Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 🌞W maju pełen brzuch kiełbasek🌭 niedługo zamieszka tam bobasek 👶
Odpowiedz

🌞W maju pełen brzuch kiełbasek🌭 niedługo zamieszka tam bobasek 👶

Oceń ten wątek:
  • PoppyLeaf Znajoma

Wysłany: 17 maja, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia197 wrote:
    Nie chcę nakręcać, ale to jeden z pierwszych objawów u mnie, jeszcze strasznie woda mi nie smakowała 😂
    Od wody najbardziej mi się odbija ale smakować smakuje 😁 muszę uzbroić się w cierpliwość jeszcze parę dni

Endometrioza
    3.2026 badanie HSG, oba drożne
    3.2026 ciąża biochemiczna
  • shaylen Autorytet

Wysłany: 17 maja, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie od wczoraj bola cycki fest. Dziwne, bo w sumie po porodzie mnie na okres nie bolały. Do testowania pozostało 9 dni 😊

Kinia197, patience lubią tę wiadomość

👱‍♀️28 👱‍♂️30+🐈+🐕
    Początek starań 06.23 🥲
    17cs 20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
    31.07.25 Narodziny 🩷 3060g 53cm

05.26 wracamy do gry 🤞
    Czy ponownie stanie się CUD? 🥹

Oto zaczyna się nowy rozdział -pisany małymi stópkami, pierwszymi uśmiechami i niezliczoną ilością nowych emocji :)
    age.png
  • Agi96 Autorytet

Wysłany: 17 maja, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musiałam znikać dziewczyny na parę dni, odciąć się od googlowania, chata gpt i forum, bo było mi bardzo ciężko.

Przewinął się gdzieś temat braku piku na testach. Ja zawsze jak biorę fertistim, to mi nie chce wyjść za bardzo pik 😄nie wiem jakie to ma znaczenie, ale brałam go w zeszłym roku i tak mialam (a owulacja była, bo robiłam proga) i teraz do niego wróciłam i też testy jakieś bladziochy wychodziły. Może przy inozytolu ten skok nie jest taki wyraźny?

Ja dziś jestem 7dpo, ale nie mam żadnych przeczuć ani nic.

Burburuza gratulacje! Życzę kolejnych przyrostów i spokojnej ciąży 🥰 pamiętam Cię z wątków sprzed przerwy, super, że się udało tym razem 🥰

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja, 11:30

Tofuszka, Buburuza lubią tę wiadomość

30 🙋🏽‍♀️ 33 🙋🏽
    Starania od 09/25 o pierwsze 👶🏽

Tarczyca ✅
    Progesteron 12/25 8 dpo 19,17ng/ml, 02/26 9 dpo 16,2 ng/ml✅
    Łagodna IO
    Homocysteina 5,97 umol/l✅
    SHBG 43.4 nmol/L 32.4-128.0⬇️
    Testosteron 1,66 nmol/l 0,29 - 1,67⬆️
    Prolaktyna⬆️❗️35.4 mg/mL 4,79-23,30 ➡️dostinex
    AMH 6,58 ❔

On:
    Badanie nasienia ✅ morfologia 5% 🆗
  • Mardotka Autorytet

Wysłany: 17 maja, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi96 wrote:
    Ja musiałam znikać dziewczyny na parę dni, odciąć się od googlowania, chata gpt i forum, bo było mi bardzo ciężko.

Przewinął się gdzieś temat braku piku na testach. Ja zawsze jak biorę fertistim, to mi nie chce wyjść za bardzo pik 😄nie wiem jakie to ma znaczenie, ale brałam go w zeszłym roku i tak mialam (a owulacja była, bo robiłam proga) i teraz do niego wróciłam i też testy jakieś bladziochy wychodziły. Może przy inozytolu ten skok nie jest taki wyraźny?

Burburuza gratulacje! Życzę kolejnych przyrostów i spokojnej ciąży 🥰 pamiętam Cię z wątków sprzed przerwy, super, że się udało tym razem 🥰
    Mam takie samo odczucie apropo pikow LH , od kiedy biorę NAC i inozytol , kreski ciemnieją ale nie tak bardzo jak kiedyś , ratio 0,6 czy 0,7 na testach easy home a kiedyś było zawsze powyżej 1.

👩35 👨40
    23 cs o pierwszego maluszka
    Subkliniczna niedoczynność tarczycy ➡️ letrox 50

USG ✅ Cytologia ✅ MUCHa ✅
    TSH 2,2
    AMH 1.72 (09.25) 1.67 (04.26)
    Żelazo - 118
    Ferrytyna - 38
    D3 - 62
    B12 - 504
    Glukoza - 96
    Insulina - 7
    Kwas foliowy - 17
    Homocysteina - 10,9❗️
    MTHFR C677T homo
    Sono-HSG -prawy jajowód niedrożny
    🧔‍♂️
    Koncentracja: 23mln
    Całkowita liczba: 156mln
    Ruch A+B: 28%
    Morfologia: 0%🔻
    DFI: 22% 🔺
    Suple 💊
    D3 4000 , omega3 , B complex, koenzym Q10 , kolagen, probiotyki , NAC , Inozytol
  • Ola220102 Debiutantka

Wysłany: 17 maja, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Szukam pokrzepiających historii, chociaż wiem, że może być ciężko. Pęcherzyk na USG 30.04 wielkości 21mm, nie wiem dokładnie kiedy była owulacja. Progesteron cały czas na poziomie koło 50 bez żadnego wsparcia. Poniżej wyniki bety:
    11.05 17.6
    13.05 60
    15.05 99
    Czy jest któraś z podobna historia? Najpierw beta ładnie ruszyła, ostatni przyrost 66%. Nadal w normie, natomiast obawiam się, że zwiastuje to jedno. Jestem już po dwóch ciążach biochemicznych.
    Od piątku testy nie ciemnieją :(

• baassiia Autorytet

Wysłany: 17 maja, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie w końcu okres przyszedł, troszkę dłuższy ten cykl 30dni. Także zaczynam odliczanie nowego cyklu i chwila luzu przed owu🤣
    Powodzenia wszystkim w nowym tygodniu ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja, 12:53

Kompotlinka, _Dysia_, Anna_30, Basiax, Karolaxoxo lubią tę wiadomość

3.2016 dziewczynka
    9.2017 chlopiec
  • Axana Autorytet

Wysłany: 17 maja, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, tulę za biele i 🐒, ale wierzę, że ten maj będzie dla Was szczęśliwy i ten cykl będzie właśnie tym ❤️

@ola220102 zrób bete jutro i zobacz jaki kolejny przyrost. 66% to nadal norma (jeśli mówimy o pobraniu w odstępnie równo 48h bo to ma mega znaczenie). Może ten nizszy przyrost wynika właśnie z ilości godzin między pobraniami? Podwojenie jest na 53-56h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja, 15:02

Kompotlinka, patience, Buburuza lubią tę wiadomość

09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
    03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
    05/2026 (1cs) ⏸️❤️
  • Ola220102 Debiutantka

Wysłany: 17 maja, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Axana, betę robiłam dokładnie o tej samej godzinie i w tym samym laboratorium. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać do jutra :(

• Tofuszka Przyjaciółka

Wysłany: 17 maja, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi96 wrote:

Mam nadzieję, że przerwa zrobiła Ci dobrze🫂
    Ja mam problem z bladymi testami owu - fertistim nie biorę, ale suplement który zaczęłam brać w połowie zeszłego cyklu zawiera inozytol więc mooooże. W każdym razie utwierdzasz mnie w przekonaniu że warto proga zbadać! Dzięki ❤️

Tyle że u mnie ratio = 0.12 max póki co 🙈 (chociaż nie easy@home, ale wrzucam w premom)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja, 13:03

Agi96 lubi tę wiadomość

💁🏻‍♀97, 💁🏼‍♂95
    Niedoczynność tarczycy, nadwaga, nieregularne cykle długości 26-38 dni z przewagą 32-36 dni
    Starania od 02.2025r
  • Buburuza Autorytet

Wysłany: 17 maja, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi, Mardotka. Ja na ferstim też miałam inaczej w tym cyklu.
    Zawsze test zaczyna ciemnieć około 10-11 dc i z 0.2 buja się w okolicach 0.5-0.6 potem od 14dc już jest takie 0.8 i pozytyw powyżej 1 mam 2-2.5dnia z czego pik na poziomie 2.2-2.4.
    W tym cyklu do 14 dnia cyklu cisza ciągle 0.02-0.1. 15 dc z rana 0.9 po poludniu juz 1.4 a wieczorem znowu 0.99 i owulacje miałam w nocy/nad ranem.

