🎃 w październiku fiku miku, latem bobas na kocyku 🎃
-
WIADOMOŚĆ
-
Ivanka Ty jesteś wpisana na testowanie w dniu moich prenatalnych więc proszę od rana mi dać wtedy dobre wieści! 😘
Ivanka93 lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
AniMka wrote:Dziękuję 🤗 jakoś się trzymam
Ale nie czuję się dobrze, obudziłam się z okropnym bólem głowy, czuję się cała napuchnięta, śniły mi się jakieś głupoty, a atmosfera w domu jest znowu do bani, mimo że wczoraj pod wieczór niby próbował na swój nieudolny sposób złagodzić ostatnie złe wrażenie, to dziś od rana znowu mi dowala i umniejsza, więc ogólnie to czuję się jak kupa 💩 -
Rosalia wrote:Biorę ovarin i glucophage 750xr. Jest to mój drugi cykl stymulowany i zastanawiam się jeszcze jak sobie mogę pomóc
-
Izi wrote:Ivanka Ty jesteś wpisana na testowanie w dniu moich prenatalnych więc proszę od rana mi dać wtedy dobre wieści! 😘
O to ja wtedy poproszę zdjęcie Twojego bobosia 😍Montek, Izi lubią tę wiadomość
-
Rosalia wrote:Biorę ovarin i glucophage 750xr. Jest to mój drugi cykl stymulowany i zastanawiam się jeszcze jak sobie mogę pomóc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2021, 10:50
Rosalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Dobra bez jaj gdzie jest ta Celina? 🙄🧐30.06.2018r. ❤️😘👰🤵
Ms. 26l Mr. 32l
Starania o pierwsze dzieciątko 💝💝🤞
Glukoza ✅
Tsh ✅
Prolaktyna ✅
Estradiol ✅
Cykle regularnie ✅ -
Dzień dobry w ten słoneczny dzień 🌞
Nie, to jest nie możliwe żeby nadrobić cały dzień.
Zuzlo gratuluję bety 😊 niech rośnie 💚
AniMka tak mi przykro 😔 nawet nie wiem co mam napisać. Te oszukańcze są straszne 🤬
Narobiłam a Celiny ⏸️ kreseczki nie widzę. Ale testuje naszą cierpliwość. ta kolejką pod jej kibelkiem coraz większą. Kochana trzymam kciuki 🤞🤞Oby tylko ta jej nieobecność nie wróżyła nic złego ✊
Co do picia alko to lubię sobie wieczorem raz na jakiś czas wypić lampkę wina albo jakieś piwko z mężem do filmy. W ten sposób możemy razem chwilę spędzić. Ale wiadomo, wszystko z umiarem.
Pochwalę się i ja że na owulaku wyszły II wyraźne kreski. Więc uważam go za pozytywnych 😊 Mam nadzieję że ten weekend nie pójdzie na marne ✊🍀
Pewnie zapomniałam się do czegoś odnieść ale nie dam rady. Od jutra będę może na bieżąco z Wami to się będę częściej udzielać. Mam przynajmniej tako nadzieję 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2021, 10:04
Marti1984, Tulipan lubią tę wiadomość
-
Jestem, musiałam doczytać te plotki wszystkie.
Nie mogło być inaczej, biało 😃
Ale proszę bez "przykro mi", bo nie jestem zaskoczona 😛
Trochę mi tylko smutno, bo głupiej paniki nasialam i po wczoraj biel boli bardziej niż co miesiąc 😛👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Pani Miśka wrote:do @😂😂😂? Ja mam fazę lutealną 16 dni, nie ma szans zebym kiedys doczekała, moj rekord to bułki 9dpo 😂zwykle maraton juz 8 zaczynam a i 7 się zdarzało
A już myslalam ze ja mam najdłuższa fl na świecie 15 dni 😂😂 doczekać do dnia 🙈 to taki nieosiągalny cel ale na poważnie to chciałabym chociaz do 10 dpo 🤞 -
celina550 wrote:Jestem, musiałam doczytać te plotki wszystkie.
Trochę mi tylko smutno, bo głupiej paniki nasialam i po wczoraj biel boli bardziej niż co miesiąc 😛
Nie napisze że mi przykro ale napisze że bardzo nielubie tej bieli i oszukańczych testów, które dają nam nadzieję 🤬 -
Ivanka93 wrote:Nie napisze że mi przykro ale napisze że bardzo nielubie tej bieli i oszukańczych testów, które dają nam nadzieję 🤬
Noooo ale też moja głupota, kto sika 3 kroplami na test o 21? 🤦 Jakbym doczekala do dziś to by było jak co miesiąc a jest smutniej 🤦Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2021, 10:07
Montek lubi tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
-
celina550 wrote:Jestem, musiałam doczytać te plotki wszystkie.
Trochę mi tylko smutno, bo głupiej paniki nasialam i po wczoraj biel boli bardziej niż co miesiąc 😛
Bardzo, ale to bardzo nie lubię tej bieli 🤬Montek lubi tę wiadomość
-
Kurcze... W takich chwilach to się ma ochotę zabrać wszystkie te testy i wywalić raz na zawsze.. Ale i tak za miesiąc się po nie biegnie z nadzieją 😓😓
Plisia, DeLaCruz lubią tę wiadomość
30.06.2018r. ❤️😘👰🤵
Ms. 26l Mr. 32l
Starania o pierwsze dzieciątko 💝💝🤞
Glukoza ✅
Tsh ✅
Prolaktyna ✅
Estradiol ✅
Cykle regularnie ✅ -
nick nieaktualny
-
celina550 wrote:Noooo ale też moja głupota, kto sika 3 kroplami na test o 21? 🤦 Jakbym doczekala do dziś to by było jak co miesiąc a jest smutniej 🤦
Ja tak sikam tylko się nie przyznaje 😂😂DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
anka wrote:Coraz więcej takich oszukanych testów.... serio to juz przesady... mi się nigdy taki nie trafił ale sie domyślam ile nadziei takie testy dają... tylko beta daje 10000% pewnosci
Nie pójdę płacić za betę jak nie będę miała żadnej kreski 😛 i chyba wolę żeby mi było smutno po flaszywcu niż jak czekam w nerwach cały dzień na wynik bety a dostaje wynik <2 🤷
No nic, odstawiam acard, czekam na posiew, liczę że mnie dopuszcza do zabiegu w październiku 😉👰🏻M&M🤵🏻
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️