" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hach wrote:Nie każdemu od razu wychodzi kreska w 10dpo. Czy to też nie zależy od kiedy, kiedy dokładnie zagnieździł się zarodek i od kiedy organizm zacznie tyle bety produkować, że w końcu ujawni się w moczu? Ja wiem, że niektórym tutaj wychodzi już w 8 dpo, ale też nie zawsze i nie wszystkim. Nie trać nadziei!
Ja wiem, wiem... Ale jakoś tak już tej nadziei mniej. Nie tyle ile było 2dpo 😂 serio wtedy poczułam że to jest ten cykl. Choć jeszcze może się okazać, że jest. Nie przekreślam go tylko wiecie jak to jest, tylko starcza zrozumie te rozterki.Hach lubi tę wiadomość
-
Karola :) wrote:Ja nawet nie wiedziałam że jest coś takiego jak cb 🥺🥺 racja, u mnie pierwsza ciaza też była całkiem inna, nawet nie wiedziałam że istnieje takie forum, nie czytałam zbytnio. A teraz to jakiś szok 😳😳
też nie wiedziałam co to cb az do starań o drugą ciążę.
Wiem,że na forum staraczek to brzmi głupio, ale moja pierwsza ciąża to było mega zaskoczenie, dalej nie wiemy jak,skąd i z czego... ja akurat zmieniałam pracę, byliśmy ponad rok po ślubie i chciałam jeszcze poczekać... JA, bo mąż nie. I śmiejemy się,że wziął mnie z zaskoczenia i w dodatku jeszcze zrobił sobie córeczkę tatusia z tp na swoje własne urodziny 😂 ostatecznie urodziła się 9 dni wcześniej, ale jednak mają to pokrewieństwo dusz.
Byłam na forum na wizażu,ale tam już bardziej były zaciążone dziewczyny i było jakby spokojniej więc nie panikowałam.
Kiedy nie wychodziło z drugą ciązą to trafiłam na to forum, dowiedziałam się tylu rzeczy,że szok.I tego, jak często pary mają problemy z płodnością. Dzisiaj właśnie mija 7 lat odkąd leżałam w szpitalu przed cc, jutro o 9.05 będzie 7 lat od momentu, kiedy pokazali mi moją dziewczynkę z bujnymi czarnymi włoskami 😍🥰Sagi lubi tę wiadomość
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
nesairah wrote:Ja wiem, wiem... Ale jakoś tak już tej nadziei mniej. Nie tyle ile było 2dpo 😂 serio wtedy poczułam że to jest ten cykl. Choć jeszcze może się okazać, że jest. Nie przekreślam go tylko wiecie jak to jest, tylko starcza zrozumie te rozterki.
Doskonale to rozumiem... Rozterki, podwójne myśli - jestem w ciąży na pewno! Nie, nie jestem, @ zaraz przecież przyjdzie, głupia jesteś, czy co? I tak non stop, walczę sama z sobą i też postanowiłam się wyżalić na grupie. Nikt inny tego nie zrozumie tak dobrze, jak Wy Nadzieja umiera ostatnia. Mimo że widziałam ciągle biel, łudzę się iluzjami, że może owu była później albo... nie wiem co. A sama skreśliłam ten cykl na samym początku.Sagi, Niaha, nesairah, Beige lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny może mega głupie pytanie ale jak nie zadam go tu to gdzie? 🙈
Jak bardzo zmienia Wam się okres z cyklu na cykl? 🤔 U mnie zawsze prawie bezbólowy, 1 dzień delikatnie na rozkręcenie, później drugi dzień intensywnie i na 3 już się wyciszał. I tak miałam cykl w cykl praktycznie. A teraz 2 dni przed miałam tak silne bóle podbrzusza i krzyża, że miałam wrażenie, że drętwieje mi momentami noga, a teraz nie boli nic ale dostałam okres i.. (przepraszam za opis) ale jest bardzo obfity. Bardzo często zmieniam podpaskę i mam wrażenie, że ciągle leci 😵 najgorzej (?) że żywo czerwona krew bez skrzepów ani nic. Czy to już starość czy jakieś zawirowania?Sagi lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
nick nieaktualny
-
Lipcowa wrote:Dziewczyny może mega głupie pytanie ale jak nie zadam go tu to gdzie? 🙈
Jak bardzo zmienia Wam się okres z cyklu na cykl? 🤔 U mnie zawsze prawie bezbólowy, 1 dzień delikatnie na rozkręcenie, później drugi dzień intensywnie i na 3 już się wyciszał. I tak miałam cykl w cykl praktycznie. A teraz 2 dni przed miałam tak silne bóle podbrzusza i krzyża, że miałam wrażenie, że drętwieje mi momentami noga, a teraz nie boli nic ale dostałam okres i.. (przepraszam za opis) ale jest bardzo obfity. Bardzo często zmieniam podpaskę i mam wrażenie, że ciągle leci 😵 najgorzej (?) że żywo czerwona krew bez skrzepów ani nic. Czy to już starość czy jakieś zawirowania?