👩🏻28 👨🏻‍🦱30
    👫🏻2016
    💒2022
    👦🏻2024

13.05 - beta 5,8
    15.05 (45h) beta 46.10
    22.05 beta 1882
    25.05 beta 5993
    03.06 wizyta u Ginka
  • Madzialenka95 Koleżanka

Wysłany: 17 maja, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dziękuję za wszystkie słowa wsparcia. W piątek było trochę emocji, każdy z nas wylał swoje żale ale już jest ok. ❤️ było w piątek i sobotę wieczorem. Dzisiaj natomiast chyba wyłapałam pik? Pierwszy raz używam tych testów. Ogólnie testuje dopiero drugi cykl. W poprzednim używałam testów z action i z bladziochów od razu był pik w 18 DC. Teraz tak samo. Tym że w tym cyklu w ogóle nie zauważyłam śluzu płodnego :( Używam prenacaps Ovi od prawie pół roku a widziałam że pisałyście coś o testach podczas brania inozytolu.
    Przez jaki stronki dodajecie zdjęcia? Bo jak wklejam link np z zapodaj to nie mogę dodać postu

Kinia197, Tofuszka, Nigri, Lisia00, Karolaxoxo, Buburuza lubią tę wiadomość

Ona: 31
    - hiperprolaktynemia - dostinex 0,5 tabletki na tydzień
    - TSH, LH, FSH, FT3, FT4, progesteron ✅
    Sumplementy: mioinozytol, D3, B6, B9, B12, omega 3, magnez, jod, cholina, laktoferyna
    On: 34
    - morfologia 2%❗
    - podwyższona agregacja❗
    - koncentracja w 1ml - 67 mln / w całości 173mln ✅
    - ruch całkowity - 55% ✅
    - ruch postępowy - 43%✅
    - plemniki żywe - 80% ✅
    Suplementy: fertistim, omega 3, D3, magnez
  • emmac Koleżanka

Wysłany: 17 maja, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Podczytuje Was od jakiegoś czasu ale nie udzielałam się. To mój powrót na forum po prawie 10 latach, wtedy staraliśmy się o 1 dziecko. W majówkę ciaza biochemiczna zupelnie niespodziewana bo z mezem od wielu lat sie nie zabezpieczamy, nie uwazamy, a nawet staramy sie aby w dni plodne wspolzyc i nigdy nic bez pomocy leków a tu niespodzianka ze sie udalo. Lekarz w 10dc powiedzial ze sa super dwa pęcherzyki i żeby nie odpuszczać jak się udało i przepisał ovitrelle. Zastrzyk w pt, a dopiero dzisiaj od rana po 48 h czuje ze owu się dzieje. Z tym ze czuje dwa jajniki. Więc dołączam do Was i czekam na koniec maja. :)

Kinia197, Anna_30, PoppyLeaf, Kompotlinka, Tofuszka, Lisia00, Karolaxoxo, Axana, BillieJean lubią tę wiadomość

🥺2026
  • Anna_30 Debiutantka

Wysłany: 17 maja, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam sumiennie codziennie forum, nawet częściej niż raz dziennie i zła jestem na siebie, że nie napisałam do kilku dziewczyn - przepraszam nie pamiętam nicku, a to było chwilę temu - sytuacja z pracą - myślę, że wiele z nas rozumie, jak starania, planowanie, zdrowe prowadzenie się, suplementy, że o dziewczynach, które robią to z pomocą medyczną nie wspomnę, wymaga kombinacji, by jednocześnie być profesjonalną. Sama mam ciężką sytuację w pracy, ludzie albo się zwalniają, albo zachodzą w ciążę - sama miałam być już teraz na zwolnieniu, a życie przewrotne - wracam do punktu wyjścia - ale damy radę!
    Tulę dziewczyny za biele i @ - @karolaxoxo - fantastycznie prowadzisz ten wątek, chyba każda z nas czuje tutaj wsparcie, także tym bardziej tulę, chociaż biel to jeszcze nie ostatnie słowo! Niemniej jednak - maj to super miesiąc by zaczął się ten szczęśliwy cykl ☺️ @buburuza jesteś pierwszą ciążą, która tutaj się pokazała, odkąd dołączyłam oficjalnie, cudownie obserwować tak dobre wyniki, także trzymamy dalej kciuki i gratulacje ☺️ @Madzialenka95 - cieszymy się, że koniec końców udało się z mężem szczerze wyjaśnić sytuacje, w sumie teraz to najważniejszy punkt także trzymamy dalej kciuki!
    U mnie jeszcze chwilę czasu na testowanie, chociaż dopada mnie ten słynny Brajan, ale próbuje się powstrzymywać. Obserwuję siebie i na razie nie czuję się, żeby cokolwiek się zmieniło. W poprzedniej ciąży udało się w pierwszym cyklu, miałam nadzieję, że teraz będzie tak samo, tym bardziej, że jestem lepiej przygotowana pod względem suplementów. Oczywiście włącza się rozmyślanie - dzisiaj na chwilę wróciłam do wiadomości ze stycznia, rozmyślań jak to było, jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży i wtedy miałam objawy zapowiadające, teraz nie widzę nic takiego w sobie, ale nic - cierpliwie czekam.

