" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Rica wrote:Dziewczyny pytanie:
Tampony czy podpaski?
Totalny mix:D w zależności jak mam dzień ułożony: przy obfitym okresie tampony lub kubeczek. Na noc wtedy podpaska. A tak od połowy już tylko majtki menstruacyjne, są super:)Rica lubi tę wiadomość
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Dobra, popiłam kawkę to biorę się dalej do roboty:) przyjdę po imprezce, wieczorkiem:)2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Jestem team podpaski, tampony jakoś do mnie nie przemawiają, kiedyś próbowałam, ale chyba źle go założyłam i mnie uwierał. 😅
A tak z totalnie innej beczki, jutro jadę w końcu kupić swój wymarzony ekspres do kawy i jest już on wybrany od dłuższego czasu, ALE nie mam kawy. 🙈 Jaką polecacie? Jest tego tyle, że nie wiadomo, co wybrać. Jestem świadoma, że musimy popróbować, ale może macie jakieś typy? 😁👩🏻 29 | 👨🏻 30
📆 12/2023 ➡️ Laparoskopia, udrożnienie jajowodu ✅
📆 04/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 6 tc 💔
📆 05/2024 ➡️ Ciąża biochemiczna 💔
📆 07/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 7 tc 💔
📆 10/2024 ➡️ Dwie kreseczki (10.10)… 🤞🏻
📆 10/2024 ➡️ Konsultacja u doktora P. Mamy nadzieję 🩷💙🩷
📆 01/2025 ➡️ 164 g zdrowego chłopca, zostań 🥹 💙💙💙
2025 r. będzie Nasz. 💙
-
Rica wrote:Dziewczyny pytanie:
Tampony czy podpaski?
Zdecydowanie tampony🙌 a najlepiej Tampaxy!
Z tym ze trzymam kciuki aby zadna z nas nie potrzebowala tych "sprzetow" przez najblizsze 9 miesiecy...Sara30, Sagi, rozalaa, Patisonek 25, MonikaMonia, Spencer, Beige, Nowanna, Niaha lubią tę wiadomość
🙋♀️ 36 lat, PCOS, IO, AMH 16
🙋♂️ 37 lat, badanie nasienia👍
👫 11.2005
💍 01.2014
👧 09.2015 zdrowa córeczka
Starania na serio od 2022
12 stymulacji letrozolem ❌
IVF 07.2024 I stymulacja Rekovelle
12x🥚--> 1x❄️ 5.1.1.
9.2024 transfer ❌
IVF 12.2024 II stymulacja Gonal F
15x🥚--> 8x ❄️ 💪
🇸🇪
"Nie poddawaj się, a szczęście cię odnajdzie.." -
Hejka - lepiej późno niż wcale xD Lipcowa, Kochana zapiszesz mnie na 26.02? i czy zechcesz mi przynieść szczęście?xP
Jagodecka, Lipcowa, Ogoorkowa, czarneniebo, Niaha, Evondita82, Natosia, Aleksandra_joanna_p lubią tę wiadomość
-
Weronka wrote:Jestem team podpaski, tampony jakoś do mnie nie przemawiają, kiedyś próbowałam, ale chyba źle go założyłam i mnie uwierał. 😅
A tak z totalnie innej beczki, jutro jadę w końcu kupić swój wymarzony ekspres do kawy i jest już on wybrany od dłuższego czasu, ALE nie mam kawy. 🙈 Jaką polecacie? Jest tego tyle, że nie wiadomo, co wybrać. Jestem świadoma, że musimy popróbować, ale może macie jakieś typy? 😁Weronka lubi tę wiadomość
-
Weronka wrote:Jestem team podpaski, tampony jakoś do mnie nie przemawiają, kiedyś próbowałam, ale chyba źle go założyłam i mnie uwierał. 😅
A tak z totalnie innej beczki, jutro jadę w końcu kupić swój wymarzony ekspres do kawy i jest już on wybrany od dłuższego czasu, ALE nie mam kawy. 🙈 Jaką polecacie? Jest tego tyle, że nie wiadomo, co wybrać. Jestem świadoma, że musimy popróbować, ale może macie jakieś typy? 😁
sprobuj Tampaxow, nie da sie zle zalozyc
Jaki expres? Bo ja jestem milosniczka 😍 kawy, choc ograniczam obecnie. Kaw w ziarnach jest duzo smacznych. Musisz sama wyprobowac i sprawdzic ktory smak tobie najbardziej pasuje. Na poczatek sprobuj Lavazze albo Segafredo. Ja uwielbiam Zoega ale chyba jest dostepna tylko w Szwecji.rozalaa lubi tę wiadomość
🙋♀️ 36 lat, PCOS, IO, AMH 16
🙋♂️ 37 lat, badanie nasienia👍
👫 11.2005
💍 01.2014
👧 09.2015 zdrowa córeczka
Starania na serio od 2022
12 stymulacji letrozolem ❌
IVF 07.2024 I stymulacja Rekovelle
12x🥚--> 1x❄️ 5.1.1.
9.2024 transfer ❌
IVF 12.2024 II stymulacja Gonal F
15x🥚--> 8x ❄️ 💪
🇸🇪
"Nie poddawaj się, a szczęście cię odnajdzie.." -
Weronka wrote:
A tak z totalnie innej beczki, jutro jadę w końcu kupić swój wymarzony ekspres do kawy i jest już on wybrany od dłuższego czasu, ALE nie mam kawy. 🙈 Jaką polecacie? Jest tego tyle, że nie wiadomo, co wybrać. Jestem świadoma, że musimy popróbować, ale może macie jakieś typy? 😁
Ja jestem kapsułkowa i narobiłas mi smaka, zaraz ruszę tyłek i sobie zrobię latte 😎
Team podpaski, kiedyś używałam kubeczków i tez byłam zadowolona. Widziałam ostatnio jakaś gąbkę menstruacyjna w rossmannie? Wydało mi się to strasznie niehigieniczne 🤨 -
A tak z totalnie innej beczki, jutro jadę w końcu kupić swój wymarzony ekspres do kawy i jest już on wybrany od dłuższego czasu, ALE nie mam kawy. 🙈 Jaką polecacie? Jest tego tyle, że nie wiadomo, co wybrać. Jestem świadoma, że musimy popróbować, ale może macie jakieś typy? 😁Weronka lubi tę wiadomość
-
Lipcowa wrote:Ja łykam gripex, Wit c, teraflu i doraźnie apap 😅 muszę szybko stanąć na nogi także cały arsenał ale dzięki, że piszesz o tym wpływie na owu - nawet nie zwróciłam na to uwagi ☺️ ale u mnie dopiero 3 dc więc może nie będzie miało większego wpływu 😉 a klątwę prowadzącej przyjmę z chęcią - też chcę być crazy mamą w tym roku. 😁😁
Sagi, Lipcowa lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Jagodecka padło na DELONGHI Eletta Explore ECAM450.55.G, będzie to mój pierwszy ekspres w życiu, sugerowałam się troszkę opiniami znalezionymi w internecie i mam nadzieję, że się nie zawiodę. 😁
Sagi ekspres kapsułkowy mają moi rodzice, ale jak na to, że lubię sobie wypić kawkę z pianką codziennie, to przeliczając był to dla mnie nieopłacalny interes. 🙈
W ostatnim czasie wszystkie pieniądze, które dostaliśmy z mężem w prezencie na urodziny, imieniny, święta itp. przeznaczaliśmy na bony do media expert, żeby się nie rozeszły, tak samo jak udało mi się coś co zalegało sprzedać np na vinted. No i w styczniu mieliśmy parapetówkę, goście pytali się co potrzebujemy, to otwarcie mówiliśmy, że zbieramy na ekspres i praktycznie wszyscy dali nam bony lub pieniądze. Tym sposobem w ciągu pół roku uzbieraliśmy prawie 5 tys., więc mogę spełnić swoje materialne marzenie. 😁Beezi, Stysia16 lubią tę wiadomość
👩🏻 29 | 👨🏻 30
2025 r. będzie Nasz. 💙
-
OOO też teraz szukam ekspresu ale ja się skłaniam w stronę SAECO GranAroma SM6580/00. Miałam już jeden ekspres z pojemnikiem na mleko i więcej nie chce, mimo chowania do lodówki to i tak mleczko szybko kisło no i trzeba było non stop szorować ten pojemnik
Brzuchatki śmiało sikajcie na owulaki - kochamy takie eksperymenty, bo w 90% wychodzą pozytywy ale oczywiście zdarzają się negatywy i cholera wie od czego to zależy ;pAgata1992, Niaha lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
rozalaa wrote:OOO też teraz szukam ekspresu ale ja się skłaniam w stronę SAECO GranAroma SM6580/00. Miałam już jeden ekspres z pojemnikiem na mleko i więcej nie chce, mimo chowania do lodówki to i tak mleczko szybko kisło no i trzeba było non stop szorować ten pojemnik
Brzuchatki śmiało sikajcie na owulaki - kochamy takie eksperymenty, bo w 90% wychodzą pozytywy ale oczywiście zdarzają się negatywy i cholera wie od czego to zależy ;p
My za to mamy w pracy Krupsa jak ja to mówię z wężykiem i niestety ten wężyk jest nie do domycia. 😬 Właśnie dlatego się zniechęciłam i brałam pod uwagę tylko ekspresy z pojemnikiem na mleko sądząc, że łatwiej je utrzymać w czystości. Ale wychodzi na to, że nie ma idealnego wyboru i przy każdym trzeba się napracować. 😁👩🏻 29 | 👨🏻 30
2025 r. będzie Nasz. 💙
-
Sprowadźcie mnie na ziemię, bo się już nakręcam, a nie chce! 😡
Wczoraj wieczorem zaczął boleć mnie brzuch w dole, takie skurcze co jakiś czas jak na @ ale lżejsze... Dziś piecze mnie w podbrzuszu... Moja głowa starczki zaczyna szukać imienia dla kropka 🤯
Jestem 6 dni po podaniu Ovi. Testy ciążowe już bladna (bo robię eksperyment - jak u mnie długo utrzymuje się zastrzyk).
Dopiero ok 12.02 mogę wykonać właściwy test, ale już moje myśli krążą wokół jednego tematu...
Help 😢Sagi, Akczi, Oli123 lubią tę wiadomość
Starania od : 10.2021 -
Weronka wrote:My za to mamy w pracy Krupsa jak ja to mówię z wężykiem i niestety ten wężyk jest nie do domycia. 😬 Właśnie dlatego się zniechęciłam i brałam pod uwagę tylko ekspresy z pojemnikiem na mleko sądząc, że łatwiej je utrzymać w czystości. Ale wychodzi na to, że nie ma idealnego wyboru i przy każdym trzeba się napracować. 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2023, 13:40
Weronka, Natosia lubią tę wiadomość
-
rozalaa wrote:OOO też teraz szukam ekspresu ale ja się skłaniam w stronę SAECO GranAroma SM6580/00. Miałam już jeden ekspres z pojemnikiem na mleko i więcej nie chce, mimo chowania do lodówki to i tak mleczko szybko kisło no i trzeba było non stop szorować ten pojemnik
Brzuchatki śmiało sikajcie na owulaki - kochamy takie eksperymenty, bo w 90% wychodzą pozytywy ale oczywiście zdarzają się negatywy i cholera wie od czego to zależy ;p
U mnie wczoraj był negatyw 😅
Ale chętnie sprawdzę dzisiaj tez 😁 -
Kochana, na taką wiadomość czekałam ❤️ Gratulacje! ❤️😘
Czytoto lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny w ciąży dajcie znać jak Wam te owulaki wychodzą. Bo mam dwa, więc żeby nie marnować testów właściwych mogłabym sikać 9 i 10 dpo na owulaki 😂
Niaha lubi tę wiadomość
-
Rica ja jestem team podpaski 😁 tamponów używam tylko od wielkiego dzwonu - jak nagle wypadnie basen albo w wakacje ☺️
rozalaa rozumiem Cię doskonale 😁 jestem control freakiem więc wszystko muszę mieć zaplanowane dużo do przodu 😅 to przychodzi już z automatu - przychodzi miesiąc, w którym testuję i już w głowie mam zaplanowane kiedy i jak powiem Mężowi, kiedy rodzinie itd 😅
Weronka ja niestety nie pomogę, bo jestem totalnie kapsułkowa 😅
Kil cyklowa siostro już wpisuje 😁 jak u Ciebie nastawienie? 😁 Ten luty jest magiczny - mam nadzieję, że również Tobie przyniesie szczęście ❤️
MimiM29 może spróbuj zająć głowę czymś innym? ☺️MimiM29, rozalaa, Kil, agentka93, Beige lubią tę wiadomość