U mnie jakby okres nie zmieniają się. Czasem tylko bolą mnie piersi, a przy innym okresie nic zupełnie. Obfitość też zawsze u mnie taka sama. Jeśli Cię to niepokoi, to może udaj się do ginekologa? U mnie okresy bywają dość bolesne, ale jak łyknę prochy, to mi przechodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2023, 17:13
Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Lipcowa wrote:Dziewczyny może mega głupie pytanie ale jak nie zadam go tu to gdzie? 🙈
Jak bardzo zmienia Wam się okres z cyklu na cykl? 🤔 U mnie zawsze prawie bezbólowy, 1 dzień delikatnie na rozkręcenie, później drugi dzień intensywnie i na 3 już się wyciszał. I tak miałam cykl w cykl praktycznie. A teraz 2 dni przed miałam tak silne bóle podbrzusza i krzyża, że miałam wrażenie, że drętwieje mi momentami noga, a teraz nie boli nic ale dostałam okres i.. (przepraszam za opis) ale jest bardzo obfity. Bardzo często zmieniam podpaskę i mam wrażenie, że ciągle leci 😵 najgorzej (?) że żywo czerwona krew bez skrzepów ani nic. Czy to już starość czy jakieś zawirowania?
Miałam podobnie po CB 😥Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Częste są zawirowania w cyklu w grudniu/styczniu ze względu na to ze to taka pora roku kiedy powinnysmy więcej odpoczywać, a ze względu na święta, nowy rok i związany z tym stres ciężko o to. Ja dostałam okropnego okresu w dzień wigilii. Myślałam ze nie dam rady na kolacje się zwlec a co dopiero odgrzać żarcie dla wszystkich i się ogarnąć. Zobacz jak będzie za miesiąc
-
Ja przed okresem żadnych boli,pierwszy dzień lekkie plamienie a drugi -piąty dzień zalewa mnie,skurcze,boli brzuch. Ida mi 2-3 opakowania dużych podpasek. Nie martw się organizm się oczyszcza. Ja od 2 dnia mam żywa krew ale u mnie to skrzepy nawet są.Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Tez zauważyłam zmianę w miesiączce, rzeczywiście dolegają mi bole podbrzusza i krzyża, ale za to obfitość miesiączki zmalała. Dzisiaj mam 3 DC i dosłownie tylko plamienie. Jeszcze pół roku temu trzeci dzień był najgorszy, nie wyrabiałam ze zmianą podpaski
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
Natosia wrote:no to gadaj nam tu gdzie mieszkasz, zaraz się znajdzie jakaś chętna na dowiezienie testa 😂
W sumie ostatnie 3 dni wpadło sporo % (jak to w delegacjach 🤣)i dziwnego jedzenia więc może po prostu mój zoladek zaczął się buntowac 😄Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Sagi, Olya, MP25, MimiM29, oloska, agentka93, Emka06, Patisonek 25, Ariadne002, Evondita82, SandraH.97, rozalaa, RiverS, Anett93, Lipcowa, MerryCherry, M94, alauda, Niaha, 2+3, pluto_nova, RoZyCzK4, Beezi lubią tę wiadomość
-
Też wcześniej miałam cykle bez bólu, 1-2 dni intensywniej leciało a pozniej juz zaledwie plamienie. Od paru miesięcy kilka dni przed czuje podbrzusze i krzyż a juz z 1-2 dni tak jak opisałaś - momentami aż czuje dretwienie ale u mnie z kolei miesiączki są dość skąpe, gdyby nie kwestia higieny to mogłabym przelatać cały dzień bez zmiany...Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Hach wrote:Doskonale to rozumiem... Rozterki, podwójne myśli - jestem w ciąży na pewno! Nie, nie jestem, @ zaraz przecież przyjdzie, głupia jesteś, czy co? I tak non stop, walczę sama z sobą i też postanowiłam się wyżalić na grupie. Nikt inny tego nie zrozumie tak dobrze, jak Wy Nadzieja umiera ostatnia. Mimo że widziałam ciągle biel, łudzę się iluzjami, że może owu była później albo... nie wiem co. A sama skreśliłam ten cykl na samym początku.
Dokładnie, milion sprzecznych myśli 🤯 zwariować można... A tak ciężko nie myśleć.Sagi, Hach lubią tę wiadomość
-
COŚ się przebija:)
Czytoto lubi tę wiadomość
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
izzy91 wrote:Pokonałam lenistwo i kupiłam dwa różne facelle ale póki co muszę się trochę napić bo nie mam czym sikać 😅 ale powiem wam że jakoś mi zaczęło być niedobrze, ciekawe czy to podświadome tworzenie objawów czy co 😁
W sumie ostatnie 3 dni wpadło sporo % (jak to w delegacjach 🤣)i dziwnego jedzenia więc może po prostu mój zoladek zaczął się buntowac 😄
Trzymam kciuki 🤞🤞izzy91 lubi tę wiadomość