrox 25
🧬MTHFR, Czynnik V - układ heterozygotyczny - 💊Acard 75, Clexane
💊B-Komplex MSE, Magnez, Duphaston, Feroplex
01.2022 -1cs -cp, laparoskopia i
usunięcie prawego jajowodu
06.2022 - 3cs -cp lewy jajowód, metotreksat..
02.01.2023 -Histerolaparoskopia
14.02 ⏸️🧐
15.02 ⏸️🥹✊️
20.02 - beta 459, prog 28ng/ml
22.02 - beta 1010 (116,6%), prog 24,10ng/ml 🤞
23.02 - jest pęcherzyk! 😍🥹
27.02 - beta 7707 (127%), prog 19,80ng/ml
06.03 - serduszko 😍 (6+1)
05.04 - 4,4 cm Skarba ❤️
20.04 - 6,5 cm 🧸
08.05 - 9,5 cm Chłopaka 🥰
20.06 - 497g zdrowego malca 🫠
13.07 - 896g wiercipiętki 👶
04.09 - 2800g bobasa (32+1)😊
02.10 - 3600g miłości 🥰 (36+1)
16.10 - 3850g kluska ❤️ (38 +1)
-
Oli123, ja nie miałam.. ale wyobrażam sobie jakie to musi być trudne, może przedzwon do lekarza żeby coś zaradził?🙂
Samantka kciuki🤞❤️
Ja się przyznam nieśmiało, ze już zaczęłam robić listę sprzętów i akcesoriów dla małego 🙈Oli123 lubi tę wiadomość
-
Sagi, pamietam te wycieczki do sklepów i kilometrowe listy rzeczy do kupienia 🤣 fajny czas przed nami🥰
Ja mam tak naprawdę niewiele do kupienia, wiec wszystko na luzie. Prawie wszystko mam po córci, jest tylko pare rzeczy które chciałabym dokupić, a ciuszkowe zakupy zostawiam na później, bo muszę przejrzeć to co już mam i od siostry jeszcze jakaś paczkę dostanę😉 -
A wózki to zdecydowanie najlepiej pójść do sklepu „pomacać” i zobaczyć jak się prowadzą , chociaż od ilości można oczopląsu dostać😂
My tez musimy się wybrać poprzymierzac foteliki bo córka musi zwolnić bazę do małego fotelika (kupiliśmy jej fotelik który pasował do tej samej bazy) i potrzebuje nowy na jesień 😅 -
Mnie to powiem Wam, że przerażają te zakupy bo wszystko tak naprawdę musimy kupić. A tego jest tak dużo, dużo jest tych zbędnych pierdół.... Jak nie oszaleć w tym wszystkim i jednocześnie zachować minimalizm bo tego się w życiu trzymam 😩🤭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2023, 09:14
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Czytoto wrote:A wózki to zdecydowanie najlepiej pójść do sklepu „pomacać” i zobaczyć jak się prowadzą , chociaż od ilości można oczopląsu dostać😂
My tez musimy się wybrać poprzymierzac foteliki bo córka musi zwolnić bazę do małego fotelika (kupiliśmy jej fotelik który pasował do tej samej bazy) i potrzebuje nowy na jesień 😅 -
Blond27 wrote:Mnie to powiem Wam, że przerażają te zakupy bo wszystko tak naprawdę musimy kupić. A tego jest tak dużo, dużo jest tych zbędnych pierdół.... Jak nie oszaleć w tym wszystkim i jednocześnie zachować minimalizm bo tego się w życiu trzymam 😩🤭
To jesteśmy dwie 😂Blond27 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja97 wrote:Jaki macie fotelik ?
Avionaut pixel i avionaut aerofix ☺️ akurat nam córka zaraz wyrośnie z tego wiekszego wiec fajnie się ułożyło🙂Ona11 lubi tę wiadomość
-
No właśnie bo rzeczy dla dzieci to świetny biznes…. dla sprzedawców😖
Jak teraz patrzę na te ceny to się bardzo cieszę ze większość rzeczy mamy kupione… Na szczescie przy pierwszym’ jak dziecku zrobiłam listę i wielokrotnie ja przeglądałam czy wszystko na pewno tam jest i czy na pewno jest nam to potrzebne, to udało nam się uniknąć kupienia niepotrzebnych rzeczy i gadżetów 🙂Blond27 lubi tę wiadomość
-
Matko też już robię listę i można zwariować od ilości rzeczy
To nasze pierwsze maleństwo, w najbliższej rodzinie nie ma maluchów, więc musimy kupić wszystko. Lista jest przerażająco długa, a jak tu jeszcze wybrać odpowiedni model wózka/ fotelika/ laktatora/ butelki/ smoczka itd.
Jestem jednocześnie podekscytowana i przerażona11.22- 5t cb 💔
14.02.23- ⏸️ beta 37,2 🍀
13.10.23- Oliwka ♥️
-
Oli123 wrote:Dziewczyny mam takie pytanie.. bo wiem że niektórych to już kolejna ciąża czy przechodziłyście może zatrucie pokarmowe w ciąży?
Chyba mnie dopadło, parada atrakcji od 4 rano 🥴 i strasznie się zaczynam martwić czy nie zaszkodzi maluszkowi..
Ja złapałam jelitowke od syna, tydzień umierałam, ale z młodą wszystko w porządku
Z fotelików mieliśmy avionaut pixel, super lekki za to z aerofix nie byłam zadowolona, zmieniłam szybko na fotelik obracany 360 stopni i to jest złoto 🤩2019 👱♂️
07/2022 ponowne starania o rodzeństwo
6cs
niche w bliźnie po cc
01/02/2023 ⏸️ , beta 25
07/03/2023 2 cm obcego 😍🥰
05/04/2034 I prenatalne 🤞🤞 -
Ajo wrote:Ja złapałam jelitowke od syna, tydzień umierałam, ale z młodą wszystko w porządku
Z fotelików mieliśmy avionaut pixel, super lekki za to z aerofix nie byłam zadowolona, zmieniłam szybko na fotelik obracany 360 stopni i to jest złoto 🤩 -
samantka wrote:Ja po wizycie, wg USG wszystkie parametry w normie, ale z Pappy wyszło że jestem w grupie średniego ryzyka. Czytałam już że to statystyka etc więc staram się nie nakręcać.
To tylko statystyka, super ze na usg wszystko dobrze❤️ ja tak miałam w pierwszej ciąży a córcia zdrowa😉 ryzyko, której trisomii wam wyszło wysokie?🙂 -
samantka wrote:Zespół Downa. Także myślę, że będzie dobrze ❤️
Popieram, nie zamartwiaj się 😘
Jakiś cienki nastrój mam od wczoraj powiem Wam… stres mnie zjada, ze już wkrótce połowa ciąży a ja mam wrażenie, ze nic nie ogarniam 🤔 zjadłam dziś dwa lody na poprawę humoru, jak nigdy 🫣 -
samantka wrote:Zespół Downa. Także myślę, że będzie dobrze ❤️
U nas tez ZD, na pewno będzie dobrze❤️