Buburuza, Tofuszka, Lisia00, Karolaxoxo, Axana, Kinia197, baassiia lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️’95 🧔🏻‍♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻

01.26 ⏸️ (1 cs)
    02.26 💔 8 tc (6 tc)
    05.26 powrót do starań
  • Nigri Przyjaciółka

Wysłany: 17 maja, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna_30 wrote:
    Czytam sumiennie codziennie forum, nawet częściej niż raz dziennie i zła jestem na siebie, że nie napisałam do kilku dziewczyn - przepraszam nie pamiętam nicku, a to było chwilę temu - sytuacja z pracą - myślę, że wiele z nas rozumie, jak starania, planowanie, zdrowe prowadzenie się, suplementy, że o dziewczynach, które robią to z pomocą medyczną nie wspomnę, wymaga kombinacji, by jednocześnie być profesjonalną. Sama mam ciężką sytuację w pracy, ludzie albo się zwalniają, albo zachodzą w ciążę - sama miałam być już teraz na zwolnieniu, a życie przewrotne - wracam do punktu wyjścia - ale damy radę!
    Tulę dziewczyny za biele i @ - @karolaxoxo - fantastycznie prowadzisz ten wątek, chyba każda z nas czuje tutaj wsparcie, także tym bardziej tulę, chociaż biel to jeszcze nie ostatnie słowo! Niemniej jednak - maj to super miesiąc by zaczął się ten szczęśliwy cykl ☺️ @buburuza jesteś pierwszą ciążą, która tutaj się pokazała, odkąd dołączyłam oficjalnie, cudownie obserwować tak dobre wyniki, także trzymamy dalej kciuki i gratulacje ☺️ @Madzialenka95 - cieszymy się, że koniec końców udało się z mężem szczerze wyjaśnić sytuacje, w sumie teraz to najważniejszy punkt także trzymamy dalej kciuki!
    U mnie jeszcze chwilę czasu na testowanie, chociaż dopada mnie ten słynny Brajan, ale próbuje się powstrzymywać. Obserwuję siebie i na razie nie czuję się, żeby cokolwiek się zmieniło. W poprzedniej ciąży udało się w pierwszym cyklu, miałam nadzieję, że teraz będzie tak samo, tym bardziej, że jestem lepiej przygotowana pod względem suplementów. Oczywiście włącza się rozmyślanie - dzisiaj na chwilę wróciłam do wiadomości ze stycznia, rozmyślań jak to było, jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży i wtedy miałam objawy zapowiadające, teraz nie widzę nic takiego w sobie, ale nic - cierpliwie czekam.

Nie ma co się tego doszukiwać bo to zwariować można chociaż ciężko tego nie robić. Trzymam kciuki aby wszystko pięknie poszło 😉

Anna_30 lubi tę wiadomość

• Karolaxoxo Ekspertka

Wysłany: 17 maja, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌸Madzialenka95 na głównej stronie masz opisane jak dodać zdjęcie 🙃 cieszę się że udało się z mężem dogadać 🫶
    🌸 Baassiia przytulam za 🐒🫂
    🌸 Agi96 mam nadzieję że już jest wszystko w porządku,czasem taka przerwa dobrze robi dla głowy ❤️
    🌸Emmac zapisać Cię na konkretny dzień na testowanie?
    🌸Anna_30 witaj, rozgość się oby nie na długo, trzymam kciuki 🫶 zapisać na testowanko?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja, 20:50

