W październiku jesień🍁, plucha🌧, świetna pora na spłodzenie malucha 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulek84 wrote:https://ibb.co/NxP0F0q
Coś poszło nie tak, niewiem czy się otwiera plik🤦♀️Anulek84 lubi tę wiadomość
💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
Anulek gratulacje jeszcze raz, śliczny;)
Alysa najważniejsze że jest plan działania, ja też teraz zmieniłam suple na Fertistim.
Stosunek mio i dchiro inozytolu powinien być 40:1 i tam właśnie taki jest, w saszetkach jest do rozpuszczenia w wodzie, ja używam do popijania innych suple więc się fajnie sprawdza
Anulek84 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa głosem waszych rad zatestowałam w pierwotnie planowanym terminie… a w sumie to i wcześniej, ale już tłumacze 😊 wczoraj wieczorem zrobiłam test i przysięgam ze z mężem widzieliśmy cień cienia. No to cyk szybko do rossmana po kolejne testy. Na kolejnych dwóch koło 21 dalej cień cienia. Wiem, że minęło raptem 6 godzin, ale na kolejnych dwóch ten cień cienia jest widoczny. To chyba nie ma szans żeby „fabryczna” pokazała się w 5 roznych testach z rzędu?
Jestem 10dpo co Myślicie?
Jutro powtarzam i w czwartek beta jak ściemnieje?
https://zapodaj.net/plik-uYtK8S5X59
https://zapodaj.net/plik-qxp5PVqprs
Te z dziś na żywo jest raptem odrobine ciemniejsze. Ten z wczoraj wyglada identyko jak na zdjęciu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2023, 06:33
Myszkaaa20, Bulbasek, karola_b, MadziaIsm, Megipta, Pusshka, Incognitka, Bluesky, klaudia_23, Cicha_gaduła, Emimo lubią tę wiadomość
-
Bulbasek wrote:Anulek gratulacje jeszcze raz, śliczny;)
Alysa najważniejsze że jest plan działania, ja też teraz zmieniłam suple na Fertistim.
Stosunek mio i dchiro inozytolu powinien być 40:1 i tam właśnie taki jest, w saszetkach jest do rozpuszczenia w wodzie, ja używam do popijania innych suple więc się fajnie sprawdza
Wojka a przebija się przez kreskę jakiś kolor? Jeżeli różowy to druga kreska jest, jak szary to niestety testowa. Na zdjęciu widzę dwie ale nie widzę koloruWojka, Lani lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
Wojka wrote:Faktycznie nie widać koloru na zdjęciu. Co do tego z wczoraj miałabym wątpliwości, ale na dzisiejszym widzę różową poświatę. Na wczorajszych z rana nie widać cienia ani testowej No i jestem dopiero 10dpo.
Wojka lubi tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Dokładnie beta rozwiąże Twoje wątpliwości.
Wojka lubi tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Wojka a ja widzę kreskę!
Gratuluję
u mnie 10dpo no biel vizira.
Ale robią mi się pryszcze temperatura spadła więc no trudno. Zatestuje jeszcze w sobotę.
Ale któraś z naszej dzisiejszej 4 musi mieć II.
Ja już gratuluje bo widzę je. -
Wojka wrote:Za głosem waszych rad zatestowałam w pierwotnie planowanym terminie… a w sumie to i wcześniej, ale już tłumacze 😊 wczoraj wieczorem zrobiłam test i przysięgam ze z mężem widzieliśmy cień cienia. No to cyk szybko do rossmana po kolejne testy. Na kolejnych dwóch koło 21 dalej cień cienia. Wiem, że minęło raptem 6 godzin, ale na kolejnych dwóch ten cień cienia jest widoczny. To chyba nie ma szans żeby „fabryczna” pokazała się w 5 roznych testach z rzędu?
Te z dziś na żywo jest raptem odrobine ciemniejsze. Ten z wczoraj wyglada identyko jak na zdjęciu.
Po cichu gratuluję, moim zdaniem coś jest na rzeczy, ale faktycznie koloru nie widać. Oby to było to 💚09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
nick nieaktualny
-
I ja po cichu gratuluję ❤️ też je widzę, biegnij na betę żeby się nie stresować tym nasyceniem koloru na kolejnych testach 😊
Wojka lubi tę wiadomość
-
Wojka wrote:A beta nie będzie dziś turbo niziutka ?
To mnie powstrzymuje. Bo wtedy kiedy jeszcze iść?
Po 48 godzinach czyli dziś i w piątek.
Napewno bardziej rozwieje Twoje wątpliwości niż testWojka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBee90 wrote:Wojka a ja widzę kreskę!
Gratuluję
u mnie 10dpo no biel vizira.
Ale robią mi się pryszcze temperatura spadła więc no trudno. Zatestuje jeszcze w sobotę.
Ale któraś z naszej dzisiejszej 4 musi mieć II.
Ja już gratuluje bo widzę je.
Ale 10dpo to serio strasznie szybko:( ja przypadkiem dojrzałam cień. Zobaczyłam wczoraj i mówię „kurde na pewno jest biel”. Poszłam pokazać mężowi on tez mówi ze bialutko. Podnioslam go do twarzy i dosłownie powiedzialam „No trudno… czekaj czekaj. A to nie jest jakiś cień?” I się za zaczęło. Szybkie kupowanie w rossmanie i oglądanie pod światłem. Dziś specjalnie wstałam o 5:20 tak jak wstaje mąż, ale jak widać na zdjęciach dalej cień i to ładniejszy niż wczoraj.
Wczoraj była biel absolutna z porannego wiec się jeszcze nie poddawaj. -
Wojka wrote:Za głosem waszych rad zatestowałam w pierwotnie planowanym terminie… a w sumie to i wcześniej, ale już tłumacze 😊 wczoraj wieczorem zrobiłam test i przysięgam ze z mężem widzieliśmy cień cienia. No to cyk szybko do rossmana po kolejne testy. Na kolejnych dwóch koło 21 dalej cień cienia. Wiem, że minęło raptem 6 godzin, ale na kolejnych dwóch ten cień cienia jest widoczny. To chyba nie ma szans żeby „fabryczna” pokazała się w 5 roznych testach z rzędu?
Te z dziś na żywo jest raptem odrobine ciemniejsze. Ten z wczoraj wyglada identyko jak na zdjęciu.
Czyli padło na Ciebie bo u mnie dzisiaj niestety ⚪ aż razi więc ze smutkiem czekam na 🐒😞
Za to wczoraj w przypływie nie wiem czego zarezerwowaliśmy sobie weekend w Zakopanem na początku listopada akurat wtedy wypadną dni płodne więc będziemy działać, to tak na pocieszenie ☺️Wojka, Anulek84 lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Alysa wrote:Bierzesz jeszcze dodatkowo jeszcze kwas foliowy?
Wojka a przebija się przez kreskę jakiś kolor? Jeżeli różowy to druga kreska jest, jak szary to niestety testowa. Na zdjęciu widzę dwie ale nie widzę koloru
Nie, fertistim ma w sobie kwas foliowy więc już nie biorę dodatkowo, jest też witamina D 2000j, więc też nie trzeba. Ja biorę jeszcze dodatkowo bo przy 2000 i tak miałam niedobory.Wojka lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Wojka jakie emocje od rana😊 jak na testach cienie wychodzą to jeśli coś jest na rzeczy to beta wyjdzie malutka ale będzie coś w krwi, trzymam kciuki✊
Bee, Myszkaaa dopóki 🐵 nie ma to wszystko jeszcze jest możliwe😍Wojka lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia