W październiku jesień🍁, plucha🌧, świetna pora na spłodzenie malucha 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry 😊💐
Dla mnie ta apka to też czarna magia jest. Ogólnie jak chcę coś napisać na forum to wolę przez przeglądarkę na telefonie. Nic się nie zacina, można wszystko wyszukać 😎
Miałam nie mierzyć temperatury w tym cyklu ale jednak mierzę 🥹🤣 i testy owulacyjne pewnie też wpadną.Jagodecka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka32 wrote:Dzień dobry 😊💐
Dla mnie ta apka to też czarna magia jest. Ogólnie jak chcę coś napisać na forum to wolę przez przeglądarkę na telefonie. Nic się nie zacina, można wszystko wyszukać 😎
Miałam nie mierzyć temperatury w tym cyklu ale jednak mierzę 🥹🤣 i testy owulacyjne pewnie też wpadną.
A niech wpadają 😊 zawsze to jakieś wrażenie posiadania kontroli nad czymś w tym wszystkim ❤️Anka32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chmurka21 wrote:Mam to samo :p dziś zalogowałam się na komputerze i robiłam notatki w wordzie 🤪 tu w tej aplikacji to porażka 🤣🤣😂
@Emimo, 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2023, 07:31
Emimo, Chmurka21 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
Manka27 wrote:Dzień dobry dziewczyny , robiłam wczoraj badania
Beta 18023 - przyrost 61% (zastanawiam się czy nie za niski)
Progesteron tragedia - 10,70Rozpoczęcie starań 06.2022
💁♀️PCOS, owulacja przywrócona na stymulacji, oba jajowody drożne,
Lametta 5-9 dc 1x2, NAC 5-9 dc 3x1, Proovulin, Resweratrol (250 mg), omega 3 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), Wit D3, Wiesiołek 1- 12 dc 3x1, L-arginina 6-12 dc 3x2, Wit E 1-12 dc 3x1, Pregna start, selen 100 mcg, cynk 30 mg, wit C 1000 mg, zioła ojca Sroki, Ovitrelle x2
Trombofilia:
MTHFR_677C>T Układ homozygotyczny ❌️
PAI-1 4G Układ heterozygotyczny ❌️
14 cykl stymulowany (wczesniej prawie 2 lata)
💁♂️
L- karnityna 3x1 (1800 mg), L- arginina 3x2 (3000 mg), acetyl L-karnityna 2x1 (1000 mg), Q10 3x1 (600 mg), selen 100 mcg, wit E 1x1, likopen 1x1 (20 mg), NAC 2x1 (1000 mg), omega 3 2x1 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), smoothie + zmielone siemie lniane z dodatkiem oleju z czarnuszki
Morfologia nadal 1%, ale w normie w przeliczeniu na ejakulat,
DFI 15%, HBA 74%, MAR test 0% -
Anka32 wrote:Dzień dobry 😊💐
Miałam nie mierzyć temperatury w tym cyklu ale jednak mierzę 🥹🤣 i testy owulacyjne pewnie też wpadną.
Ja też już jestem uzbrojona 😁 przyszedł żel, testy a tempke i tak mierzę 🤪
Gotowość jak na wojnę 🤣Anka32, Chmurka21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:🤣🤣
Muszę się zaopatrzyć w testy owulacyjne Facelle 😁
Mi najlepiej wychodzą te z domowego laboratorium, ale co zabawne kiedyś kupiłam je na allegro i widać było gołym okiem że są slabszej jakości, nawet się tak nie wybarwialy, więc kupuję stacjonarnie i zawsze jest lux mają bardzo dobrą czułość to tak jak przy tc -
Manka na takim etapie, tak dużych bet, powyżej 1000 nie robi się bet, a szczególnie nie wrzuca się badań do kalkulatora, bo później beta juz tak bardzo szybko nie przyrasta. Od 1tys na usg juz jest obraz i to jest bardziej wiarygodne. Mi gin zawsze kazał 3x betę, a od 1 tys juz przyjść na usg ( miałam pozamaciczna dlatego tak wcześnie na usg)
goska000, Chmurka21 lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam trochę się nazbierało.
Jeśli chodzi o kwas foliowy ja czytałam dużo dobrego o Folian Naturella.
Z forum nie potrafię korzystać w aplikacji, więc na stałe mam w telefonie dodana karte z forum i tam nie muszę przewijać tylko zawsze jak otworze to jestem na wątku na którym skończyłam.
A co do mojej wczorajszej wizyty u ginekologa to był 6 dzień cyklu, aromek od 3 DC 2x1, a jajniki wyglądają jak ser szwajcarski.
Dostaliśmy zalecenia zrobienia rozszerzonych badań nasienia i na następną wizytę mam odszukać moje badania drożności, chociaż wątpię że je znajde... A nie wiem czy szpital mi wyda kopie+ płytę.