Anna_30, baassiia, Agi96 lubią tę wiadomość

👩🏻28 👦🏻30
    2021-2023 starania o bobasa
    15.07.2023 ⏸️
    03.2024 4030g 62cm szczęścia 🩷
    05.2025 zaczynamy starania o drugiego bobasa
    11.2025 7tc💔
    05.2026 ⏸️ kropeczko zostań 🍀🤞
    Beta 19.05 --> 51
    Beta 21.05 -->170
  • Madzialenka95 Koleżanka

Wysłany: 17 maja, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaxoxo wrote:
    🌸Madzialenka95 na głównej stronie masz opisane jak dodać zdjęcie 🙃 cieszę się że udało się z mężem dogadać 🫶
    🌸 Baassiia przytulam za 🐒🫂
    🌸 Agi96 mam nadzieję że już jest wszystko w porządku,czasem taka przerwa dobrze robi dla głowy ❤️
    🌸Emmac zapisać Cię na konkretny dzień na testowanie?
    🌸Anna_30 witaj, rozgość się oby nie na długo, trzymam kciuki 🫶 zapisać na testowanko?

Niestety używając tej strony również nie pozwala mi dodać komentarza z linkiem :(

Ona: 31
    - hiperprolaktynemia - dostinex 0,5 tabletki na tydzień
    - TSH, LH, FSH, FT3, FT4, progesteron ✅
    Sumplementy: mioinozytol, D3, B6, B9, B12, omega 3, magnez, jod, cholina, laktoferyna
    On: 34
    - morfologia 2%❗
    - podwyższona agregacja❗
    - koncentracja w 1ml - 67 mln / w całości 173mln ✅
    - ruch całkowity - 55% ✅
    - ruch postępowy - 43%✅
    - plemniki żywe - 80% ✅
    Suplementy: fertistim, omega 3, D3, magnez
  • Anna_30 Debiutantka

Wysłany: 17 maja, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaxoxo - już jestem zapisana :D no i też dlatego powinnam się więcej udzielać, bo ciężko mnie zapamiętać, poprawię się haha

Karolaxoxo, Basiax lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️’95 🧔🏻‍♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻

01.26 ⏸️ (1 cs)
    02.26 💔 8 tc (6 tc)
    05.26 powrót do starań
  • Axana Autorytet

Wysłany: 17 maja, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny! Super, że jesteście! Trzymam kciuki za szczęśliwy maj 💗

Anna_30, Buburuza lubią tę wiadomość

09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
    03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
    05/2026 (1cs) ⏸️❤️
  • Karolaxoxo Ekspertka

Wysłany: 17 maja, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna_30 wrote:
    Karolaxoxo - już jestem zapisana :D no i też dlatego powinnam się więcej udzielać, bo ciężko mnie zapamiętać, poprawię się haha
    Ale ze mnie gapa 🤦‍♀️ przepraszam zamotana jestem, dziś przyjęcie chrześniaczki miałam 😀

🌸Madzialenka95 a próbujesz przez apke czy przeglądarkę? A próbowałaś może dodać całe zdjęcie? 😀

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja, 21:56

Anna_30 lubi tę wiadomość

👩🏻28 👦🏻30
    2021-2023 starania o bobasa
    15.07.2023 ⏸️
    03.2024 4030g 62cm szczęścia 🩷
    05.2025 zaczynamy starania o drugiego bobasa
    11.2025 7tc💔
    05.2026 ⏸️ kropeczko zostań 🍀🤞
    Beta 19.05 --> 51
    Beta 21.05 -->170
  • Buburuza Autorytet

Wysłany: 17 maja, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaxoxo wrote:
    Ale ze mnie gapa 🤦‍♀️ przepraszam zamotana jestem, dziś przyjęcie chrześniaczki miałam 😀

🌸Madzialenka95 a próbujesz przez apke czy przeglądarkę? A próbowałaś może dodać całe zdjęcie? 😀

Tam jak się zaznaczy inaczej to można wkleić tak focie żeby było ja widać od razu bez wchodzenia w link. Po przesłaniu zdjęcia, ale przed skopiowaniem linku trzeba inaczej znaznaczyc. Nie pamiętam teraz nazwy ale chyba 4 od góry 2 od dołu? Jakoś tak 🫣

Karolaxoxo lubi tę wiadomość

👩🏻28 👨🏻‍🦱30
    👫🏻2016
    💒2022
    👦🏻2024

13.05 - beta 5,8
    15.05 (45h) beta 46.10
    22.05 beta 1882
    25.05 beta 5993
    03.06 wizyta u Ginka
‹‹ 50 51 52 53 54 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