W maju zobaczę kuta*a 🍆 w styczniu urodzę bobasa 👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
kropka_aga wrote:Ja nadal mam takie niedowierzanie, chyba dopiero to do mnie dotrze, jak będę po wizycie... o ile wszystko będzie dobrze
Dzisiaj mi się śniły takie głupoty... że byłam w ciąży z bliźniakami.... później że było puste jajo.... masakra....
Ah te sny
U mnie znowu samoloty, ale niewiele pamiętam na szczęście poza tym że żadnej katastrofy tym razem nie było - może to znak że tym razem będzie dobrze (oby) -
Miracle25 wrote:To ja dodam w oczekiwaniu na bete.
Kuzyn cioteczny cienia cienia z beta 3
https://zapodaj.net/plik-w00S92WoO6
I dzisiejsze chłopaki
https://zapodaj.net/plik-GbmaStLteP
Dzisiaj to już porządne krechy!! 🙌♥️Miracle25 lubi tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 13 cs
💔 02.25 - 6tc / CP
💊 Pueria Uno, Omega Norsan + zioła Ojca Sroki
🦠05.25 ureaplasma - out 🤟
🔥06.25 - drożność - ok 👌
🧚♀️07.25 AMH - 3,8
🍀08.25 - pierwszy cykl z lamettą -
Powder wrote:Atara, to żadne cienie tylko krechy! Wszystkie 3! Obstawiamy wynik bety? Strzelam 50 🤭🤞🏻
Czy ten prawie mój nick na początku to nie przypadek i mogę liczyć na takie teściki za 3 tygodnie? 🥹Miracle25, AnMiPe, Marzycielka94, S_va_88 lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
❕MTHFR hetero, PAI hetero
•aktualnie wakacyjna przerwa🍆•
ale i tak team #rodzew2026✨🍓🍓 -
ater wrote:To spróbuj głębiej. Ja też go potem tak palcem z boku dopycham jakby. Wtedy się otwiera łatwiej. Nie zniknie jak coś, sprawdzone 🤡
emciak suuuper!! 🤍🌸 teraz niech już sobie dalej tak pięknie rośnie! ✨Miracle25, ater lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
🍼staranie na luzie od 03.2024
⏳monitorowane: 8cs
🔜 październik, pierwszy cykl stymulowany (lametta) -
Miracle25 wrote:Rosweratrol wciagam i endometrium mialam w tym cyklu jakos 9 mm w 8 dniu. Nie wiem czy od tego bo jem worek supli 😉
A napiszesz jaki brałaś, jaką dawkę i czy tylko do owulki czy cały cykl?🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 13 cs
💔 02.25 - 6tc / CP
💊 Pueria Uno, Omega Norsan + zioła Ojca Sroki
🦠05.25 ureaplasma - out 🤟
🔥06.25 - drożność - ok 👌
🧚♀️07.25 AMH - 3,8
🍀08.25 - pierwszy cykl z lamettą -
ater wrote:Czy ten prawie mój nick na początku to nie przypadek i mogę liczyć na takie teściki za 3 tygodnie? 🥹
Miracle25, ater, Zosia667, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
🍼staranie na luzie od 03.2024
⏳monitorowane: 8cs
🔜 październik, pierwszy cykl stymulowany (lametta) -
karczoch321 wrote:A napiszesz jaki brałaś, jaką dawkę i czy tylko do owulki czy cały cykl?
Ze swansona 200 czy 250, 1 dziennie caly cykl. Jakbys zamawiala to zwroc uwage zeby nie rosweratrol complex bo tam samego Rosveratrolu jest 50 -
Miracle przecież te kreski są super! Nic tylko będę robić 😁
Edit. Co jest kurcze... będziesz powtarzać? Może dopiero startuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja, 16:10
-
kropka_aga wrote:Miracle przecież te kreski są super! Nic tylko będę robić 😁
Edit. Co jest kurcze... będziesz powtarzać? Może dopiero startuje?
W sobote byla 3, dzis 5. Wydaje mi sie ze jak startuje to raczej z wiekszym przytupem -
ater wrote:No jak ja zatestuje kubeczek i globulki to nie będę wiedzieć co zadziałało 🤣
Powder, ater lubią tę wiadomość
-
Miracle25 wrote:W sobote byla 3, dzis 5. Wydaje mi sie ze jak startuje to raczej z wiekszym przytupem6 CS ✨ 09.04 - 01.06 💔 8 tc (p. samoistne)
Ponowne starania - czas start!🍀🌈
Ja '91, On '90 + 🐱
Ja:
*Cykle ~27 dni
*Trombofilia:
📌Polimorfizm R2 (cz. V)
📌PAI-1 4G/4G (homo)
📌 MTHFR C677T (hetero)
*Zespół APS - ujemny
*p/ciała ANA, AMA, ASMA - ujemne
*Homocysteina ✅
*Białko C&S, antytrombina ✅
*TSH ✅
💊 Euthyrox 50, Glucophage 1000XR, Wit. D3 2000j., Pueria Uno, Acard + zalecenie heparyny od II
On:
Seminogram w normie poza:
*DFI 29%
*Aglutynacja II
💊 PrenaCare Start, Wit. D3 2000j., Wit. C 2000j., Omega-3 1000mg -
Olisska wrote:Nie bierze nic, to jest strasznie anty-tabletkowy typ 🙄
Nie zawsze było kolorowo z tym nasieniem bo przed pierwszą ciążą niektóre parametry były poniżej normy, pił też wtedy przymusowo proxeed plus, z zalecenia lekarza z kliniki. W dużym stopniu też pomogło ograniczenie używek, szczególnie papierosów. Przez kilka ostatnich miesięcy mąż przerzucil się na elektryka. Ale jak widać nasienie petarda też nie gwarantuje szybkiego zajścia w ciążę 🤷🏼♀️🫠
@white nie wiem jak to wygląda w pakiecie medicoveru, ja chodzę na moim zadupiu do lekarza na NFZ i bardziej to ja prowadzę jego niż on mnie bo non stop mu sugeruje jakieś nowe badania żebyśmy zrobili czy coś 😂😂 na razie chłop grzecznie na to wszystko przystaje więc mam nadzieję że ten wymaz też zrobi bez kręcenia nosem 😂😂😂 nie mogę na gościa narzekać, bo naprawdę nie robi mi problemów, już dawno mógł by mnie zbyć żebyśmy szli do kliniki i nara, ale jednak zgodził się na tą stymulację, monitoringi i wszystkie badania mam na NFZ, więc tyle dobrego 😅
Zazdro, ja już szykuje portfel na dalsze wizyty, bo coś czuję że tanio nie będzie.
