🎃 w październiku fiku miku, latem bobas na kocyku 🎃
-
WIADOMOŚĆ
-
Olaola wrote:Madżi, a czy tego jednego jajowodu nie da się udrożnić?
Nie znam się na tym, czeka mnie Hsg i dlatego pytam. Myślałam, że tak się to odbywa, że się udrażnia. -
Ultra-Dżasta wrote:TAK!
Powtórz jutro!!!
No nie inaczej, nie ma się nad czym zastanawiać! Gratulację i trzymam kciuki Leć na betę, na moje oko będzie już wysoka, skoro tak ładnie wyszło z popołudniowego moczu -
Jejku dziewczyny na prawdę teraz widać ta kreskę. Idę jutro na betę nie ma zmiłuj. Ale już dziś wprowadzam duphaston i heparynę!!! Dobrze że jednak już dziś zrobiłam. Oby tym razem wszystko było dobrze. Trzymajcie kciuki.
Marti1984, Anjucha, Gwiazdeczka 93, Sparky, Ultra-Dżasta, Moniquue, Nati94, paula876, Czytoto, 910608, Kira, Zagadka919, MałaMi*, milam, Itka lubią tę wiadomość
-
Namisa wrote:No nie inaczej, nie ma się nad czym zastanawiać! Gratulację i trzymam kciuki Leć na betę, na moje oko będzie już wysoka, skoro tak ładnie wyszło z popołudniowego moczu
Aaa miało być cytuj do dwóch postów wyżej Odpaliłam dla odmiany Ovufriend przez stronę zamiast przez apkę i już coś mylę -
Moni** wrote:https://ibb.co/wQvKNys
Widzicie coś?
Nie ma bata, jutro na betę 💚💚💚💚✊ -
nick nieaktualnyAbrakadabra ale się cieszę! ❤️
Moni trzymam kciuki za jutrzejsza betę!
Marti ja wyników też nie rozumiem, ale jeśli łagodne to mega ❤️
Dziewczyny..
JESTEM W CIĄŻY!
Byłam dzisiaj u ginekologa i potwierdził ❤️ 6+4 i 7mm kropka ❤️
Wracając do domu jechałam i beczalam 😂 ze szczęścia i ze strachu (ciągnie się za mną to widmo poprzednich 2cb i ciagle tylko wypatruje jakiegoś krwawienia czy innego skurczu 🤦♀️)
Moni**, Gwiazdeczka 93, Blondyna.B, anka, Marti1984, abrakadabra, Milixx, Pani Miśka, Montek, Blondyneczka, Edith 19, Sparky, a.ky.ska, Ivanka93, Anciaancia, Ely, Moniquue, Nati94, Ultra-Dżasta, paula876, KaJa, Barbaritka84, Czytoto, 910608, Mamma-mia, MartiMarti, Kira, Zagadka919, Namisa, emerald_m, Mel11, Zuzlo , MałaMi*, milam, Itka lubią tę wiadomość
-
Extra Monii 🤩🤗widać, widać!🤗Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Anjucha wrote:Abrakadabra ale się cieszę! ❤️
Dziewczyny..
JESTEM W CIĄŻY!
Wracając do domu jechałam i beczalam 😂 ze szczęścia i ze strachu (ciągnie się za mną to widmo poprzednich 2cb i ciagle tylko wypatruje jakiegoś krwawienia czy innego skurczu 🤦♀️)
Wielkie gratulacje. Teraz już musi być dobrze.
Mam też sam stres teraz.
Aż stresuje się żeby powiedzieć mojemu. Bo nie ma go w domu a przez telefon nie chce. Wieczorem muszę mu powiedzieć. -
https://naforum.zapodaj.net/3da3081c82d9.png.html
Dziewczyny mam pytanie,bo w cytologii wyszła mi jakaś bakteria i mam nadzerke,ale moja gin. Powiedziała, że jak coś będzie złego to zadzwoni,jak nie zadzownila tzn. że nie jest źle..
I tak się zastanawiam czy mogę coś zrobić,aby to zlikwidować albo żeby pH było dobre dla plemników,żeby przerwały jak najdłużej do owulacji?
Dodam, że żadnych upławów, pieczenia nie mam.
Bardzo zależy mi na Waszych sugestiach 🤗❤️Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Anjucha wrote:Abrakadabra ale się cieszę! ❤️
Dziewczyny..
JESTEM W CIĄŻY!
Jak cudownie 💚💚 rośnijcie pięknie! -
Pani Miśka wrote:Dziewczyny gratulacje wszystkim ||😍, Abrakadabra ta kreseczka rano musiala się piękną będą skończyć!
Anka dobre wieści, trzymam kciuki za owulke!
Marti piękne pęcherzyki, dzialajcie niech w tym cyklu spełnią się marzenia 😘
Nadrabiam Was powoli po całym dniu na delegacji. Straszny mialam młyn. Powiem Wam, że odszczekuje co kiedyś napisalam ze zazdroszczę tym co chociaz ciążę biochemiczną mialy bo cokolwiek się u nich zadziało. Jest mi teraz gorzej w staraniach niż przed biochemem bo choć tak kkrotko bylam w ciąży to teraz często rozpamiętuję jak niesamowicie się czułam te kilka dni 😕No i teraz wiem że lipa bo nie czuję nic i tempka nie skończyła 3 raz jak miesiac temu...
Nie wiem co gorsze. Każda sytuacja na swój sposób jest bolesna. I nie wiem jakbym się czuła gdybym od tego 2017 roku się starała i dalej nic. Ale za aż za bardzo wiem co to znaczy odebrane szczęście. I to rozpamiętywanie jest cały czas. Tym bardziej że jak wszystko będzie to moja 7 ciąża będzie a mam jedno dziecko. I niestety już nie potrafię się cieszyć normalnie z dwóch kresek. Dla mnie to jest już teraz strach i stres. -
Anjucha gratulacje 🥳🥳❤
Gwiazdeczka to jest nirmalny wynik te cechy stanu zapalnego są przez nadżerka mam to samo
Pani Miśka przytulam wiem co czujesz też sobie tak myślałam po poronieniu że nic się nie dzieje i nawet żaden biochem się nie trafił... i w lipcu byl biochem a teraz dupa 😔Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość
-
Mel11 wrote:Odebrałam dziś wynik proga 58,45 chyba git nie? 😁
-
abrakadabra wrote:Teraz bede czarować dla was! 🧚🧚🧚🧚🦠🦠🦠
Poza tym dziewczyny ten cykl miał być bez owu ponoć u mnie według gin 😅abrakadabra lubi tę wiadomość
-
Ciężko was nadrobić z całego dnia😂
Cudny dzień dzisiaj, gratuluje dziewczyny❤😍 i wspieram wszystkie, które dostały @. Oby to były ostatnie😊
Mnie dzisiaj boli brzuch i żołądek, wydaje mi się że @ przyjdzie wcześniej😖
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
abrakadabra wrote:Kurcze, ja się mało co nie posikam z radości ta ciąża. A moja umowa kończy sie 9 października 🙄 Więc zostałam bez pracy, a tak szybko to ja nie wiem czy coś znajdę..
A nie da rady dogadać się z pracodawcą? Pracujesz w jakiejś dużej firmie? Bo jak w małej to mogą przedłużyć Ci umowę pójdziesz na zwolnienie i będzie płacił Ci ZUS