I w sumie żadnych pozytywów, znów potok łez.
Miłego dnia dla Was ☀️👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Cześć Dziewczyny w ten mokry poranek 🌧️
Mania, bierzesz pod uwagę suplementację progesteronu?
Efiii, szpital powinien wydać kopię bez problemu. Trzymam kciuki aby wszystko się unormowało.
Anka32, dawaj znać jak testy i temperatura
Wojka, powodzenia w poszukiwaniach dobrego gina
Co do aplikacji to ja też mam dwie zakładki i klikam co chwilę w jedną albo drugą. W aplikacji nie umiem się odnaleźć, a to ciągle przekierowywanie na ostatnią stronę wkurzało nieziemsko 😬09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
Jeju myślałam, że tylko ja jakaś nieogarnięta, że mnie korzystanie z forum w apce wyprowadza z równowagi. A ile razy napisałam całego długiego posta i kliknęłam na reklamę pod oknem i wszystko znikało 😂
Jeśli chodzi o betę to niestety nie mam doświadczeń, ale trzymam ogromne kciuki za Was dziewczyny. Wierzę, że wszystko działa u Was jak powinno i jest po prostu tak jak piszą dziewczyny, że od pewnych wartości beta rośnie wolniej.
Effiii przykro mi bardzo 😞 myśle, że nie powinno być problemu z wydaniem kopii dokumentacji.
U nas Pan mąż za godzinę ma wizytę w klinice bocian. Wczoraj powiedział mi, że się stresuje, to zapytałam czy wysłać mu jakieś fajne zdjęcia 😜, ale powiedział że nie samym badaniem tylko co jak wyjdzie że jest bezpłodny i co my wtedy zrobimy. Przegadaliśmy sobie trochę temat i mam nadzieje, że trochę się chłopak uspokoił, ale możecie trzymać za nas kciuki dzisiaj, bo jeszcze ta moja wizyta o 19. Manifestuje sobie pęcherzyk na lewym jajniku i brak torbieli na prawym.
Od 7dc robię owulaki (dzisiaj 9 dc), ściągnęłam apke Premom do wrzucania testów, na razie wyniki na poziomie 0.54-0.61. Podobnie jak czaranna zrobiłam zapasy testów i żelu, ale dpd chyba zgubiło moja paczkę, bo od 3 dni wisi na magazynie (a była już wydana do doręczenia tylko kurier niby nie zastal nas w domu, a przecież siedzę na chacie cały czas bo chora), na infolinii nie wiedza, mam dzwonić Jeszcze dzisiaj.
Trochę późno, bo dopiero wczoraj wyciągnęłam termometr No i wczoraj 36,64 a dzisiaj 36,40 🤦🏼♀️ i już sama nie wiem nic. Standardowo u mnie w okolicach 36,5/36,54.
Także tak o. Jak zwykle szaleństwo, dużo niewiadomych i różnych emocji, ale dalej wierze, że i ja i wy na święta będziemy informować rodzinkę o dzieciątkach. Dobrego dnia dla wszystkich!Jagodecka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry zaraz nadrobię co napisałyście ale najpierw 🫢🤭
https://ibb.co/z8kgjxWViii, Effiii, Pusshka, Mysza_Polna, Anka32, Wojka, domi88, Lani, Myszkaaa20, Chmurka21, Marciak1988, Cicha_gaduła, czaranna, MadziaIsm, Fiszerka, Beige, Bluesky, Jagodecka, Bulbasek lubią tę wiadomość
-
Emimo wrote:Dzień dobry zaraz nadrobię co napisałyście ale najpierw 🫢🤭
https://ibb.co/z8kgjxW
Wow! Ale piękne kreseczki! GratulacjeEmimo lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
Są! ❤️ to kiedy beta? 😁Emimo lubi tę wiadomość
-
Gratulacje!!! ❤️34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
@czaranna, ja w tym cyklu robiłam pierwszy raz testy owu i wybrałam te z firmy Domowe Laboratorium – pokazały mi bordową krechę pozytywną, także zostanę przy nich skoro tak dobrze u mnie zadziałały
@Effiii, myślę, że bez problemu szpital powinien wydać. Jak ja miałam HSG to myślałam, że mój gin, który to wykonywał, weźmie ten odpis, a jednak nie i szpital po kilku dniach przysłał mi pocztą. A co do jajników podobnych do sera… cóż, też to słyszałam. Trzymam kciuki za Ciebie i ustabilizowanie się jajników 🙏
@Nomeolvides, trzymam kciuki za badanie męża oraz za piękny pęcherzyk w Twoim lewym jajniku! 😊
czaranna lubi tę wiadomość
❌️ endometrioza
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
11.10 250g synka 🥰
-
11 dpo, tak?Emimo lubi tę wiadomość
❌️ endometrioza
24.06 transfer 4BA 🍀
11.10 250g synka 🥰