W maju kwitną bzy 🌸🌺, spełnią się nasze sny!🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję za miłe słowa dziewczyny!
To była przyjemność! 💗
Gratuluję jeszcze raz wszystkim 🌸, a z całą resztą walczymy w czerwcu, zróbmy 🔥🔥🔥.
Buziaki! 😘2+3, AgulaM, Babova, Smerfetka_1988, Pocahontas16, Milixx, Anett93, Poziomka9204, Anati, pluto_nova, Gwiazdeczka 93, Lolka997, Tabeaa, Zazu92, Chrupka , Kasiooola lubią tę wiadomość
-
verliebtindich wrote:Dziękuję za miłe słowa dziewczyny!
To była przyjemność! 💗
Gratuluję jeszcze raz wszystkim 🌸, a z całą resztą walczymy w czerwcu, zróbmy 🔥🔥🔥.
Buziaki! 😘
Ale zajrzysz tu jeszcze wpisać mi 🌸 jak przyrost bety będzie ok? ☺️verliebtindich, AgulaM lubią tę wiadomość
-
Akataa wrote:Ja też dziękuję za prowadzenie wątku, tym bardziej, że był moim szczęśliwym. 🍀
Ale zajrzysz tu jeszcze wpisać mi 🌸 jak przyrost bety będzie ok? ☺️
Oczywiście, że tak 💗
Z największą przyjemnością!
Jeśli macie ochotę tu zostać czy czasami wrócić, jestem! 😘Akataa, Monk@, AgulaM lubią tę wiadomość
-
Dla mnie maj okazał się szczęśliwy ❤️
I chociaż tylko Was podczytywałam,to uważam,że naprawdę tworzycie tu piękną społeczność ☺️
Wszystkim zafasolkowanym gratuluję i życzę nudnej ciąży! A tym,którym niestety się nie udało,życzę,aby czerwiec był tym magicznym miesiącem! ☺️
Verliebtindich, byłaś wspaniałą prowadząca i życzę Tobie,aby klątwa prowadzącej dopadła Ciebie jak najszybciej! ☺️Monk@, AgulaM, verliebtindich, Tabeaa, Anett93, Chrupka , Kluska95 lubią tę wiadomość
2.05-⏸️
4.05-Beta hcg 60,prog.21
06.05-Beta hcg 187,2 (przyrost o 211,7 %),prog.25,92
24.05-Zarodek z bijącym serduszkiem ❤️
7.06-wizyta
PTP-14.01.2023 ☺️ -
Słonecznik90 wrote:Dla mnie maj okazał się szczęśliwy ❤️
I chociaż tylko Was podczytywałam,to uważam,że naprawdę tworzycie tu piękną społeczność ☺️
Wszystkim zafasolkowanym gratuluję i życzę nudnej ciąży! A tym,którym niestety się nie udało,życzę,aby czerwiec był tym magicznym miesiącem! ☺️
Verliebtindich, byłaś wspaniałą prowadząca i życzę Tobie,aby klątwa prowadzącej dopadła Ciebie jak najszybciej! ☺️
<wzrusz> 🥺🥺🥺 -
Krysia23, Monk@, Chrupka , pluto_nova, Kofii, Anati, Zazu92, Lolka997, AgulaM, Kluska95, Anett93, verliebtindich, Poziomka9204, Kasiooola, wellwellwell lubią tę wiadomość
-
Anna 36 wrote:2 dni spóźnienia to nic wielkiego, jeśli nie przyjdzie przez kolejny tydzień to skonsultuj z lekarzem
Właśnie jestem po wizycie , Usg ,widoczny pęcherzyk ciążowy, muszę wykonać test z krwi żeby się upewnić ze to wczesna ciąża. Jutro lecę na betęBlondyna.B, verliebtindich lubią tę wiadomość
👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
KIR AA, Czynnik V-homozygotyczny
PAI-heterozygotyczny, C1,C1
1️⃣ Start IVF Invimed🍀 Poznań
Ovaleap 300 IU.10 zapłodnionych
ICSI- 0 zarodków ❌️ Kiepska jakość komórek😵💫
2️⃣06.01 Menopur 300IU
ICSI 5 trzydniowych zarodków✊️❤️❤️
I 2023 - ET 2 zarodki 9 bl ❌️ cb?
III '23 FET 2 zarodki 7 bl 😭 ❌️cb