W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nati94 wrote:Anetko, ja mam jutro pierwszą wizytę 🍀❤️
W takim razie kciuki ✊Blond27, Nati94 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Blond27, malinowamamba95, Domi_naturelover, Nati94, Blondyna.B, Milixx lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Ja jestem w kontakcie z lekarka i obie uzgodniliśmy, że jeżeli nie będzie się nic działo, beta wzrośnie poprawnie to wizyta dopiero 17.05 na spokojnie, żeby już serduszko było.
Ale testy ciemnieją ładnie wiec jestem dobrej myśli. Plus mam dzisiaj straszne mdłości i sny… o matko jakie sny…
Angelaaaa, Magdak, Aneta2506, milam, Olo323, Blond27, Domi_naturelover, Nati94, Milixx, Mgdra, 2+3, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
👩🏻26
euthyrox 75, homa 1,1, inozytol, b12, foliany, acard75, neoparin 0,4, duphaston
👦🏻 34
🤰🏻 🧒🏻13.04.2020 Wojtuś, 3700g, 61 cm, SN
🤰🏻😇1cs, wrzesień 2021, poronienie zatrzymane 7tc, zabieg
🤰🏻😇👧🏻2cs, marzec 2022, poronienie zatrzymane 10tc/13tc, poronienie samoistne plus zabieg
🤰🏻👧🏻 Rozalia 10.12.22 3300g, 59 cm , SN zakończone CC
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
Angelaaaa wrote:A ty Aneta kiedy testujesz ? 🤔🤔 Czy mnie coś ominęło ?.😅
Dzisiaj 8 dpo, oczywiście dzisiaj testowalam 😂😂ale to tak wiesz, dla sportu ☺ w sobotę z rana mam zamiar ☺ chyba że jutro temperatura skoczy to zatestuje z rana bo dzisiaj był spadek ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2022, 21:34
malinowamamba95, Angelaaaa, Kalli95, milam, Olo323, Blond27, Domi_naturelover, Nati94, Blondyna.B, Milixx lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Aneta2506 wrote:Dzisiaj 8 dpo, oczywiście dzisiaj testowalam 😂😂ale to tak wiesz, dla sportu ☺ w sobotę z rana mam zamiar ☺ chyba że jutro temperatura skoczy to zatestuje z rana bo dzisiaj był spadek ☺
Dzisiejszy spadek na implantację ✊Blond27, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Magdak wrote:
Pięknie ♥️🥰Magdak lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
nick nieaktualny
-
Olo323 wrote:Nati, ja myśle ze to już nie trzeba sprawdzac 🥰
Olo323, Blondyna.B, Magdak, Blond27, Angelaaaa lubią tę wiadomość
-
malinowamamba95 wrote:Ja w sobotę jak potwierdzę ciąże betaHCG to tez proszę o wpisanie. Wstępnie wychodzi mi z owu termin na 30/31.12.
Ja jestem w kontakcie z lekarka i obie uzgodniliśmy, że jeżeli nie będzie się nic działo, beta wzrośnie poprawnie to wizyta dopiero 17.05 na spokojnie, żeby już serduszko było.
Ale testy ciemnieją ładnie wiec jestem dobrej myśli. Plus mam dzisiaj straszne mdłości i sny… o matko jakie sny…
W ciąży na bank jesteś koleżanko 😙Blond27, malinowamamba95, milam lubią tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Gratuluje udanych wizyt ♥️
Mam wrażenie ze ciągle macie wizyty a ja miałam jedną a do 5 maja daleko 😂😂
Ja specjalnie z wizytą poczekałam żeby wszystko zobaczyć a inne wolą zobaczyć że jest chociaż pęcherzyk ☺️ teraz wizyta za 2 tygodnie - normalnie lekarz by już za 3-4 tygodnie mu wpisał ale przez poprzednią stratę chce szybciej sprawdzić czy z ciążą wszystko dobrze. Potem i tak są wizyty co 4 tygodnie i trzeba jakoś wytrzymać 😁 -
Mam to samo. Mialam mieć wizytę dopiero 6 maja ale bardzo się martwię i korzystam z tego ze na dzisiaj się miejsce zwolniło. Bardzo często boli mnie ten brzuch jak podczas miesiączki a bol promieniuje czasem do pleców a nawet ud. Boje się że coś może być nie tak bo czasem boli całkiem mocno 🙁
Blond27, conte, Olo323 lubią tę wiadomość
-
U mnie ten wczorajszy ból chyba faktycznie był skutkiem USG 😲 Wieczorkiem już było oki, dzisiaj już nic nie czuć w porównaniu z tym co było wczoraj. Ciekawa sprawa, nigdy po USG nic mi nie było 😄 Jest ciąża i dzieje się magia 😁
Za to od rana mam jakieś zawroty głowy, ciśnienie mi uderza do głowy. Byle wytrzymać do 14 w pracy i do domu 🙏🏻💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Kalli95 wrote:Mam to samo. Mialam mieć wizytę dopiero 6 maja ale bardzo się martwię i korzystam z tego ze na dzisiaj się miejsce zwolniło. Bardzo często boli mnie ten brzuch jak podczas miesiączki a bol promieniuje czasem do pleców a nawet ud. Boje się że coś może być nie tak bo czasem boli całkiem mocno 🙁💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy