W październiku jesień🍁, plucha🌧, świetna pora na spłodzenie malucha 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBee90 wrote:a ja jajko zniosę czekając
masz jakieś objawy ciąży?
W weekend miałam skurcze i bóle nisko z przodu brzucha.
Plus Moimi objawami jest brak standardowych objawów przed 🐒
Dziś trochę się martwiłam, że mnie brzuch pobolewa na 🐒, ale po 1 to za szybko, a po 2 progesteron byłby niski (z tego co lekarz mówiła to spada przed małpą)a jednak prawie 14 było.
A No i 💦💦 jest inny. W weekend było go dużo (dziś średnio), a w tej fazie zawsze miałam 🏖️
A jak u Ciebie? -
Hej, zrobiłam sobie dzisiaj badania krwi (4 dc) i chyba nie wyszły do końca dobrze.
FSH - 6,3 mIU/ml (norma 3,5-12,0)
LH - 6,79 mIU/ml (norma 2,4-12,6)
No i najbardziej zastanawiająca rzecz:
Estradiol: 92,70 pg/ml (norma 30,9 - 90,4)
Co myślicie na ten temat? Endo zleciła mi te badania, bo na USG 10dc ginekolog stwierdził, że mam cienkie endometrium i ogólnie obraz nie wskazywał na zbliżającą się owulację. Miałam wtedy długi cykl i potencjalną owulację 24 dc. -
Wojka wrote:Właśnie miałam pytać jaki miałaś wynik, bo widziałam Twój wykres. Z tym progesteronem to jest tak, że on miewa humorki... Może trafiłaś na dół akurat? powtarzałaś czy nie ma takiej potrzeby?
7dpo byl 9,5 a 8dpo 3,1 😂 tylko, ze w innym labie badalam. Ogolnie juz nigdy w zyciu nie bede badac proga tak sama dla siebie skoro i tak nigdy nie wiadomo czy tafi sie na dol czy na wyzszy poziom, a tylko mi to humor zepsulo..
U mnie zaczyna sie juz plamienie, wiec pewnie @ przyjdzie dzis lub jutro
Szczerze to jest mi bardzo przykro, ze ciagle sie nie udaje mimo tak ogromnych staran i dopasowaniu calego zycia pod te starania (suple, dieta itp)11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
klaudia_23 wrote:7dpo byl 9,5 a 8dpo 3,1 😂 tylko, ze w innym labie badalam. Ogolnie juz nigdy w zyciu nie bede badac proga tak sama dla siebie skoro i tak nigdy nie wiadomo czy tafi sie na dol czy na wyzszy poziom, a tylko mi to humor zepsulo..
Szczerze to jest mi bardzo przykro, ze ciagle sie nie udaje mimo tak ogromnych staran i dopasowaniu calego zycia pod te starania (suple, dieta itp)
Wiem co czujesz, ja też momentami mam dość, chyba jak każda z Nas.klaudia_23, Kasia111, Mysza_Polna lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
Trzymam kciuki za wszystkie wyniki badań i czekam na dwie kreski !
Wojka lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜 -
nick nieaktualnyklaudia_23 wrote:7dpo byl 9,5 a 8dpo 3,1 😂 tylko, ze w innym labie badalam. Ogolnie juz nigdy w zyciu nie bede badac proga tak sama dla siebie skoro i tak nigdy nie wiadomo czy tafi sie na dol czy na wyzszy poziom, a tylko mi to humor zepsulo..
Szczerze to jest mi bardzo przykro, ze ciagle sie nie udaje mimo tak ogromnych staran i dopasowaniu calego zycia pod te starania (suple, dieta itp)
Strasznie mi przykro, że ten miesiąc Cię tak doświadczył. Jest dużo prawdy w tym co mówisz. Mnie mój prog ucieszył i aż się przestraszyłam, że zaraz się sprowadzę na ziemię i że się pojawią wątpliwości.
Staram się nie spisywać tego cyklu na straty, ale uwierz, że będę gorąco i do skutku trzymać za Ciebie kciuki. W końcu do czasu moich owulkowych opóźnień palanowo szłyśmy równiutko ze sobą.
-
-
Wojka wrote:Strasznie mi przykro, że ten miesiąc Cię tak doświadczył. Jest dużo prawdy w tym co mówisz. Mnie mój prog ucieszył i aż się przestraszyłam, że zaraz się sprowadzę na ziemię i że się pojawią wątpliwości.
Staram się nie spisywać tego cyklu na straty, ale uwierz, że będę gorąco i do skutku trzymać za Ciebie kciuki. W końcu do czasu moich owulkowych opóźnień palanowo szłyśmy równiutko ze sobą.
Ja swoj cykl spisalam juz na straty, bo plamienie przyszlo, ale za Ciebie mocno trzymam kciuki 🤞🏼Wojka lubi tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka32 wrote:Ehh, a ja mnie znowu jakieś choróbsko rozkłada. Nie pamiętam kiedy ostatnio byłam zdrowa przez calutkie dwa tygodnie.
U mnie jak choroba to dodatkowo mi się włącza wilczy apetyt dlatego mi sie to nie podoba 😅
Organizm potrzebuje energii żeby wyzdrowieć 😊
Odpoczywaj, wcinaj i smacznego 🫣Anka32 lubi tę wiadomość
-
Wojka wrote:Organizm potrzebuje energii żeby wyzdrowieć 😊
Odpoczywaj, wcinaj i smacznego 🫣
10dpo testuje a miesiączka powinna się zacząć 23.10 po prostu wiem, ze nie wytrzymam dłużej czekać.
@Anka32 mi w chorobie bardzo pomógł sok z imbiru i cytryny z Oleofarm. Są w Lidlu też do kupienia. Powiem Ci że te szoty pomogły mi baardzo. Dwa dni picia tego i człowiek jak nowy. A skład zajebisty 80% imbiru i 20% cytryny normalnie wyciśniętego.Anka32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBee90 wrote:10dpo testuje a miesiączka powinna się zacząć 23.10 po prostu wiem, ze nie wytrzymam dłużej czekać.
@Anka32 mi w chorobie bardzo pomógł sok z imbiru i cytryny z Oleofarm. Są w Lidlu też do kupienia. Powiem Ci że te szoty pomogły mi baardzo. Dwa dni picia tego i człowiek jak nowy. A skład zajebisty 80% imbiru i 20% cytryny normalnie wyciśniętego.
Aaa rozumiem.
To już za dwa dni 😊🤞
Podsyłaj focie -
goska000 wrote:Dziękuję Dziewczynki 😘
Dawaj znać jak wynki. Oby bardzo dobre
@Wojka z objawów to nic oprócz bóli podbrzusza. No i nie wiem czy ma to jakiś wpływ ale mam problemy gastryczne. Ale jak piszę moja prolaktyna tak wysoka że na nic nie liczę
Ciesze się że owulka była.
-
Tarczyca zdrowa
Anka32, Myszkaaa20, Wojka, Vivi00, aśś, Bee90, MadziaIsm, Marikamb, koktajlowa, Viii, Pusshka, Bulbasek, karola_b, Mysza_Polna lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜 -
nick nieaktualny
-