Próbowałam już 2 razy na NFZ i zawsze trafiłam na jakiegoś matoła, jeden robił wykłady o niepłodności i wreczył namiar na kolegę z kliniki niepłodności, drugi w sumie podobnie.
Czy w tej Łodzi i okolicach nie ma takich lekarzy czy jak tak ujowo szukam ?? -
Miracle25 wrote:Cukrzyk! Dziekuje! Chcialam zarzucic pomysl zeby podmienic serduszkowanie na baklazanowanie 😅
Jestem na tak 😂Powder, Miracle25, cukrzyk1991 lubią tę wiadomość
-
@Miracle może faktycznie wyłapałaś sam początek i dopiero się rozkręca, wklepałam to w kalkulator beta hcg i wyszło 66,7% czyli na granicy ale jeszcze w normie. Powtórz w środę jeszcze przyrost i będziesz widzieć jak dalej rośnie
Powder, Miracle25, snieżka, Zosia667, ater, Marzycielka94, Wianek, olaa lubią tę wiadomość
2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs (wcześniej jeden niedrożny jajowód, obniżone parametry nasienia i wysokie TSH)
•niedoczynność tarczycy euthyrox 25
09.24 - TSH 3,09
11.24 - TSH 1,26
03.25 - TSH 1,72
09.25 - TSH 2,64 -> 50 mg
🤷🏼♀️Ona
09.24- HSG oba jajowody drożne
Badania 4dc
FSH 6,44
LH 3,24
Estradiol 35
Testosteron 26,62
SHBG 31,70
Prolaktyna 19,23
AMH 4,72
Ferrytyna 7,5 ❌ - ferroplex
💁🏼♂️On
Ilość plemników 224 mln
Koncentracja 44 mln
Ruch a 35%, ruch b 33%
Morfologia 18% 🔥
Aktualnie 22 cs o rodzeństwo 🥲
1. Aromek + ovitrelle ❌
2. Aromek + ovitrelle ❌
3. Aromek + ovitrelle ❌
Sierpień- przerwa (biopsja endometrium)
4. Aromek + ovitrelle ⏳
Team #rodzew2026 (nadal mam resztki nadziei 🥲) -
dziewczyny, właśnie wróciłam do domu bo badaniu HYCOSY. w tej klinice używali roztworu z bąbelkami. Badanie szybko - całość około 30 minut. Zakładanie cewnika nic nie bolało. Puszczanie kontrastu trochę - tak jak mówiły dziewczyny podobnie jak miesiączka - i ból był chwilowy. Ciesze się ze mam za soba. Jajowody drożne, mam torbielą na jednym jajowodzie ale nie ogranicza przepływu kontrastu. Co ciekawe lekarz mówił ze mam dużo śluzu tam w środku, a na zewnątrz nigdy nie miałam i podczas normalnego USG tez lekarka mi mówiła, ze mam dni płodne ale mało śluzu - widocznie był gdzieś tam głębiej. Tak sobie myślę może on cos blokował - czy to możliwe? Zobaczymy jak będzie ten cykl teraz, mam dużo nadzieji
emciak, Piret, karczoch321, Meggi_**, snieżka, Bergamotka94, Zosia667, ater, Marzycielka94, Miracle25, Darrika, Olisska, cukrzyk1991, S_va_88, olaa lubią tę wiadomość
✨ 32 lata 🎀 | On 34 – wyniki OK 🦸♂️✨
🌿 Hashimoto & niedoczynność tarczycy – tarczyca leń, ale ogarniamy 💪
💛 czas starań - 12 miesiecy
💊 Leczenie & suplementy
• 🦋 Euthyrox (T4) 75 mcg
• 📉 Dostinex – prolaktyna z 23 ➝ 11 ng/mL w 1 miesiąc
• ☀️ Witamina D, 💉 B12 (z 250 ➝ w górę)
• 🧠 DHEA, NAC, ubichinol, melatonina – na owulację 🌸
• 💊 Acard 100 mg w II fazie + Encorton 5 mg
✅ Badania & wyniki
Profil antyfosfolipidowy – OK
Trombofilia – wykluczona (PAI hetero)